Oglądaj, oglądaj tylko na finał musisz przygotować sobie mnóstwo chusteczek :)
Cały serial nie wliczając dwóch ostatnich odcinków 5 sezonu jest cudowny więc nie odstawiaj Merlina bo warto obejrzeć :D
Przyszedł mi do głowy pomysł na gifseta, jak ci się spodoba to możesz to uznać za request, a jak nie, no to trudno :P
Chodzi mi o gifki do cytatu: "For the two of us, home isn't a place. It is a person. And we are finally home."
Ja go widzę mniej więcej tak:
"For the two of us, home isn't a place" - Delena wychodząca z płonącego domu w 4x15
"It is a person" - hug z 2x12, bo wtedy Damon powiedział do Eleny żeby poszła do domu, a ona go przytuliła:)
"And we are finally home" - tu chyba jasne, że kiss z 4x23 ;P
Także no.. ten tego:D
akhssgvskv
ale wtedy są 3 gify.. trudniej zrobić, bo jeśli gif jest szeroki na 500px, to mniej mb może mieć
pomysł pasuje nawet do mojego url, so, muszę zrobić :D
Ja tak mniej więcej napisałam o jakich scenach myślałam, no ale wiadomo że trzeba zrobić przynajmniej z 4 gify;)
Można rozdzielić pierwszą część, czyli do "For the two of us" dać osobną scenę;) Chyba że chcesz cytat wkleić pod spodem, ale to nie ma znaczenia, 4 gify i tak by były;P
Mnie w przyszłym tygodniu może nie być, więc nie wiem kiedy opublikuję :/
postaram się złapać zasięg w miasteczku :)
http://images4.fanpop.com/image/photos/19200000/Damon-Salvatore-damon-salvatore- 19248982-500-210.gif z jakiej to sceny?:D
"There is only one god, and his name is Death. And there is only one thing we say to Death: ‘Not today’.”
^^!!!!!
W Grze o tron to i tak nic nie daje;p Nie wiem co jest dalej w książkach, ale mam nadzieję że Arya zostanie mordercą, jak Czarna Mamba z Kill Bill:)
Arya urodziła się buntowniczką i taka już pewie zostanie:DD W zasadzie już jest małą mścicielką:)
A jeśli miałaby stać się profesjonalną killerką, to mam nadzieję, że będzie postacią mniej tragiczną niż Czarna Mamba;PP
Ja uważam, że jej relacja z nauczycielm "tańca" jest genialna, a ten powyższy cytat jest moim ulubionym z ich wspólnych rozmów^^!!
Własnie dowiedziałam się na tumblrze, że nie żyje Cory Monteith, który grał Finna w Glee.. znaleziono go w jego apartamencie, z tego co wiem, przyczyną śmierci było przedawkowanie...Nie mogę w to uwierzyć..
Szkoda go :(((( Jeszcze młody chłopak :(((( Gdzie wyczytałaś, że to przedawkowanie bo ja czytałam, że przyczyna śmierci jeszcze nie jest znana i to ponoć oficjalna wersja policji
Bardzo go szkoda :(( Ja czytałam, że dopiero jutro będę mu robić sekcję zwłok.
Ja weszłam na pudla i jak zobaczyłam informacje, że on nie żyje to mnie zatkało. Nie wierzę, że on nie żyje :( Po prostu nie wierzę...
Jeszcze jak się czyta, że jakiś aktor albo jakaś inna osoba publiszcza mająca 60 czy 70 lat umiera to to jakoś aż tak nie szokuje, ale tutaj taki młody całe życie przed nim :((((((( NOPE:(((((((((
To jest straszne :((((( Cory nie był moim ulubionym aktorem, ale jest mi go bardzo szkoda :(((( Nie mogę otrząsnąć się z tej informacji :(((((
Nie mogę uwierzyć :( niedawno wrócił z odwyku i wydawało się, że wszystko jest ok, nawet planowali ślub z Lea za dwa tygodnie.
Boże, co ona musi teraz przeżywać.. i jego rodzina.. taka nagła śmierć.
Nie jestem w stanie sobie tego wyobrazić.
Właśnie. Za parę dni miały ruszyć zdjęcia do 5 sezonu. Czytam, że ślub mieli brać za dwa tygodnie? Biedna Lea...
Ja sobie nawet nie wyobrażam co przeżywają jego najbliżsi :(((( To na prawdę wielka tragedia :(((((( I jeszcze te spekulacje co do przyczyn jego śmierci jakby za małą tragedią była sama śmierć tak młodego człowieka :(((((
On miał 31 lat już? To też mnie zszokowało, myślałam że 21. Mniejsza o to. Glee już nie będzie takie jak dawniej bez Finna, to pewne.
Smutno mi od rana z tego powodu:( Ale dostałam motywacji żeby obejrzeć wreszcie Glee,także.. dzisiaj zacznę.
Ja miałam brać się za nadrabianie 4 sezonu, ale teraz nie dam rady bo jak tylko Cory pojawi się na ekranie to będę płakać jak głupia :(((
Współczuję jego fanom:( Każdego z nas to czeka, prędzej czy później, i to nie raz...
Fanom, jak fanom ja najbardziej współczuję jego najbliższym :((( On i Lea mieli za 2 tygodnie brać ślub :((((