Ja to już na 3x11 czekam :D :D a jeszcze poprzedniego nie widzialam, zaraz chyba to nadrobię :)
Ale Ci dobrze :) Ale w zasadzie ja się jeszcze nie naczekałam na żaden odcinek, bo wszystkie miałam od razu, więc jakoś wytrzymam :)
który to odcinek?
http://24.media.tumblr.com/1edb7a0ecac94be83e767718645cac04/tumblr_mq78vhPNdY1qj lxl1o5_250.gif
I co długo u Ciebie popadało? Bo u mnie cały dzień upał :/ Teraz wracałam do domu i na termometrze na dworze pokazywało 31 stopni
Popadało może z 5 min, ze 3 razy zagrzmiało i to by było na tyle;PP A upał, tak jak był,tak jest cały czas:PPP
A u mnie nic ciekawego niestety :DD A co u Ciebie? :))
P.S. Chyba Ci nie pisałam jeszcze tego, ale wróciłam w końcu do oglądania Smallville:DD
Cholera Ania jakie my mamy nudne życie :PP Nic się u nas nie dzieje DDD Ja już teraz czekam na sobotę :DDD
Wiem, też się cieszę :DDD Mam w tym roku misję, żeby po dokończać te seriale, które kiedyś zaczęłam :DD Merlin był pierwszy na mojej liście :) Teraz jest Smallville, a potem jeszcze Lost :DDD
Zaczęłam właśnie 7 sezon :DD
To jak dojdziesz do 8 to daj znać bo te 3 ostatnie sezony chętnie sobie z Tobą obejrzę :DDD Co powiesz o Lanie z 6 sezonu i jej pseudo związku z Lexem?
Te 3 ostanie sezony mnie też najbardziej interesują :DDD ale musiałam te wcześniejsze też zobaczyć, żeby tak od dupy strony nie zaczynać :PPP
Mi dosyć szybko idzie oglądanie, bo się mega wkręciłam :DD Ja jeszcze w tym tygodniu na pewno zacznę 8 sezon :D Tylko że do soboty mogę ze spokojem oglądać ,a potem będzie problem;// Bo pewnie nie będę miała czasu.
Lana matko boska, nie sądziłam że ona może mnie jeszcze bardziej irytować, niż jak wcześniej oglądałam. choć najbardziej wkurzająca była w 4 i 5 sezonie. A w 6 wkurzała mnie trochę mniej, bo jako żona Lexa, miała w sobie chociaż odrobinę charakteru. A ten związek to była farsa a nie żaden związek :PP
Teraz w 7 sezonie będzie znowu irytująca jak cholera bo znowu czepi się Clarka :/// A co powiesz o Lois? Bo jak dla mnie ta dziewczyna z każdym odcinkiem jest coraz fajniejsza i moje uwielbienie do nie rosło w miarę oglądania :DDD Ciekawa jestem czy w 8x10 też będziesz taka wściekła jak ja :D
To nie szalej za bardzo z oglądaniem to jak do Ciebie przyjadę to razem obejrzymy najfajniejsze odcinki :DDDD
Wiem właśnie i już mi się to nie podoba ;/// Lois uwielbiam :DD Moja ulubiona postać :DDD Ubóstwiam te jej przekomarzania słowne z Clarkiem :DDD
Ja tak lecę bo nie mogę się doczekać tego kiedy Lana zniknie i kiedy Lois i Clark będą razem :DDD
super, im szybciej, tym lepiej... przedłużających się przerw między odcinkami i tak nie unikniemy, ale przynajmniej już się zacznie!
nowe zdjęcie, tym razem z Eleną :)
http://25.media.tumblr.com/380eafe54634de1ad3ec24a31d247103/tumblr_mqq8zwZsUE1r7 y95eo1_500.jpg
też coś widziałam na tumblrze o tym.. ciekawa jestem :D ktoś mówił, że to może jakieś halucynacje Stefana, ale jakoś tego nie widzę.. chociaż może..
No możliwe, że halucynacje, może marzy mu się uratowanie przez Elenę :D Albo Silas podający się za Stefana:) bo na samego Stefana to raczej za wcześnie w drugim odcinku już.
coś ostatnio nie widzę Ciebie na tumblrze.. chyba, że to tylko takie wrażenie.. albo reblogujesz coś co ja mam na czarnej liście.
Masz racje ostatnio rzadko zaglądam na Tumblra bo nie za bardzo mam czas ;) Wchodzę tylko na chwilkę, ale już niedługo będę miała kupe czasu :DDD
Bo jutro idę ostatni dzień do pracy :(((
Od 1 sierpnia zasilę grono bezrobotnych :///
Możesz spytać :)))
Nie wiem czy Ci pisałam gdzie pracuje, ale to nie istotne. Pracowałam jako niania i mój mały podopieczny wraz z rodzicami się wyprowadza do innego miasta i będzie mi za daleko żeby do Niego jeździć i dlatego muszę zrezygnować :)