http://28.media.tumblr.com/tumblr_lz6yt387W91qlqquso1_400.jpg :))))
+ 'Damon and Rebekah' trendowało
Nie wcale. I wcale nie lata za Eleną jak głupi. Nie wiem do czego to ma zmierzać, ale już nie mogę na to paczeć.
Kocha Elenę i dlatego się tak zachowuje. Ale może już nie brnijmy w ten temat, bo nie chcę się z Tobą kłócić :P
Wiem, że go lubisz, ja również, ale żeby dalej chcieć Deleny to jest co najmniej śmieszne :P Elenę trzeba spalić wraz ze Sztefynem. Nie widzę innej opcji.
Z Klausem nie stanie sie to, co z Damonem. Raz, ze to zupelnie inny charakter. To jeszcze, w kazdym jego czynie jest drugie dno. Wydaje mi sie, ze z ta Caroline cos kombinuje. Bo ja nie wierze, ze tak nagle sie zakochal. Cos mi tu cholernie nie gra.
On, jak nie kombinuje, to nie jest soba. A ja widze, ze w tym Klaroline nadal jest soba ;D (zdarzaja mu sie jeszcze te diabelskie usmieszki).
SPALIĆ ELENĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KOCHAM KOLA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DAMON : ( !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PIERWOTNI : ( !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KLAUS I CAROLINE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
no : P tyle, że nie wszyscy kochają Kola : P
czemu to nie był Stefan zrzucony z balkonu tylko Kol? ; (
Kol jak chce kogoś zabić to Stefan jest w sam raz : D
Damon był wkur*iony strasznie więc może dlatego..
Tez zareagowalam podobnie, jak BlueberryMe. Tyle, ze w miejsce Kola wstawilabym mojego ukochanego - Eliaszka (mam nadzieje, ze skopie tylek tej smarkuli w nastepnym odcinku).
nie tykać Kola : PPP nie tykać Elijaha : PPP nie tykać Klausa : PPP
kur.. Elena postawiła na nich krzyżyk : /////
Z Kolem, to ja się zastanowię.... Przy Eliaszku nie mogę utrzymać rąk przy sobie (nic na to nie poradzę) ;P....... A Klausa to ja już dawno temu...no wiesz ;P Ależ on był wtedy zadowolony ;D
nienawidzę Eleny tej s*ki.. kocham Kath i ona zasługuje na Damona... zrobiła co zrobiła, ale ona zasługuje na niego bardziej : P