Widocznie Kanada jest w czymś lepsza ;D Może muszą puścić taki bardziej rozszerzony zwiastun swoim obywatelom by zechcieli obejrzeć następny odcinek. Są wymagający widzowie ;)
To w takim razie Ada nie czytaj tego, co teraz piszę:P
No i Elence się teraz na współczucie zbierze... I jeszcze Sztefyn takie głupoty gada, że trzeba Elijaha zasztyletować? Buahahahaha :D
Stąd zapewne poproszą o pomoc Ricka i Meredith. Ricka, gdzie dopiero wyjdzie ze szpitala :D Prócz sztyletu muszą też mieć popiół z białego dębu, wątpie by to mieli. Klaus ma. Oby plan zasztyletowania Pierowtnego się nie powiódł.
Nie takie łatwe. To poteżna czarownica mająca przy sobie Pierwotnych. W sumie jak ona zginie to będzie po MF :D Dzieci będą robiły, co im się spodoba. Mam na myśli Kola, bo Rebekka się potrafi pohamować. Elijah sam sobie nie poradzi z nimi...
Dokładnie, bo przecież oni nie mogą zasztyletować Pierwotnych. Biedny Riczek :( Pewnie znów mu się oberwie :( Ale coś mi się wydaje, że to i tak nie wypali. Elijah na pewno coś takiego wymyśli, że przez to nie będą mogli go zasztyletować, bo cośtam się stanie z Eleną :P
Elijah ukryje Elenę w tych podziemiach. Będzie ją pilnowała Rebekka, jest bezpieczna w takim razie :D Mnie się wydaję, że zastraszą Bonnie i jej matkę. Złamcie to zaklęcie, albo będzie po Elenie. Coś na tej zasadzie. Przecież wszystko kręci się wokół Elenki :p
No właśnie nie wiem, jak to może być, bo trochę mało spoilerów :DDD Stefek przyjdzie do Bonnie, żeby pomogła ocalić Pierwotnych, bo porwali Elenę i ją zabiją. Znowu będzie cały odcinek o ratowaniu Eleny :DDD
Niech ją zamienią w tego wampira i spokój będzie. Żadnych już przygód związanych z tym, że jest sobowtórem. Dzieci, po co jej dzieci? Niech złamie klątwę i nie dopuści, by za 500 lat inna o tatiowym wyglądzie przechodziła przez to wszystko, co ona. Niech choć raz się poświeci, a nie inni wiecznie muszą. Jak jej się znudzi życie to może sobie wbić kołek w serce :P
To jest nieuniknione. Elena musi być w końcu przemieniona w wampira. Tak by było najlepiej dla wszystkich. I myślę, że tak właśnie się stanie. Pewnie jeszcze nie teraz, ale na pewno tak będzie.
Jak się przemieni i nie urodzi żadnego dziecka, zdobędzie u mnie promyk sympatii :p Niech to ona wszystko przerwie, musi. Ciekawe kto jej przemówi do rozumu :P
Hmmm, pewnie będzie miała miejsce jakaś naprawdę poważna sytuacja i Elena stanie się wampirem. Ale jak to może wyglądać i dlaczego się tak stanie to jeszcze nie jestem sobie w stanie wyobrazić :P
Cel: Przerwanie klątwy, poświęcenie się by inna za 500 lat nie musiała przechodzić przez to samo.
Kto by ją przemienił? Salvatore by jej nie zabili, chociaż Sztefyn...
Jak już coś to właśnie stawiam na Sztefyna. Elena powie, że to jej wybór, a doskonale wiemy jak on bardzo się zgadza na wszystko, co Elena wymyśli.
w następnym odcinku mogła by trochę łyknąć od pierwotnych i się zabić... gdyby pomyślała logicznie...
no ale przecież ona zawsze musi wszystko utrudniać... nie chce być wampirem, bo chce mieć dzieci i jako staruszka siedzieć na ganku i paczeć jak się wnuki bawią <rzygi> co tam, że pół miasteczka nadstawia za nią karku... swoją drogą ciekawe z kim miałaby te dzieci? z Mattem? Alarickiem? xD wredna gówniara... :P
mało może nie, ale ona interesuje się chłopcami, którzy raczej nie spełnią jej marzeń o dzieciach... zresztą jak Elena sobie to wyobraża? za 60 lat będzie gonić Stefana przy balkoniku czy na wózku inwalidzkim? xD
Pojęcia nie mam. To jeszcze głupiutka nastolatka i przez to innym się obrywa dookoła. Niech się jej pozbędą.
Oby :D w książce po przemianie miała prawdziwego bzika na punkcie Damona :D to było krótkotrwałe ale można by to zmienić w serialu :D
Swoją drogą to przed emisją 14 odcinka pisano, że "Delenowcy też będą się mieli z czego cieszyć w tym odcinku" - no i rzeczywiście cieszymy się ogromnie :(
Ja normalnie skakałam z radości jak Elena wymyśliła, że Sztef ma Damonowi łeb ukręcić, a jak mu odpowiedziała na jego I love you, to normalnie popłakałam się ze szczęścia :P A tak na serio, to nie należy wierzyć aż tak bardzo w spoilery :(
Dokładnie, jak Stefan skręcił kark Damonowi przez Elenę to miałam ochotę ją udusić :(
Brakowało mi Ricka
Także ciekawy odcinek i w ogóle, ale smutny :(
no tak jak przewidywałam - mamy się podniecać 7 sekundami tańca, które poprzedziły ukręcenie Damonowi łba i jednoznaczne odrzucenie go przez Elenę... optymiści :/
Czy żyją jeszcze takie userki jak blush, BlueberryMe, BeautyAndStupid, malinaa9207?
Całe szczęście. Nie widziałem ich tutaj i się przestraszyłem, że umarły z tęsknoty za mną xD
http://galeria.vampirediaries.pl/displayimage.php?album=181&pid=6523 hm no nie ma tego czegoś przez te włosy :/