Mimo, że mamy kompletnie inne zdanie na temat trójkąta. Jak widać odcinek neutralny.
moim skromnym zdaniem powinna dać sobie spokój. Podobało mi się u niej w 3x03 i 3x05 to, że walczyła o niego. serio, z całą niechęcią do SE. Ale teraz? no błagam. niech da sobie spokój. Jeśli będzie chciał coś poczuć, to poczuje, ale ona ze swoim błaganiem stała się żałosna.
http://25.media.tumblr.com/tumblr_lz7e92wTos1rnse4qo3_250.gif teraz to mi żal, że ją Elijah powstrzymał :(
Jak się pojawiła Reb przy Elenie to tak się zastanawiam: kto ją uratuje? I tu pojawia się Elijah :) No i wtedy się ucieszyłam, ale później po tym wszystkim...
Jak się ucieszyłam, gdy jedną ręką odciągnął od niej Rebekkę. Potem ta rozmowa i znowu jak się na nią paczył! Cały odcinek zresztą, a ona co? ;/ Na szczęście to inteligentny facet i miał wątpliwości od początku, oby wyszedł z tego cało.
http://24.media.tumblr.com/tumblr_lz729kC6VF1qc46b8o2_500.gif musiało się coś kiedyś między nimi wydarzyć...
"@DelenaAboveAll: A więc bądź miła dla ludzi i zwyczajnie powiedz, że Delena nigdy się nie wydarzy. Przynajmniej przez cały czas trwania serialu będziemy mniej smutni.
Nie mogę Ci tego powiedzieć. To ewolucja: a szczególnie dla Eleny. Musi pewne rzeczy przemyśleć, głęboko się zastanowić." no nie wytrzymam
"@ThamySomerholic: Wiem, że związki są skomplikowane, ale z Deleną odnoszę wrażenie, że nas wykorzystujesz. Jestem tym zmęczona.
Przykro mi, że czujesz się wykorzystywana: tak nie jest. Opowiadamy historię trójki ludzi, którzy bardzo się kochają. To skomplikowane." pewnie, najłatwiej powiedzieć, że to skomplikowane. ja też jestem zmęczona i czuję się wykorzystana w pewien sposób
"Sądzę, że Damon mógłby się obudzić szczęśliwy. Czasem wszystkim czego potrzebuje mężczyzna aby odzyskać swój urok jest wampir, któremu może przywalić oraz gorąca blondynka do.. przytulenia." jasne
Mam prośbę:
W sezonie 2 albo 3, w jakiejś scenie (dramatycznej chyba) była taka fajna piosenka śpiewana przez kobiete. Nuta była taka spokojna i taka piękna, ale nie znam tytułu. Proszę o znaleźienie, ja szukałem i nieznalazłem, może wam dopisze szczęście
Z góry dzięki
Nie pamiętam zbyt dużo... Ta scena była chyba z Elleną i kimś jeszcze. Stało się chyba coś dramatycznego i ktoś ją pocieszał
Nie wiem, chyba środek drugiego, albo pierwszego
Mam przed oczami cyfre 12, ale wątpie aby miała z tym coś wspólnego
http://www.filmweb.pl/serial/Pamiętniki+wampirów-2009-502112/discussion/Soundtra ck,1843501 tu masz wszystkie piosenki, miłego szukania.
Hej dzięki... naprawdę wielkie dzięki. Szukałem chyba 30 min. ale znalazłem
Odc 10/Sez 1 "Cut- Plumb
No to już wiem, dlaczego ta piosenka nam nie przyszła do głowy :P Bo nie jesteśmy fankami Steleny :P
:DDDDDDDDDDDDDDD
Też bym nie pomogła, bo dla mnie ta scena była komediowa, a nie dramatyczna.
Chyba w tm odcinku, był Alaric, który ujawnia swoje prawdziwe oblicze, ale nie jestem pewien
Ta piosenka, którą słucham kojarzy mi się z tą co leciała w powyżej wymienionym momencie
Nie, refren zaczynał się troche tak jak w "my heart will go on", było to takie powolne przechodzenie z jednego słowa na drugie, a później piosenka nabierałe spójności, a następnie tak jakby melodia schodziła na doł