Pomyślcie moi drodzy, napisaliśmy już 50000 postów. I to wszystko w okresie wakacyjnym, poza sezonem. Nie ma co, mimo dzielących nas różnic (zwłaszcza odległościowych) potrafiliśmy stworzyć wspólnotę, w której razem śmiejemy się, pocieszamy, dzielimy miłością do VD i innych rzeczy. Stworzyłyśmy nagrody, wspólnie ćwiczymy i gotujemy. Razem spędzamy mnóóóóstwo czasu. Owszem zdarzają się i kłótnie i nieporozumienia, no ale jak to w rodzinie :)
Zatem powspominajmy najlepsze momenty - The Best of Offtop
kocham cię za to!!! :D
i była moja tapeta;)
a tak przy okazji uwielbiam Hyden'a w dłuższych loczkach, szczególnie jak klęczy na tym czerwonym dywanie z tą biedną zrozpaczoną miną :)
Jedyne nad czym ubolewam w SW to to że na Luka i Leie wzieli paskudnych aktorów....:D
przeciez to nie mozliwe by śliczny Anakin miał takie dzieci;)
Sosna, chciałam dziś pobrać SW, ale nie wiem czy jest wersja bez dubbingu? Bo słyszałam, że ogromne przepaści są między tekstem prawdziwym, a dubbingiem. Jak Ty oglądałaś?
nie oglądam z filmów z dubbingiem.... wiec nie powiem ci
nawet nie wiedzialam ze zdubbingowali ale kazdy dubbing to masakra:)
Tyyy, no czyśmy się teraz na mózgowia pozamieniały?!
Łączność niebywałą czujęXD
Mam dokładnie tak samo - ilekroć patrzę na Fisher i Hamila to mnie się normalnie słabo robi...
Dostrzegam jakąś machlojkę;)
Zero podobieństwaXD
co tam Anakin... ale jak Padme mogła mieć taką córkę?
Nie dość że niska bo 150 cm ( jej tatuś ma 192 cm- ale ok) to jeszcze rysy twarzy nawet nie podobne;D
White Demon a może Obiwan, podmienił te dzieci
moze bedą teraz kolejne czesci ze znalazły się te prawdziwe dzieci Anakina:DDD
Wszystko mozliwe, Obi ten szuplat do takiej draki zdolnyXD
jestem jak najbardziej zaXD
z dumną zawiadamiam ze przetrwalam najbardziej wkurzające sezony Samusia
i dalej go uwielbiam:)
PS nie wiem co ludzie mają do 6 sezonu ale mi sie bardziej podobał niz te poprzednie:)
Woow :P A według mnie w Sam był 100000 razy lepszy w 1 - 3. W 4 - 6 był beznadziejny :D Ja też lubię 6 sezon ;) Jak wszystkie zresztą...
dla mnie Sam był masakryczny w 3-5 sezonu oczywiście w 4 miał swoje apogeum...:)
Ale ta jego mina wykrzywiona w bólu jak obrażonego dziecka które udaję silne (choć średnio mu wychodzi) to normalnie nominacja do złotej maliny
to była gra na Edzia w tłajlajcie ( nie wiem moze to modne było)
W szóstym sezonie podobały mi się tego wszystkie wcielenia osobowości:) - najbardziej chyba ta umęczona dusza po piekle:)
Aha zaczęłam to coś "Friends with benefits" w połowie pilota wcięło mi limit ale nie porwał mnie ten serial do tego czasu więc raczej odpuszczam;)
Dalej intryguje mnie Ekipa ale za to Aivia tego nie poleca:)
O czym jest ten serial? Ja skończyłam dziś pierwszy sezon SaB i powiem Wam, że naprawdę mnie wciągnął :D
Ekipa to opowieść o czwórce przyjaciół.
Jeden z nich do zwykły aktor hollywood'zki aktor, drugi to jego agent, trzeci adwokat a czwarty próbuje żerować na nich wszystkich....:)
jak sam nazwa wskazuje....
gra tam żona Jensena jej postać jest stylizowana na Tylor z O.C (no moze bardziej zrównoważona) i totalny blond palant któremu kazda laska nie pasuje i przez to ciągle jest sam, a rodzina mysli ze jest gejem a on strasznie cierpi..... no comment
Dzień dobry :)
Zdążyłam już dziś opracować podstawę programową do pracy, zaraz zabieram się za obiad, do tego zaczynam robić stronę internetową dla mamy, więc za bardzo dziś się nie poudzielam. Wieczorem pewnie będę :) Ale zerkam na forum cały czas ;)