Bardzo mi sie podobal odcienk, Hook naprawde jest kochany... Chyba maly trojkacik sie nam szykuje SPOILER ciekawe czy powie o Nealu... Biedna Regina tylko teraz ona bedzie ta zla w druzynie, pewnie dlatego w zwiastunie jest z Rumplem :D
SPOILERSPOILERHook był świetny w tym odcinku. I te retrospekcje też były fajne. I uratował Davida. Chciałabym, żeby powiedział Emmie prawdę, ale nie wiem, czy tak będzie. Niby po tym odcinku mam właśnie nadzieję, że się przyzna. I ciekawe, kto jest w tej drugiej klatce...SPOILERSPOILER
SPOILERY Tak to bylo wspaniale, szkoda, ze David oklamuje swoja rodzinke, Hook naprawde mial smutne zycie.. Zal mi go jest..
Za cholere nie mam pojecia.. O.o Promo z Ariel jest cudowne.
SPOILERYSPOILERYDokładnie. I nic dziwnego, że tak się zachowywał, po tym wszystkim, co go spotkało. Może teraz będzie lepiej. O tak, promo jest świetne, nie mogę się już doczekać tego odcinka :DSPOILERYSPOILERY
SPOILERSONY A Piotrusia to kocham i nienawidze zarazem :D
Widzialas moze HoD? Bo boje sie ogladac...
Obejrzane,SPOILER cos scenarzysci ostatnio odzwyczajaja Nas od widoku Zade razem, nie podoba mi sie to...
Ja w sumie oprocz Lemon, to ogladam ten serial dla Zade, naprawde ich lubie razem, wiec caly czas czekam....
Lemon jest świetna :D Też lubię Zade, ale tak ich popsuli, szczególnie Zoe, że nie wiem czy coś z tego będzie.
Ja wlasnie tez nie... Ale mam nadzieje, bo bez nich ten serial to nie to samo....
Piekna piosenka leciala na koniec.
http://www.youtube.com/watch?v=6teOmBuMxw4
No niby jest ta Cami... Wiec ciezko wyczuc, na razie robia taka "przymiarke" poki co....
http://25.media.tumblr.com/b63cb63269be2fca89f7c07ae10a61d1/tumblr_mqz615hIXk1sd x5jjo2_250.gif xD
OMG, właśnie sobie uświadomiłam, jak ona się będzie zachowywać jak pozna tego całego Aarona...........
http://24.media.tumblr.com/014f0a7edf43d13f3ae7307d644f0f67/tumblr_mr00lpr09B1s8 jb3wo6_250.gif
Ok, Bluszek ponawiam pytanie, które kiedyś Ci zadałam :P Jakbyś miała wybrać 5 (no niech już będzie xD) seriali (zarówno z tych co lecą teraz i są na hiatusie) to które by to były? :D
Na ten moment nie jestem w stanie wybrać 5. Wyszło mi 7, daj mi się z tym przespać i dam ci odpowiedź jutro:D
1. Glee
2. Sleepy Hollow
3. Once Upon a Time in Wonderland
4. Castle
5. Teen Wolf
6. Sherlock
7. American Horror Story
omfg, czy tylko mnie drażni ten jej niesamowicie sztuczny uśmiech? ok, chyba nie tylko
Coraz bardziej lubię ten serial, z odcinka na odcinek jest coraz lepszy :) SPOILER W przeciwieństwie do Laurel (której było za dużo jak dla mnie:P ) jej siostrę jak na razie polubiłam, przynajmniej jest z nią ciekawy wątek :) Tylko mówi trochę niewyraźnie i czasem ledwo byłam w stanie ją zrozumieć. A co do Blooda od początku przeczuwałam, że musi z nim być coś nie tak :P SPOILER
SPOILERSPOILERZgadzam się :) Ona, w przeciwieństwie do Laurel jest fajna, chociaż Laurel na początku też lubiłam, so... :) Wiedziałam, że z Bloodem jest coś nie tak. Tak mu źle z oczu patrzy :D Mam nadzieję, że nie zamierzają wcisnąć Sin, aby rozwaliła związek Roya z Theą. Felicity jak zwykle urocza :D I bardzo podobała mi się ta scena, jak po spotkaniu z S. Oliver rozmawiał z Felicity i Johnem. Laurel za dużo, ale nie chciałam nic mówić, żeby Cię nie zniechęcać :DSPOILER
SPOILER I tak bym obejrzała, ale ledwo się powstrzymuję żeby nie przewijać scen z nią :P Jakoś średnio mnie interesuje jej problem z alkoholem na tle całej reszty rzeczy która się dzieje w serialu :) W ogóle czy to tylko mi się tak wydaje, czy Oliver na prawdę dobrze grał w tym odcinku? Zwłaszcza właśnie scena jak rozmawiał z Felicity i Johnem, zrobiła na mnie wrażenie, bo wcześniej nie za bardzo było po nim widać emocje :) SPOILER
SPOILERSPOILERDokładnie. Jak dla mnie ona jest zbędna w tym sezonie. No ale skoro wyszła ta cała sprawa z S. to może jak się dowie to przestanie być taka irytująca :P Wiesz, że miałam takie samo wrażenie? Naprawdę świetnie zagrał. Wiedziałam, że w końcu się rozkręci :) Oby tak dalej.SPOILERSPOILER
SPOILER Ja jakoś nie wierzę w to, że Laurel może być ciekawą postacią. Nie wiem co się stało bo w Supernatural ją uwielbiałam, a tutaj z odcinka na odcinek coraz mniej ją lubię. Robi za taką zapchaj dziurę i to jeszcze nieciekawą. Jakby chociaż z charakteru była fajna, to nie byłoby tak ciężko mi z nią wytrzymać :) Za to z S mam nadzieję, że będzie jak najwięcej scen, tylko błagam nich nie wpakują jej w zwiąek z Oliverem. A widziałaś promo do następnego odcinka? Zanosi się na chyba jeszcze lepszy odcinek niż ten :) SPOILER