Pomyślcie moi drodzy, napisaliśmy już 50000 postów. I to wszystko w okresie wakacyjnym, poza sezonem. Nie ma co, mimo dzielących nas różnic (zwłaszcza odległościowych) potrafiliśmy stworzyć wspólnotę, w której razem śmiejemy się, pocieszamy, dzielimy miłością do VD i innych rzeczy. Stworzyłyśmy nagrody, wspólnie ćwiczymy i gotujemy. Razem spędzamy mnóóóóstwo czasu. Owszem zdarzają się i kłótnie i nieporozumienia, no ale jak to w rodzinie :)
Zatem powspominajmy najlepsze momenty - The Best of Offtop
A ja z kuzynką, to był nasz taki rytuał. Szłam do niej na noc i potem w niedzielę zawsze rano to oglądałyśmy, zawsze ;D
A do mnie Sosnowska pisze gdzieś na 13 czy 14 stronie i teraz bujam się tak szukając-bo mail nie działa nadal :(
No właśnie! A tak wszystko podane na tacy, kto Ci odpisał i jeszcze Cię przekieruje na właściwy post :D
Ściągnęłam Edwarda Nożycorękiego i Requiem dla snu, będę musiała obejrzeć w weekend jak będę na wiosce :D
Dobre waszym zdaniem są to filmy?
tylko strasznie smutne i dobijające ...z resztą jak wszystkie filmy Burtona ale wart obejrzenia
Dobra, dziewuszki, zmykam do spania :)
red, oglądaj TLW, jutro/dzisiaj mi powiesz, czy Ci się podobało ;)
Śnijcie sobie o Damonkach, Deankach, itd, dobranoc :)
Co to, już nie ma nikogo?:P A ja właśnie skończyłam czytac o ubezpieczeniach:D Do tego słucham cały czas piosenki country, porąbało mnie całkowicie.
to ja na dzień dobry wrzucę coś miłego :*
http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2011/08/c477ebfe05119e1ad5e13e316b0ad1be.g if?1313659765
Witam wszystkich w piękny, słoneczny dzień... Przynajmniej u mnie w Hatfield :D
Co powiecie na to, że jednak wampiry są wśród nas? http://www.gadu-gadu.pl/policjanci-zlapali-wampira?utm_source=gg&utm_medium=main
Hehehe... Za to chyba ja jestem pod wpływem, bo wpadłam na pomysł, by po raz drugi obejrzeć "Zemstę niedźwiedzicy". A przecież wzięłam tylko przeciwbólowe :P
Łahaha, no nie mogę;)
Ale, moja droga - jak stwierdzisz, że po ponownym seansie Ci się jednak ten film spodobał to przysięgam, własnymi rączkami uwarzę Ci uzdrawiający eliksir, jakem wiedźma trzeciego szczeblaXD
No, raczen nadal bardzo średnio to odbieram, ale jest przynajmniej na czym zawiesić oko. Np. na cudownym tyłeczku pewnego gościa ;P
white ponieważ mamy podobny gust
mam do ciebie prośbę. Nigdzie nie mogę znaleźć tapety z Star Warsów z III episode, w momencie gdy kamera jest z lotu ptaka
a Anakin (a raczej już Vader) wchodzi zeswoją armią do świątyni i tam jest taka granica światła i cienia.
Kurcze wiem ze na pewno masz to zdjęcie to jakbyś mogła to mi podeślij linka:)
A próbowałaś przeszukać galerię Christensena, na którymś z jego fanowskich lub oficjalnych stron? Na pewno tam będzie dział ze screenami. Ja w taki sposób znalazłam tapetkę z Teen Wolfa, więc myślę, że ze Star Wars nie powinno być problemu.
nie wchodzę na te strony ....bo zbyt dumny ze mnie człowiek by się przyznać do bycia fanem
ale teraz chyba nie mam wyjścia i trzeba będzie przeszukać;) jak white nie pomoże
Ale dzięki za radę:)
Jak tam w dalekim świecie?
E tam. Wcale ten świat nie jest daleko. Połtorej godziny lotu i już jesteś w UK ;D
A fotkę za chwilę pomogę wam szukać, jak tylko skończę film. Teraz jest najlepsza scena - jak sexy facet próbuje pokonać Grizzly....hehe
Heh, ja znalazłam lepszy, na youtubie, gdzie oglądam ten film. Taki fajny komentarz jednego z użytkowników do tego, co często powtarza sexy koleś między walkami z Grizzly: "Los Amigos son ESTUPIDOS".
Xena, a na czym Ty oglądasz Teen wolfa? Bo mi się wyłacza np. po 20 minutach, albo na megavideo skacze ekran wciąż ;/
Nie ma za co.
Skończyłam już podziwiać Grizzly. Powiem wam, że jak coś takiego ogląda się drugi raz, to jeszcze bardziej śmieszą te wszystkie sceny. Czasami głupi horror potrafi lepiej bawić niż niejedna komedia. I do tego ten facet.... http://imageshack.us/f/352/grizzly8dp2.png/
Wiesz co, no akurat takiej to nie mam.
Ale mogę poszukać i jak znajdę to dam;)
Dobra, to tak przy okazji:
http://www.youtube.com/watch?v=lczs6S54qJ4&feature=player_embedded
Niezłe co?
XD