Ale Ci dziadkowie, pewnie szybko umierali, więc może nie było tak źle :) Chociaż sam fakt, że męża miał by mi wybierać ojciec albo brat, masakra:P 1x03 chyba podobał mi się najbardziej jak do tej pory, a Tobie? :)
Też mi się podobał :) Swoja droga Brandon szybko został księciem, nie wiedziałam, ze tak sobie można było mianować byle kogo. No, ale król może wszystko :D
Fakt, dziadek umrze, a spadek zostaje :D
Ciekawa jestem jak się teraz będzie rozwijała relacja Boleyn-Henryk-Aragonska :D coś mi się wydaje,ze będzie się działo :D
Też mnie to zaskoczyło :) Wiesz jest przyjacielem króla, ma przywileje :D Ale już się zazdrośnicy znaleźli :DD
I chyba właśnie na tym miały polegać te całe małżeństwa :DDD
Madame pisała, że Boleyn nie źle namiesza :) A Aragońska łatwo skóry nie sprzeda, więc coś czuję że będzie się działo :)
Anna Boleyn to cwana bestia;PP
i dam głowę że jedna z ciekawszych postaci tego serialu:))
zobaczymy^^ dziś obejrzę 1X03:DD
A Got szczerze polecam ale to już wiesz:)
Obejrzyj conajmniej 3 pierwsze odcinki bo to da Ci pełniejszy obraz pierwszych wątków i połączeń między nimi. Zdążysz też pokochać i znienawidzić pierwsze postacie^^ Pojawią się również pierwsze znaki tajemniczych wydarzeń dotyczących losów całej krainy i po prostu serial Cię wciągnie:DD
Też mi się tak wydaję, że Anna Bolyen będzie jedną z najciekawszych postaci :)))
Ogólnie moim zdanie 1x03 jest najlepszym odcinkiem jak do tej pory :D
A Ty już wiesz, że chcę obejrzeć Got :)
Tylko, że obawiam się, że nie dam rady oglądać 2 dość mocnych seriali jednocześnie:///
Martwi mnie to czy nie zaczną mi się pierniczyć poszczególnie wątki itp.
Nie bierz się za GoT jak oglądasz jakiś inny serial bo się pogubisz bo w GoT jest mnóstwo róznych wątków, przewija się bardzo dużo postaci :))) To jest serial, który ogląda się jako jedyny bo inaczej nic nie zrozumiesz :DDD
Też właśnie tak słyszałam, że Got wymaga myślenia podczas oglądania i w ogóle, że jest dużo wątków i postaci. :) Dlatego wciąż się nie wzięłam za ten serial, bo się waham :)
Serial sam w sobie jest rewelacyjny i godny obejrzenia, a jak wiesz ja zawsze polecam Ci dobre seriale :DDD
Wiem, wiem słyszałam dużo pozytywnych opinii o nim :) Skoro nawet brat mojego chłopka ogląda Got to serial musi być świetny:P Bo on jest typem człowieka któremu żadko się coś podoba i jest strasznie wymagający i wybredny :DD Ja już od jakiegoś czasu się czaiłam na ten serial :D
To obejrzyj sobie pierwszy odcinek i wtedy będziesz wiedziała czy dasz radę pociągnąć te dwa seriale razem :DDD
Hmm..Masz chyba rację :D To będzie najlepsze wyjście:) Spróbuję i się przekonam:D Jak nie dam rady, to odstawię Got i wrócę do niego gdy skończę Tudorów :D
Uprzedzam, że w GoT odcinki trwają godzinę :DDD, ale ogląda się je jednym tchem więc nawet się tego nie zauważa :P
Godzinę to nie tak źle :P Słyszałam,że Sherlocka trwają chyba 1,5h :) ale jak się serial dobrze ogląda to jest najważniejsze :DDD
Tak Sherlocka trwają po półtorej godziny, ale jest tylko 3 odcinki w sezonie :(
Bardzo mało :((( Ogląda się nie wiadomo kiedy, a teraz trzeba czekać do przyszłego roku :(((( i to po takim finale 2 sezonu :(((((
Smutny to mało powiedziane był tragiczny :((((( Powiedzmy, że był jeszcze smutniejszy niż w Merlinie :(((((, ale tu nie skończyło się tak do końca tragicznie bo wydarzyło się coś co daje iskierkę nadziei :D
What??? :O Mogło być coś jeszcze smutniejszego niż finał Merlina??? Dobra lepiej już o nic nie pytam, bo to się źle skończy :PPPP
Jak obejrzysz to sama się przekonasz, ale finał sezonu rozdziera serce na kawałeczki :(((((
Dokładnie :D Ale coraz częściej zaczynam się obawiać o moje serce :DD Bo pewnego dnia może nie wytrzymać tych emocji :DDD
oooo kochana :*** Teraz to poczułam się zdecydowanie lepiej :) Przy Twoim wsparciu to na pewno dam radę :DD
Tak zmieniając temat :D
Ogólnie próbowałam dokończyć New Girl ale coś mi nie wychodzi :P Pierwszy sezon był całkiem fajny, ale drugi już mi się nie podoba za bardzo. Chociaż obejrzałam dopiero 4 odcinki. Powiedz mi rozkręca się później? :)
Rozkręca :DDD Oglądaj bo tak od połowy sezonu Nick zaczyna kręcić z Jess i wtedy się zaczyna zabawa :DDD
Tylko, że ja nie za bardzo kibicuję Nickowi i Jess :P Jakoś mi zwisa czy oni będą razem czy nie :PP Nicka lubię, ale Jess mnie czasami wnerwia :P Bardziej mnie interesują Cece i Schmidt :D
No to jeżeli o nich chodzi to będzie kiepsko, ale Jess w 2 sezonie będzie fajna
Buuu:((( Szkoda. To spróbuję obejrzeć jeszcze kilka odcinków, tym bardziej że napisałaś że Jess będzie fajna :D Zobaczymy co mi z tego wyjdzie :D
fajnie:)) w takim razie dziś wieczorem obejrzę:))
obydwa seriale są dobre, ale także zupełnie od siebie różne^^
także nie sądzę żeby mogły Ci się zlać czy pomylić;PP
ja oglądam czasami tego samego dnia obydwa, a czasami robię od jednego przerwę i potem do niego wracam. ale każdy ma swój własny najlepszy system, więc oglądaj tak żeby to była przyjemność:) nic na siłę:)) najważniejsze żebyś miała fun:DDD
To jak obejrzysz, to tradycyjnie podziel się później opinią :D
Cholera nie wiem:PPP Muszę to przemyśleć jeszcze :)
hej Lola :*** :))) wreszcie udało mi się zacząć Tudorów^^!!
taaaaaaaaaaaaaaak mi też ten moment się podobał:DDDD
mała ma temperament po tatusiu:PPPPP
Ja oglądałam. Łudziłam się jeszcze troszkę, że może chociaż dokończą ten 2 sezon, a tu jednak nie :( Szkoda, bo serial był świetny.
Też bardzo żałuje, bo serial był bardzo dobry, a został właściwie skasowany w połowie, żaden wątek nie został w pełni wyjaśniony. 10 odcinków na dokończenie serialu powinni przynajmniej dostać, szkoda:(
Czy to nowe z planu http://24.media.tumblr.com/af900868f9c8dea8141c62f4a8fb1595/tumblr_mq1m8eKtxV1ru 6cr2o4_400.jpg
http://media.tumblr.com/c4fb6b002afc8c300139bbd9294e7e78/tumblr_inline_mq2hxrWbo y1qz4rgp.gif
U mnie leci pomalutku do przodu :D Dzień jak co dzień praca dom i tak w kółko :D A co u Ciebie?
Ja dzisiaj miałam akurat fajny dzień:) Byłam z chłopakiem na basenie, później na pizzy :) A na koniec dania jeszcze chrześniak mnie odwiedził :D
Ja jedno słowo a on 10 oczywiście jeszcze po swojemu, ale da się go zrozumieć :DDDD
Hahaha:DDD Dzieciaki jak już zaczną mówić, to Cię zawsze przegadają :DD Tak jak moja kumpela mi ostatnio mówiła, że tak czekała aż jej syn aż zacznie gadać, to teraz już ma go dosyć :PPP
hej Aniu:**:))
co słychać:)))?
ja wreszcie zaczęłam wczoraj Tudorów^^
niezłe dialogi, serial ogólnie dobrze zrobiony więc oglądam dalej:)
ale jednocześnie wciąż pomstuję trochę na twórców Merlina bo chciałabym jednak ten sezon 6, a te paskudy mi go nie nakręciły:///////
czekam na Ciebie z Got:D
gdzie dotarłaś?
nie mogę się doczekać na to co się stanie w 2 sezone:)))