Dobry wieczór :) Oglądałam ostatnio film ktory mi poleciłaś -O-jik Geu-dae-man :) Bardzo mi się podobał
Jutro włączam Nae meorisokui jiwoogae i zgłosze się po inne :]
Cześć :) Cieszę się bardzo ,że Ci się podobał :) Ten drugi film też jest piękny <3 Jeden wątek troszkę podobny, ale ma swój urok.
Ja od kilku dni mam obsesje na punkcie jednego serialu koreańskiego (ach..ale mnie wzięło :D) <3 Ciekawa historia,non stop jakaś akcja,gra aktorska świetna ,no i wątek miłosny mmm...bardzo ocenzurowany ,ale jaki przy tym uroczy <3 (nawet język nie stanowi problemu ;) )
Tu wklejam trailer fanowski i filmik (jeśli masz ochotę to luknij sobie) https://www.youtube.com/watch?v=_MJmU47Puvk , https://www.youtube.com/watch?v=jEsCpOwLxn0 <3 MNM (czyt. moja nowa miłość ;) ) lalalalalalaaaa <3 Ma 20 odcinków ,a ja nawet nie jestem jeszcze w połowie (wszystko przez to, że mam jakiś problem z internetem i nie mam jak oglądać :/ ,ale i tak doszłam do wniosku,że muszę sobie dawkować przyjemność ,bo jak na razie nie powstał 2 sezon-buuu)
Te trailery są świetne :D Biorę się za "Siti Hyunteo", już czuje,że mi się bardzo spodoba :)
Dzięki Tobie dałam szansę koreańskim produkcją i nie żałuje :-))
Ja szukałam nowych doznań o i tak to się zaczęło :D Dobre mają filmy i seriale trzeba im przyznać. Ta akcja mi się podoba i właśnie przedstawienie wątków miłosnych ;) Mają to coś co mnie ciągnie po więcej ;)
Dzisiaj praktycznie cały dzień poza domem spędziłam :))) Wyszłam po 10 a wróciłam o 20 :DDD Już mnie nogi bolą od tego chodzenia :DDD A co u Ciebie? :)
remont, remont i jeszcze raz remont :DDD I jak Ci się podoba Arrow? Mam dla Ciebie jeszcze jeden świetny serial :DDD
Opis jest mało zachęcający, ale serial jest świetny o ile lubisz seriale o policjantach :D
Faktycznie opis, nie jest zbytnio zachęcający :))) Jeżeli chodzi o seriale o policjantach to fanką się nazwać nie mogę :))) Ale jak Ty polecasz to na pewno jest fajny :DDD Ale na razie i tak się nie mogę za niego zabrać, bo nie dam rady 3 seriali na raz oglądać :D
Nie. Ale umówiłyśmy się z Lolą, że w końcu skończymy Lost :))) Mam teraz misję dokończania seriali :)))
Ja jakoś nie mam motywacji żeby zabrać się za dokończenie Losta :D To chyba jedyny serial którego nie skończyłam ;) zostały mi nie całe 2 sezony, ale jakoś mnie do nich nie ciągnie.
Ja cały czas też nie miałam weny na ten serial :)) Ale że razem się zawsze fajniej ogląda, to może w końcu uda mi się go dokończyć :DDD Jak oglądałam za pierwszym razem do dotarłam gdzieś do połowy 4 sezonu, a teraz utknęłam przy 2x14 :D Mnie ogólnie do tego serialu, najbardziej zniechęciło to, że Charliego uśmiercili :/// I później już mi się nie oglądało tego tak samo ;//
Jak dla mnie to za bardzo zaczęli kombinować :/ To jak tylko znajdziesz czas to bierz się za Rookie Blue :D
To swoją drogą, że chyba troszkę za bardzo zaczęli kombinować :DD Zobaczymy co mi z tego wyjdzie :))) Jeżeli tym razem nie uda mi się go skończyć, to daje sobie spokój z tym serialem na dobre :DDD Jak skończę Arrow to mogę się zabrać :)))
No, ale na moje OTP będziesz musiała poczekać do 3 sezonu bo Nick pojawia się dopiero w 3x01 niestety ;) Ogólnie serialik bardzo przyjemny, mają bardzo ciekawe sprawy, bohaterowie bardzo różni jest ich 5 i każdy może wybrać sobie swojego ulubieńca ;)
E tam czekania 26 odcinków bo sezon ma 13 odcinków ;) Nick jest świetny chyba najfajniejszy ze wszystkich facetów w tym serialu :DDD Powinien Ci się spodobać ;) Jak na razei wszystkie seriali, które Ci poleciłam przypadały Ci do gustu więc z tym pewnie nie będzie inaczej :D
13 odcinków, to tak jak Merlin :))) Powinien mi się spodobać z wyglądu czy z charakteru? :DD Najlepiej jak oba idą w parzę :PP To akurat prawda, że wszystkie seriale, które mi do tej pory poleciłaś mi się podobały :))) Mamy najwidoczniej podobny gust :DDD
I z wyglądu i z charakteru Nick ogólnie jest zawalistym kolesiem. Przystojniak ze świetnym charakterem :D Wejdź sobie na mojego tumblra to zobaczysz sobie Nicka :D Widocznie tak :D
Do tego jest cholernie sympatyczny, ale potrafi tez wyjść z niego prawdziwy skurczybyk jeżeli sytuacja tego wymaga :D
Andy przed Nickiem miała jeszcze dwóch facetów z jednym nawet była zaręczona i to był mój OTP z 2 pierwszych sezonów czyli Luke i Andy :D Nigdy nie polubiłam Andy i Sama chociaż mnóstwo ludzi ich uwielbia ja nie mogę zrozumieć dlaczego :D
Sam jest świetny tylko w związku z Andy jest beznadziejny :D W ogóle do siebie nie pasują przynajmniej moim zdaniem :D
hej Kochana:DD tu Cię znalazłam:***
świetnego masz avka:DDD
nie mogła się powstrzymać - musiałam Ci powiedzieć że jest cuuudny:)))
^^!!
Hej Julka :***
Wybacz, że dopiero teraz odpisuję, ale jak wczoraj popołudniu wyszłam z domu, to dopiero teraz wróciłam :DDD
Dziękuję :*** W ogóle zauważyłam przez tumblra, że obie kochamy koty :DDD W szczególności te większe :)))
Co słychać ciekawego u Ciebie?
Hej Ola:DD:***
taaaaaak^^ koty a zwłaszcza te dzikie;P są super:)))
mam ostatnio sporo pracy. a rok akademicki zbliża się wielkimi krokami.
tak poza tym to jesień mnie dziś dopadła:( - deszcz, wiatr i brak słońca.....
na szczęście w dom ciepło i przytulne:)) zapaliłam kolorowe kominki:))))))))))))
a co u Ciebie Słoneczko:D??
zajeło mi to chyba całą wieczność, ale skończyłam !!!
http://damonisherhome.tumblr.com/post/59689682957/delenas-journey-elenas-pov-s1- 4 :D
http://goodnight-elena.tumblr.com/ships nowa strona z shipami, jak wam się podoba? Oczywiście to jeszcze nie wszystkie ;P
Jak tam oglądanie Glee? Na którym jesteś odcinku? :)
Ja sobie robię powtórkę z 3 sezonu TW i przy okazji czytam zaległe photo recapy Price'a :)
4x16:) Coś czuję, że jak skończę to będę musiała skorzystać z terapii polegającej na znalezieniu nowego OTP:P Tylko nie mam pomysłu co oglądać..
Mi jakoś przeszła mania na TW (czyt. obsesyjnie nie rebloguję gifów;D) ;P Myślałam że gorzej zniosę ten hiatus.
Zacznij GoT albo White Collar :)
A mi właśnie nie przeszła, ale w sumie dopiero niedawno się wkręciłam, so... :D Muszę nadrobić :) Ja dobrze jak na razie znoszę ten hiatus, bo pociesza mnie myśl, że trzeba czekać do stycznia a nie czerwca. Tak to bym chyba oszalała :D Za to całkowicie mi przeszło z TVD. Pewnie przed odcinkiem to się zmieni, ale na razie nic.
Za to GoT się zabieram miesiącami, ale nie mam teraz ochoty na takie klimaty.
Im bliżej TVD tym bardziej go nie chcę, bo jak czytam te spoilery to mi się słabo robi:/ I to również dotyczy Deleny.
Dokładnie :/ Obawiam się, że już nie mają pomysłu na ten serial i wszystko się teraz zaczyna powtarzać. I mogę się założyć, że Delenę też popsują w sposób, który na bank się nam nie spodoba.
Ja niestety mam przeczucie do tego co się wydarzy, wszystkie spoilery to sugerują. A w historii moich OTP zdarzyło mi się to dwa razy, więc pora na trzeci:/
Że będzie zdrada? Jak tak to ja tego nie zniosę. Serio. Ileż można? Nie dość, że tyle było czekania, żeby w końcu byli razem to teraz chcą to tak zepsuć?
Yep:/ Jeszcze niedawno temu wyśmiewałam te spoilery, a teraz zaczynam się do tego coraz bardziej przekonywać.. i boję się że to będzie sprawka tej suczy Katherine, której obecności w domu Salvatorów nie potrafię zrozumieć... dobra, dach nad głową przejdzie, ale jakieś więzi między nią a Damonem, wtf?