Po tym odcinku po prostu NIE ZNOSZĘ Eleny ://// Będzie musiała się mocno postarać, żeby się zrehabilitować ;(( Po tym wszystkim, co Damon dla niej zrobił, jak się zmienił-ona mu takie słowa serwuje... powoli staje się gorsza niż Kath... a to jak Elijaha okłamała to już w ogóle :((( Jak mogła mu w oczy spojrzeć i tak skłamać ??? Skazała go na śmierć, i za co - za to, że jej życie uratował. Mam nadzieję, że Elijah się wkurzy porządnie, a ze zwiastunu wynika, że tak :))
Elijah to człowiek z zasadami i honorem, wkurzy się porządnie :)
Jedyną opcją, żeby Damon wybaczył Elenie, jest "I love you" z jej strony, innego wyjścia nie widzę :) Teraz jest właśnie odpowiedni moment.
Ta, ale co z tego? Elijah pogrozi, że Elenkę zabije, a Damon zwarty i gotowy jest gotów mu za to wbić sztylet w serce. Zrobili ciape z tego faceta na całego!
No niestety, zrobili, zrobili :(((( Po kolei ze wszystkich bohaterów cieniasów robią :((((
W sumie Damona tak skrzywdzili najbardziej. Elijah jest świetny, Rebekka też nie pozwoli sobie w kaszę dmuchać. Kath również ciagle coś kombinuje, przeszkadza i planuje. Tylera i Forwood też popsuli. Czekać tylko na ciapkę Klausa i będzie komplet.
Nie mogę paczeć, jak Esther rzuca zaklęcie i ta krew przepływa przez każde imię.... W dodatku jeszcze pokazane są ujęcia, jak pili tego szampana, uhg :/ :(
A kto się do tego przyczynił? Elena, huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, uuu uuu uhuuuuu, Elena, tak, Elena!
Ale to zaklęcie może się nie udało? Ta kartka się spaliła, a Esther jakby była zdziwiona tym faktem.
Ja nie mogę, jak se to przypomnę, to mnie noramlnie trzysię na strony wszyśkie:((
Przecież oni są najlepsi, ja rzygam tym trókącikiem wręcz. Bleh ileż można oglądać zkwaszoną gębę Damona, bo Elena go ciągle rani oraz tą beznadziejną Stelenę :/
Taaaakiego karpia zrobiłam, jak zobaczyłam te ich kwa akcje ze Stefanem.
Biedny Damonek:((
Były zabawne rekacje Caroline. A to jak się widzi bestię walczącą o czyjeś względy zawsze się sprawdza. Nic nowego. Tylko pacz jak z Klausa zrobią cieplusią kluseczkę.
Elenka, ŚCIERO, GIŃŃŃŃŃŃ!!!!
http://tvrecappersanonymous.files.wordpress.com/2011/05/2-21-elena-death-iamjohn .gif?w=500&h=281
Wkurzyłam się, seryjnie;)