Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122889
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Pomyślcie moi drodzy, napisaliśmy już 50000 postów. I to wszystko w okresie wakacyjnym, poza sezonem. Nie ma co, mimo dzielących nas różnic (zwłaszcza odległościowych) potrafiliśmy stworzyć wspólnotę, w której razem śmiejemy się, pocieszamy, dzielimy miłością do VD i innych rzeczy. Stworzyłyśmy nagrody, wspólnie ćwiczymy i gotujemy. Razem spędzamy mnóóóóstwo czasu. Owszem zdarzają się i kłótnie i nieporozumienia, no ale jak to w rodzinie :)

Zatem powspominajmy najlepsze momenty - The Best of Offtop

red_nails

:D Lubiłam kiedyś Sabrinę- jak byłam taką gówniarą małą ;p

ScaryDreams

ja tez. zawsze z siostra ogladalam ;p

red_nails

A ja z kuzynką, to był nasz taki rytuał. Szłam do niej na noc i potem w niedzielę zawsze rano to oglądałyśmy, zawsze ;D

ScaryDreams

A do mnie Sosnowska pisze gdzieś na 13 czy 14 stronie i teraz bujam się tak szukając-bo mail nie działa nadal :(

tequila_s

No właśnie! A tak wszystko podane na tacy, kto Ci odpisał i jeszcze Cię przekieruje na właściwy post :D

ScaryDreams

Dokładnie-to o wiele łatwiejsze-a tak zaraz nerwicy dostanę ;

użytkownik usunięty
tequila_s

przepraszam będę pisać tutaj:)

aivia

Ściągnęłam Edwarda Nożycorękiego i Requiem dla snu, będę musiała obejrzeć w weekend jak będę na wiosce :D
Dobre waszym zdaniem są to filmy?

ScaryDreams

Edwarda jeszcze nie oglądałam, Requiem jest genialne, ale mocne, przygotuj się na to.

ocenił(a) serial na 9
Evarini

Nie oglądałaś Edwarda?! Oglądaj teraz! uwielbiam Edzia *.*

ScaryDreams

swietne filmy :))
requiem to jeden z moich ulubionych filmow. edward tez jest dobry :))

użytkownik usunięty
red_nails

tylko strasznie smutne i dobijające ...z resztą jak wszystkie filmy Burtona ale wart obejrzenia

ocenił(a) serial na 9
ScaryDreams

Cudne filmy. Oglądaj ;)

ScaryDreams

Oba są świetne-musisz je obejrzec :)

aivia

Dobra, dziewuszki, zmykam do spania :)
red, oglądaj TLW, jutro/dzisiaj mi powiesz, czy Ci się podobało ;)
Śnijcie sobie o Damonkach, Deankach, itd, dobranoc :)

Evarini

pa ewcia ;)
do dzis :)))

Evarini

Parapapapa Słodkich snów :*

ocenił(a) serial na 9
Evarini

Dobranoc ;)

Evarini

Dobranoc :)
Śpij słodko :)*

aivia

dobra dziewuszki uciekam.
dobranoc i do dzis ;)

red_nails

Pa dziewuszko :*

red_nails

Dobranoc :)
I ja też już idę-jutro mam ciężki dzień.

Słodkich snów dla wszystkich :)))

tequila_s

Spokojnej nocy, bez burz i koszmarów kochana tequilko :*

ocenił(a) serial na 9
aivia

Ja też spadam. Dobraaanoc :*

BeautyAndStupid

Dobranoc :* I ja też, ostatnia ;p

aivia

Co to, już nie ma nikogo?:P A ja właśnie skończyłam czytac o ubezpieczeniach:D Do tego słucham cały czas piosenki country, porąbało mnie całkowicie.

ocenił(a) serial na 9
aivia

to ja na dzień dobry wrzucę coś miłego :*
http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2011/08/c477ebfe05119e1ad5e13e316b0ad1be.g if?1313659765

ocenił(a) serial na 4
vera232

Witam wszystkich w piękny, słoneczny dzień... Przynajmniej u mnie w Hatfield :D

Co powiecie na to, że jednak wampiry są wśród nas? http://www.gadu-gadu.pl/policjanci-zlapali-wampira?utm_source=gg&utm_medium=main

xena_4

I nawet nie był pod wpływem narkotyków, jaki pocieszny chłopak ;p

ocenił(a) serial na 6
xena_4

Może ma anemię.

ocenił(a) serial na 4
WhiteDemon

Hehehe... Za to chyba ja jestem pod wpływem, bo wpadłam na pomysł, by po raz drugi obejrzeć "Zemstę niedźwiedzicy". A przecież wzięłam tylko przeciwbólowe :P

ocenił(a) serial na 6
xena_4

Łahaha, no nie mogę;)
Ale, moja droga - jak stwierdzisz, że po ponownym seansie Ci się jednak ten film spodobał to przysięgam, własnymi rączkami uwarzę Ci uzdrawiający eliksir, jakem wiedźma trzeciego szczeblaXD

ocenił(a) serial na 4
WhiteDemon

No, raczen nadal bardzo średnio to odbieram, ale jest przynajmniej na czym zawiesić oko. Np. na cudownym tyłeczku pewnego gościa ;P

użytkownik usunięty
WhiteDemon

white ponieważ mamy podobny gust
mam do ciebie prośbę. Nigdzie nie mogę znaleźć tapety z Star Warsów z III episode, w momencie gdy kamera jest z lotu ptaka
a Anakin (a raczej już Vader) wchodzi zeswoją armią do świątyni i tam jest taka granica światła i cienia.

Kurcze wiem ze na pewno masz to zdjęcie to jakbyś mogła to mi podeślij linka:)

ocenił(a) serial na 4

A próbowałaś przeszukać galerię Christensena, na którymś z jego fanowskich lub oficjalnych stron? Na pewno tam będzie dział ze screenami. Ja w taki sposób znalazłam tapetkę z Teen Wolfa, więc myślę, że ze Star Wars nie powinno być problemu.

użytkownik usunięty
xena_4

nie wchodzę na te strony ....bo zbyt dumny ze mnie człowiek by się przyznać do bycia fanem
ale teraz chyba nie mam wyjścia i trzeba będzie przeszukać;) jak white nie pomoże
Ale dzięki za radę:)

Jak tam w dalekim świecie?

ocenił(a) serial na 4

E tam. Wcale ten świat nie jest daleko. Połtorej godziny lotu i już jesteś w UK ;D

A fotkę za chwilę pomogę wam szukać, jak tylko skończę film. Teraz jest najlepsza scena - jak sexy facet próbuje pokonać Grizzly....hehe

użytkownik usunięty
xena_4

uwielbiam twój komentarz do filmu:D

ocenił(a) serial na 4

Heh, ja znalazłam lepszy, na youtubie, gdzie oglądam ten film. Taki fajny komentarz jednego z użytkowników do tego, co często powtarza sexy koleś między walkami z Grizzly: "Los Amigos son ESTUPIDOS".

xena_4

Xena, a na czym Ty oglądasz Teen wolfa? Bo mi się wyłacza np. po 20 minutach, albo na megavideo skacze ekran wciąż ;/

ocenił(a) serial na 4
ScaryDreams

Na ITVSHOWS :D

xena_4

Dzięki wielkie :D

ocenił(a) serial na 4
ScaryDreams

Nie ma za co.
Skończyłam już podziwiać Grizzly. Powiem wam, że jak coś takiego ogląda się drugi raz, to jeszcze bardziej śmieszą te wszystkie sceny. Czasami głupi horror potrafi lepiej bawić niż niejedna komedia. I do tego ten facet.... http://imageshack.us/f/352/grizzly8dp2.png/

xena_4

To z TW? ;>

ocenił(a) serial na 6

Wiesz co, no akurat takiej to nie mam.
Ale mogę poszukać i jak znajdę to dam;)

użytkownik usunięty
WhiteDemon

super dzięki i jesteś wielka! :DDD

ocenił(a) serial na 6

Jesteś kochana, dziękujesz mi - a jeszcze nie zdążyłam nic zrobićXD

użytkownik usunięty
WhiteDemon

liczą się chęci:)

dobijają mnie ludzie z brakiem dobrej woli:)

ocenił(a) serial na 6

Dobra, to tak przy okazji:
http://www.youtube.com/watch?v=lczs6S54qJ4&feature=player_embedded
Niezłe co?
XD

ocenił(a) serial na 4
WhiteDemon

A właśnie coś mi się przypomniało. White, gdy oglądałaś "Fallen" nie skojarzyły ci się sceny walk ze Star Wars? Bo mi tak.