Masz jakieś pytanie dotyczące swojego ulubionego serialu?
Nie wiesz kiedy będzie emitowany nowy odcinek? A może chcesz go znaleźć w internecie? Szukasz napisów? Nie zrozumiałeś danej sceny lub uważasz, że w scenariuszu pojawił się błąd? W takim razie ten wątek jest dla ciebie idealny!
Zapraszam do dzielenia się wątpliwościami i spostrzeżeniami, uzyskasz tutaj pomoc w znalezieniu tego czego potrzebujesz i co najważniejsze, dla odmiany uzyskasz odpowiedź w miłej atmosferze ;]
Wszystkich proszę o pomoc w podbijaniu tematu do góry ażeby na naszym skromnym forum zapanował ład i porządek :P Dziękuję, pozdrawiam;)
No ma taką japońską klatkę taką no :-) wiesz oni tam wszystko mają miniaturowe :-ppp sasasasa
http://1.bp.blogspot.com/_Ki2IPI9h77Y/TJ4IGZn_PrI/AAAAAAAABWo/nHmxzXdN29I/s1600/ Murakami.jpg
:D:D:D
Mmmm... hahahahaha :-P serio lubisz małe... japońskie klateczki? :-P Przecież oni muszą tam hodować nawet małe drzewka :-p by pasowały rozmiarem :-p
Hahaha już sobie pożartować nie można?
Swoją drogą może pochwalisz się wreszcie swoją klatą?
Żebym usłyszał że jestem ekshibicjonistą? I najpierw klataka potem co dalej :-P i w samych skarpetkach zostanę? :-PPP
I w tej chwili właśnie dochodzę do ostatecznego wniosku, że dobrze się stało, że dałam sobie spokój na początku drugiej części xD
A ja, że nawet nie próbowałam dokończyć pierwszej...
Tak czytam to i czytam i dochodzę do wniosku, że pani Smith musiała być po kielonku...
Ło matulu, jak zmieszała alko, dragi i grzybki to kurde kłoniec z niąXD
Nie dziwota, że co druga czytelniczka nie może dobrnąć do końca;)
Dobrnęłam aż tak daleko tylko dlatego, że czekałam najpierw aż pojawi się Damon, potem aż Elena dowie się o wampirach, a potem po prostu pomyślałam, że może jeszcze zmienię zdanie xD Ale nie zmieniłam i doszłam do wniosku, że nie ma sensu tego czytać. Szczególnie, że Elena mnie niezmiernie wkurzała w książce.
Elena 'książkowa' i Elena 'serialowa' to całkiem dwie postacie.Książka jest nudna i głupia i nie może sie równać z serialem.Przeczytałam tylko troche,a już byłam okropnie rozczarowana.Ta książka to totalne dno i nędza :(.Jak w przypadnu Zmierzchu myślałam że książka będzie lepsza ale tak się nie stało.
http://www.kwejk.pl/obrazek/44587/ale,faza.html
podobnie wygladala autorka podczas pisania pamietnikow :D
Nie no... X-D by takie coś urodzić to trzeba nieźle dać w palnik, no nie ma co...
Czy ktoś przypadkiem wie, w którym odcinku pierwszej serii Damon wyznaje Elenie miłość, po czym wymazuje jej pamięć i oddaje naszyjnik wypełniony werbaną?
To nie był 1 sezon tylko 2 - odcinek 8 - piękna scena ;*
Tak w ogóle to to pytanie już było ; )
Drugi sezon mówicie. Dlatego nie mogłam ponownie znaleźć.
Wybaczcie, ale nie chciało mi się przeszukiwać tylu stron forum, dlatego wolałam zadać pytanie.
Dzięki wielkie.
Fakt ;D
Dlatego ja nie zapomniałam ^^
No cóż może nas to bardziej wstrząsnęło niż ją :D
Albo to kolejna osoba z tych co czekają niecierpliwe na nowy odcinek VD w TVN7, nie obejrzą sobie w internecie ale pytają się co się wydarzy w następnych odcinkach ... xD
Elena, Kathrine po pierwsze nie może uciec Klausowi, a nawet jeśli to nie mogła by wejść do domu Salvatorów bez zaproszenia Eleny.
O rany.... ;)
A pomyśl logicznie:
- czy Klaus tak szybko by ją uwolnił skoro szukał jej przez 500 lat?
- no i czy w takim wypadku nie uciekałaby gdzie pieprz rośnie zamiast wracać do domu Salvatorów?
- w dodatku wyciągając sztylet z Elajży? Jaki miałaby w tym interes?
- plus potrzebowałaby zaproszenia Eleny. Już widzę jak ta ją zaprasza i żaden z braci o tym nie wie.
Było to już tłumaczone tysiąc razy. Kat miała wisiorek, jak udawała Elenę w Know Thy Enemy i jak została porwana. Potem wisiorek zabrał jej Klaus. I wszystko jasne.
Na początku miałam nadzieję, że będzie to jakiś chwyt ze strony Klausa. Współpracujący z nim czarownik mógł za pomocą zaklęcia udostępnić Katherine wejście do domu. Ale po co by to robił, to już nie wiem :p
Dlatego coraz bardziej zaczynam myśleć, że to jednak Elena.
Przecież Klaus powiedział, że ostatnią rzeczą jaką chciałby zrobić jest wskrzeszenie Elajży. To po jakiego ciula by tam Katherine posyłał? ;)
Poza tym wątpię, aby wampir a tym bardziej pierwotny był zdolny coś takiego zrobić, o ile to w ogóle byłoby możliwe. Elajża pokazał, że ma swój honor, Klaus też na pewno ma.