Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122893
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

No i kolejny wątek z tysiącem postów za nami. Tym razem pierwszą część tematu zakończyła DagnaMara ;)

Przypominam jaka jest idea tegoż tematu:P
"Masz jakieś pytanie dotyczące swojego ulubionego serialu?
Nie wiesz kiedy będzie emitowany nowy odcinek? A może chcesz go znaleźć w internecie? Szukasz napisów? Nie zrozumiałeś danej sceny lub uważasz, że w scenariuszu pojawił się błąd? W takim razie ten wątek jest dla ciebie idealny!
Zapraszam do dzielenia się wątpliwościami i spostrzeżeniami, uzyskasz tutaj pomoc w znalezieniu tego czego potrzebujesz i co najważniejsze, dla odmiany uzyskasz odpowiedź w miłej atmosferze ;]
Wszystkich proszę o pomoc w podbijaniu tematu do góry ażeby na naszym skromnym forum zapanował ład i porządek :P Dziękuję, pozdrawiam;)"

Prosić Was o powstrzymanie się od offtopu to bezsens :P Ale mam nadzieję, że powstrzymamy się na tyle żeby użytkownicy mogli bez problemu znaleźć odpowiedzi na nurtujące ich pytania.

BTW red_nails, dzięki za zdjęcie Danielka ;) Właśnie byłam w trakcie odpisywania, gdy okazało się, że wątek przekroczył 1000 postów ;) Miałam nadzieję, że spec od klat, Pan Greg, oceni wyposażenie Danielka ;) :P

użytkownik usunięty
aivia

Dobijamy, dobijamy:D Denerwuje mnie ten wstęp, dziwny jakiś:D

ocenił(a) serial na 4
aivia

Gdzie On chodzi na siłownie?

użytkownik usunięty
Rainn

w 23 odcinku 3 sezonu :)

Ni, no tam to zobaczyliśmy Sztefana.............. lepszą połowę :D

Nie widziałam tego odcinka :((((( Gdzie można obejrzeć z napisami??????? Plis heelp !!!!!!!!!

użytkownik usunięty
Rainn

Ale jakimi??? Mam w języku suahili i jidysz.

użytkownik usunięty
Rainn

ja mam tylko z dubbingiem ;/

To może w końcu ktoś mi odpowie kto robi pranie Salvatorom i kto im sprząta?:D

użytkownik usunięty
alien_2

Bonnie, w krwi z nosa ;P

Ostatnio Damon zdemolował pokój Stefano. A jak Stefano wrócił do domu to nie było awantury jak w filmie Kevin sam w domu:D Czyli już musiał miec uprzątnięte;P Ciekawe kim jest tajemnicza pokojówka która przemyka niepostrzeżenie ze szmatka do kurzu i wiadrem z wodą:D Myślę że to jakaś wiedźma:D Może ją niedługo poznamy?:D

alien_2

Duch wujka Zacha :D

aivia

Nie:P Ja już wszystko wiem. To jest wiedźma która ma na imię Ingeborga (ostatnio rozmawiałam z babką która miała tak na imię) i ukrywa się przed ludźmi, wiedźmami i wampirami bo zrobila coś bardzo zlego w przeszłości. Jako że Damon muchy by nie skrzywdził to nie da też zrobic krzywdy Ingebordze. A żeby nie pasożytowała to ogarnie raz na tydzień ich dom. Mieszka w pokoiku obok lochu gdzie czasem jest odprawiany odwyk dla wampirów. I sądzę, że skoro wszystkie wiedźmy grają afroamerykanie to tutaj zagra ją Whoopi Goldberg:D

użytkownik usunięty
alien_2

Robisz dziurę w całym :p Napiszmy do Kevina i Julie żeby w czwartym sezonie specjalnie dla Ciebie obok głównych bohaterów przechodziły sprzątaczki:P

Ja już mam teorię a wolałabym żebyś napisała że Damon ma Elenę do łóżka zaciągnąc;P

użytkownik usunięty

No, już malutko zostało:D

użytkownik usunięty

A tak na poważnie, ktoś wie kiedy pojawi się Elijah? :D (nie chodzi mi o retrospekcje)

jeśli nie w retrospekcjach to nie wiadomo, ale mają byc jeszcze jedne retro w 11 lub 12 i wtedy ma się pojawić

użytkownik usunięty
aivia

Ale to niestety dopiero po nowym roku :((

użytkownik usunięty

Tęsknię za nim :(

użytkownik usunięty

ja też :(
W piątek się chociaż trochę zadowolimy, ale to nie to samo..

ocenił(a) serial na 4

Tylko żeby miał lepszą fryzurę :D

Są też niesprawdzone informacje że w 3x09 znowu zobaczymy Annę, Masona i ojca Tylera.

użytkownik usunięty
aivia

Anna ok, ale Mason i ojciec ? Na bez jaj...

Po co znowu Anna? Nie chcę już jej oglądac. Drażni mnie jej zbolała mina.
Myślę że duchów już nie będzie bo przecież Bonnie odesłała je do Nibylandii;P

alien_2

na razie takie info tylko na wikia w oparciu o zdjęcia z planu, ale równie dobrze ktoś się mógł pomylić i napisać, że zdjęcia są z 3x09 a były z 3x07 :p

ocenił(a) serial na 4
alien_2

Bonnie is my hero :D

syllwunia14

Nie przypuszczałam ze to napiszę, ale jeśli duszki wylądują z powrotem u siebie, ona odczepi sie od Jeremy'ego na dobre i przestanie krwawić z nosa to chyba znów ją polubię :p

ocenił(a) serial na 4
aivia

NIE LUBISZ BONNIE?!

ocenił(a) serial na 4
aivia

fu ck, znowu? ;/

użytkownik usunięty
aivia

Po co? :/ A gdzie John, Jenna??????

użytkownik usunięty

Mogliby ich przywrócić... Może John miałby jakieś informacje na temat rodziny Pierwotnych np :D

Mają lepsze propozycje zawodowe :D

A tak w ogóle to ile zostało odcinków do przerwy i kiedy serial wraca?:D

ocenił(a) serial na 4
alien_2

Jutro chyba ostatni a wraca po nowym roku ;/

użytkownik usunięty
syllwunia14

9 ostatni. Wraca 5 stycznia ;/

Ten już ma byc ostatni? Całkowicie? Wydawało mi się że do 10 zawsze były:(

alien_2

Nie, w połowie, Alienku, w połowie :p

Ale poważnie mówiąc, w zeszłym roku tak było, teraz mają podobny system jak w 1 sezonie

aivia

Nie podoba mi się to:( I wrócą akurat żeby zniwczyc moje plany żeby sesję zimową zdac w zerówkach:D Nie ma żadnego fajnego serialu. Męczę Nikitę ale moje wszystkie seriale będą dopiero w 2012 roku:/
Za to moja przyjaciółka obejrzała Teen wolf bo jej dziewczyny na forum powiedziały że to takie fajne i nawet chwaliła trochę, może za to się wezmę:D

A ta w ogóle chyba odkryłam tajemnicze źródło spoilerów i informacji Carolyn :p

użytkownik usunięty
aivia

Wow :D

użytkownik usunięty
aivia

ooooo :D

ocenił(a) serial na 4

Gdzie dostanę pierwszy odcinek z napisami, chciałabym się w końcu dowiedzieć o czym oni tam gadają... :((

syllwunia14

Do TVN listy ślij, listy ! :D

użytkownik usunięty

To co, dać taki tytuł jak Aivia pisała?:P Czyli "Pytania dotyczące serialu cz. 3 - m.in. dlaczego do domu Salvatorów mogą wchodzić wampiry :P"

użytkownik usunięty

może być :P

Ładnie brzmi:D

użytkownik usunięty

PAMIĘTNIKI

użytkownik usunięty

WAMPIRÓW

użytkownik usunięty

FU CK

happy end:D