Masz jakieś pytanie dotyczące swojego ulubionego serialu?
Nie wiesz kiedy będzie emitowany nowy odcinek? A może chcesz go znaleźć w internecie? Szukasz napisów? Nie zrozumiałeś danej sceny lub uważasz, że w scenariuszu pojawił się błąd? W takim razie ten wątek jest dla ciebie idealny!
Zapraszam do dzielenia się wątpliwościami i spostrzeżeniami, uzyskasz tutaj pomoc w znalezieniu tego czego potrzebujesz i co najważniejsze, dla odmiany uzyskasz odpowiedź w miłej atmosferze ;]
Wszystkich proszę o pomoc w podbijaniu tematu do góry ażeby na naszym skromnym forum zapanował ład i porządek :P Dziękuję, pozdrawiam;)
http://www.fanpop.com/spots/damon-and-elena/images/21025985/title/damon-elena-fa nart :D
i to http://www.fanpop.com/spots/damon-and-elena/images/21040569/title/de-2x18-3-fana rt
<3 ;D
A patrz jakie to fajne http://www.fanpop.com/spots/damon-and-elena/images/21260309/title/love-photo :D
Yhym.. ;D
http://www.fanpop.com/spots/damon-and-elena/images/8088739/title/damon-elena-gif -1x02-fanart
No tak to też oczywiście ;D
Ale tak czy owak musiało być jej miło ;P
Dżentelmen z tego naszego Iana ;D
Zdjęcie Iana powinno być w każdym słowniku przy definicji słowa "dżentelmen" :D Zawsze po rączkach całuje.
Tak Ian jest równym facetem :-) Ale jeśli miałoby to być zdjęcie Damona to faktycznie słowo dżentelmen powinno pozostać w cudzysłowie ;-)
Ouch, pogromca Damona przemówił ;)
Zawiodę Cię, nie będę tu pisać eseju o tym, że Damon jest dżentelmenem bo moim zdaniem dżentelmenem jest zdecydowanie Elajża ;)
A po dzisiejszym odcinku muszę się przyznać, że na obecną chwilę jego oczka mnie bardziej czarują niż te wybałuszone Damona ;]
Otóż to pogromca Danon'a przemówił :-P O!!!! no to sie możemy zgodzić, nie ma większego dżentelmena nad Elajżę :-) pełna zgoda, moja ulubiona postać i jak widać czuje miętę do Katriny :-p
No dzisiejszy odcinek był faktycznie MOCNY, dawno tak dobrego nie było, wywrócił wszystko co do tej pory było powiedziane, i bardzo dobrze :-)
Elajża jest super ja go osobiście niesamowicie lubię, klasa, ruch, szyk.
Yes! Finally! Nareszcie się w czymś zgadzamy... a nie, przepraszam, to już druga rzecz w której się zgadzamy:D
No to super, bo uważam, że Elajża jest NIEDOCENIANY, a to naprawdę świetny gość, ma honor, klasę i szacunek do kobiet ;)
No już druga rzecz :-P aż strach się bać następnej :-p
Ale pełna zgoda Elajża to mój ulubiony bohater, potem Katrina potem lubię Alarika, no potem Stefana i Damona.
Ale Elajża jest super, mam nadzieję że go Klaus nie zabije, mnie jakoś Klaus nie przypadł do gustu, poza tym cholernie wredny i śliski jest jak taki śledź. A Elajża to faktycznie: klasa, honor i ciekawa osobowość, która mimo wieków chciała pozostać nadal blisko ludzi, to jest fajne. Elajża się udał. :-)
Lubisz Damona? :P Co zrobiłeś z Gregiem??? :P
A ja polubiłam Klausa, jednak nie oczarował mnie tak jak Elajża gdy pierwszy raz pojawił się w serialu ;)
Co sądzisz o początku odcinka gdy Elajża odżył i tak leżał patrząc na Elenę? Ja miałam ochotę go przytulić :P Niby taki silny wampir a wyglądał wtedy jak dziecko, które woła mamę :D
Co zrobiłem z Gregiem... hmmm :-P przejąłem kontrolę :-P
No ja nigdy nie mówiłem że nie lubię Damona. Ja poprostu nie lubię przesady i przypisywania mu cech, których nie ma albo wyolbrzymiania, czyli mówienia że jest chodzącym dobrem etc. Lubię go bo mimo tego jaki jest, to kocha brata (mimo iż ta miłość jest trochę pokręcona) a i Stefan go kocha i go zna bo wie że Damon zawsze będzie w pobliżu i moe na niego liczyć. Ja Ci powiem to tak jak ze mną i z moim bratem, nie lubię go ale go kocham. I mimo iż mam ochotę czasem dać mu niemiłosiernie w zęby to nikomu innemu nie pozwoliłbym go skrzywdzić i tak samo jest tu, ta relacja jest oddana bardo realistycznie.
za to Klausa nie lubię, ani aktor nie jest specjalny, ani osobowość Klausa jak widać jest ona raczej taka paranoidalno-ekspansywna i do tego nie szanuje ludzi.
A Elajża jest jednak inny, ma szacunek do innych i to jest fajne w takiej postaci, pozwala ją lubić jak człowieka i pozwala jej zaufać.
Co do tej sceny to aż takich matczynych odczuć nie miałem, ale faktycznie taki bezbronny się wydał. I ten jego wzrok i jak powiedział Katrina od razu wiedziałem że on musiał być w niej zabujany! I wiedziałem że już będzie ciekawie, a jak musiał wyjść z domu! Jak się o ściany odbijał nie wiedziałem czy to on czy to bez kontroli tak go rzucało... Trochę to dziwne było :-P
Nigdy nie twierdziłam, że jest chodzącym dobrem, Greg ;)
Na pewno się kochają, nie ma co do tego wątpliwości.
Ich rodzeństwo jest idealnym przykładem na takie gdy jedno czuje się gorsze od tego drugiego ;]
Z mojej strony raczej matczyne uczucia to nie były :P
No bez kontroli, ten dom robił z nim co chciał ;) Dziwne, że nikogo te hałasy nie zaniepokoiły no ale ok ;] Tak się właśnie zastanawiałam jak to będzie bo przecież on po tym podpisaniu aktu własności został "intruzem" ;) Świetne to było.
Nie mówię że Ty ale inne dziewczyny, a ja uważam że trzeba być w miarę możliwości obiektywnym (na tyle ile się da bo nigdy nikt nie jest w 100% obiektywny) i każdemu oddać to co jest jego jasną stroną i to co jest ciemną, przyznac że to lub to jest dobre, ale to lub tamto złe i to lepiej lub gorzej staram się robić :-P
no właśnie ja też się zdziwiłem że to jak on walił w te ściany nie obudziło nikogo :-P I w ogóle że Stefan nie zorientował się że spał sam bez Eleny... 0_o... uhahahaha Ale swoją drogą ciekawie to wyglądało że nie mógł oddychać, ale musiał sam wybiec już myślałem, że powinno go jakoś wyssać albo wypchnąć :-P
Ale Elajża powiedział, że oni są z Europy Środkowej :-P może z Polski :-P hahahaha. Ale nadal nie ma wyjaśnienia jak stali się wampirami...
W przypadku Damona też tak robię.
Ale np. u Elajży... jej no, obiektywna nie potrafię być. Ten gość chyba nie ma wad, a jeśli ma to ja ich nie dostrzegam :P
Stefan to się w ogóle nie orientuje czy śpi bez Eleny, czy może z Katherine :P No ale nieźle, dziewczyna chyba pół nocy siedziała w piwnicy a ten sobie smacznie spał ;)
No to właśnie go chyba wypychało, on krzyczał do Eleny że musi go wyprowadzić,ale się okazało, że Elena nie musi się fatygować :P
Oj nie wszystko na raz, na pewno się dowiemy, już i tak dużo nam w tym odcinku powiedzieli. Co za dużo to niezdrowo;)
No to dopiero pierwszy taki dłuższy odcinek z nim może mu jeszcze wyhodują jakieś wady :-P
No ja też sie trochę zdziwiłem bo jak dzień wcześniej była potańcówka (już w ogóle cała seria to z dnia na dzień idzie w pierwszej tak nie było :-P) to musieli się zmyć około 22... No to do 23 lub 24 siedzieli w chacie rozmawiali potem Elena powiedziała Stefanowi że idzie przeprosić Damona i poszła, pogadała z nim to ok około 1 mogło być i poszła do Elajży i potem czekała do rana a Stefan zasnął... 0_o i obdził się sam i przypomniał sobie O! Gdzie Elena?, no ja się pośmiałem jak niewiem :-P hahahahaha Ja to bym z zazdrości poszedł do Damona i sprawdził czego ona tak długo nie wraca :"-p
Tak, chociaż z tej głupiej klątwy szmana mimo ze bła fałszywa to i tak zamiast azteckiego papirusa w 1492 :-PPPP Bo Azteków odkrył i podbił Cortez w 1519 :-P Już nie będę się wymądrzał że Aztekowie to nazwa małego plemionka z XIII wieku, które zasymilowało plemiona w Meksyku itp. Ale dobrze że przynajmniej ta klątwa to była bujda na resorach. Ale dlaczego oni mogą chodzić w słońcu a inne wampiry nie wot prawdziwa zagwozdka, bo póki wytłumaczeniem była "klątwa" to było jasne a teraz nie 0_o...
Ale faktycznie nie da sie wszystkiego w jednym odcinku powiedzieć bo na nastepny by nic nie zostało :-P
Aaaaaaaaaaa.... Ale nie zauważyłaś że w tym odcinku o kimś zapomnieli w ogóle :-P zgadnij o kim... Pewnie Carolina nadal stoi w sali i rozgląda sie za Klausem :-PPPP hahahahaha
Mnie zdziwiło to, że gdy Elajża się wydostał z domu było jasne. Myślałam, że dalej będzie noc... Ale z Stefka niezły śpioch, Damon już dawno wstał a miał trochę pracowitszy poprzedni dzień :P
Jaka zagwozdka, normalna rzecz:P Wampiry się palą na słońcu, nie trzeba było na to żadnej klątwy rzucać. A ten kto ma pierścień ma spokój. Z tym że słońce Originala zabić nie może. Elajża mówił, że ponieważ są pierwszymi wampirami to działa na nim tylko ten popiół. Tak już jest i basta:P
Hahaha toś mnie zabił tym xD
Za jakiś czas wyjdzie, że w serialu mają jeszcze przeklęte złoto Corteza z Piratów z Karaibów i krew z noska Bonnie musi skapnać na medalik, by Klaus mógl się zmienić w hybrydkę jak w Underworld xDDD
No to dopiero początek bo dzień później nastąpi deszcz meteorytów i wszyscy w Mistic Falls zyskają nadprzyrodzone moce a niedaleko na jakiejś farmie zamieszka gość imieniem Clark Kent :-P
Inne dziewczyny czyli ja Jo.? Luz nie przeszkadza mi to ;P
A co to Klausa to mi się spodobał. Głos ma fajny :D
Kolejny drań który mi się podoba no co ja zrobię ;P
A co Ci się takiego podoba w takich draniach :-p i w Klausie to, że w ogóle by się Tobą nie przejmował :-PPP uuuuuuu...
Elajża by Cię zabrał na spacer, porozmawiał... a Klaus ? Phi :P
No ale przynaję, ma coś w sobie;)
Ja go bardzo polubiłam przez odcinek 19 ; )
Tam mi się najbardziej podobał.Zawsze jest taki opanowany i kulturalny :D
A to przyciąga :D
No i jak on to powiedział ze nie będzie podrywał Jenny bo nie szaleje za małolatami :-P
heh. W ogóle fajny jest ;D Przekonałam się do niego..
ale jego brat..
mmm to jest dopiero fajny :D
Ależ Wam moje drogie Panie niewiele do szczęścia potrzeba tylko kilku fotek Eleny i Damona :-)
To już sobie to wyobrażam wpadam do domu i wołam od progu "Kochanie, przyniosłem Ci nowe fotki Damona, mam nadzieję, że się nie gniewasz że wczoraj z kolegami trochę zabalowałem i zapomniałem o Twoich urodzinach" :-)))))
A Ty zbiegając po schodach odpowiadasz: "Co jakich urodzinach???? Dawaj te fotkiiii!" :-))))
No widzisz :P Prędzej wparujesz i powiesz "Kochanie!!! Co ty robisz? Mówiłem Ci żebyś wyrzuciła te zdjęcia! Takie zapadnięte klaty oglądasz ???" :P
Raczej AHA! Mam Cię zamiast gotować obiad to znowu oglądasz zdjęcia z tą zapadnięta klateczką!!! A już miałem Ci dać to wspaniałe futro z soboli! I ten niezwykle kosztowne szpilki z Mediolanu oraz ten jadalny zestaw niemieckiej bielizny erotycznej! Ale teraz NIE DAM! :-( ;-p
Ależ Gregusiu, nie wściekaj się tak bo ci jeszcze zmarszczki jak u Stefana wyjdą! Obiad jest w zamrażarce :P
No daj mi to futerko, tak ładnie proszę... muszę się czymś pochwalić wśród moich koleżanek...
Co??? byłem w zamrażarce! Tam tylko zamrożony groszek jest! No nie wiem jak mnie nie udobruchasz to to wspaniałe futerko dostanie pani Zosia z księgowości! A ta wyrafinowana kolia z 24 karatowego złota i wysadzana diamencikami trafi do pani Joli z kadr! Wiec moja udobruchaj mnie czym prędzej :-)
No, a co miałam przygotować jak zakupów nie robisz??? Twój szef dziś do mnie dzwonił, że nie było Cię znowu w pracy! Znowu w tym kasynie przesiadujesz całe dnie?? Dawaj te diamenciki, trzeba je zachować na czarną godzinę... tylko najpierw pójdę do Hanki się pochwalić... Marek jej takich nie kupuje hihihi. A Ty ściągaj koszulę, jak wrócę to klata ma być :P
Hahahaha no ale własnie w tym kasynie zarobiłem na te diamenciki, dom z ogrodem i basen, nawet jako wicedyrektor banku bym przecież nie zarobił tyle by co dwa dni przynosić nowe futerko :-P Jasne że Mark Hani nie kupuje takich bo ostatnio widziałem go też ze zdjęciem Damona i wspominał że Hania już go tak nie pociąga ;-p... Ale dobrze wiesz moje Słońce że ja na Ciebie sie gniewać nie nie mogę :-))) skocz dobić Hanię a ja wezmę prysznic w naszym super spa przy sypialni i nawoskuję klatę być mogła się w niej przejrzeć :-pppp
Hmmm :-) Ależ skąd tylko już myślałem ze w dzisiejszych czasach kobietę zadowoli Jaguar w garażu, norki w szafie, a tu taka miła mała rzecz wystarczy... Fotka innego faceta :-) no każdy chop ze szczęścia kwiknie :-PPP
Wiesz, ewentualnie facet mógłby sobie zrobić szereg operacji plastycznych, żeby wyglądać jak Ian... Wtedy obyłoby się bez fotek Iana xD
Oh My God! 0_o... Wow czyli coś jak powiększenie piersi tylko polegające na przemianie w Iana 0_o... Ommmmmammmmo! MOCNE!
Hahahaha tak a czy dziewczyny odwdzięczą się tym samym upodabniając się do Niny :-P sasasasa