Jaka dzisiaj pogoda w Poznaniu? Bo u mnie do południa było zimno i pochmurno, dopiero niedawno wyszło słoneczko :D
Ja chcę żeby już przyszła taka prawdziwa cieplutka, słoneczna wiosna do tego mojego zapyziałego Lublina :/
No już od jutra ma być cały dzień słonecznie :D
Wracając do Chucka to przed Tobą odcinki, które najprawdopodobniej Cie wkurzą przynajmniej jak dla mnie to są jedne z najgorszych w tym serialu, ale to tylko moja opinia :D
No widzisz,więc czego marudzisz :DDD
Skończyłam 2 sezon. Przez co najmniej pół ostatniego odcinka ryczałam...
Ola, Ola :DDD To w 3 sezonie też sobie popłaczesz, ale ze złości na głupotę co poniektórych bohaterów :D
No co??? Sama mi pisałaś wczoraj,że będę ryczeć... Ojciec Chucka to wiedział w którym momencie im przerwać rozmowę :P Ej, a miało nie być jak w TVD:D
No, ale tutaj będzie tylko kilka odcinków, a nie cały sezon :P No i w końcu dostaniesz kogoś do nie lubienia :D W 3 sezonie Devon dowiaduje się o Chucku i Morgan zresztą też :DDD A jak Ci się podobał Chuck z interseksem 2.0? Mnie to po prostu rozwaliła na łopatki śmierć Bryca przy tej scenie ryczałam jak bóbr :(
Obejrzałam już 3x01.
Uff, ulżyło mi :P Jeeeaaa nareszcie :DDDD Ale przecież Devon już wie??? Hahahaha Chuck z intersektem 2.0 rozwalił mnie:D Posikałam się ze śmiechu prawie :D A mnie jego śmierć aż tak nie ruszyła właśnie. Ale nie dobra jestem :P
Kurcze masz rację Devon dowiedział się w 2 sezonie całkiem zapomniałam. W 3 dowiaduje się Morgan :DDD No, ale druga połowa 3 sezonu jest rekompensatą za niektóre durne odcinki z pierwszej połowy :DDD Jak Ci się podobała ucieczka Chucka i Sary?
Devon się dowiedział,jak wlazł do chaty Caseya :D Ooo To super, bo strasznie była ciekawa kiedy w końcu Morgan się dowie :P I na reszcie rozstał się z Anna. "Ucieczka" była mega ;/ Ależ żem się wkurzyła na Chucka. Co za kretyn!!!
Morgan z Anną już do siebie na szczęście nie wrócą :D Chuck zwalił sprawę i przez tą jego durną decyzje mógł na zawsze stracić Sarę :/ Wybór mniej więcej taki jak Eleny w 3 sezonie całkowicie bez sensu i przemyślenia :/
To dobrze,nie mogłam na nich patrzeć :D No pojechał po całości, miałam ochotę laptopa przez okno wywalić;/ Zachciało mu się cholera jasna szpiegiem być...
Jak przyszło co do czego to gówno z tego wyszło i tak się skończyło Chuckowe szpiegowanie :) Teraz bardzo trudno będzie mu naprawić stosunki z Sarą, a zwłaszcza, że pojawią się Hanna i Shaw :/
Taaa :) On jest przekomiczny ogólnie :D
Wcale się nie dziwie,że będzie mu trudno, po czymś takim;/ Chyba wtedy jak podejmował tą durną decyzję to gdzieś mózg zgubił :P
Gdzie już jesteś w Lost? :D
Dzisiaj dałam radę tylko 3 odcinki obejrzeć jestem na 1x16 :D Kiedyś pisałyśmy, że będę Cię musiała pilnować żebyś obejrzała Chucka do końca, a widać, że samej Ci dobrze idzie :DDD Bez niczyjego pilnowania :D
I co tam się teraz dzieje??? :P
Kochana Ty jeszcze nie mów hop :P Bo ja zaczynam mieć problem z serialem koło 4 sezonu :P Więc wszystko przede mną :P
Kochana jak skończysz na 4 to wiele nie stracisz :D Bo jak dla mnie to zakończenie 4 sezonu jest o niebo lepsze od tego co wymyślili na koniec serialu :/
Ale ja z obejrzeniem 4 mogę mieć już problem :P Aha :/ to dziwnie,że zakończenie sezonu jest lepsze niż całego serialu...
Nie odpisałaś mi na pytanie :P
W tych odcinkach co dzisiaj ogladałam to w sumie nic tak strasznie ciekawego się nie działo Lock z Boonem znaleźli właz i próbują go otworzyć. Sawyer z Kate popijali sobie przy ognisku. Wcześniej Sawyer mścił się na dziku, który się na niego uwziął. No i przede wszystkim odzyskali Clarie i Charlie ubił Ethana :D
Nie tylko Ciebie :D Nigdy bym go nie podejrzewała, że zastrzeli kogoś z zimną krwią :) Z odcinka na odcinek coraz bardziej uwielbiam Sawyer'a , jest po prostu zawalisty :DDD
Kurdę znowu mi się spać zachciewa :DDD
Wracając co TVD to cieszę się, że już nie będzie więcej przerw bo szybciej się skończy ten marny sezon :( A po 4x07 miałam takie wielkie nadzieję na piękną Delenę, ale niestety tylko na nadziei się skończyło :/
Mi właśnie też :P Ale ja dziś mało spałam, znowu :D
Ja tak samo,chcę żeby ten sezon już się skończył.... Wiadome było to,że nie dostaniemy Deleny wyłożonej na tacy, ale liczyłam na takie piękne sceny pomiędzy nimi jak dotychczas... Ale oczywiście trzeba było to pier.dolić...ehh...:/
Ja mam jeszcze cichutką nadzieję, że w 5 sezonie dostaniemy na prawdę piękną i prawdziwą Delenę bez zasranego sire shmire, pogoni za cure i wyłączonego człowieczeństwa :) Tylko mi nie pisz, że to nie realne bo się załamię :/
Taaa w szczególności jeżeli będzie ta akcja z utratą pamięci ;/ Ja mimo wszystko mam ciągle nadzieję,że w 5 sezonie naprawią to co spieprzyli w 4...
Ta utrata pamięci wcale nie musi być taka zła. Wiesz dlaczego? Bo jeżeli w końcu sire shmire zostanie ostatecznie zerwane i Elena nadal będzie kochać Damona tak jak wszystkim na około mówiła to będzie pomagała Damonowi przypomnieć sobie te najpiękniejsze momenty z jego życia. Damon na nowo będzie zakochiwać się w Elenie, a ona będzie przy nim żeby go wspierać i chronić ponieważ to on będzie najważniejszą osobą w jej życiu. Tylko teraz pozostaje kwestia, czy to na pewno Damon weźmie czopa, czy nie przypadkiem Elena, a to by była już porażka :/ Bo gdyby Elena straciła swoje wampirze wspomnienie to wrócilibyśmy do jej fatalnego wyboru z 3x22 i do Steleny :/
Jak dla mnie to i tak będzie lepsze niż to co nam zaserwowali w 4 sezonie :P Też mi się nie podoba ta cała utrata pamięci, ale próbuje się w tym doszukać jakichś pozytywów :P
Na bank nie wyjedzie :D O tym to możemy tylko pomarzyć. :P Ewentualnie wywieje go na pół odcinka, w porywach do całego i potem wielki come back :D
Taaa i na pewno będziemy wszyscy zaskoczeni tym faktem.... Dobrze mi zrobiła ta przerwa od TVD, trochę mi złość przeszła....
Może nie będzie tak źle... Ja jestem dumna z siebie, bo na razie w ogóle się nie martwię tym odcinkiem... To do mnie nie podobne...:P