I nawet starą kłótnię odnalazłam:D
"Serio no ręce opadają, jak bym mówił do pieńka drewna. Już nie wiem jak inaczej do Ciebie mówić, bo widzę, że dla Ciebie problemem jest zrozumienie trzech prostych jak drut zdań. Z resztą po tym co napisałaś to straciłem do Ciebie wszelki szacunek, więc po pierwsze NIE PIEPRZ GŁUPOT "pisze" NIE JEST NIGDZIE AKCEPTOWANĄ FORMĄ, już byś się tym przynajmniej nie poniżała. Dla twojej informacji nawet na chłopską logikę biorąc: PISZE ktoś, a NAPISANE jest coś, gdzieś. Np. w gazecie pisze autor Tadek Kot o tym i o tamtym, a napisane jest coś, w tym lub tamtym piśmie. A jak tak w jakiejś pracy naukowej napiszesz coś takiego, że w książce Jana Jankowiskiego "pisze" to lub tamto, to cię obleją, bo takie błędy to może pan Henio spod budki z piwem robić jak rozmawia panem Włodkiem, że na murze za rogiem "pisze" że: "Hela robi na drutach", a nie studentka. Można jeszcze zrozumieć kogoś bez wykształcenia i żadnych aspiracji, że tak mówi, bo jest to popularne ale nie kogoś kto aspiruje, by sobą reprezentować coś więcej. Żaden poważny i wykształcony człowiek tak nie mówi, bo to nawet nie jest logiczne. To tak jak byś szła po ulicy, patrzysz, a tam leży g*wno. To ja się ciebie pytam studentko to tam ”sra”, czy jest ”nasrane”???? To pisze czy jest napisane???"
spoko, pisze się "tu jest napisane", a nie "tu pisze"... ale żeby od razu "straciłem do Ciebie wszelki szacunek"?? xDDD ludzie naprawdę nie mają większych problemów na forum? xD
xDDDD
A to było do mnie:
"Uhahahaha zabawne z ciebie dziewczę widzę że umysłowo to tak około 16 latek kończysz własnie więc potraktuję cię ulgowo"
Aż mi się łezka w oku zakręciła, te wspomnienia:D
bez sensu jakby Stefan się teraz upierał, że chce pokonać Klausa... już z tym porwaniem mu trumien w odwecie trochę popłynął
“Ian and I did a scene last night as a matter of fact, that I still think about it. It was a very moving scene and it was a very touching moment between these two characters who have been through the ringer and up and down. It was very meaningful to me.”
— Matt Davis on the Damon/Alaric Bromance
Dalaaaariccc :((
"Słuchaj chcesz się o takie pierdoły wykłócać dziecko na forum. Nie bądź bardziej żałosna niż jesteś." (do mnie)
"Powinieneś książki pisać, ta składnia... powala;)"
"Natomiast ty powinnaś w końcu jakieś książki zacząć czytać, bo twój poziom intelektualny nie sięga nawet misia Uszatka."
:D Prawdę mi powiedział:D
Idę się myć a potem obejrzę chociaż jeden odcinek PLL. To przez was wszystko:D
IAN I THG. AAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I NIAN !!!!!!!! <333333333333