PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 122291
5,5 4 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

sezon 3 odc 10 !!! megaaa..końcowa stcena , WkoNcu pocałunek Elena i Damon
"If I'm gonna feel guilty about something, I'm gonna feel guilty about this" -Damon
a macie!!! http://www.youtube.com/watch?v=Xge7T28ygyY

użytkownik usunięty
alien_2

A tak na poważnie to strasznie mi jej żal było po zwiastunie, a co dopiero będzie w odcinku. Dziewczyna szuka tej pipy przez całe wakacje a ten jej wyjeżdża z tekstem, że tylko zemsta na Klausie mu została...:/

Stefan zawsze był egoistą, to nic odkrywczego.

ocenił(a) serial na 5
alien_2

dziewczyny lubia zimnych drani

użytkownik usunięty
I_got_5_on_it

Jak widać niektóre lubią też kłamców.

ocenił(a) serial na 5

dziewczyny ogolnie lubia cierpiec przez faceta.
potwierdzone info

użytkownik usunięty
I_got_5_on_it

Gadaj zdrów.

ocenił(a) serial na 5

czysta brudna prawda

użytkownik usunięty
I_got_5_on_it

:D Może jeszcze nie jest za późno na leczenie, sprawdź.

ocenił(a) serial na 5

dlaczego mialbym sie leczyc? czy jest cos, co robie zle?
5

I_got_5_on_it

Ale nie z wyrazem twarzy tępej krowy:P Drań ma miec coś w oczach a nie jak Stefano;P

ocenił(a) serial na 5
alien_2

moze i stefan nie jest typem drania, ale danonek rowniez nim nie jest. przynajmniej od jakiegosczasu. niezla ci*ke z niego zrobili
przepraszam za slownictwo

I_got_5_on_it

każdy facet dla Eleny zostałby cip*ą;P czekam tylko aż Klaus odkryje, że właściwie to też ją kocha;P

ocenił(a) serial na 5
alien_2

ja nie:)

ocenił(a) serial na 6
alien_2

Nawet tak nie mów;)

ocenił(a) serial na 10

też o tym słyszałam :) Damon ma zacząć swój dzień uśmiechnięty i kąpielą pod prysznicem :D cieszę się, że w końcu zobaczymy go szczęśliwego ;)

użytkownik usunięty
Monia16_2

Co ja widzę - Elena gapi się na usta Damona (co za szok, robi to od pierwszego sezonu;P), ale dopiero w 3 sezonie NAPRAWDĘ chciała go pocałować, więc dlaczego miałaby odrzucić Damona?
Chwyciła jego dłonie i może rzeczywiście je trochę odsunęła na dół, bo widocznie jej oddechu zabrakło;P

ocenił(a) serial na 9

fakt on odpoczątku zwrócił jej uwagę ale w 1 sezonie był jaki był , teraz się zmienił a Stefano taki jak on kiedyś xd ironia

ocenił(a) serial na 10
Monia16_2

Damona zmieniła miłość i to jest piękne

użytkownik usunięty
Monia16_2

Błąd.
Po przemianie Damon był dobrym braciszkiem, to Stefan potrafił wymordować pół wioski w jedną noc. Więc Stefan nie stał się taki jak Damon w 1 sezonie, stał się tym kim był po przemianie. I to samo dotyczy Damona ;]

ocenił(a) serial na 10

To przez Stefana też Damon stał się wampirem.

ocenił(a) serial na 9

blush - ty to się lubisz kłucić ;pp

użytkownik usunięty
Monia16_2

Przedstawiam tylko prawdziwą wersję wydarzeń ;)

ocenił(a) serial na 10

Dla mnie ten pocałunek nie był taki fantastyczny, ale tekst Damona chwytliwy :)

użytkownik usunięty
juzol_G

Nie:P

ocenił(a) serial na 9

dlaczego nie ? przecież było tyle sutułacji i wg jak ona się na niego patrzy , kocha go ich obydwów tak jak Katherine xd

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 4
pokora

Juz wystarczajaco jedzie ta laske prywatnie;P

użytkownik usunięty
Monia16_2

No wiem:P

ocenił(a) serial na 10
Monia16_2

a jak wam się podobały sceny w Mystic Grill i w kuchni ? :D

marusss16

W Grillu były fajne, bo trochę sobie chociaż pożartowali, a w kuchni takie jak zwykle- damy radę, przetrwamy to, nie martw się. Jakoś mnie to trochę denerwuje. Za to lubię pijanego Damona:D

ocenił(a) serial na 10
alien_2

Pierwszy raz chyba to Elena zaczęła z flirtować z Damonem ;)

ocenił(a) serial na 10
marusss16

No i punkt dla niej, wreszcie zrobiła coś mądrego;p. Sceny w których oni ze sobą flirtują są takie pozytywne, wesołe - nie to co Stelena, gdzie tylko tragedie. Elenie na samym początku spodobał się Stefan bo myślała, że on jej nie zna i nic o niej nie wie, więc idealnie nadawał się na chłopaka do ukojenia ran i na 'nowy początek', ale ich związek (z wyjątkiem wiecznych dramatów i walki o przeżycie) był nudny jak flaki z olejem. Delena to byłby właśnie wesoły, zdrowy związek - pełen flirtów i zabawy (tak jak to zobaczył Stefan w wizji wywołanej przez Katherine).

ocenił(a) serial na 9
Monia16_2

Nie ma nic piękniejszego niż boskie oczka Damona <3

ocenił(a) serial na 9
Monia16_2

ten uśmiech i szczescie na twarzy Damona - bezcenne:D i to chwilowe zamyslenie po pocalunku jakby juz wiedzial: ze Elena cos do niego czuje;)

ocenił(a) serial na 9
tysiek2212

uwielbiam jego uśmiech i jak brwi podnosi do góry ;DD

ocenił(a) serial na 9
Monia16_2

Tak się bardzo cieszę, że oni są w końcu razem a zarazem jestem okropnie o Damona zazdrosna ;D

użytkownik usunięty
ManUtdSylvia

Że niby Elena i Damon są razem?:P

ocenił(a) serial na 9

Może nie OFICJALNIE ale uważam, że to tylko kwestia czasu. Elena potrzebuję kogoś kto będzie ją wspierał a niestety nie może już liczyć na Stefana...

użytkownik usunięty
ManUtdSylvia

A ja obawiam się, że znów sobie poczekamy:(

ocenił(a) serial na 9

Niewykluczone. Ja jednak jestem dobrej myśli. Wszyscy fani tego serialu tak długo czekali aż w końcu coś między nimi się stanie. Jeśli jednak na tym twórcy serialu poprzestaną to wszystko zacznie robić się naciągane. Ich romans tylko zachęca do wyczekiwania na kolejny i kolejny odcinek :)

ocenił(a) serial na 9

Też się boję, że narobili fanom smaku, a nic konkretnego na razie z tego nie wyniknie... Ale niewiadomo, na pewno ten pocałunek cos przelamie w Elenie:)

ocenił(a) serial na 9
tysiek2212

Ah pocałunek z takim facetem ( w tym przypadku wampirem) to przemiana dla każdego. Kurcze naprawdę uważam, że nie mogli nikogo lepszego wziąć do roli Damona :)

ocenił(a) serial na 10
tysiek2212

Na pewno w najbliższych odcinkach nie zobaczymy Eleny i Damona jako pary, ale myślę, że ten pocałunek da dużo do myslenia Elenie i w końcu będą razem ;)

użytkownik usunięty
tysiek2212

"[...]Julie Plec dodała również, że dalszej części sezonu będzie towarzyszyć pytanie "Czy Elena kocha Damona i czy od początku coś do niego czuła?"
Także na pewno;)

ocenił(a) serial na 9

No to bedzie miala dziewczyna rozkmine:D

ocenił(a) serial na 10

Według mnie od początku serialu Damon nie był jej obojętny.

ocenił(a) serial na 9
marusss16

@marusss16 zgadzam się z Tobą. Zresztą która laska nie poleciałaby na czarny charakterek ;D

ocenił(a) serial na 9
ManUtdSylvia

intrygujacy = pociagajacy:D przynajmniej u mnie;p

ocenił(a) serial na 10
tysiek2212

u mnie też ;)

Możliwe, że tak :P Tylko była cnotliwa, na bo jak to tak zakochać się w bracie swojego faceta :P