Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122874
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Masz jakieś pytanie dotyczące swojego ulubionego serialu?
Nie wiesz kiedy będzie emitowany nowy odcinek? A może chcesz go znaleźć w internecie? Szukasz napisów? Nie zrozumiałeś danej sceny lub uważasz, że w scenariuszu pojawił się błąd? W takim razie ten wątek jest dla ciebie idealny!
Zapraszam do dzielenia się wątpliwościami i spostrzeżeniami, uzyskasz tutaj pomoc w znalezieniu tego czego potrzebujesz i co najważniejsze, dla odmiany uzyskasz odpowiedź w miłej atmosferze ;]

Wszystkich proszę o pomoc w podbijaniu tematu do góry ażeby na naszym skromnym forum zapanował ład i porządek :P Dziękuję, pozdrawiam;)

użytkownik usunięty
Greg_Mar

No właśnie, ja też :( Zwłaszcza że Elajża to zupełne przeciwieństwo Klausa..to jak tak można ;d

ocenił(a) serial na 8

O dokładnie oboje jesteśmy hmmm w szoku nie soku :-p sasasasa

ocenił(a) serial na 6
Greg_Mar

Greguś, Ty znerwować mnie chcesz chybaXD

ocenił(a) serial na 7
WhiteDemon

Witaj w klubie ;P

ocenił(a) serial na 8
WhiteDemon

Tylko ciut ciut :-p

ocenił(a) serial na 6
Greg_Mar

Cae szczyńścieXD
A już jakieś sympatyczne voodoo chciałam nad Tobą odprawiać, cobyś o tych pchełkach nie nawijał...
Za dużo jajek się nawtryniałeś, najwyraźniej - seseXD

ocenił(a) serial na 8
WhiteDemon

No truszkem tego było ale to tylko dlatego że niestety nie mam żadnego ciasta :-((( i z braku cukru we krwi tak mię siekło :-p sasasasasa

ocenił(a) serial na 6
Greg_Mar

Uff;) a jużem myślała, że to "na trzeźwo"...
XD

użytkownik usunięty

Słuchajcie, wątek nie dobił jeszcze do 1000, ale tu jest rzeczywiście tak nasrane offtopami, że zakładam nową część , ok ? ;)

ocenił(a) serial na 8

Się łudzisz że w nowej części offtopów nie będzie? :-P

użytkownik usunięty
Greg_Mar

Łożesz, napisałam i zapomniałam o tym xD

No ja mam nadzieję :P
Albo dobra, dawaj, dobijamy do 1000 :P Zobaczymy komu teraz przypadnie zaszczyt tysięcznego posta :D

ocenił(a) serial na 8

O i to mi się podoba ten duch współzawodnictwa :-P a oftopy zawsze muszą być bez nich to tak jak bez ręki tylko smutne pytania na temat, żadnych żartów śmichów, chichów... Nudnoooo bedzie :-) a jajka już se pomalowałaś :-)

użytkownik usunięty
Greg_Mar

No tak, ale jak ludzie najeżdżają że oni nie będą wchodzić na ten temat bo tu nasrane to pomyślałam, że dla dobra tego forum trzeba założyć nowy wątek :P

U mnie to się nigdy pisanek nie robiło, najwyżej wsadzało do gara i barwiło na kolory tęczy :P

Może trzeba dwa założyć: jeden z dopiskiem "nasrane", drugi z dopiskiem "czyściutko, można wchodzić i pytać" :D

użytkownik usunięty
brawur

I będziemy podbijać dwa wątki z których nie skorzysta nawet połowa użytkowników :P

A właśnie, teraz mi się przypomniało, bo miałam już wcześniej zapytać.. Na filmwebie istnieje ktoś taki, jak moderator forum? Bo nie wiem, czy są tylko ogólni administratorzy czy może być tak, że konkretne forum ma swojego "opiekuna" ;)

użytkownik usunięty
brawur

I don't know ;)

ocenił(a) serial na 8
brawur

Użes :-p A po co to jeszcze :-p jest ktoś od usuwania słów na K kończących się na A i to wsio. Tu są tysiące postów wiec kto by to przeglądał i po co :-p

użytkownik usunięty
Greg_Mar

Nie muszą usuwać, spróbuj napisać brzydkie słowo to zostaniesz automatycznie poinformowany,że "pojechałeś" :P

ocenił(a) serial na 8

ooooo :-P już widzę kto próbował brzydkie słowa pisać sasasasa :-P ale jak napiszesz z przerwami to system je przepuści dlatego jest opcja zgłoś nadużycie :-P

Greg_Mar

Bardziej chodziło mi o to, żeby był ktoś od ogólnego pilnowania porządku niż tylko usuwania komentarzy z wulgaryzmami ;) Dobra by była opcja, gdyby np. można było podpiąć pięćsetny wątek z pytaniem (zwłaszcza, że większość pytań się powtarza) pod wątek zbiorczy (czyli taki jak ten) albo dać BANa w skrajnych przypadkach trollowania, obrażania innych użytkowników (a przecież był taki jeden troll na tym forum..) i tak dalej. Bo co z tego, że zgłosisz nadużycie? Będziesz zgłaszać każdy obraźliwy post trolla, aż mu się znudzi? Zresztą nie tylko obraźliwe komentarze są problemem, można podać przykład Kileeera. Dlatego, chociaż nie chcę narzekać, bo lubię Filmweb, to wydaje mi się, że mogliby o tym pomyśleć. Zapanowałby większy porządek na forach i mniejsza samowolka, bo ja rozumiem, że forum jest dla wszystkich, ale niektórzy po prostu lubią uprzykrzać życie innym użytkownikom i robią to tylko i wyłącznie na złość innym.

ocenił(a) serial na 8
brawur

No tak ale kogoś by musieli zatrudnić i przebudować forum (które i tak jest lepsze od tego co było bo tam nikt nie wiedział do kogo jest odpowiedź), zawsze można by coś usprawnić, no ale ludzie "som" jakie "som" i ciężko ich też zmienić... Ale co racja to racja :-)

Greg_Mar

Jasne, wiem, że to nie takie hop siup ;) Ale być może o tym pomyślą przy okazji następnej "przebudowy" strony :)

ocenił(a) serial na 8
brawur

Albo czyściutko i pilnować się by nie nasrać :-p bo będzie bolało :-p

ocenił(a) serial na 8

A tam ludziom nigdy nie dogodzisz... Jeszcze sie taki nie narodził co by wszystkim dogodził :-P

Ooooo kolorami tęczy? A ja myślałem że w cebuli to się tylko na brązowo barwią :-p

ocenił(a) serial na 10
Greg_Mar

takie pytanie:gdzie jest John???bedzie w nastepnym odcinku??

issa1900

Będzie, będzie. Ma coś robić z Jerem i Bonnie.

ocenił(a) serial na 7
issa1900

John se gdzieś wyjechał :P
wątpię, żeby w ogóle się pojawił do końca sezonu ;)
(Mam nadzieję ) ; )

Vikiii

Zmartwię Cię, pojawi się.
Ale też za nim nie tęsknię, o nie ;)

ocenił(a) serial na 7
Evarini

Eh..
Niech mi tylko spróbuje skrzywdzić Damonka i Klausa to go...;D
A skąd wiesz że przybędzie.?
Jesteś na 100 % pewna.? ; (

Vikiii

Był na zdjęciach z The Sun Also Rises. Więc wygląda na to, że będzie. Ale nie traćmy nadziei - jeśli się pojawi, wzrastają szanse, że zostanie zabity :D Może wreszcie ktoś mu skutecznie odrąbie paluszki.

ocenił(a) serial na 10
Evarini

ja tam go lubie,wiec mam nadzieje ze zostawia go przy zyciu:P:)

użytkownik usunięty
issa1900

Ja się powoli przekonuję do Dżona ;)

Też nie lubię go mniej, niż nie lubiłam do niedawna, ale i tak pozostaje na mojej czarnej liście ludzi do odstrzału ;)

ocenił(a) serial na 7
Evarini

Mi tez by zbyt nie przeszkadzało gdyby ktoś mu przyszył te palce gdzie indziej ;P

ocenił(a) serial na 8
Vikiii

Użes... 0_o... Gdzie???????

ocenił(a) serial na 8

Dżon to równy gość ;-)

ocenił(a) serial na 7
Greg_Mar

gdzieś głęboko.. xD
Nie denerwuje was ta wiecznie zraniona twarz.? :P
Mnie to jakoś męczy ;P

ocenił(a) serial na 8
Vikiii

No to raczej "niezawiniona" wina aktora :-P Ja tego aktora skądś znam i dlatego mam raczej pozytywne nastawienie, tylko nie pamiętam skąd, może z jakichś angielskich filmów... Coś mi tak się w głowie wydaje :-P

ocenił(a) serial na 7
Greg_Mar

Ja tam go nie kojarzę ;P
I dobrze bo ta jego gęba...
no nie wiem denerwuje mnie jakoś xD

ocenił(a) serial na 8
Vikiii

Omamo :-P hehehehehe a cóż on winien że ma taką face :-P

ocenił(a) serial na 6
Greg_Mar

ja też Dżonka lubię, ot - lis! powiadam LIS! ;)
Nie mogę mi zarżynać wszystek dupków, oni kolorytu nadają fabułce...

ocenił(a) serial na 7
Evarini

hehe i już bez zszywania ;P

Vikiii

Ja się zastanawiam dlaczego nikomu nie przyszło na myśl dać taki pierścień Elenie? Jeremy chciał go dać Bonnie, a siostrze nie?? To by ją uchroniło przed atakiem pierwotnych, racja?

ocenił(a) serial na 7
Madeleine_filmweb

Może dlatego, że nawet gdyby go miała to pierścień bardzo łatwo ściągnąć ;)
Tak było np w S02 E08 jak Elijah ściągnął Elenie z szyi naszyjnik ;)
Albo Kat odcięła ( i dobrze.! ) palce johnowi ; )

użytkownik usunięty
Madeleine_filmweb

O przepraszam bardzo :P Jer chciał dać go Elenie. Tylko ta odmówiła :P

ocenił(a) serial na 8

Może nie pasował jej kolorem do oczu :-P

Greg_Mar

Jak John jest taki szlachetny to niech da Elenie swój pierścień, ten który zabrał Alaricowi. Może nawet Damon go nie zabije skoro już tatuś pogodził się z Eleną

alien_2

Johnowy pierścień pewnie byłby za duży na paluszki Eleny :P Ale Bonnie mogłaby jej skombinować nowy i Alarickowi też, żeby nic mu żaden zły wampir, ani wilkołak nie mógł zrobić. Bo tak to się musimy ciągle o biedaka martwić :(

Evarini

Bonnie mogłaby zrobic stragan z magicznymi pierścionkami i całe mystic falls by było bezpieczne.
Widziałam gdzieś ostatnio spis osób, które zabił Damon, szczerze mówiąc myslałam, że było ich mniej;P Miał fantazję, teraz się uspokoił i już nie wysysa na śmierc