PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 122003
5,0 3 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów
Kate123

Jutro nowy odcinek TW :D Już się nie mogę doczekac :)

ocenił(a) serial na 7
Kate123

Ja to już na 3x11 czekam :D :D a jeszcze poprzedniego nie widzialam, zaraz chyba to nadrobię :)

lola881

Ja też, ale sobie jeszcze długo poczekam, bo akurat wtedy wyjeżdżam :P
Nadrabiaj :)

ocenił(a) serial na 7
Kate123

Uuu,,ja dopiero 19 czyli już po :) wyjade uszczęśliwiona :D:D mam nadzieje ;)

lola881

Ale Ci dobrze :) Ale w zasadzie ja się jeszcze nie naczekałam na żaden odcinek, bo wszystkie miałam od razu, więc jakoś wytrzymam :)

Kate123

który to odcinek?
http://24.media.tumblr.com/1edb7a0ecac94be83e767718645cac04/tumblr_mq78vhPNdY1qj lxl1o5_250.gif

annab93

1x07

ocenił(a) serial na 8
Kate123

Ola jesteś? :D

anik756

tak jestem :)

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

I co długo u Ciebie popadało? Bo u mnie cały dzień upał :/ Teraz wracałam do domu i na termometrze na dworze pokazywało 31 stopni

anik756

Popadało może z 5 min, ze 3 razy zagrzmiało i to by było na tyle;PP A upał, tak jak był,tak jest cały czas:PPP

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Rozpływam się z tego gorąca :/

anik756

Ja tak samo;/// Błagam niech chociaż w nocy popada więcej...Bo to się już nawet spać nie da;//

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Nic nie mów :(

Tak po za tym upałem to co u Ciebie ciekawego?

anik756

A u mnie nic ciekawego niestety :DD A co u Ciebie? :))

P.S. Chyba Ci nie pisałam jeszcze tego, ale wróciłam w końcu do oglądania Smallville:DD

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

U mnie też nic ciekawego :D

O to super :D Który sezon oglądasz?

anik756

Cholera Ania jakie my mamy nudne życie :PP Nic się u nas nie dzieje DDD Ja już teraz czekam na sobotę :DDD

Wiem, też się cieszę :DDD Mam w tym roku misję, żeby po dokończać te seriale, które kiedyś zaczęłam :DD Merlin był pierwszy na mojej liście :) Teraz jest Smallville, a potem jeszcze Lost :DDD

Zaczęłam właśnie 7 sezon :DD

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

To jak dojdziesz do 8 to daj znać bo te 3 ostatnie sezony chętnie sobie z Tobą obejrzę :DDD Co powiesz o Lanie z 6 sezonu i jej pseudo związku z Lexem?

anik756

Te 3 ostanie sezony mnie też najbardziej interesują :DDD ale musiałam te wcześniejsze też zobaczyć, żeby tak od dupy strony nie zaczynać :PPP
Mi dosyć szybko idzie oglądanie, bo się mega wkręciłam :DD Ja jeszcze w tym tygodniu na pewno zacznę 8 sezon :D Tylko że do soboty mogę ze spokojem oglądać ,a potem będzie problem;// Bo pewnie nie będę miała czasu.
Lana matko boska, nie sądziłam że ona może mnie jeszcze bardziej irytować, niż jak wcześniej oglądałam. choć najbardziej wkurzająca była w 4 i 5 sezonie. A w 6 wkurzała mnie trochę mniej, bo jako żona Lexa, miała w sobie chociaż odrobinę charakteru. A ten związek to była farsa a nie żaden związek :PP

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Teraz w 7 sezonie będzie znowu irytująca jak cholera bo znowu czepi się Clarka :/// A co powiesz o Lois? Bo jak dla mnie ta dziewczyna z każdym odcinkiem jest coraz fajniejsza i moje uwielbienie do nie rosło w miarę oglądania :DDD Ciekawa jestem czy w 8x10 też będziesz taka wściekła jak ja :D

To nie szalej za bardzo z oglądaniem to jak do Ciebie przyjadę to razem obejrzymy najfajniejsze odcinki :DDDD

anik756

Wiem właśnie i już mi się to nie podoba ;/// Lois uwielbiam :DD Moja ulubiona postać :DDD Ubóstwiam te jej przekomarzania słowne z Clarkiem :DDD

Ja tak lecę bo nie mogę się doczekać tego kiedy Lana zniknie i kiedy Lois i Clark będą razem :DDD

Kate123

Stacja CW przesunęła premierę 5 sezonu TVD na 3 października, czyli czekamy tydzień krócej :D

Kate123

Cudnie:)

ocenił(a) serial na 8
Kate123

rewelacyjna informacja :DDD

Kate123

super, im szybciej, tym lepiej... przedłużających się przerw między odcinkami i tak nie unikniemy, ale przynajmniej już się zacznie!

Kate123

nowe zdjęcie, tym razem z Eleną :)
http://25.media.tumblr.com/380eafe54634de1ad3ec24a31d247103/tumblr_mqq8zwZsUE1r7 y95eo1_500.jpg

annab93

AAAAAAAAAA, pewnie się paczy na Damona.
HAHAHA
HAHA
HA
BYE

użytkownik usunięty
annab93

to chyba z tych scen w lesie, a sceny w lesie Nina kręciła z Ianem :)

ocenił(a) serial na 7
annab93

czytałam też, że Nina kręciła z Paulem nad jeziorem jakąś scenę :)

lola881

też coś widziałam na tumblrze o tym.. ciekawa jestem :D ktoś mówił, że to może jakieś halucynacje Stefana, ale jakoś tego nie widzę.. chociaż może..

ocenił(a) serial na 7
annab93

No możliwe, że halucynacje, może marzy mu się uratowanie przez Elenę :D Albo Silas podający się za Stefana:) bo na samego Stefana to raczej za wcześnie w drugim odcinku już.

ocenił(a) serial na 8
Kate123

Hej jest ktoś?

anik756

Hej. Ja jestem :D

anik756

Hej. Ja jestem :D

ocenił(a) serial na 8
annab93

Co tam u Ciebie słychać? :D

anik756

U mnie wszystko ok :) Sorrki, że wysłałam dwa razy wiadomość coś się zacieło. A u Ciebie?

ocenił(a) serial na 8
annab93

U mnie leci pomalutku do przodu :D Nic nie szkodzi

anik756

coś ostatnio nie widzę Ciebie na tumblrze.. chyba, że to tylko takie wrażenie.. albo reblogujesz coś co ja mam na czarnej liście.

ocenił(a) serial na 8
annab93

Masz racje ostatnio rzadko zaglądam na Tumblra bo nie za bardzo mam czas ;) Wchodzę tylko na chwilkę, ale już niedługo będę miała kupe czasu :DDD

anik756

a dlaczego?? przepraszam, że tak późno odpisuję cały czas coś robię zaraz muszę wyjśc do sklepu.

ocenił(a) serial na 8
annab93

Co dlaczego? :)

anik756

czemu niedługo będziesz miała kupę czasu :)

annab93

idziesz do więzienia? :)

Cudzoziemka87

what?! :D

annab93

a, sorry, myślałam, że o sobie piszesz, że będziesz miała dużo czasu, źle przeczytałam

Cudzoziemka87

ok, nie szkodzi :) Mi często przytrafiają się jakieś pomyłki.:)

ocenił(a) serial na 8
annab93

Bo jutro idę ostatni dzień do pracy :(((

Od 1 sierpnia zasilę grono bezrobotnych :///

anik756

ojej, przykro mi.. dlaczego tak się stało? (Jeśli mogę zapytać) :((

ocenił(a) serial na 8
annab93

Możesz spytać :)))

Nie wiem czy Ci pisałam gdzie pracuje, ale to nie istotne. Pracowałam jako niania i mój mały podopieczny wraz z rodzicami się wyprowadza do innego miasta i będzie mi za daleko żeby do Niego jeździć i dlatego muszę zrezygnować :)

anik756

Acha, rozumiem.. Mam nadzieję, że znajdziesz syzbko nową pracę, trzymam kciuki. :)