świetny filmik i do tego z moją ukochaną nutką <33 dawno już delenowych filmików nie przeglądałam, normalnie się odzwyczaiłam chyba
No i jak Ci idzie z tą strona z tagami? Z czym masz problem? Postaram Ci się pomóc chociaż sama miałam spore problemy :D
Ogólnie zrobiłam te tagi, tzn. tą tabelkę z nimi. Chyba jest ok, tylko że ja wejdziesz do mnie na stronę to ona jest na samym dolę pod postami. a nie powinno jej tam być. Powinno być ta jak Ty masz i tego nie umiem zrobić ;// Nie wiem czy cokolwiek zrozumiałaś z mojego bełkotu:P
Wszystko zrozumiałam :D
Tumblra masz ustawionego na język polski czy angielski?
no to teraz rób to teraz idziemy krok po kroku :D Wejdź w dostosuj, później w dodaj stronę. Jak już to zrobisz to mi napisz :D
Spoko ja jak robiłam tą stronę to czułam się jak jakiś ciemniak, który nic nie rozumie :DDD
Ok teraz zmień z układ standardowy na układ własny, następnie skopiuj i wklej ten szablon strony, który sobie wybrałaś ;)
musisz sobie powiększyć to okno i pod tą tabelką będziesz miała zapisz stronę :D
A co się dzieje? Najpierw jest utwórz stronę, a później zapisz stronę i powinno Ci się samo to okno zapisać
http://i43.tinypic.com/fa8vhj.png tak masz? tylko zamiast tvd wpisałaś tags?
teraz wejdź znowu w dostosuj i sprawdź czy masz coś takiego jak background repeat i pod spodem title 1 itd?
masz tylko link title 1 czy też link 1 url jak masz też url to tam też wpisz tags bo jak na razie to nie widać tej twojej strony w linkach :(
Coś masz powalone z szablonem spróbuj go wkleić jeszcze raz bo to z nim jest coś nie tak :/ Chodzi mi o główny szablon twojego bloga
zmień tylko pamiętaj, że musisz kliknąć na update preview, a później jeszcze zapisz
Na pewno nie powinno jej być w głównym szablonie :D Ona powinna być w wklejona w szablonie twojej strony z tagami :D
wszystko usunęłam, nie wiem co ja tam na grzebałam;PPP
Nie rozumiem co do mnie piszesz:((( Dobra dam sobie z tym spokój, bo jestem za głupia żeby to zrobić :(((
Moja droga gdzie Ty ją miałaś wklejoną? Bo mi się wydaje, że Ty ją wsadziłaś do szablonu twojego bloga :D