Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122860
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Rozmowy serialowe

użytkownik usunięty

Niech już będzie xD

julia90

SPOILERSPOILER W Supernatural też ją lubiłam i tak samo w Harper's Island. A tutaj porażka. Coś mi się wydaje, że nie mają na nią za bardzo pomysłu i na siłę próbują ją dawać. O nie, tylko nie związek z Oliverem. Nope. Mogą się przyjaźnić, ale nie mogą być razem. Ja miałam nadzieję na rozwijanie relacji Felicity i Olivera, a nie pakowanie go do kolejnego związku ze swoją ex. Widziałam :D Już się nie mogę doczekać :DSPOILERY

Kate123

SPOILER Ja po tym jak go wpakowali w związek z tą babką z wyspy, to obawiam się że scenarzyści mogą chcieć go sparować z każdą damską postacią w tym serialu. Tak samo za każdym razem jak ma sceny z tą swoją wspólniczką z firmy to boję się żeby nic się między nimi nie wydarzyło :P A na Olivera i Felicity liczę z całego serca, oni najlepiej do siebie pasują i powinni na razem skończyć. W końcu to ona go cały czas wspiera i współpracuje z nim. Laurel i Oliver jak dla mnie to przeszłość i nie powinni do tego już nigdy wracać. SPOILER

julia90

SPOILERSPOILERWydaje mi się, że po śmierci T. Oliver zmienił się nie tylko pod tym względem, że nie zabija, ale może też nie będzie się angażował w te wszystkie związki bez przyszłości. Laurel i Oliver to skończona sprawa i nie wyobrażam sobie, że mogliby do siebie wrócić. Co do S. to nie sądzę, żeby zrobili powtórkę z rozrywki. Nie, Oliver mimo wszystko przyjaźni się z Laurel i nie postawiłby jej w takiej sytuacji. Bo nie oszukujmy się, ona się dowie, że S. żyje. I co? Po tym S. będzie z O. jak gdyby nigdy nic? Oliver po raz drugi nie stanie między nimi. Więc faktycznie, chyba największe szanse ma ta wspólniczka :P Ale naprawdę mam nadzieję, że do tego nie dojdzie. Oliver naprawdę się zmienił. SPOILERSPOILER

Kate123

SPOILER Na razie pewnie wspólniczka rzeczywiście ma największe szanse (chociaż wolałabym nie), ale nie wiadomo co będzie później, a wydaje mi się, że w komiksie Laurel i Oliver byli razem na końcu (nie czytałam komiksu tylko jakieś komentarze więc pewności nie mam, może mi się coś pomieszało). Mam nadzieję też, że z S nie zrobią takiej szurniętej baby jak z Heleny, bo już coś w promo było coś o tym, że ona jest morderczynią :P SPOILER

użytkownik usunięty

http://samevansz.tumblr.com/post/65621615917/we-dont-use-the-c-word jak ludzie to robią....
tęsknię za OB, btw :(

użytkownik usunięty

Ja też :(

Ja nie :D

użytkownik usunięty
Kate123

http://vampirediariesonline.com/wp-content/uploads/2012/10/tvd-recap-402-memoria l-45.jpg

Skończę Skins to obejrzę OB :P

użytkownik usunięty
Kate123

A jak tam z F., pozbierałaś się już?;)

Nope :(

użytkownik usunięty
Kate123

http://media.tumblr.com/tumblr_m8kcnpzqhL1qc9ih9.gif

:****

Obejrzałam BATB :P

użytkownik usunięty
Kate123

I jak?:P

Na szczęście nie jestem jeszcze tak rozdarta jak Ty :D

użytkownik usunięty
Kate123

Idę oglądać TO.

użytkownik usunięty

“The Vampire Diaries is introducing yet another mystery man to the mix.
As Elena (Nina Dobrev) returns to college, she begins to look further into the death of her former roommate Meagan (Hayley Kiyoko) and why Professor Maxfield (Rick Cosnett) covered it up. She becomes more intrigued when she comes across Aaron (Shaun Sipos), another student who had a history with the unlucky college freshman. While their initial introduction doesn’t answer Elena’s questions, she eventually realizes the two are connected in ways she hadn’t considered.

"Elena’s hope was to go to college and start this new life but she soon learned that Mystic Falls isn’t the only place overrun by vampires," Dobrev tells TVGuide.com. "When she meets Aaron … they bond over a similar life and past and the grief and death they both had."

What’s beneath Aaron’s quiet and enigmatic exterior? “He is a very broken human being,” Sipos says. “Elena is very intrigued by Aaron because they have a deep commonality. He’s a good guy, he’s just… really trying to find his way.”

As for a potential romance between the two and the backlash he might face from Team Damon fans, Sipos has one thing to say: “Bring it on.””

omfg xD

użytkownik usunięty

Omg...

Dżizas.....
Ale zobaczycie, że on okaże się spokrewniony z Eleną. Pewnie Grayson miał romans.

użytkownik usunięty
Kate123

yep, miał romans i jego córką była Meagan.

użytkownik usunięty

http://25.media.tumblr.com/9789a5bb8ed031ec9934d039dba1c755/tumblr_muvn9edqR01qz 6f9yo1_1280.png kielbasa xD

Ściema, w Rosji nie ma zaznaczonej wódki:D

użytkownik usunięty

zaczęłam SH. potem TO :)

adsfghgjfdhgsffg i jak i jak? :D

użytkownik usunięty
Kate123

na razie 15 minut dopiero bo jem, przeglądam tumblra i oglądam na zmianę, ale Ichabod jest świetny :D I cały czas mam otwartą buzię z wrażenia, więc jest dobrze :D
- George'a Washington?
- Znasz go?!

Oj tak, Ichabod jest genialny :D Dalej będzie tylko lepiej :D

użytkownik usunięty
Kate123

dobra, już po.
do tej pory był tylko 2 seriale, które zainteresowały mnie od pilota - Lost i Orphan Black. SH jest trzecim :D
rewelacja, serce mi tak waliło momentami, że masakra. Ichabod <3 I te uśmiechy na końcu awwww
idę na 1x02.

aaaaaaaaaaaaa, cieszę się, że serial Ci się spodobał :)

użytkownik usunięty
Kate123

1x02 też rewelacyjny :)

Wiedziałam, że polubisz ten serial :D

użytkownik usunięty

WOW. TO z każdym odcinkiem jest coraz lepsze.

ocenił(a) serial na 6

I jak Ci sie podobalo? Piosenka na koncu genialna...

użytkownik usunięty
byledopiatku

Bardzo mi się podobało. Jak na razie nie jestem w stanie złego słowa powiedzieć o TO:P
A piosenka cudowna, dodałam ją na bloga. Jakbyś chciała posłuchać perełek to zapraszam do nowej notki, może czegoś nie znasz i ci się spodoba:)

ocenił(a) serial na 6

Jest perfekcyjna i ten wzrok Kluski jak Elajza idzie do Hayley :D
Cala historia Daviny ciekawa....

użytkownik usunięty
byledopiatku

Ja już zaczęłam panikować że zaraz się Eliasz z Hayley pocałują,a tu taka niespodzianka:DDDD Boskie to było:D
Mi się w ogóle podoba jej relacje z Marcelem. Cieszyłaś się, że nie było Cami?:D

ocenił(a) serial na 6

Ja tez sie balam, ale Hayley jest silna babka :D I ta scena na poczatku co Kluska gada, "no to tam" boskie.. Oni ewidentnie sa moim shippem :D
Wychodzi na to, ze Marcel nie taki zly, z drugiej strony moze lepiej dokonczyc rytual i ozywic wszystkie dziewuszki, sama nie wiem...
Szczerze to mi jej nie brakowalo :D Ale nie zywie do niej negatywnych emocji :)

użytkownik usunięty
byledopiatku

Moim też:D Szkoda że mało ich razem pokazali, ale biorąc to co się dzieje w promo do 1x06, to w przyszłym tygodniu możemy liczyć na jakąś ładną końcóweczkę jak w 1x04:D
Z tym zabiciem Deviny i ożywieniem dziewczyn to na pewno nie taka prosta sprawa, jak ją przedstawiają. Na pewno z czasem wyjdzie coś nowego.

ocenił(a) serial na 6

Tylko czemu Elajza ja trzyma w basenie.. Please Dzuli, nie rob mi tego :D:D:D Ale Kluska by zrobil rozpierdowe jakby sie cos stalo dziecku lub Hayley :D
Pewnie cos jak z kamieniem ksiezycowym :D Ale watek ciekawy, teraz tylko jak Sophie ma bronic dziecka,skoro w sumie wyszlo, ze chce smierci Daviny, a z tego co widze intencja Pierwotnych jest raczej zaskarbienie sobie jej lask...

użytkownik usunięty
byledopiatku

A kto ją miał tam dźwigać, Rebka?:P Klausa tam nie ma z tego co widziałam. To "Don't touch my family" jest raczej w kontekście Hayley i dziecka, chyba się popłaczę :D

ocenił(a) serial na 6

Ja tez... To juz jest koniec... Czytam komenty pod promo, strasznie duzo ludzi shippuje Hayley i Elejazy...O.o
I smiesza mnie Ci od Klaroline :D:D:D
Ale bedzie super odcinek, Kluska w szale obrony... Juz nie moge sie doczekac.

ocenił(a) serial na 6

http://www.youtube.com/watch?v=t67_QkdNO2w

użytkownik usunięty
byledopiatku

Wow, cudowny <3333

Nie wierzę, że to już 9 sezon SN, a odcinki są takie świetne.

Dobry wieczór... :)

użytkownik usunięty
bliss6

Witam:)

Cześć :*

Zdjęcie z 5x08
http://www.ksitetv.com/wp-content/gallery/dead-man/vd508a_0002b-jpg-34be9599-t3. jpg
what???

użytkownik usunięty
Kate123

To doppelganger Bonnie.

To by było chore :D