Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122874
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Masz jakieś pytanie dotyczące swojego ulubionego serialu?
Nie wiesz kiedy będzie emitowany nowy odcinek? A może chcesz go znaleźć w internecie? Szukasz napisów? Nie zrozumiałeś danej sceny lub uważasz, że w scenariuszu pojawił się błąd? W takim razie ten wątek jest dla ciebie idealny!
Zapraszam do dzielenia się wątpliwościami i spostrzeżeniami, uzyskasz tutaj pomoc w znalezieniu tego czego potrzebujesz i co najważniejsze, dla odmiany uzyskasz odpowiedź w miłej atmosferze ;]

Wszystkich proszę o pomoc w podbijaniu tematu do góry ażeby na naszym skromnym forum zapanował ład i porządek :P Dziękuję, pozdrawiam;)

alien_2

Właściwie to Car chyba nie mogła mu wymazać wspomnień, bo po tym, jak go ugryzła w 2x03 miała mu dać werbenę.

Evarini

a nie pamiętałam o tym, ale mogli zrobic taka sztuczkę jak z szeryf Forbes, chociaż ile razy w serialu może byc taka sama sytuacja. Może lepiej by było gdyby szeryf Forbes wiedziała o Caroline i innych wampirach bo wtedy mogłaby ściemnic, że matt chyba za bardzo uderzył się w głowę. A tak przecież nadal ma misję eliminowania wampirów, bo nie pamięta, że jednym z nich jest jej córka

użytkownik usunięty
Greg_Mar

Widzę, że teraz Matt jest Rysiem, dopiero co robiono z Damona RIDŻA ;d
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs771.ash1/166136_498296857161_19181 7482161_5987220_2082734_n.jpg :D

O rany xD

użytkownik usunięty
Sawyer

no ale przyznaj, że wyszedł Ridżowato:D

No Ridż jak nic xD Ahahaha xD

ocenił(a) serial na 8
Sawyer

No jak to mawiają w Toruniu... Lepszy Ridż(yk) niż nic :-P

Greg_Mar

Hahaha xD

Greg_Mar

od torunia proszę mi się odczepic;P mamy coś więcej niż tylko Rydzykowo;P

alien_2

Pyszne pierniki :D

Sawyer

no np;P rydzyk przycichł ostatnio;P

ocenił(a) serial na 8
alien_2

Perniki :-) a to one lubią Rydzyki :-P

mi w jednym odcinku przypominał Johna Travoltę... już wolę Damona Ridża :D

ocenił(a) serial na 6
brawur

Dżizusku, jakiego Travoltę???
Bo jak tego z czasów "Grease" - to pół biedyXD

WhiteDemon

Niestety nie tego z czasów 'Grease", tylko tego z przedziałkiem na środku głowy ;p Ale na szczęście tylko w kilku ujęciach, w 19 odc.

Co nie zmienia faktu, że krzywdzą Damona obecną fryzurą...

użytkownik usunięty
brawur

Spotkałam się jeszcze z porównaniem do Marka Mostowiaka,zapewne przez wzgląd na fryzurę xD

ocenił(a) serial na 8
WhiteDemon

A może tego z "pozdrowień z Paryża"? :-P

ocenił(a) serial na 8

O w mordę!... Faktycznie toż to Ridż!!!! I teraz zdradza Bruk z Eleną!!! Noż kurcze pieczone! :-)

z którego odcinka jest to zdjęcie? z nowego?:D

użytkownik usunięty
alien_2

Toż to ta scena po śmierci Rose :P

eeee a ja myślałam że znowu będą się przytulac:(

alien_2

Nie traćmy nadziei! :D

Evarini

Damon jest tak depresyjny momentami, że będzie musiała go dużo przytulac. Dziewczynę mu pewnie zabiją niedługo, bo producenci wkurzyli się na aktorkę więc okazja będzie:D

alien_2

Dokładnie! Jemu potrzeba dużo przytulania, a Elena ma słabość do przytulania, szczególnie Damona :)

Evarini

Ona wszystkich przytula, kojarzy mi się z taka akcją. Był dzień przytulania i na ulicach stali ludzie z tabliczkami Przytul mnie, Elena idealnie by się spełniała w takiej roli:D

alien_2

Pewnie, byłaby idealna.
Ale czy tylko mnie się wydaje, że Damona przytula najczęściej? (Poza Stefkiem, oczywiście :P ale on się nie liczy).

ocenił(a) serial na 8
alien_2

Oj tam ja bym na przytulaniu nie chciał skończyć... :-)

Greg_Mar

... ale od przytulania można zacząć xD

ocenił(a) serial na 8
Evarini

Może powinni dać Damonowi misia koala one lubią się przytulać i dużo alkoholu bo w eukaliptusie jest go sporo wiec cały czas są naprane jak Damon :-P

Greg_Mar

Czyli co by nam wyszło? Doala? xD
O nie, Elena ma go przytulać i koniec!

ocenił(a) serial na 8
Evarini

O Doala! nooooo I wyobraź sobie jak by słodko z takim misiem wyglądał! :
http://katalog.trylik.pl/wp-content/uploads/2010/04/karmic-koala-ubuntu-9.10.jpg

http://australia.pordescubrir.com/wp-content/uploads/2008/08/koala_baby_pic.jpg

http://static.thehollywoodgossip.com/images/gallery/kim-koala_282x282.jpg

:-)))))

Greg_Mar

Ano słodko. Niech się Ian po godzinach tuli do koali, a na planie jako Damon do Niny a.k.a. Eleny. I będzie git :D

ocenił(a) serial na 6
Greg_Mar

AhahahahaXD

Greg_Mar

Damon wiecznie chodzi nawalony. Ciekawe czy wampir może miec kaca?
Do Niny Dobrev wszyscy faceci się ślinią, ja jako kobieta z rozbudowanym ośrodkiem mózgowym odpowiedzialnym za zazdrośc powinnam napisac, że brzydka i koślawa ale jednak nie;P. jest naprawdę ładna i co mogę pochwalic jako kobieta to to że ma świetny styl ubierania. Podoba mi się jej garderoba z serialu ale prywatnie też zawsze fajnie wygląda i bez żadnego kombinowania z nie wiadomo jakimi strojami.

alien_2

Ninka jest taka swoiska :D I naturalna. W tym tkwi jej urok.

A Damon nie może mieć kaca, bo pije codziennie. :D

Sawyer

no w sumie racja, trzeźwy tylko był jak Stefan go zamknąl w piwnicy, tez czuję się tak słabo dzień po imprezie, wyglądał naprawdę marnie:D

alien_2

Hahaha xD
Dlatego staram się pić przynajmniej szlaneczkę jakiegoś dobrego alkoholu dziennie. xD

Sawyer

hehe i na tym kończą się podobieństwa do Damona?:D

alien_2

Nie, mam cudne oczy o oryginalnym kolorze, ciężko określić, bo różnie wyglądając o różnych porach dnia. Jestem dupkiem, kocham sarkazm i ironię, lubię dogryzać ludziom... i jestem niezwykle uroczy. :D

Sawyer

heheh i teraz pół forum twoje;P bez względu na alkoholizm;P każda laska będzie chciała miec swojego "Damona":P

alien_2

A tam, nie jestem aż takim alkoholikiem xD
Lubię sobie walnąc szklaneczkę whiskey przy dobrym flmie/serialu, rum lub rum/whiskey z colą. I ew. cytrynka do tego. Kulturalnie xD

Sawyer

Nie no damon też się nie zatacza, przeważnie:D Kultura najważniejsza;p
W ogóle serial dla amerykańskich nastolatków pochwalający codzienne picie;P oni tam wszystko biorą na serio. Może będzie jak z Natalie Portman w Leonie Zawodowcu, że rzuciła palenie świadomie:D I damon też nagle wstanie, powie od dziś nie piję wódy tylko sok Kubuś:D I w Ameryce spada spożycie alkoholu

alien_2

Haha. xD
I od razu: D: "Elejna... Łer ju gołin? Noł haj? Noł... aj-hejt-ju-soł-macz?"
Cisza.
D: "Łont som dżus?"
E: "let mi gies, jor nat dżrinking human blad enimor?"
D: "is det an ofer?" xD

ocenił(a) serial na 8
Sawyer

HAHAHAHAHA :-D

ocenił(a) serial na 8
Sawyer

Zupełnie jak koala :-P

ocenił(a) serial na 8
alien_2

No własnie nie uwierzysz ale dręczyło mnie to samo pytanie :-) Czy wampir może mieć kaca? I nie mam zielonego pojęcia, szczerze powiedziawszy to pierwszy raz sie spotykam z tym by wampiry piły i jadły, może nie oglądałem takich produkcji w których to było możliwe. Z reguły z tego co ja wiedziałem to wampiry nie piją i nie jedzą bo nie trawią niczego prócz krwi... :-

Greg_Mar

No bo kobiety lubią się ładnie ubrac i pomalowac i jak widzą inna babkę fajnie ubraną i pomalowaną to zazdrosne są czemu one na to nie wpadły ale doceniają starania:D Jakoś trzeba wyglądac, skoro faceci tego nie docenią to chociaż inne kobiety spojrzą z szacunkiem i uznaniem:D

alien_2

Nina wpasowuje się idealnie w profil dziewczyn, z jakimi się umawiam.
Nie wiem czemu, ale właśnie do tego typu urody mnie ciągnie. Delikatna i subtelna, ale jednocześnie z pazurem. Naturalna. Brunetka. Ładnie opalona. :D

Sawyer

w tym serialu każdy znajdzie dziewczynę która mu się podoba- jest blondynka, brunetka, mulatka, była narkomanka jak ktoś lubi dziewczyny z problemami i sa tez pilne uczennice. A z facetami nie ma problemu bo wszystkim podoba się damon:D

alien_2

Ale chyba właśnie w tym problem, że wszystkie lecimy na Damona... Bo jakbyśmy miały go dorwać, to byśmy go na strzępy porozrywały i nic by nie zostało...