Jak po dzisiejszym odcinku można nadal liczyć i chcieć Deleny? Pfff głupota. Damon niech wyjedzie z MF i ma wszystko gdzieś - lepiej na tym wychodził.
' stefan of all people saying “are you crazy?” http://media.tumblr.com/tumblr_lz6s3t1aTc1qa7mm4.gif '
Nie oglądałaś??? Jeśli lubisz Pierwotnych to nie powinno Ci się spodobać. Ale jesteś za Steleną, więc będziesz wniebowzięta.
Jeszcze nie, pewnie jutro obejrzę :D
Pierwotniaki?! Nie, nie pytam co się stało, nie chce wiedzieć :D
Stelena fu ck yeah :D
ja nigdzie nie widzę :( i tak już nie zdążę obejrzeć bo wychodzę, jutro z rana :P
Jedyna scena jaka mi się podobała to jak Elena wchodzi na bal i to Damona spojrzenie :))
Resztę przemilczę, bo musiałabym nieźle nabluzgać ;///
Niech pozbędą się jakiegokolwiek, to to samobój będzie :/ Nawet takiego Klausa, on przynajmniej miesza w tym serialu. Coś innego jest zamiast tego nieszczęsnego trójkącika.
Tylera zabrali, chociaż może wróci odmieniony :)) Za to pewnie będzie trójkąt Car, Tyler, Klaus :D
Kath nie ma ;/ Jak pierwotnych zabiorą to nie ma co oglądać ;//
Bo ja na Elenę patrzeć już nie mogę....
Ja tym bardziej. Bezczelnie okłamała Elijah i skazała go na śmierć. Damon z tego, co widać po następnym zwiastunie stanie zwarty i gotowy, by bronić Elenki. Zamierza mu wbić sztylet w serce :D Co za idiota.
To było najgorsze jak go okłamała, stuknęła kieliszkiem i patrzyła jak pije ;///
Miałam nadzieje, że chociaż jego powstrzyma i uratuje - uratował jej życie przecież!!!
Czy jest możliwe by ona była matką Salvatore? W ogóle co z ich matką było??? Żadnej mowy o niej nie było.
Nie pamiętam co z ich matką.. Ale Sage ma mieć gorące sceny z Damonem, więc nie sądzę, że to jego matka xD
W 16 odcinku może pokażą powiązania Damona/Stefana z Pierwotnymi. Podobno D. miał się znać z Kolem.