Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122889
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Pomyślcie moi drodzy, napisaliśmy już 50000 postów. I to wszystko w okresie wakacyjnym, poza sezonem. Nie ma co, mimo dzielących nas różnic (zwłaszcza odległościowych) potrafiliśmy stworzyć wspólnotę, w której razem śmiejemy się, pocieszamy, dzielimy miłością do VD i innych rzeczy. Stworzyłyśmy nagrody, wspólnie ćwiczymy i gotujemy. Razem spędzamy mnóóóóstwo czasu. Owszem zdarzają się i kłótnie i nieporozumienia, no ale jak to w rodzinie :)

Zatem powspominajmy najlepsze momenty - The Best of Offtop

aivia

To może, żeby było bardziej tematycznie ( mimo że to offtop :P ) podzielicie się waszymi pierwszymi wrażeniami na offtop i jego użytkowników. Ja przyznam się, że sobie myślałam ,,Rany, wreszcie jacyś dorośli (przyszłam z zakazanej strony :D ). "

ocenił(a) serial na 9
aivia

Ja na początku sobie pomyślałam "Rany, jak tu się wszyscy znają" i "Rany, ale oni szybko nabijają tysiąc postów" :P

BeautyAndStupid

A to były czasy - 1 offtop na tydzień :D

BeautyAndStupid

Ja miałam tak samo :)

użytkownik usunięty
aivia

Moje pierwsze wrażenie?
"Nie wierze, ale istnieją na forum normalni ludzie, z którymi da się pogadać" oraz "wreszcie ktoś po dwudziestce"

ocenił(a) serial na 4

Ja pamiętam, jak na początku bałam się do was przyłączyć. Bo nie wiedziałam, jak mnie przywitacie. Ale było lepiej, niż się spodziewałam. Za to was kocham, ludziska :)

ocenił(a) serial na 9
xena_4

Z moimi początkami nikt nie wygra :P Założyłam emilkowaty temat i tak oto dostałam zaproszenie na offtop.

użytkownik usunięty
BeautyAndStupid

beauty jesteś najlepsza wiesz jak się robi karierę

przez skandal do sławy a raczej na...offtop :D

BeautyAndStupid

Nie pamiętam tego:P Jaki to był temat?

ocenił(a) serial na 9
Rainn

O uśmiercaniu postaci xD Poszukam go i wyślę :P

BeautyAndStupid

A myślałam, że coś o klacie Damona :)

BeautyAndStupid

Właśnie Bjuti, pochwal się jaki to był temat? ;>

ScaryDreams

Może z serii "Kiedy będzie 3 sezon?" :)

Rainn

Może, ale sama Bjuti, nie chce chyba tego wyznać? ;(

użytkownik usunięty
ScaryDreams

zabierzcie ją do Tower! ;D

ScaryDreams

Bjuti teraz się insanituje :)

Rainn

Nie wiedziałam, ciekawe jak jej tam idzie :)

ocenił(a) serial na 9
ScaryDreams

Przeżyłam;)

,,wreszcie ktoś kto zna ortografię": :D

użytkownik usunięty
aivia

Avia dokładnie, dokładnie! xD

jak mnie to wkurzało co te dzieciaki wypisują :DD ( z podpisem - mam dysleksję)

Z tą dysleksją to już przesadzają teraz :/

aivia

zanim zaczelismy offtopowac poznalismy sie troche na tematach dotyczacych odcinkow TVD. wiadomo jak to na poczatku bywa, czlowiek z niesmialoscia zaczyna sie wpisywac, ktos mu odpisuje i dalej juz samo leci ;) z pierwszych uzytkownikow pamietam blush, alien, grega, biedroneczke (gdzie ona sie podziala?), brawur (ona tez zaginela), xene, evarini, bliss i pewnie jeszcze kilka osob ;))
przez chwile mialam przerwe w filmwebowaniu i jak powrocilam to offtop mial juz kilka czesci i musialam na nowo tu sie odnalezc.

red_nails

sosna przepraszam Ciebie tez pamietam z poczatkow offtopu ;)

użytkownik usunięty
red_nails

ja byłam jako in cognito ;)
dopiero później Avia zadecydowała, że włącza mnie jawnie do grupy:)

użytkownik usunięty
red_nails

prawda jest teraz taka ( ku mojemu wielkiemu szczesciu) oprócz zdjęc i kwejków offtop ma niewiele wspólnego z serialem a raczej z naszymi problemami
kto sie odchudza a komu jeszcze egzamin został:)

dokladnie. po to wlasnie powstal by dyskutowac o wszystkim i o niczym :)))
evarini dziekujemy Ci ;))))

Trzymaliśmy kcuki za zdających, martwiliśmy sie o Xenę, ktoś ma problemy z rodziną, ktoś gdzie wyjeżdża, o dzieciach, o pracy :)

użytkownik usunięty
aivia

normalnie mamy grupę wsparcia dla "przeciętnych inaczej" jak stowarzyszenie rekinów z "Gdzie jest Nemo"

aivia

Ja byłam na 1 offtopie, nie udzielałam się dużo, ale coś tam było. Pamiętam kilka osób i pamiętam, że blush mówiła coś o Gregu ( o którym do dziś nie wiem za wiele, kim był i co uczynił). Potem miałam przerwę- nie wchodziłam praktycznie na kompa, ciągle siedziałam na dworze, aż wreszcie wyjechałam w wakacje do domku nad jeziorem. Nie było pogody, nudziłam się i stwierdziłam, ze zobaczę co tam na forum. I wtedy oczy zrobiły mi się jak piłki plażowe, 23(chyba) offtop. Nie wierzyłam, a jednak. Poczytałam trochę, żeby się rozeznać co i jak, ale nadal czułam się jak mała żabka w Nowym Jorku. Zauważyłam Bractwo, " Co to jest?", " Tajne stowarzyszenie?", "Chciałabym też z nimi tak rozmawiać o wszystkim i o niczym, ale pewnie mnie nie przyjmą ;/" Takie miałam myśli ;p Ale poszło dobrze, przeszłam test Madame ( xD) I jestem i trudno mi będzie przez rok szkolny, kiedy nie będę mogła siedzieć do 3 w nocy na offtopie i z Wami rozmawiać o wszystkim i o niczym. Dziękuję :*

ScaryDreams

Ciebie tez scary pamietam z poczatkow :) mialas avka z rose :)

red_nails

Ano miałam, ja Ciebie też pamiętam, miałaś na avku dłuuuugie nogi kobiety, która gdzieś wędrowała (kochałam ten avek) :D

ScaryDreams

o matko.ja go nie pamietam ;p

red_nails

Ja też pamiętam te avki :)

Rainn

ten moj z nogami?

red_nails

Tak:) I Rose też

red_nails

Może masz go gdzieś na kompie :)

ScaryDreams

moze mam. jak wroce do domu to sprawdze :)

ocenił(a) serial na 9
ScaryDreams

Miałam podobnie. Tzn. nie byłam tu od 1 - szego offtopu, ale nie sądziłam, że w ogóle na offtopie się będę udzielać :P

BeautyAndStupid

Ja się udzielałam na temacie Emylky: Polski Elajża, nawet dałam swoją propozycję :D

aivia

Kiedy wreszcie udało się zapełnić 1000 postów ( ,,Już ?! 10 dni i tysiąc postów?! :D) nadszedł czas na kolejny offtop. Tu już bardziej sie poznawaliśmy, wspomagani przez setki gifów fundowanych nam przez NJ. Wciąż był z nami obecny Sawyer, ale już rzadko wspominano Grega. No i oczywiście czekaliśmy na koniec świata :D Coraz śmielej jednak żartowaliśmy, w czym prym wiodła alien :)

Alien : A ja chcę młodszego chłopaka;P Takiego z rok przynajmniej:P Po co mi 30-letni facet, który próbuje dowartościowac swoje ego;P
Sawyer : Nie wiem, nie mam doświadczenia z 30-letnimi mężczyznami xDDDD
Znajdź sobie takiego 18-19 latka, młodego naiwnego i niedoświadczonego i będziesz go miała na każde skinienie palca xD
Alien: 19-20:P Nawet myślę o całkiem konkretnym ale póki co lipa;p
Sawyer :Czyli, że tak się wlecze, brak mu jaj czy sam nie wie, czego chce? xD
Alien : Czyli, że straciliśmy kontakt, bo ma narzeczoną:P

Sawyer: Jadę jutro nad morze na parę godzin i tam będę czekał na koniec świata. Walić wszystkich, którzy będą na plaży przeszkadzali xD
Alien: No ale ciekawe o której?:P nie chcę tego przespac;P A jak ma wyglądac? Trzęsienie ziemi? Tsunami? Meteoryt? Koniec frytek w mc Donaldzie?
Sawyer: Niby trzęsienie ziemi. W paru miejscach. Bajka i tyle xD
Alien: Nie żartuj sobie z takich rzeczy:P Jak jutro ziemia się rozstąpi i wyjda z niej transformersy to zobaczymy czy będzie ci tak wesoło;P
Sawyer: Będzie jak w Power Rangers xD

użytkownik usunięty
aivia

omg jak dzieci w wieku 11-12 ...;D
słodkie:)

aivia

Xena, jesteś?

ocenił(a) serial na 4
ScaryDreams

Jestem. Przepraszam, ale brałam prysznic. Wypowiedziałam się na poprzedniej stronie. Pochwaliłam się, co wczoraj zbroiłam :) Niegrzeczna ze mnie dziewczynka z 30-stką na karku ;P

xena_4

Ostatnio przypomniało mi się, że tan Anglik ( ten 10 lat młodszy od Ciebie ;p) Mówił o Morganie, wydostałaś z niego coś więcej? Żartował sobie czy jak? xd

ocenił(a) serial na 4
ScaryDreams

Nic nie chce mówił, cholera jedna. Ale bardzo ciekawie zareagował, jak powiedziałam mu, że na twitterze Morgan złożył mi życzenia urodzinowe. Był bardzo zdziwiony. Może nawet troszkę zazdrosny.

xena_4

A złożył? ;>

ocenił(a) serial na 4
ScaryDreams

No pewnie. Nawet któraś z was go o oto poprosiła, gdy kończyłam trzydziestkę.

xena_4

NJ :) Ona sie na twitterze udzielała jeszcze przed nami :)

xena_4

Widocznie miałam wtedy pauzę w życiu ;p Właśnie nie mam Cie na Twitterze :)

ocenił(a) serial na 4
ScaryDreams

Bo ja nie mam tam konta. Joseph złożył mi życzenia u siebie. Jak uda mi się znaleść ten wpis, to wkleję tutaj linka.