Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122874
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów
ocenił(a) serial na 7
Cudzoziemka87

No też właśnie myślę, że A. i morderca Ali to dwie różne osoby i bardziej bym się skłaniała, że to Ezra może być mordercą, było mowa o tym beach hottie, którego bała się Ali, to mógłby być on.
No właśnie Ezra nie założył tego kostiumu, a przynajmniej z promo kolejnego odcinka tak wynika http://www.youtube.com/watch?v=2p1E-yiMpUI. Też ciekawe, że wypuścili dwa takie same promo, tylko jedno się zaczyna od EzrA, a drugie od AriA http://www.youtube.com/watch?v=Dz8UDQDUfOc Szukałam jeszcze z innymi imionami, ale nie znalazłam. Może to też jakaś wskazówka, że któreś z nich okaże się A albo członkiem a-teamu.

lola881

wow, zaraz rzucę okiem, nigdy nie oglądałam promo do PLL! Ezra = Beach Hottie? xDDDD ale te laski mają dziwny gust... szkoda tylko, że to byłby już z 10 facet, z którym kręciła Ali

ocenił(a) serial na 7
Cudzoziemka87

Nigdy?:o ja kiedy jeszcze uwielbiałam ten serial to zawsze oglądałam :) a teraz to tylko po jakimś ciekawym odcinku kiedy mnie interesuje co się wydarzy dalej :D No ej :p w moim guście to też on nie jest, ale dałoby się go podciągnąć pod hottie. Wysoki,powiedzmy, że przystojny brunet, niektórym się podoba :P Zresztą pamiętam, że jak się Ezra w szkole pojawił to wszystkie kłamczuchy rzucały różnymi aluzjami, np. kiedy wtedy kiedy jechał na rowerze :D czyli Ali też się mógł podobać ;)

lola881

Ali to się akurat wszyscy podobali, a co sezon okazuje się, że było ich więcej i więcej :) Nie mówię, że Ezra jest jakiś szpetny, ale myślę, że ma mało przebojową rolę i przez to tak mnie bawi, że mógłby być hottie.

anik756

zrobiłam Elenowy gifset
http://damonisherhome.tumblr.com/post/59324520193/elena-gilbert-challenge-week-d ay-2-elena

użytkownik usunięty
anik756

Kate, obczaiłam ten recap, świetny :) Strasznie podobał mi się ten fragment o trójkącie A&I&S, wyczułam tam aluzję do TVD :) No i Stydia <3
MAD
SAD
BAD
DAD :DDDD

Aaaaaaa :D Ja jak to czytam to co chwilę mam w głowie "TW w porównaniu do TVD jest o wiele lepsze" :P I ten fragment o rodzicach, też oczywiście nawiązanie do TVD, że tam wszystkich uśmiercają :P
:DDDDD Kocham Price'a :D

użytkownik usunięty
Kate123

Ja też, mam tak samo :D U niego trzeba czytać pomiędzy wierszami :D Mądry człowiek, btw:D

I to jak mądry :D Zamierzam sobie obejrzeć jeszcze raz 3 sezon i wtedy nadrobię wszystkie recapy i zobaczę co tam jeszcze fajnego napisał :D Cieszę się, że robi do TW te recapy. Z tego co pamiętam to pisał, że ma nową pracę i dlatego nie może robić z TVD, ale wydaje mi się, że były też inne powody :D

użytkownik usunięty
Kate123

Też muszę nadrobić te recapy :)
oj tam praca :D może po prostu pomyślał "I'm done with this shit" i przestał :DD

To jak nadrobimy to przedyskutujemy co ciekawsze fragmenty :)
To całkiem możliwe :DDD Nawet bardzo :DD

anik756

http://www.youtube.com/watch?v=YGdDd6l1JgU

HAHAHAHAHA
HAHAHAHA
HAHAHA
HAHA
HA
BYEEEEEEEEEEEE

ocenił(a) serial na 8
anik756

Ola jesteś? :D

anik756

Jestem dopiero teraz, ale Ciebie już pewnie dzisiaj nie będzie :(

anik756

Co tu dzisiaj tak pusto? :(

użytkownik usunięty
anik756

Widziałyście występy na VMA?:)

Ja widziałam gify na tumblrze i reakcję na występ Miley xD

anik756

http://media.tumblr.com/tumblr_mbzsb9x7UK1qih9gi.gif

anik756

Hej..ho czy jest ktoś ? ;)

bliss6

Hej Blissek :*

Kate123

Dzieńdoberek :* Badam czujność ;) Coś tak cicho ostatnio o_O :/

bliss6

Oj tak, pusto strasznie :(
Co tam u Ciebie? :)

Kate123

Dziękuję, wszystko w porządku ;) Wstałam dziś za wcześnie i nie wiem co z sobą zrobić :D
Do tego net mi się zacina i jestem lekko wkurzona :/
A u Ciebie jak tam :)?

bliss6

Zacinający się net to najgorsze co może być, więc nie dziwię się, że się denerwujesz :(
Ja nadrabiałam seriale. Jak mogli coś takiego zrobić w finale TB ja się pytam?!
Teraz zabrałam się za oglądanie The Host <3

Kate123

M a s a k r a ! Nie mogę nic obejrzeć na YT :/ ....a miałam seriala obejrzeć, nosz kurde :/ Zresztą jestem uzależniona od YT a on w tej chwili najbardziej się zacina :/ wrrrr
A co się stało w TB ? Mam takie zaległość ,że ho ho ho ;)
Ja już oglądałam :D

bliss6

Oj, aż tak nie chcę Ci spoilerować. Sama zobaczysz :)
Ja dopiero niedawno miałam czas, żeby w końcu zabrać się za czytanie tej książki i teraz obowiązkowo film :D

użytkownik usunięty
Kate123

Obejrzałaś już film? :)

Tak :)

użytkownik usunięty
Kate123

i jak i jak? :D

Podobał mi się, chociaż wiele rzeczy zostało pominiętych lub zmienionych. Jeszcze nigdy żaden film na podstawie książki nie był dla mnie lepszy, więc wiedziałam, że tym razem też tak nie będzie. Ale nie żałuję, że obejrzałam :)

użytkownik usunięty
Kate123

Mnie najbardziej poruszyło to, że nie ukazali tej niesamowitej więzi między Mel a Wandą.. Była jedna scena, w której się żegnają i ona mnie naprawdę wzruszyła, ale pamiętam, że w książce było ich o wiele więcej.. No i Wanda i Ian.. W filmie wzięło się to tak.... znikąd. a w książce było to przecież świetnie przedstawione.
No i aktorzy :D Tak mi nie pasowali, że omg :D

Dokładnie. Miały tylko jedną scenę i tyle. W książce było lepiej. Tak samo Ian i Wanda. W książce było budowane stopniowo, a tu nagle BUM i już. Mi Ian i Jamie nie pasowali :D Bo wcześniej nie wiedziałam kto będzie ich grał :D Łowczynię też nie tak sobie wyobrażałam :D Jedynie Mel i Jared, bo ich widziałam na gifach :)

bliss6

Pustki tu ostatnio, faktycznie :)

Madame_7

Madame no i co będzie :( ? :D

bliss6

Wróci serial, wróci życie na forum :)

Madame_7

odkąd to wszystko się zaczęło to nie było jeszcze takiej ciszy...

anik756

Hej, robię, skomplikowany gifset -18 secen, podróż Deleny, z perspektywy Eleny..
wybrałam 19 scen, nie wiem czego się pozbyć, może zapomniałam też o czymś ważnym, nie sugerujcie się numerkami, nie oznaczają kolejności.. (wszystko jest też zapisane w skrócie, mam nadzieję, że Wiecie o co mam na myśli.)
1. 1x06 -"stay away from me"
2. 1x11 - we have something, un understanding
6. It always gonna be Stefan. I hate him.(Damon)
7. You've lost me forever.
10. 2x04 connected with caroline's mom. (zachował się jak jej przyjaciel)
4. 2x22 - I forgive You. I like You know, just the way You are
5. 3x02 - id din't wanted to see You get huurt okay?
17. where were You Damon?
3. We'll survive this is from 3x09
9. he got under my skin and..
8. 3x22 consumes me
16 I can't think about always
11. Something has changed between Damon and me..
12. I think i'm falling in love with him
13. Being with Damon makes me happy when I'm with him..
I hate not being near You.(??)
14. it's the most real thing..
15. take the cure be human with me
18.. I'm not sorry I met You, I'm not sorry that i'm in love with You, I love You Damon

Co o tym myślicie? Coś powinnam zamienić? Sama nie wiem czemu porwałam się na coś takiego, to mi zapewne zajmie kilka dni..
Gifset będzie działał na takiej zasadzie, że pokolei będą pojawiać się okienka.. po dziewiątym będzie już połowa, druga połowa zacznie się od góry. :)

użytkownik usunięty
annab93

we have something było w 1x14 :) a mama caroline w 2x05. Ale wiadomo o co chodzi :D
usunęłabym nr 16 i I hate not being near you i nawet ILY z 4x10.
dodałabym scenę poznania z 1x02, bo musi się ten gifset czymś zacząć:) "it was nice to meet you, Damon"
była jeszcze scena z 1 sezonu, w której Elena mówi Stefanowi, że to że się zbliżyli w Georgii nie znaczy, że się przyjaźnią. 1x12 chyba

to 1x14 wiedziałam, nie wiem czemu, napisałąm 1x11 hehe
ale dzięki za to z mamą Caroline
ogólnie dzięki za pomoc, "i hate not being near You wykreśliłam, ale przy 4x10 chyba zostanę :)
a wiesz kiedy Elena powiedziała do Damona "I'm Your friend?'
"była jeszcze scena z 1 sezonu, w której Elena mówi Stefanowi, że to że się zbliżyli w Georgii nie znaczy, że się przyjaźnią. 1x12 chyba"
- to jest dobre.. ale ważnych scen jest tyle,ciężko wybrać, nie dam rady tego wcisnąć :/

użytkownik usunięty
annab93

I'm your friend było w 2x12 przy hugu : )

dzięki !!!!

anik756

AAAAAAAAAAAAAAA
New girl season 3, sneak peek!!!!!!!!
http://newgirlthings.tumblr.com/post/59479952474/sing-n-dance-about-nothing-full -version

użytkownik usunięty
Kate123

nie mogę się doczekać :D
bardziej cieszę się na NG niż TVD normalnie :D

Same :D

anik756

Ania jesteś może?

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Jestem :D Ale pewnie Ciebie już nie ma :(

anik756

Jestem, jestem :)