Ja po obejrzeniu Tudorów, potem Merlina nie potrafię sobie serialu znaleźć, który aż tak by mi się spodobał i wciągnął.
Tudorów nie oglądam, ale Merlin będzie miał szczególne miejsce w sercu. Jest mi strasznie ciężko się rozstać z tym serialem :((( Dobrze, że można w każdej chwili włączyć i sobie zacząć oglądać od nowa :)
Powiedz mi tylko czy Dynastia Tudorów też kończy się w taki makabryczny sposób?
Oj wiadomo, że to o królu Henryku sama historia, wiadomo jak się kończy :) Jednak zakończenie było naprawdę ładne.
Też płakałam na Tudorach nie powiem, że nie :P
Warto.
Wy takie maniaczki na punkcie ekranowych romansów, to zobaczysz co to chemia na ekranie, jak zobaczysz Meyersa i Dormer :P
Ja już się na to nastawiam od dawna, bo gra tam mój ukochany Cavill <3 dlatego dajcie znać jak będziecie się za to zabierać :D
Ja go jeszcze kojarze z "co nas kręci, co nas podnieca"
To http://imstars.aufeminin.com/stars/fan/henry-cavill/henry-cavill-20110221-616118 .jpg on :D
oglądasz TBBT nie? to jest facet Kaley, prywatnie. Chociaż ostatnio się jakieś plotki o rozstaniu pojawiły, więc nie wiem czy to aktualne.
Jak mi Madame napisała, że to nowy Superman to skojarzyłam co to za gość :)
TBBT oglądam pewnie, ale nawet nie wiedziałam z kim Kaley się spotyka :P Więc nic by mi to nie powiedziało niestety :)
Oglądasz ze mną Tudorów??? :)
Kurcze, a miałam wreszcie dokończyć Lost:D
Ale 4 sezony po ok.10 odcinku, spoko, dam radę :P oglądam :D
Ha to widzę, że nie tylko ja mam Lost do dokończenia :DDD
Jak się troszkę otrząsnę po Merlinie to mogę się zabrać za Tudorów :)
Wrócę na chwilkę do TBBT :P Obejrzałaś już wszystkie odcinki? :)
ja utknęłam w Lostach na 3x19 i tak już pół roku planuję powrót :D
To zaczniemy Tudorów w przyszłym tygodniu,co?
Jeżeli chodzi o TBBT to jestem gdzieś w piątym sezonie. Kocham ten serial miłością szczerą, ale coś się zepsuło kiedy pojawiły się te wszystkie ich kobiety. Wiem, że muszą dorosnąć itd., ale brakuje mi tej ich ciapowatości :D Jednak trzech pierwszych sezonów nic już nie przebije.
A ja na 2x13 chyba :P I też już jakieś pół roku albo i dłużej nawet :)
Myślę, że w przyszłym tygodniu już chyba dam radę zacząć oglądać :D
Ja skończyłam TBBT w środę i teraz czekam z utęsknieniem na wrzesień :) Masz rację jest inaczej, ale ja już się chyba przyzwyczaiłam :D Uwielbiam Sheldona i Amy :D Pasują do siebie idealnie :D Są uroczy :D
Utknęłaś na drugim sezonie?? jak to możliwe? :D ja nie mogłam się oderwać od pierwszych dwóch sezonów :D chodziłam nieprzytomna, bo non stop oglądałam :D
Amy jest świetna :D ale moimi ulubionymi były zawsze sceny Sheldon/Penny. Bardzo mi brakuje ich relacji w późniejszych sezonach, to już nie jest to. Ale TBBT jest dobry na poprawę humoru, więc chyba sobie dokończę, żeby zaleczyć rany po Merlinie :)
Bo już kiedyś oglądałam Lost :P Wtedy zatrzymałam się gdzieś w połowie 4 sezonu :P Potem zrobiłam 2 podejście, które właśnie skończyło się tam gdzie napisałam :DDD
Amy jest super :D Sheldon był zawsze moim ulubieńcem i to się nie zmieni chyba nigdy :DDD Penny na początku nie lubiłam, ale teraz jest świetna :DDD Właśnie ja miałam taki zamiar, żeby sobie oglądać na poprawę humoru po Merlinie.:P Ale tak się wkręciłam, że obejrzałam wszystko zanim obejrzałam finał Merlina:PPP
Aaa chyba, że tak. A planujesz kiedyś dokończyć ?:P Może po Tudorach? :D:D
Nie ma to jak planować kolejność oglądania seriali :P
Oglądasz Suits? :D wraca za tydzień, a ja jeszcze nie skończyłam nawet drugiego sezonu.
Strasznie dużo seriali ostatnio poprzerywałam, dopiero teraz to sobie uświadamiam. Dlatego potrzebuje towarzystwa do oglądania, mam wtedy motywację, żeby nie rzucić w połowie :D
Pewnie, że planuję dokończyć :PPP No zobaczymy jak to wyjdzie :D
Hahaha dobre jesteśmy :D Zaraz sobie cały plan rozpiszemy :DDD
Nie, nie oglądam niestety. Zgadzam się łatwiej się ogląda z kimś :D Ja też swego czasu dużo seriali przerywałam :D
Wy, tzn?:D Mogłabym na niego patrzeć i patrzeć :D a na zdjęciach, które widziałam z Tudorów to już zupełnie obłędnie wygląda.
Przystojny i to jak :D No bogatej filmografii to on nie ma :P to fakt. Mam nadzieję, że w Tudorach jest go dużo :)
Na pewno dam znać :) Właśnie nie wiem za co się najpierw zabrać :) Got, Sherlock czy Dynastia Tudorów :P Pomocy :DDDD
Słysze tylko ciągle, że tam co odcinek jakaś głowa leci. Jakoś mnie to nie zachęca :D Może kiedyś ;)
Generalnie masz ochotę na bardzo 3 mocne tytuły :)
Ja bym zaczęła od tego, co już zostało zakończone, czyli Tudorowie. Na Got trzeba czekać rok, na Sherlocka też trzeba się naczekać. Poza tym jego 3 sezon ma być ostatnim.
Wszystkie te seriale są genialne, ale jednak Tudorki mają w sobie coś wyjątkowego.
Właśnie słyszałam, że są to bardzo dobre seriale :)
Ale chyba masz rację, zacznę od Tudorów :) A jeżeli będę miała czas to zacznę któryś z pozostałych dwóch :)
Dziękuję bardzo za pomoc :***
Warto, Meyers jako Henryk to klasa. I Dormer jako Anna Boleyn. Oni głównie.
Zobaczysz jaki ogień między nimi ;ppp
Teraz nie dam rady. Zapomniałaś, że jestem w żałobie:((( Dałabyś mi się chociaż troszkę otrząsnąć :PPP