Obejrzałam sobie raz jeszcze najnowszy odcinek, przewinąwszy sceny z Eleną i Esther, żeby się nie denerwować. I muszę stwierdzić, że Elajża mnie zauroczył. Tak jak poprzedni odcinek należał do Klausa, to teraz Elajża wygrywa. I jest jeszcze Kol, który jest śliczniusi. Kurde kocham ich wszystkich nie mogę się zdecydować.
Ja nie tylko dlatego, że tyle razy była ratowana ( głównie dzięki Damonowi ) i wszystko to miałoby tak iść na marne? ;D
Dziwne, poczekalnia kwejka w Delenie http://kwejk.pl/obrazek/924956/damon&elena.html
Kto po wczorajszym jeszcze chce Deleny?:D
Ja też w obecnej sytuacji nie rozumiem, ale nie potrafię nagle przestać ich uwielbiać. Mam ciągle nadzieję. Wszystko totalnie się zniszczy, gdy Elena powie złej osobie "I love you".
W każdym razie, Elena wybierze Damona :D
Elena jest tragiczna, jak po wczorajszym TYM BARDZIEJ można chcieć ją widzeć u boku Damona? Ona nie zmądrzeje, jest straszna serio. Bleh.
no ja też sama siebie nie rozumiem - Elena sama w sobie jest mega tragiczna, ale serce mi mięknie, że on ją tak kocha, stara się... więc automatycznie jestem za Deleną ze względu na niego
A uważasz, że Damon był szczęśliwszy w 1 sezonie, gdy szukał Katherine, dowiadywał się, że ciągle się nim bawiła i zawsze kochała Stefana, czy teraz, gdy mógł spędzać czas z Eleną?
Ani Kath, ani Elena nie wyszła mu na dobre. Powinien wyjechać z MF już dawno. Wygląd w końcu to nie wszystko :P Niech sobie da spokój z nimi.
może sobie dać spokój, jeśli Elena nic nie zrobi z tym, jak do potraktowała. Niech tylko nie wyjeżdża.
ja na jego miejscu bym wyjechała, ale na swoim miejscu chcę go oglądać jak najczęściej... może być z kimś innym, ale w sumie nie mam pomysłu z kim... Rebecka to już nie to samo.
Przecież fani Deleny by go zabili :D A ich jest zdecydowanie więcej niż fanów Szteleny. Więc musi wybrać mniejsze zło :P
Kevin uwielbia Sztelenę, więc ja wam mówię, ze tak będzie :DDDDDD
Albo żeby nie narażać się żadnej grupie, nikogo nie wybierze. To obstawiam od początku. A takie wpisy Kevina są by dać nadzieję i podtrzymać oglądalność ;]