Pomyślcie moi drodzy, napisaliśmy już 50000 postów. I to wszystko w okresie wakacyjnym, poza sezonem. Nie ma co, mimo dzielących nas różnic (zwłaszcza odległościowych) potrafiliśmy stworzyć wspólnotę, w której razem śmiejemy się, pocieszamy, dzielimy miłością do VD i innych rzeczy. Stworzyłyśmy nagrody, wspólnie ćwiczymy i gotujemy. Razem spędzamy mnóóóóstwo czasu. Owszem zdarzają się i kłótnie i nieporozumienia, no ale jak to w rodzinie :)
Zatem powspominajmy najlepsze momenty - The Best of Offtop
tak na foxie leci juz 5 sezon.
postac ktora gra kate miala wynajac mieszkanie z jakas babeczka ale jej nie wyszlo, bo ja zdradzila.
jakas tam na s poszla do wiezienia.
ogolnie musze powiedziec, ze obejrzalam caly odcinek mimo, ze zawsze przelaczalam ten serial. chyba im dalej tym lepiej.
Tu nie chodzi tylko o motyw les....
To jest ogólnie serial o kobietach,dla kobiet-ale oczywiście nie dla homofobów :
Aa, to sam początek, 1 odcinek chyba :D Bardzo go lubię przez to właśnie, że Paige i Shane wreszcie się rozstały, nie mogłam ścierpieć, jak były razem xD
A ta, co do więzienia poszła, to Helena ;)
nie wiem o czym mowisz ale ok :D
nie mam pojecia kto z kim, jak i gdzie :D
wczoraj postanowilam sie przelamac i zobaczyc jeden odcinek i o dziwo obejrzalam caly.
Shane = Kate ;) Paige to ta jej blond była - jedyna dziewczyna Shane, której autentycznie nie cierpiałam ;)
Zaraz powinien być następny odcinek, może sobie włączysz? ;)
Też nie mogłam na nie ''razem'' patrzec ;(
Helena super się wyrobiła,a na początku tak jej nie lubiłam ;D
Ja też xD Helena w 2 sezonie to koszmar jakiś był :P
Potem w 3 byłam zaskoczona, że z Alice na jakąś tam jogę, czy coś chodzi, a tu się okazało, że równa babka się z niej zrobiła :D Potem awansowała na jedną z moich ulubionych postaci, za Shane i Alice :)
A najlepszy tekst Heleny: "Przecież za 3,5 tysiąca dolarów to ja sobie nawet pary butów nie kupię" xD
No,mam tak samo:)
Później to mi jeszcze,żal się jej zrobiło po tym jak Dylan z nią postąpiła :(
I ten tekst-taki snobistyczny:)))
Oo tak, też mi jej żal było po tej akcji z Dylan :(
I jeszcze kocham tą scenę, jak Helena się wymyka z The Planet, jak chce zwiać z tą swoją dziewczyną z więzienia, a Shane - w celibacie - jak się żegnają, ją całuje, a potem "Nie chciałam tego zrobić" xD
Nooo,ta scena była super :D
A Shane na siłowni-cwiczenia by nie myślec o sexie-a tu cały czas gołe laski jej przed oczami paradowały-tzn.tak jej się wydawało ;PPP
Niee, ja tak nie robię :* No chyba, że będzie mi się dom walił i palił, albo bateria w lapku się wyczerpie, a będę bez ładowarki ;)
Ja za każdym razem usuwam i mam zero. Dlatego założyłam Gmaila, bo na onecie i wp miałam tak wypchaną skrzynkę tymi ścierwami- reklamami, że nie miałam jak tego ogarnąć :D