sezon 3 odc 10 !!! megaaa..końcowa stcena , WkoNcu pocałunek Elena i Damon
"If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this" -Damon
a macie!!! http://www.youtube.com/watch?v=Xge7T28ygyY
A tak na poważnie to strasznie mi jej żal było po zwiastunie, a co dopiero będzie w odcinku. Dziewczyna szuka tej pipy przez całe wakacje a ten jej wyjeżdża z tekstem, że tylko zemsta na Klausie mu została...:/
moze i stefan nie jest typem drania, ale danonek rowniez nim nie jest. przynajmniej od jakiegosczasu. niezla ci*ke z niego zrobili
przepraszam za slownictwo
każdy facet dla Eleny zostałby cip*ą;P czekam tylko aż Klaus odkryje, że właściwie to też ją kocha;P
też o tym słyszałam :) Damon ma zacząć swój dzień uśmiechnięty i kąpielą pod prysznicem :D cieszę się, że w końcu zobaczymy go szczęśliwego ;)
Co ja widzę - Elena gapi się na usta Damona (co za szok, robi to od pierwszego sezonu;P), ale dopiero w 3 sezonie NAPRAWDĘ chciała go pocałować, więc dlaczego miałaby odrzucić Damona?
Chwyciła jego dłonie i może rzeczywiście je trochę odsunęła na dół, bo widocznie jej oddechu zabrakło;P
fakt on odpoczątku zwrócił jej uwagę ale w 1 sezonie był jaki był , teraz się zmienił a Stefano taki jak on kiedyś xd ironia
Błąd.
Po przemianie Damon był dobrym braciszkiem, to Stefan potrafił wymordować pół wioski w jedną noc. Więc Stefan nie stał się taki jak Damon w 1 sezonie, stał się tym kim był po przemianie. I to samo dotyczy Damona ;]
Dla mnie ten pocałunek nie był taki fantastyczny, ale tekst Damona chwytliwy :)
dlaczego nie ? przecież było tyle sutułacji i wg jak ona się na niego patrzy , kocha go ich obydwów tak jak Katherine xd
W Grillu były fajne, bo trochę sobie chociaż pożartowali, a w kuchni takie jak zwykle- damy radę, przetrwamy to, nie martw się. Jakoś mnie to trochę denerwuje. Za to lubię pijanego Damona:D
No i punkt dla niej, wreszcie zrobiła coś mądrego;p. Sceny w których oni ze sobą flirtują są takie pozytywne, wesołe - nie to co Stelena, gdzie tylko tragedie. Elenie na samym początku spodobał się Stefan bo myślała, że on jej nie zna i nic o niej nie wie, więc idealnie nadawał się na chłopaka do ukojenia ran i na 'nowy początek', ale ich związek (z wyjątkiem wiecznych dramatów i walki o przeżycie) był nudny jak flaki z olejem. Delena to byłby właśnie wesoły, zdrowy związek - pełen flirtów i zabawy (tak jak to zobaczył Stefan w wizji wywołanej przez Katherine).
ten uśmiech i szczescie na twarzy Damona - bezcenne:D i to chwilowe zamyslenie po pocalunku jakby juz wiedzial: ze Elena cos do niego czuje;)
Tak się bardzo cieszę, że oni są w końcu razem a zarazem jestem okropnie o Damona zazdrosna ;D
Może nie OFICJALNIE ale uważam, że to tylko kwestia czasu. Elena potrzebuję kogoś kto będzie ją wspierał a niestety nie może już liczyć na Stefana...
Niewykluczone. Ja jednak jestem dobrej myśli. Wszyscy fani tego serialu tak długo czekali aż w końcu coś między nimi się stanie. Jeśli jednak na tym twórcy serialu poprzestaną to wszystko zacznie robić się naciągane. Ich romans tylko zachęca do wyczekiwania na kolejny i kolejny odcinek :)
Też się boję, że narobili fanom smaku, a nic konkretnego na razie z tego nie wyniknie... Ale niewiadomo, na pewno ten pocałunek cos przelamie w Elenie:)
Ah pocałunek z takim facetem ( w tym przypadku wampirem) to przemiana dla każdego. Kurcze naprawdę uważam, że nie mogli nikogo lepszego wziąć do roli Damona :)
Na pewno w najbliższych odcinkach nie zobaczymy Eleny i Damona jako pary, ale myślę, że ten pocałunek da dużo do myslenia Elenie i w końcu będą razem ;)
"[...]Julie Plec dodała również, że dalszej części sezonu będzie towarzyszyć pytanie "Czy Elena kocha Damona i czy od początku coś do niego czuła?"
Także na pewno;)
@marusss16 zgadzam się z Tobą. Zresztą która laska nie poleciałaby na czarny charakterek ;D