Wczoraj już nie zdążyłyśmy pogadać, wiem, że widziałaś nowe promo TW :) Allison&Isaac <3333333333 HANDS!!!
I zdjęcia z 3x01 NG!!!
awwwwwwwwwwwwww, może ją pocieszy i będzie hug?!??!?!?!??!?!?! :D
cudne są :D Nick i Jess pojechali prosto po weselu na roadtrip i są nawet w tych samych ubraniach :DDDDD ciekawe, czy jest przeskok czasowy. i dlaczego Nicka łapie policja? XD
asdfghjkjhgfds TAK!!!!! PLS
Nie wiem o co może chodzić :D Może korzystają z tych leżaków, a nie są zameldowani w hotelu i nie płacą? :D Nie wiem :D
może będzie blisko kissu? aaaaaaaaa nie mogę się doczekać:D
to by było w ich stylu :D Ale będą szczęśliwi i Nick będzie się pewnie troszczył i starał i wtedy umrę :D Niech TW zakończy się dobrze dla Stydii i Scallison/Allisaaca to będziemy miały 4 szczęśliwe shipy w tym roku :D
Może Allison będzie chciała go pocałować, ale I. się odsunie, bo nie będzie chciał niszczyć przyjaźni ze S.
Rety, aż tyle :D To takie nieprawdopodobne :D Nicka uwielbiam, dlatego, że jest właśnie taki prawdziwy. Nie ma idealizowania. I jak się stara to jest taki uroczy, awwwwwwwwwww :D
Albo oboje się opamiętają:D w każdym razie będzie eye-sex:D
co do Nicka- racja. Własnie za to go uwielbiam. Jest, jako jedna z niewielu postaci w moich serialach, przedstawiony z wszystkimi wadami (takimi prawdziwymi, bo u Damona też mamy wady, ale one tyczą się tego całego wampirzego, nadnaturalnego świata), jest takim prostym, niby przeciętnym facetem, a i tak się go uwielbia:)
"Even with his grumpy face and quitting almost everything, Nick is by far one of the best characters of all times. He’s so real and even with his flaws and mistakes, lack of responsibility and self-confidence, he still manages to make all of us love him. Not only he’s funny, but also he also can be grumpy, loving, adorable and smoking hot. There’s this side of him that hates everything and then there’s the side of him who’s always there for his friends making people laugh. And let’s not forget the side of him that grabs Jess and kisses her like every woman would like to be kissed. One thing that probably made all of us love him even more was the fact that even when Jess was high as a kite on meds, offering herself, he didn’t do anything no matter how much he wanted. As if that wasn’t enough, his badass attitude with lines like “I meant something like that” and “then prove it” makes us sigh and wish for a man like him who, even on his worst days, is still perfect in his own way." :)
Yay :DDD
Dokładnie :) I pewnie przez to jeszcze bardziej go kochamy :)
Zreblogowałam to od Ciebie :) Zgadzam się ze wszystkim :)
A tak jeszcze wracając do eye-sexu http://24.media.tumblr.com/be2348a49dd7d0cdcb70d28cd5e15ad1/tumblr_mr4nsxhpmA1sq t0klo3_250.gif
Lalalalalalalala :D
http://24.media.tumblr.com/79095e11f7b857d3972da4ce80bf67f5/tumblr_mr4nsxhpmA1sq t0klo6_250.gif
w którym odcinku 1 sezonu było to przyjęcie..na które Elena miała chyba przynieść zegarek.. zauważyła, że Caroline ma ślady ugryzień?
kojarzysz może odcinki w których są sceny kiedy Elena się stroi, np. poprawia włosy, maluje usta błyszczykiem (1x19), Jenna pomaga jej włożyć sukienkę (1x22) ?
OMG., to jest genialne, świetne, cudowne! :)) Później jeszcze przejrzę to, są tu chyba książki, których jeszcze nie czytałam..
Ogólnie widzę, że nadrabiasz zaległości co do moich gifów, heheh :D
ooo dziękuuję :)) jeszcze nie wszystkie uzupełniłam, ale dzisiaj już nie mam na to siły:D
taaaak! nie było mnie przez ponad tydzień w lipcu i patrzę, a tu zaległości mam! i to w takich cudnych gifsetach <3 Coraz ładniejsze Ci wychodzą:)
heeeeej:)):***
co słychać Kochana ?:))) Jak tam odpoczywanie, pracy poszukiewanie i czytanie GoT też:0))?
do Loli:))
obejrzałam wczoraj i już wiem, że wsiąknę w ten serial na dobre:DD:***
Ps. czy HOD jest już zakończony czy będą dalsze sezony:))?
eeeeeeeeeexxxxxxxtraaaaaa:DDD
widziałaś już obydwa sezony:))?
ja widziałam dopiero półtora odcinka na razie i już mi się bardzo podoba^^!!
świetne charakterystyczne postacie, dobre zdjęcia i muzyka a to dla mnie ważne:))
podoba mi się też niewymuszone poczucie humoru i dobre dialogi:0)))
oczywiście GoT nadal oglądam powolutku:)) jestem na 3x05 - dawkuję sobie bo za moment koniec i trzeba dłuuuugo czeka na cd
;((((((((((
Mówiłam, mówiłam:) HoD jest świetne :) oglądaj dalej, bo 3 sezon już niedługo ;)
Właśnie na taki gifset czekałam, w końcu ktoś zebrał wszystko razem.
BYEEEEEEEEE
TW SPOILER http://delena-my-otp.tumblr.com/post/57620500637/stiles-lydia-in-3x11