Pomyślcie moi drodzy, napisaliśmy już 50000 postów. I to wszystko w okresie wakacyjnym, poza sezonem. Nie ma co, mimo dzielących nas różnic (zwłaszcza odległościowych) potrafiliśmy stworzyć wspólnotę, w której razem śmiejemy się, pocieszamy, dzielimy miłością do VD i innych rzeczy. Stworzyłyśmy nagrody, wspólnie ćwiczymy i gotujemy. Razem spędzamy mnóóóóstwo czasu. Owszem zdarzają się i kłótnie i nieporozumienia, no ale jak to w rodzinie :)
Zatem powspominajmy najlepsze momenty - The Best of Offtop
Pierwszy offtop został założony przez Evarini 10 maja. Było dużo kwejka, Iana, był też jeszcze Sawyer :) Szukano Grega :) Pod sam koniec zaś pojawiła pewna młoda mamusia, która po kilku miesiącach szpiegowania postanowiła się ujawnić i podzielić swoimi wrażeniami z oglądania Pamiętników. Z początku trochę nieśmiało, wówczas w offtopie panował bowiem cięty dowcip Alien i Sawyera :)
Sawyer:No ja na nowego Supermana czekam ze względu na to, że producentem jest Chris Nolan, który jest moim ulubionym reżyserem młodszego pokolenia, a reżyseruje Snyder. Reżyser Watchmenów i człowiek, ktory stworzył mroczne Batmany? I śliczna Amy Adams na dokładkę? Nie lubię SuperCiecia jako bohatera, ale jeśli oni się za to wzięli, to będzie to świetna adaptacja komiksu :D
Alien:Może będzie trochę mroczniej;) Ale jak ma byc mroczniej jak Superman to facet który nosi majtki na rajstopy, w bardzo maskujących kolorach, a do tego ma loczka na czole?
Ja też czekam na ten film, chociaż trochę się obawiam tej nowej wersji. Ale zobaczymy, co z tego będzie .
Wiesz co, ostatnio przekonałam się, że oglądanie na przemian Teen Wolf i fan maidów o TVD niekoniecznie musi wyjść na zdrowie. Dzięki temu ostatniej nocy miałam zwariowany sen, w którym Klaus i Derek zaczęli o mnie walczyć, bo każdy chciał mnie przemienić w coś innego i użyć do innych celów. Nieźle co?
A mnie się nigdy nie śnią bohaterzy serialowi :( Co najwyżej aktorzy :) A ty to masz powodzenie :)
Swoją drogą propos TW, jak już ktoś pooglądał cały sezon, obojętnie z jakiego kraju, najczęstsze zdanie ,,TO zrobiło MTV?!" Ja i tak mam wrażenie, że na początku Jeffowi Davisowi się bardzo wtrącali do scenariusza, potem sobie odpuścili i dlatego tak fajnie mu wyszło :)
O właśnie zobaczyłam na Fox Life reklamę ,,The Killing" jako Dochodzenie". Już od września :)
Śnił mi się raz Damon i dwa razy Dean. Damon, a raczej Ian usiadł koło mnie na sofie w czarnym kapeluszu i białej koszulce :) Dean pojawił się w moim śnie, gdy każdy człowiek na świecie miał dla siebie kawałek nieba, a potem jak razem z Jaredem występowali w teatrze jako Dean i Sam :)
"The Killing" czeka na mojej liście:)
zazdroszczę w życiu mi się żaden aktor nie przyśnił ani tym bardziej bohater czegokolwiek....
moje sny zawsze muszą mi zwrócić uwagę na rzeczywistość a raz na jakiś czas pokrywają się z dniem następnym i wtedy mam okropne deja vu.
Ale jak by nie było pomocne są:)
Szkoda jednak, że w snach Ci panowie się mną nie za bardzo interesowali :D Ale grunt, że Ian koło mnie usiadł. Poza tym jak wstałam byłam bardzo zdziwiona, bo w śnie wyglądałam naprawdę ładnie :D
Przeczytałam już opis serialu. Szykuje się takie skrzyżowanie Twin Peaks z PLL. Czyli mało oryginalne. Ale obejrzę z ciekawości jeden odcinek. Jeśli mnie zainteresuje, zacznę oglądać dalej.
Sny czasami potrafią naprawdę zaskoczyć. Nie wiem, co mie wtedy bardziej zdziwiło: początek, gdy Klaus wbijał te swoje zębiska w moją szyję (nie wiedzieć czemu, czułam wtedy przyjemność), niespodziewane zjawienie się Derka, wykrzykującego "Ona jest moja", czy potem ich walka. Chyba nie muszę zdradzać, kto ją wygrał....hihi
To ja ostatnio sobie powiedziałam "O matko. Zaczynają mnie jarać coraz młodsi faceci". Chociaż sześć lat róznicy to jeszcze nic. Przez jakiś czas ciągnęło mnie do pewnego Anglika w pracy, który jest młodszy ode mnie - uwaga - 10 lat!
Jakby to powiedziała moja koleżanka
,,Z amerykańskimi serialami dla młodzieży należy skończyć w momencie, kiedy aktorzy są w rzeczywistości młodsi od ciebie"
E tam, ale Xena z drugiej strony popatrz, teraz młodsi są modni :) Taki Ashton Kutcher z Demi Moore. Bruce już kolejną narzeczoną zmienia, a oni dalej razem :)
Chociaż może +2 ? Ja się nigdy nie znam i zawsze jak się dowiaduję, ile mam lat, to jestem załamana. Kiedyś przez to mi 2 lata z życia uciekły :/
to nie tak źle mi się wydaje ze mam 15 .... i muszę z tym żyć
ps młodsi tez mi się zawsze podobali ....ale lepiej o tym nie rozpowiadać:)
Najlepiej to ja się popisałam wczoraj. Jak zawsze na przerwie w pracy idę do małego sklepiku, kupić coś do picia. A tam od kilku dni pracuje taki młody Anglik. Wysoki blondyn, duże niebieskie oczy... No i jak obok takiego przejść obojętnie? No i wczoraj tak mnie na niego wzięło, że zaczęłam z nim flirtować. A za mną kolejna :D Myślałam, że w pewnym momencie mnie zlinczują, ale na szczęście była ze mną kumpela, która dyskretnie zmusiła mnie do opuszczenia sklepu. Najlepsze było to, co powiedziała potem "Oj Magda. Musisz wreszcie poszukać sobie faceta, bo z tobą jest coraz gorzej". :D
xena_4 ja cię mogę rozgrzeszyć
jak słyszę niebieskie oczy i blond włosy to więcej mi nie trzeba:))
Pracujący ze mną Jason też jest blondynem (ale ma brązowe, śliczne oczka). Ja nigdy nie zapomnę tego momentu, jak dla żartu, przysunął się bardzo blisko i oparł się na moim ramieniu, gdy robiłam coś w systemie zakładu. Prawie na mnie leżał ;P Wtedy i dreszcze przechodziły mi po plecach i wybuchało we mnie gorąco. Ale zaraz opanowałam się, gdy przypomniałam sobie, że po 1) Otaczali nas nasi znajomi, po 2) był młodszy jednak o te 10 lat. Naprawdę jest ze mną źle ;P
aż tak to głowy nie tracę ;D
lubię mieć przestrzeń wokół siebie szczególnie że mała jestem wiec lepiej się gada w metrowej odległości lub dwumetrowej
jak się ma wysokich znajomych- I have a little neck:)
A mnie zawsze kręcą wysocy faceci. Nie wiem, dlaczego. Może przez to, że mam wysokie kuzynowstwo (najwyższy ma 197cm wzrostu). Ale, np. mój brat mierzy dokładnie tyle, co Hoechlin. A podobno raczej podświadomie się szuka kogoś podobnego do brata lub ojca. W przypadku moejgo brata ta teoria się sprawdziła - znalazł sobie dziewczynę podobną do mnie :D
zgadzam się jeśli chodzi o mojego brata.... który nawiasem mówiąc wizualnie jest podobny do Padaleckiego...
oczywiście jeszcze tak wysoki nie jest bo ma niecałe 15 lat ale zanosi się na to:) a nazywam go Dzeremuś po bracie Eleny:)
Ale powiem, ze masz racje moi obecni koledzy są bardzo do niego podobni:)
Za to na odwrót to nie działa bo mój brat interesuje się dziewczyną która wygląda jak Caroline.....
to mi przypomnialo o tym jak sie tu przedstawialismy i okazalo sie, ze tu prawie same magdy siedza :D
Gorzej to ja mam :P No bo tak, przecież kocham NZM, jesteśmy ledwo rok i dwa miesiące po ślubie, a tu już się jaram jakimiś innymi facetami. Wprawdzie na ekranie komputera, ale trochę głupio :P
Pociesz się tym, że faceci też jarają się seksownymi babkami na ekranie. Tylko nam tego nie mówią (co innego swoim kolegom).
Pamiętam jeszcze jak odszedł Sawyer (obraził się o pierdułkę :P ) i zostały same babeczki :) Niby klub szydełkowania, a myśli leciały kosmate, oj kosmate :D
O matko jedyna, Xenko, istna zajebioza, hehe.
I jak się to skończyło?
W co Cię jeden albo drugi łobuz przemienił? XD
Aha, dobra już wiem wszystko;)
Czyli co, Klausio pozamiatany, jak sądzę?
Derek zwycięzcaXD
Yeeeeessss! Tylko, kurna, nie wiem, czy udało mu się mnie przemienić, bo się obudziłam w momencie, jak się na mnie rzucił ;P
A najlepsze, że za Chiny nie mogę sobie przypomnieć, jak u licha znalazł on sposób, by zniszczyć kogoś tak potężnego, jak Klaus. Hmmm... Może dlatego, że walczyli, pozostając w ludzkich postaciach <myśli>
No właśnie, jakbyśmy to wiedziały, mogłybyśmy zawiadomić Salvadorków...
BOŻE, CO ZA HEREZJE MI PRZYSZŁY NA MYŚL??!! xd
KLAUSIA ZABIJAĆ!? Co za niedorzecznośćXDXD Matko, chyba jestem chora dzisiajXDXD
Jeśli tak, to nie tylko ty, bo ja od kilku dni na przemian męczę się z bólem żołądka i kręgosłupa.
Całe szczęście, mam dzisiaj wolne. Wreszcie odpocznę i oczywiście znów będę tworzyła historie dla bloga.
jak jest problem z Klausem to wiecie po kogo dzwonić choć żeby się nie skończyło jak na tamtym zdjęciu...
Sam i Dean: Zabiliśmy Klausa
Damon: wszystko ekstra, tylko nie tego....
Stefan we łzach: Santa.....