Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122898
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów
użytkownik usunięty
Madame_7

zwiastun był, co do pierwszego, to nie wiem. nie pacze na spoilery :DD

Kanadyjskie zwiastuny są o niebo lepsze zawsze :D
Nie paczysz? :) Silna dziewczyna :D

Madame_7

czemu dzielą zwiastuny na Kanadę i resztę świata? :D

Madeleine_filmweb

Widocznie Kanada jest w czymś lepsza ;D Może muszą puścić taki bardziej rozszerzony zwiastun swoim obywatelom by zechcieli obejrzeć następny odcinek. Są wymagający widzowie ;)

Madame_7

ale i tak my korzystamy ;d

Madame_7

To w takim razie Ada nie czytaj tego, co teraz piszę:P

No i Elence się teraz na współczucie zbierze... I jeszcze Sztefyn takie głupoty gada, że trzeba Elijaha zasztyletować? Buahahahaha :D

Kate123

Stąd zapewne poproszą o pomoc Ricka i Meredith. Ricka, gdzie dopiero wyjdzie ze szpitala :D Prócz sztyletu muszą też mieć popiół z białego dębu, wątpie by to mieli. Klaus ma. Oby plan zasztyletowania Pierowtnego się nie powiódł.

Madame_7

Niech się lepiej wezmą za Esther :]

Madeleine_filmweb

Nie takie łatwe. To poteżna czarownica mająca przy sobie Pierwotnych. W sumie jak ona zginie to będzie po MF :D Dzieci będą robiły, co im się spodoba. Mam na myśli Kola, bo Rebekka się potrafi pohamować. Elijah sam sobie nie poradzi z nimi...

Madame_7

Dokładnie, bo przecież oni nie mogą zasztyletować Pierwotnych. Biedny Riczek :( Pewnie znów mu się oberwie :( Ale coś mi się wydaje, że to i tak nie wypali. Elijah na pewno coś takiego wymyśli, że przez to nie będą mogli go zasztyletować, bo cośtam się stanie z Eleną :P

Kate123

Elijah ukryje Elenę w tych podziemiach. Będzie ją pilnowała Rebekka, jest bezpieczna w takim razie :D Mnie się wydaję, że zastraszą Bonnie i jej matkę. Złamcie to zaklęcie, albo będzie po Elenie. Coś na tej zasadzie. Przecież wszystko kręci się wokół Elenki :p

Madame_7

No właśnie nie wiem, jak to może być, bo trochę mało spoilerów :DDD Stefek przyjdzie do Bonnie, żeby pomogła ocalić Pierwotnych, bo porwali Elenę i ją zabiją. Znowu będzie cały odcinek o ratowaniu Eleny :DDD

Kate123

Niech ją zamienią w tego wampira i spokój będzie. Żadnych już przygód związanych z tym, że jest sobowtórem. Dzieci, po co jej dzieci? Niech złamie klątwę i nie dopuści, by za 500 lat inna o tatiowym wyglądzie przechodziła przez to wszystko, co ona. Niech choć raz się poświeci, a nie inni wiecznie muszą. Jak jej się znudzi życie to może sobie wbić kołek w serce :P

Madame_7

To jest nieuniknione. Elena musi być w końcu przemieniona w wampira. Tak by było najlepiej dla wszystkich. I myślę, że tak właśnie się stanie. Pewnie jeszcze nie teraz, ale na pewno tak będzie.

Kate123

Jak się przemieni i nie urodzi żadnego dziecka, zdobędzie u mnie promyk sympatii :p Niech to ona wszystko przerwie, musi. Ciekawe kto jej przemówi do rozumu :P

Madame_7

Hmmm, pewnie będzie miała miejsce jakaś naprawdę poważna sytuacja i Elena stanie się wampirem. Ale jak to może wyglądać i dlaczego się tak stanie to jeszcze nie jestem sobie w stanie wyobrazić :P

Kate123

A ja jestem. Właśnie sama się dziołcha poświęci i przerwie to wszystko.

Madame_7

W 3x15?

Kate123

Nie no aż tak szybko to nie :D

Madame_7

A masz jakąś wizję jakby to mogło się stać? :)

Kate123

Cel: Przerwanie klątwy, poświęcenie się by inna za 500 lat nie musiała przechodzić przez to samo.
Kto by ją przemienił? Salvatore by jej nie zabili, chociaż Sztefyn...

Madame_7

Jak już coś to właśnie stawiam na Sztefyna. Elena powie, że to jej wybór, a doskonale wiemy jak on bardzo się zgadza na wszystko, co Elena wymyśli.

Kate123

ta jemu wszystko obojętne, niech se robi co chce:p

Kate123

Tak, bo jej ufa. Można i tak :p

Madame_7

w następnym odcinku mogła by trochę łyknąć od pierwotnych i się zabić... gdyby pomyślała logicznie...

ocenił(a) serial na 7
Madame_7

Ja strzeli sobie w łeb to zyska u mnie promyk sympatii.

Psia_Jucha

W pełni to rozumiem. Niech zrobi cokolwiek, byleby przerwać raz na zawsze klątwę Tatii Petrovej.

Madame_7

no ale przecież ona zawsze musi wszystko utrudniać... nie chce być wampirem, bo chce mieć dzieci i jako staruszka siedzieć na ganku i paczeć jak się wnuki bawią <rzygi> co tam, że pół miasteczka nadstawia za nią karku... swoją drogą ciekawe z kim miałaby te dzieci? z Mattem? Alarickiem? xD wredna gówniara... :P

Cudzoziemka87

Mało facetów? Miałaby w czym wybierać. Jest wredna to fakt.

Madame_7

mało może nie, ale ona interesuje się chłopcami, którzy raczej nie spełnią jej marzeń o dzieciach... zresztą jak Elena sobie to wyobraża? za 60 lat będzie gonić Stefana przy balkoniku czy na wózku inwalidzkim? xD

Cudzoziemka87

Pojęcia nie mam. To jeszcze głupiutka nastolatka i przez to innym się obrywa dookoła. Niech się jej pozbędą.

Madame_7

Madame, zazwyczaj jesteś małą wredotką, ale tutaj się chyba zgodzę...

Cudzoziemka87

Jestem małą wredotką? Dzięki.

Kate123

Oby :D w książce po przemianie miała prawdziwego bzika na punkcie Damona :D to było krótkotrwałe ale można by to zmienić w serialu :D

Madeleine_filmweb

Delena = endgame :D

Kate123

Swoją drogą to przed emisją 14 odcinka pisano, że "Delenowcy też będą się mieli z czego cieszyć w tym odcinku" - no i rzeczywiście cieszymy się ogromnie :(

immortal13

Ja normalnie skakałam z radości jak Elena wymyśliła, że Sztef ma Damonowi łeb ukręcić, a jak mu odpowiedziała na jego I love you, to normalnie popłakałam się ze szczęścia :P A tak na serio, to nie należy wierzyć aż tak bardzo w spoilery :(

Kate123

Właśnie, nie wierzę spoilerom :D

Kate123

Dokładnie, jak Stefan skręcił kark Damonowi przez Elenę to miałam ochotę ją udusić :(
Brakowało mi Ricka
Także ciekawy odcinek i w ogóle, ale smutny :(

ocenił(a) serial na 7
Kate123

Pewnie im chodziło o to,, że znowu ze sobą tańczyli :)

Psia_Jucha

no tak jak przewidywałam - mamy się podniecać 7 sekundami tańca, które poprzedziły ukręcenie Damonowi łba i jednoznaczne odrzucenie go przez Elenę... optymiści :/

Kate123

trochę za późno, allle ma zapłon :]

użytkownik usunięty
Kate123

Czy żyją jeszcze takie userki jak blush, BlueberryMe, BeautyAndStupid, malinaa9207?

Żyją, gdzieś tam, ale żyją :D

użytkownik usunięty
Madeleine_filmweb

Całe szczęście. Nie widziałem ich tutaj i się przestraszyłem, że umarły z tęsknoty za mną xD

Kate123

http://galeria.vampirediaries.pl/displayimage.php?album=181&pid=6523 hm no nie ma tego czegoś przez te włosy :/

Madame_7

niestety :]

Madame_7

Ale i tak nieźle wygląda :)

Kate123

http://galeria.vampirediaries.pl/displayimage.php?album=181&pid=6522#top_display _media heh...