Był już odcinek 14. Później będzie 15 i 16, a wiadomo kiedy będzie 17? Przypuszczam, że zrobią znowu jakąś przerwę w emisji. Ktoś wie, jak długo potrwa?
let's kill elena!!!
No nie mgoę, jak widizałam Eliaszka pijącegio z tego kieliszoka piedolonego i Elkę się na to gapiacą i kwa nic nie robiącą...
O Stareńka, żałuj że Cię w nocy nie było, dopiero kwy leciały. Ja chce Elenie wydłubać oczy. Przecież myślałam, że mnie coś jeb.nie jak patrzyłam na to czirrs Elajża.
Yeah
http://media.tumblr.com/tumblr_lz5by27JON1qiex51.gif
http://media.tumblr.com/tumblr_lz5byksXyZ1qiex51.gif
http://media.tumblr.com/tumblr_lz5byvtyiN1qiex51.gif
"How Julie and Kevin discussed this weeks episode:
Julie: Hey Kevin! You know what's a really great idea?
Kevin: What?
Julie: We'll give the delena fans exactly what they've been wanting and waiting for for so long, and then we'll just rip it out right from under them! Great idea right?
Kevin: Yes! Oh and we should do that by having Damon sleep with the vampire who's hellbent on trying to kill Elena!
Julie: We're genius."
ja pier dole. znowu, Stefan? Znowu to Damon jest zły? Znów Damon nie zasługuje na Elenę?
"Jeszcze lepiej jej bez Ciebie". Ręce mi opadły. Bo gdyby nie Damon, Elena nie miałaby nawet sił na szukanie Stefana, nie wiedziałaby gdzie go szukać.. i jak.
Normalnie byłabym wściekła. Ale po prostu brak mi słów, żeby wyrazić to, jak bardzo się zawiodłam na Elenie.
:*
Obejrzałam. Ale się cieszę, że to Damon powiedział trzy słowa..
Elena mnie strasznie wkurzyła. Nie wiem jak ona mogła. Widziała jak bardzo wrażliwy stał się Damon. Robi wszystko, żeby ją chronić, a ona twierdzi, że to problem? I jeszcze scena ze Stefanem.. ona sobie nigdy nie odpuści..
+ Elijah, ratował ją wiele razy, a ona od tak chciała skazać go na śmierć, brawo :)
Jestem zła.
Nie cierpię jej po tym odcinku. Niech wraca do Sztefyna, bo na Damona na pewno nie zasługuje... Do tego przyczyniła się do śmierci Pierwotnych :( Ugh...
"Stefan, wait"... nie mogę uwierzyć, że rozmawiała z nim w ten sposób na werandzie. Na terytorium Damona :(
fakt, niech będzie Sztelena. Przecierpię to, ale Damona ze złamanym sercem nie przecierpię.
A nie mogłam zrozumieć jak można shippować Datherine, po tym jak Kath zraniła Damona. A teraz? Elena zachowała się o wiele gorzej od Kath...
:* Jak wrażenia?
Nie zdążyłam nawet zajrzeć na poprzednie Rozmowy, więc jestem ciekawa Waszych opinii.
Na trzech słowach i tańcu chyba. Ok "I love you" - reakcja: cmkasdncbhajdkf, TAK! "That's a problem" - reakcja: spier dalaj, Elena.
Sztelena była po prostu epicka w tym odcinku. Zupełnie im padło na głowę. I Sztef rzucający się do Damona, bo uratował Matta? No sorry :/
Damon uratował Matta i wszyscy mają to w dupie. Ale jakby Sztef go uratował, to zaraz by pisali pieśni pochwalne na jego cześć.
Plec z Kevinem przekombinowali. Przykre, ale prawdziwe. To się kupy nie trzyma. Ja chcę moje TVD w starym stylu :(
A teraz, co się wyprawia? :/ Daja zwiastuny przed odcinkiem, łatwo przewiedzieć fakty, a to była właśnie najmocniejsza strona tego serialu - nie wiadomo, czego się spodziewać :/
Wiesz już gdzieś z tymi miłostkami, ale gorzej, że ten serial przewidywalny się robi. Nie ma zaskoczenia nic, a porównaj to z 1 i 2 sezonem. Co chwilę się coś działo.