Kochana u mnie poważne zmiany zaszły - ograniczyłam bardzo słodycze i mnie nie ruszają takie zdjęcia :)
Madame, patrz: http://25.media.tumblr.com/tumblr_lxx707oFSI1qdj2dvo1_r5_500.gif :DDD
Ja przerwałam oglądanie na 3 sezonie i jakoś nie mogę zabrać się za 4 sezon :D Jakoś te nowe postacie mnie nie przekonują do dalszego oglądania :/ Warto brać się za 4 sezon?
Mówiłam, że jak się wkręcę to szybko pójdzie :) Może jak wrócę to dzisiaj obejrzę chociaż 1x21, a finał na jutro :)
Ładnie wyglądają, niestety nie oglądam tego serialu, więc więcej nic nie mogę powiedzieć :P
Właśnie, znowu będę miała problem, bo po BATB muszę sobie poszukać coś nowego do oglądania i nie mam pojęcia co to może być :P
Jak ja już chcę październik i szczęśliwą Delenę, potrzebuje ich i to bardzo żeby choć na chwilę zapomnieć o tym makabrycznym finale Merlina :(((
Październik,gdzie jesteś?....Tyle trzeba czekać ;((
W takim razie chyba odstawię Merlina, bo widzę że ogólna żałoba tu panuje..;0
Oglądaj Twisted! Koniecznie! :D:D Ma narazie tylko 5 odcinków, a trochę się dzieje :D
Skoro jest podobny do PLL to może się skuszę, chociaż przyznam, że PLL z 4 sezonu obejrzałam tylko 1 odcinek :)
I nie oglądaj więcej. Druga połowa 4x05 to była jakaś porażka, debilizm w czystej postaci, właśnie go obejrzałam. Szukasz przyjaciółek, to nie zadzwonisz najpierw do nich tylko leziesz do ciemnego lasu. Rozumiem że trzeba było popchnąć wydarzenia do przodu, no ale to nie zwalnia scenarzystów z obowiązku użycia logiki. Telefon można zgubić, można odrzucić połączenie, zwyczajnie nie odebrać.. cokolwiek. A dotykanie narzędzia zbrodni gołymi łapskami to już w ogóle idiotyzm. Boże, chyba rzucę ten serial, zwłaszcza że olali Haleba totalnie:/
Czyli nic ciekawego nie tracę nie oglądając 4 sezonu :D Może jak zacznie się dziać coś ciekawego to nadrobię te odcinki :)
Jestem ciekawa ile zaraz dostanę minusów na kinomaniaku za moją opinię, zwłaszcza że przerwałam im zachwyty nad odcinkiem:D