Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122884
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

czesc druga tematu nie tylko o wampirkach ;)

red_nails

mnie też ;)

bliss6

to jest straszne ;(
;)

ocenił(a) serial na 4
red_nails

Podejrzewam,że ja mam chyba najbliżej;) - jako rówieśnik Józka.

red_nails

Dołączam się do życzeń:) Niech spełnią się wszystkie Twoje marzenia:)

użytkownik usunięty
red_nails

Happy Birthday :*

ocenił(a) serial na 6
Evarini

No nie, Ianek jak Panienka z Okienka - ale słodkoXD
I też życzę solenizantce wszystkiego naj naj naj!!!

WhiteDemon

dziekuje slicznie dziewczyny :)))

red_nails

Najlepszego :*

Sawyer

i chlopaku ;))

red_nails

Też się dołączam do życzeń :* Spełnienia marzeń :)

ocenił(a) serial na 5
red_nails

Wszystkiego NAJLEPSZEGO, powodzenia na magisterce i spełnienia wszystkich marzeń.

biedroneczka_90_8

dziekuje :)))

ocenił(a) serial na 6
red_nails

wszystkiego najlepszego :))

red_nails

Spełnienia wszystkich, nawet tych najskrytszych marzeń :)

ocenił(a) serial na 10
red_nails

dużo radości z okazji urodzin :)

nj1987

jeszcze raz wszystkim wielkie dzieki :))))

ocenił(a) serial na 6
red_nails

słyszeliście? podobno 21 maja(w tą sobotę) ma być koniec świata ;]]

Pannie95

Tak słyszałam:D
Ale podobno w sobotę mają tylko zostać wybrani "zbawieni", a THE END w październiku:)
Który to już będzie koniec świata:D??

ocenił(a) serial na 5
Madeleine_filmweb

No jasne jak ja skończyłam pisać licencjata (dzisiaj go wydrukowałam, świeżutki jest), to ma być koniec świata. Ja się tak nie bawię.

ocenił(a) serial na 4
Madeleine_filmweb

Taaaa....To bedzie taki koniec swiata, jak ten z 21 grudnia 2012. Jakims dziwnym trafem termin zostal przesuniety na 2114. DZiwne, prawda?

xena_4

Na 2114?? Nie..... dlaczego:( a tak się cieszyłam:(
Do 2114 nie doczekam i będę musiała umierać solowo:(

Madeleine_filmweb

nim zginiemy to zobaczymy kolejne serie pamietnikow ;)

ocenił(a) serial na 6
red_nails

hahahah o tak. nas nawet sobota nie powstrzyma przed oglądaniem TVD ;))

red_nails

Racja są jakieś plusy:)
Ale myślicie, że w 2012 będą jeszcze lecieć TVD?

ocenił(a) serial na 6
Madeleine_filmweb

TVD jest niezniszczalne ;)) może będą utrudnione przekazy z neta ale grunt to się nie poddawać :D

Madeleine_filmweb

ja bym wolała konać samotnie, niż patrzeć jak wszystko wokół pada na ziemię itp. aż mi ciarki przechodzą ;p

ocenił(a) serial na 6
xena_4

no parz, też nie słyszałam :) ciekawe czy 2012 wciąż aktualny :D

użytkownik usunięty
Madeleine_filmweb

Aaaa czyli ja sobie jeszcze pożyję :D
To dobrze, może do października doczekam się Deleny :P

Pannie95

W tą sobotę?? Ale weźcie mi powiedzcie czy na pewno, bo ja mam w poniedziałek 2 koła i jedno we wtorek. Jak ma byc koniec świata to ja się nie uczę;P

alien_2

http://www.ebiblefellowship.com/pl/may21_pl.html ;P

Madeleine_filmweb

Bummer.
Ja sobie wracam do mojego przed-apokaliptycznego projektu xD

Madeleine_filmweb

I dręczyły 5 miesięcy? Wszystko jasne- nie zdam angielskiego i będę się z nim męczyc do poprawek czyli do października. Spoko, taki koniec świata rozumiem;P

ocenił(a) serial na 4
Madeleine_filmweb

Właśnie przeczytałam tekst z linka. Masakra. Najpierw miałam wrażenie, że czytam zapowiedzieć "Noc/świt/dzień żywych trupów" w realu, a potem..... Mocne.

Pannie95

będzie co ma być ;)

ocenił(a) serial na 4
bliss6

Ja tam się nie przejmuje. Nawet, jeśli coś zacznie się dziać, to ja i tak nie zauważę. Bo JAK ZWYKLE będę w pracy :/

użytkownik usunięty
red_nails

http://imageshack.us/photo/my-images/856/beztytuugur.jpg/ normalnie padłam jak zobaczyłam pierwszy wynik ;) a chciałam po prostu sprawdzić jak robi się piekło niebo bo zapomniałam, tak dawno tego nie robiłam... xD

Kurde, nie wiem co się ze mną dzieje, ale dopiero teraz dowiedziałam się, że jeden z moich ukochanych zespołów będzie w Polsce na festiwalu i jakoś mnie to nie ruszyło.. jeszcze z rok temu bym fiksowała a teraz jakoś...:/

I pewnie tego czego szukałaś nie znalazłaś;P
Ja szukałam dzisiaj polskiego wydania ksiązki "Wampir Varney lub krwawa uczta" i książki o wampirze z Dusseldorfu ale oczywiście nie znalazłam niczego poza fragmentami:/ Ruszyło mnie na czytanie horrorów, jeden z bohaterów Miasteczka Salem mówił o tych książkach, ale niestety nie poczytam sobie do poduszki. Zwłaszcza, że angielskie wydanie Varneya kosztuje dwie stówy;P
Czuję się otępiała, nic mi się nie chce, nie myślę, że w poniedziałek muszę pozaliczac cwiczenia. Też powinnam fiksowac:/

użytkownik usunięty
alien_2

Ja na razie do końca czerwca robię sobie labę, a potem zacznę fiksować przez matematykę/studia/pracę :P
Na razie robię sobie listę seriali do oglądnięcia xD
Muszę nadrobić nowy sezon Skinsów, mam już na liście Moonlight... i zastanawiałam się nad Pretty Little Liars. Warto obejrzeć, ktoś ogląda? ;)

To ostatnie mój kumpel mi cały czas poleca. Polecił mi VD więc może trochę się zna;)
Ja mam listę filmów do obejrzenia, listę 200 książek do przeczytania, kilka seriali- do tego planuję nie miec żadnych poprawek i iśc do pracy, a we wrześniu jechac nad morze;P Póki co tylko dużo planuję. A teraz zajęłam się zgrywaniem muzyki na telefon, muszę wywalic wszystkie piosenki i wgrac piosenki z VD- są tak przyjemnie depresyjne;P

użytkownik usunięty
alien_2

Ja się właśnie wkurzyłam, bo myślałam, że jadę nad morze w lipcu a tu w sierpniu:/ Nie wytrzymam tyle czasu :( Tak już pragnę wskoczyć do wody :P Pozostaje mi tylko jezioro, ale to raczej bagno a nie jezioro :P

Ja zawsze ściągam soundtrack z odcinka podczas ściągania odcinka. Kartę mam na szczęście z dużą ilością pamięci bo jak na takiego maniaka muzycznego jak ja to pierwszorzędna rzecz w telefonie xD

Ja nie mam już serialu, który mógłbym oglądać xD Wszystkie, które oglądałem się pokończyły i albo sezonów więcej nie będzie albo będzie trzeba na nie dośc długo czekać xD

użytkownik usunięty
Sawyer

A niedawno pisałeś, że nie masz czasu na oglądanie wszystkich seriali, które chciałbyś obejrzeć :P

Ano nie mam :D Bo sporo by ich było, dlatego robię selekcję - takie top top.
Rzadko kiedy zdarza się okres, że nic nie leci :D Akurat teraz - ale jak leciały, to ledwo na bierząco tych parę, które regularnie oglądam, mogłem śledzić :D Przede mną kompletnie pusty tydzien i teraz cierpię :D

użytkownik usunięty
Sawyer

Ale gdzie nie leci? W TV? Nie mów, że oglądasz seriale w TV:P Toż to masakra :D

Nie no, nie w tv xD Co ty xD
Nie leci - w sensie, że z tych, które oglądałem, żadnego teraz nie ma na antenie. Tj. w tym momencie i nie będzie przez jakiś czas xD
TB chyba niedługo rusza i to w sumie tyle. Entourage dopiero w lipcu. Reszta - na jesień albo w przyszła wiosnę.

Ja pościągałam muzykę z ostatniego odcinka, będę ryczec w autobusie. Uwielbiam scenę jak Damon próbuje się zabic i do tego ta boska piosenka. Muszę wywalic trochę muzyki z telefonu, bo już nie mam nastroju na Boba Marleya i Whitney Houston.
Uwielbiam jeziorka;P Dookoła Torunia jest ich pełno, a kawałek dalej jest Pojezierze Brodnickie i tam jest raj. Chyba wolę nawet pojechac nad jezioro gdzie nie ma ludzi niż nad morze, nie przemawiają do mnie plaże gdzie jest człowiek na człowieku podparty człowiekiem, dookoła śmieci, psy, dzieciary z łopatkami, które drą się z drugiego końca plaży "Maaaaammaaaaaaa".

alien_2

A ja jestem coraz mniejszym fanem plaż, bo małolaty się na nich przystawiają xD

Sawyer

Och zapomniałam że tacy wspaniali ludzie jak ty to się opędzic nie mogą;P Czuję prawie twój ból jak chcesz sobie spokojnie posiedziec, a tu wycieczka szkolna i jedna powie Czy on nie jest podobny do Damona? reszta podchwyci i koniec wypoczynku;P

alien_2

To nie jest tak, że każda kobieta za mną lata, ale na plaży w Brighton to naprawdę straszne jest xD
A jeszcze gorsze jest to, że z kumpli z bliskiego otoczenia dwóch lubi takie 15-16, co podchodzi pod pedofilię IMO. a jeden z nich wypadu nad morze nigdy nie odpuszcza xD

Sawyer

Za mną za to łażą tacy goście 30+ co już powinni szukac matek dla swoich dzieci, a nie łazic za studentkami:P
W Polsce 16-stki już nie mają kuratora więc powiedz kolegom, że śmiało mogą startowac;P