Ja chyba dopiero po tym odcinku się przekonałam, jak bardzo uwielbiam Petera. Mistrzostwo.
Same. Z odcinka na odcinek ma coraz gorzej :(
asdfghgfds nie chciał zostawić Scotta :(
Jak Stiles płacze ja płaczę razem z nim. Dylan po prostu mnie zabił w tym odcinku. Zresztą, jak w każdym, ale dzisiaj... A scena Stiles - Scott... Brak słów.
I jak Melissa sobie poradziła z bliźniakami :) Kocham ją :)
ja go zawsze uwielbiałam, no może poza czasami gdy mnie przerażał :D
co się w ogóle z nim stało? :(
uwielbiam bromace Isaac&Scott, są u mnie zaraz po Scott&Stiles
Mnie też:( Generalnie to uważam, że najlepiej aktorsko radzi sobie Ian, ale Dylan jest zaraz za nim, a nie zapominajmy że jest o wiele wiele młodszy.
Ja też<3 Ale ktoś ma umrzeć i wątpię, żeby to był szeryf. Stawiam na jedno z nich, czyli Melissę. Ty masz jakieś typy? Scott, Stiles, Allison, Lydia i Isaac odpadają. Derek? Nie sądzę. Chris? Nie, bo matka Allison umarła w 2 sezonie i nie zabiliby jej teraz ojca, który swoją drogą w końcu zaczyna mi się podobać :D Cora? Bardzo prawdopodobne, ale czy Jeff mógłby aż tak krzywdzić Dereka i pozbawiać go siostry?
Właśnie, na początku mnie przerażał, ale później jak już powrócił to było coraz lepiej, a teraz to już w ogóle :)
Mam nadzieję, że nic poważnego :( W zwiastunie jest, więc na razie będzie chyba ok.
U mnie też :) I to "I trust Scott". BYE
Ja stawiam na Corę. Jeśli już ktoś ma zginąć to wolałabym, żeby to była ona. Oczywiście szkoda Dereka będzie i w ogóle, ale po prostu nie wyobrażam sobie, żeby trafiło na kogoś innego. NOPE.
Jak tak Stiles na niego w tej windzie spojrzał to myślałam, że to coś poważnego :(
Ja naprawdę tak bardzo uwielbiam ich przyjaźń a nie spodziewałam się tego. Scott to pierwszy przyjaciel Isaaca. Like.. ever. I to mi normalnie łamie serce, bo boję się jak Isaac zareaguje gdy dowie się, że Scott tak jakby poddał się temu Deucalionowi.. I mogę sobie nawet podarować shippowanie Scallison lub Allisaac, jeśli miałoby to zniszczyć ich przyjaźń, bo zarówno Isaac jak i jego bromance ze Scottem są dla mnie w tym sezonie takimi "perełkami". A, i obawiam się, że Isaac zginie w 3B :(
Ja też wolałabym Corę, ale mam właściwie pewną teorię co do finału i potem 3B..
A masz dla mnie jakieś dobre wiadomości? :D
Dokładnie, jak związek A z I lub S miałby zniszczyć przyjaźń I&S to ja nie chcę, żeby była ani z jednym ani z drugim. Ich przyjaźń jest piękna. Scott od początku wstawiał się za Isaackiem, chciał mu pomóc itd. Nie wyobrażam sobie, żeby to wszystko przepadło. I też nie chcę nawet myśleć, że Isaac może zginąć. I nawet mam przeczucie jak to się może odbyć :((
Jaką, jaką???
Yep, Stydia kiss w 3x11 :DD Szeryf przeżyje, Stiles będzie szczęśliwy :D
To tak jakby pomiędzy Scotta i Stilesa wcisnąć jakąś dziewczynę, która miałaby zniszczyć ich więź (choć uwielbiam Allison i na pewno nie patrzę na nią w ten sposób, bo jest silną i niezależną postacią). Ciężko mi też porównywać te dwie przyjaźnie, bo się na pewno znacznie różnią- Scott i Stiles znają się od dziecka, są dla siebie jak bracia, nie potrafiliby bez siebie żyć, ale z kolei przyjaźń Isaaca i Scotta jest świetnie zbudowana, Isaac tak jakby potrzebuje kogoś takiego jak Scott w swoim życiu, żeby zwyczajnie.. przetrwać i nie wyobrażam sobie żeby to mogło przepaść.
Jak, jak????? :(
To właściwie nie jest teoria, tylko jakieś nieposkładane "do kupy" myśli. Jestem prawie pewna, że Scott pod koniec sezonu dołączy do Deucaliona. Do tego zmierza ten cały sezon, ktoś mu nawet mówił, że jeśli jemu wydaje się, że ma plan B i jest krok do przodu, to ten Deucalion jest 10 kroków do przodu i on właśnie to udowodnił. Nie wierzę, że doprowadzi go do rodziców. Myślę, że tym się zajmą Allison, Isaac i ewentualnie Stiles. i tu mi się własnie teraz coś nie zgadza. Może oni uratują rodziców, a Deucalion zmusi w jakiś sposób Scotta do dołączenia do stada, a osobą umierającą jest Cora.
Druga opcja jest taka, że Scottowi uda się jakoś do nich dotrzeć, ale tylko jeden z rodziców przeżyje i będzie nim szeryf oczywiście(foreshadowing "I'm gonna find your dad"), więc Scott z desperacji sam do niego dołączy. To będzie materiał na 3B. Stiles i Derek (tutaj będzie uwielbiany przez fanów STEREK) oraz Allison i Isaac będą razem w jakiś sposób walczyć o odzyskanie Scotta, przez co się do siebie oczywiście zbliżą. Poza tym, Scott to postać, która jeszcze nie miała w swojej historii "dark times", a jest głównym bohaterem i na pewno go to czeka.
mam nadzieję, że zrozumiałaś mniej więcej o co mi chodzi :D
Od razu mi lepiej :D
Jeff Nam tego nie zrobi, nie jest chyba aż tak okrutny :P
Ja myślę, że Isaac się w jakiś sposób poświęci, żeby uratować albo Scotta albo Allison. Jeszcze nie wiem co to by mogła być za scena, ale tak to właśnie widzę.
Zrozumiałam i coś w Twoim toku rozumowania może być :) Muszą mieć coś na 3B, so zgadzam się, że to może mieć coś wspólnego ze Scottem. Tak jak piszesz nie miał jeszcze "dark times" i podejrzewam, że to w końcu nastąpi. Daj spokój, lubię Sterka jako brotop, ale więcej to ja tu naprawdę nie widzę, sorry I'm not sorry. Nie wiem, co ludzie w nich widzą... I gang będzie chciał pomóc Scottowi, pewnie szczególnie Stiles i Isaac, w końcu Scott uratował i Isaaca i szeryfa (oby!) i w końcu Stiles to jego BRAT, soo... Może Melissa zginie i Scott całkiem się zatraci (oby nie!).
http://sharmaniac.tumblr.com/tagged/my-thoughts - polecam :D właśnie czytam jej odpowiedzi i strasznie podoba mi się jej tok rozumowania i odbieranie postaci (szczególnie Scott, Allison i Isaac)+ ze wszystkim się zgadzam.
http://31.media.tumblr.com/4bc51031eed0738d133020c4f1623b57/tumblr_mr3hlzaP7s1r3 vj02o6_250.gif
BYEEEEEEEEEEEEEE
A leci pomalutku :D Ostatnio nie mam za wiele czasu :D Odkąd skończyłam pracę to w domu tylko śpię nadrabiam zaległości ze znajomymi które mi się narobiły przez te półtora roku :D A co u Ciebie?
rozumiem, zaległości trzeba nadrobić:D jedyny plus tego jak się nie pracuje:D a u mnie ok :) rodziców nie ma to luzik:D mój piękny jeszcze śpi, to ja sobie na forum weszłam, bo tak to też nie mam kiedy:D
sto lat, sto lat niech żyję, żyje nam!!!!:)
wszystkiego najlepszego Kochana:***** dużo szczęścia, miłości oraz spełnienia wszystkich marzeń:D;********
Wszystkiego co najlepsze dla Ciebie Aniu (tylko Ty wiesz czego najmocniej pragniesz:)))) z okazji urodzin:DDD
:******************************************************************************* ****************************************
Kochana ja Merlina oglądałam już ze dwa lata temu i też wam polecałam, nawet kiedy nie miałyście takiego szału macicy na jego punkcie :P
"szału macicy";P akurat nie pamiętam, a z tego co pamiętam to Madame mi polecała Merlina, no a potem Ania:DDD
tak czy inaczej rzeczywiście serial jest bardzo dobry:0)))
cieszę się, że Ty także go doceniasz^^!!
dziękuję :*** ale nie jestem przekonana. Nie podoba mi się czcionka i chciałabym tą listę jakoś w prawo przesunąć, a nie mam pojęcia jak. muszę się z tym jeszcze pobawić, a nie mam już cierpliwości :(
<3 ale to tak tymczasowo, muszę znaleźć coś z Tylerem i Dylanem na jednym gifie :D
Ja zanim zrobiłam moją ostateczną wersję z TW to zmieniałam chyba z milion razy, a i tak jeszcze do końca nie jestem przekonana. Cudnie masz, naprawdę :) Fajnie, ze możesz sobie wrzucić gifa :)
T&D <3333333333
Niestety też nie mam pojęcia jak to przesunąć :(jestem w tym jeszcze zbyt świeża :P
co do Twoich tagów (wszystkich, nie tylko TW) to jestem pod ogromnym wrażeniem. Zawsze przychodzę do Ciebie jeśli czegoś szukam, bo masz wszystko tak idealnie otagowane :D I strona z tagami TW jest cudna:) Stiles z boku zawsze sprawia, że się uśmiecham :D
dziękuję :*
świeża? daj spokój, to jaki masz porządek na blogu (Ty i Blushek) to mi się w głowie nie mieści :D Ja bym nie potrafiła ogarnąć tej strony z serialami i shipami xD
O rety, Aduś dziękuję :*********** Jak już za coś się zabieram (nie chodzi tu tylko o mój blog) to staram się, żeby było porządnie zrobione :) Stiles ma w sobie to coś, że jak się śmieje to my śmiejemy się razem z nim, a jak płacze to my też płaczemy :D
Gdyby Bluszek mi nie dała instrukcji to nie wiedziałabym jak to zrobić :D Seriale i shipy są proste, wszystko robisz tak samo, tylko nazwy zmieniasz i oczywiście najgorsze było szukanie gifów i zdjęć i zmiana ich rozmiarów :D Więc myślę, że dałabyś radę :)
Też masz porządek na blogu :) I teraz na pewno będę tam częściej wchodzić skoro masz mieć T&D w gifku <333
Że też ci się chciało:P Ja wyszukiwałam konkretny rozmiar w grafice i brałam co było:D
Ja tylko parę zmieniałam, jak czegoś nie było albo były specjalnie przez kogoś edytowane i nie chciałam kraść :P Bo jak się wpisało rozmiar to wychodziły właściwie tylko tumblrowe obrazki z tych właśnie stron serialowych ;)