Teki: Jestem załamana, dosłownie... uwielbiam go, poza tym coraz bardziej shippuję jemu i Fionie, jak ja to przeżyję.. czemu go nie będzie, ma to związek z fabułą czy decyzją aktora? Nie chcę szczegółowych spoilerów, ale będę cierpieć z ich powodu? Bo jak coś to się ogarnę, nie dam się feelsom;P
Też im shippuję. Ma to związek z fabułą :( Ale ja mam jeszcze ździebko nadziei, że może się pojawi w 5 sezonie.
Nie, nie, nie, NOPE
http://media.tumblr.com/1c4cb8e2984701bdbb620cc0f266074d/tumblr_inline_mwebrxVnY m1qmrnme.gif
Też im kibicuje od samego początku....Też mam nadzieje,że w 5 sezonie S-J się pojawi ;)
Bluszek: Chciałam zacząć wymieniać czego możemy się po nich spodziewać, ale jak już zacznę to nie skończę xD
Kejcik:
Zostało mi jeszcze 10 minut The Blacklist, więc chyba zdążę jeszcze dzisiaj zobaczyć Supernatural :D
Zamiast oglądać dalej, to ja siedzę tutaj na pogaduchach :P A jutro na 12.00 mam wesele, więc w sumie powinnam się wyspać, by nie mieć czerwonych oczu. A oglądać też mi się bardzo chce i tu mam dylemat :P
Nie wiem, czy to Cię pocieszy ale... http://fc03.deviantart.net/fs70/i/2012/224/e/2/klaine_the_box_scene_by_gabitozat i-d5atv5u.jpg
http://25.media.tumblr.com/ba57e28f4895d9f8aee65490a9788e3a/tumblr_moynynRQPT1rf 14eeo1_250.gif
Dobra, sama sobie poprawiłam humor:P Skoro już rozkładają choinki w sklepach to czas odkopać świąteczny hit: http://daesnerys.tumblr.com/post/36292825243/potatosandcarrots-this-is-official- tumblr
"Oh what fun it is to cry
And watch your ships all die"
Totalny gpoy w moim przypadku xD
No, chociaż Dracula jest. Bo CW postanowiło wyemitować film o świętym mikołaju zamiast TCD:P
Właśnie, bo znowu jestem daleko w tyle, powiedz mi dlaczego wszyscy się tak zachwycają tym nowym kolesiem co się ma pojawić? :P
Bo jest cudowny?:D Nie no, nie wiem czy wszyscy, ale może dlatego: http://www.youtube.com/watch?v=m_-Bna82cjY :D
A skoro jesteśmy przy temacie Arrow, to mam perełkę: "zajebisty serial to co wy chcecie z tego M jak miłość zrobić:/ jakby już miał z kimś być to najprędzej Laurel, ewentualnie Helena (chyba, że ją później kropnął bo jestem na końcówce I sezonu dopiero) a nie na miłość boską z ta pseudo informatyczką, której się jadaczka nie zamyka:/ nie wiem co ta cała Felicity miała swoją osobą wnieść do serialu?!:/ bo jej głupie bo ani śmieszne ani poważne dialogi są do du.. niestety nic innego nie mogę o niej powiedzieć no może tyle, że brzydka nie jest bo na tym balu czy co to było (jak założył jej koleś tą obrożę) wyglądała naprawdę sexy. I to jedyny argument w kierunku pozytywu na jej temat. dalej nic pozytywnego o niej nie widze" xDDDD
http://media.tumblr.com/f240906199a644f4db70160913c282e1/tumblr_inline_mx04deBjG u1sroj2d.gif
http://media.tumblr.com/7da9db663991383f4669d01d5fb58ff7/tumblr_inline_mx03zn5UQ v1sroj2d.gif
Prosze, może to Cię pocieszy? :) Trochę mi to zajęło, bo nie mogłam się zalogować na mego tumblra ..
Ej serio, wy mnie chcecie tylko dołować feelsami. Myślałam że mi jakąś wesołą piosenkę wrzucicie albo zdjęcie troskliwego misia;P
Nie podobało się? :( :D
Słuchanie tej piosenki zawsze wprawia mnie w dobry nastrój. Może Ci się udzieli :D
http://www.youtube.com/watch?v=K49ErdwOOfM
Spokojnie, jak na 12 to zdążysz się przygotować :) Jeszcze północy nie ma, więc jeden odcineczek nie zaszkodzi :D
Ta, uczesać się trochę jakoś tam muszę i otapetować delikatnie buziulkę. Co to dla mnie :P
Obejrzę na pewno, to mi mniej zaległości zostanie na niedzielę :D
Teki Ty imprezowiczko jedna xDxDxD Jak nie urodziny, imieniny, to parapetówka, albo wesele, albo jeszcze co. Ciągle jakąś okazję masz do balowania. Jak Ty dajesz radę stara? ;p I Ty mi tu gadasz, że ciężko pracujesz? Więcej chyba na balety chodzisz niż do pracy ;ppp
Co do poprzedniego postu:
Ciekawa jestem jak w końcu wyszło? Poszłaś sama, czy jednak nie? Mam nadzieję, że streścisz mi trochę co i jak było. Czy szwaby podobnie się do nas bawią? itp.
Nie to nie, nie dostaniesz tego gifa ode mnie. Możesz mnie pocałować w.... a tak byłoby fajnie xD
Może gdy wrócisz z Polski, to będą jeszcze w kinie grali? A jak nie, to zostaje ci opcja z DVD, albo w necie. Kiedyś na pewno ktoś doda. Jak chcesz, to mogę Ci jakieś gify podrzucić ;p
W święta będziesz spać? I komu Ty takie kity chcesz wcisnąć? xDxD
A weź przestań. Jak można być zazdrosnym o niewinne rozmowy na gg? W ogóle nie czaję jak mogła z tego wyjść afera. Gdyby to ktoś inny do Ciebie klikał, to może bym uwierzyła. No ale że ja?? Przecież mnie zna!! Ale dobra tam. Niech już tam będzie tak. Jak przyjedziesz, to nadrobimy wszystko ;p;p
Stara? Ja Ci kulwa dam zaraz starą!! Niewiele jesteś ,młodsza ode mnie i masz czelność mnie przezywać? LOL
A właśnie życie nie tylko na chodzeniu do pracy polega. Trzeba czasem balować, by nie zwariować :P Kurde, a kiedy mam się bawić? Jak już przy lasce będę chodzić? Spoko, radzę sobie ze wszystkim, nie musisz się o mnie martwić. Ciężko pracuję, więc takie wyjście zna imprezę jest dobrą odskocznią. I przypominam Ci, że przez ostatnich kilka miesięcy była u mnie posucha z szaleństwami (zapomniałaś już co się ze mną działo?), więc teraz tym bardziej zasłużyłam na odrobinę rozrywki.
Poszłam sama. Kłótnia wyszła straszna i do dziś jeszcze nie gadamy. Jutro chyba ja zrobię pierwszy krok, bo nie wytrzymam dłużej... Pierwsza kłótnia od półtora roku, więc musiało kiedyś wybuchnąć :(
Nigdzie Cię nie będę całować, bo nie jestem w nastroju. Jak nie chcesz, to nie rób, nie zależy mi teraz. A zresztą źle mi się kojarzy trochę ubieranie się w takie same avki. Już była kiedyś akcja z tequilas sisters, więc po co powtarzać?
Taa jak wrócę :/ W tej chwili to sama nie wiem czy nie zostanę w PL dłużej. Jak wyjdzie DVD, to pewnie ktoś wrzuci w obieg, ale kiedy ono wychodzi, to nie mam bladego pojęcia. Nie drażnij mnie z tymi gifami :/
No wiem, przesadziłam, ale chciałabym spać w święta, bo wiem z doświadczenia, ze będę padnięta. Teraz już jestem zmęczona, a przed świętami, po podróży i stojąc przy garach... wyczerpię resztkę energii, więc spanie będzie moim marzeniem pod choinkę. Już teraz wiem, ze się nie spełni, bo będzie pełna chata ludzi..
No widocznie można być. Raz coś się rzuciło w oczy i tak od tego się zaczęło. Tu nie chodzi o Ciebie, tylko ogólnie o poświęcanie czasu na rozmowy z innymi ludźmi. Nie chce mi się teraz tego tłumaczyć, bo to głupie jest. W tej chwili i tak wyszedł większy problem niż jakieś tam gadanie z Tobą czy z innymi na gadu... Nie cierpię się kłócić, bo źle się z tym czuję :/ Dlatego też jutro to zakończę. Życz mi szczęścia ;)
Spokojnie Kama, ja tylko sobie tak żartowałam i nie miałam absolutnie nic złego na myśli, a Ty się zaraz wzburzyłaś jak rozszalałe fale na morzu. Widzę, że przez tą kłótnię jesteś w drażliwym humorze, więc życzę Ci aby się udało wszystko wyjaśnić i pogodzić. Nie warto zbyt długo chować urazy. Czasem małe spięcia są dobre, o później można się fajnie godzić xDxD A tak poza tym to o coś wielkiego Wam poszło?
Jesteś starowinką ;p Jeszcze trochę i Cię S wymieni na nowszy model xD
Nie jestem dużo młodsza, ale jednak młodsza ;p;p;p
Czytałam gdzieś, że DVD ma wyjść dopiero w połowie marca, ale będzie bonusik na nim. Film ma być dłuższy o 40 minut ;)
U mnie mama gotuje, a ja z Martą jej pomagamy. Ciasta to nasza domena była, a teraz na mnie całe pieczenie spadnie, gdy Marty w tym roku nie ma z nami ;( Ja odpoczywam zawsze pomiędzy świętami, a Sylwkiem, ale tym razem będzie inaczej. Będziemy z Rafałem krążyć pomiędzy dwoma rodzinami. Takie bieganie też potrafi wykończyć.
Jeśli dziś się nie pogodzisz, to ściągaj gadulca na kilka dni dopóki znów nie wrócicie do siebie ;p
Nie no nie mówiłam tego serio, lepiej by się ułożyło. Jakoś przeboleję brak gg :)
http://media.tumblr.com/4910729cfb754d744f9933f2badb8acf/tumblr_inline_mmg961iYD j1qz4rgp.gif
Ciekawe, co będę we wtorek oglądać...
Jestem, jestem, byłam na wyjeździe :) Ja czekam aż nadrobisz odcinki, bo mam nadmiar feelsów i nie mam z kim się nimi dzielić :D przy którym odcinku jesteś??
obejrzałam właśnie 2x01! właśnie ściągam 2x02, już nie mogę się doczekać, mam już zaległości w innych serialach, bo niczego innego nie mam ochoty oglądać, serio... oficjalnie kocham Lucasa, a Lucas i Sara to dla mnie już chyba druga Delena <3 tyle feelsów... a Ty przy czym jesteś, bo nie wiem już nawet.
Aaaaa czyli widziałaś już 1x12, ranyyy, ta scena http://www.youtube.com/watch?v=kPlAwugU5o0 <333 niby nic takiego wprost się nie wydarzyło, a ja ją uwielbiam i widziałam już chyba milion razy. Albo ta "Lucas wiesz czemu ludzie lubią się zakochiwać?", "nie wiem Sara, ale na pewno zaraz mi powiesz" :D uwielbiam ich i wpadłam w obsesję. W ogóle ten serial z tym barem i tymi występami przypomina mi OTH momentami. Totalnie przepadłam. A jestem na 2x06 ;P
widziałam, wszystko widziałam... i ich pocałunek <3 też mam obsesję, to jest mega słodkie, jak Lucas stara się powściągnąć swoje uczucia, a jednocześnie patrzy na Sarę i przepada z kretesem za każdym razem... moje biedne serce :P w ogóle serial jest genialny, kocham wszystkich, nikt mnie nie wkurza, żaden wątek nie jest nudny, ani taki sobie, a OTP chyba jedno z moich najlepszych będzie...
Ja wciąż nie lubię Silvii, nie jakoś tak bardzo, ale ona jest psychiczna :D ma jeszcze większą obsesję niż Sara :D i nie lubię pani psycholog, ale nie wiem czy już się pojawiła? A, i nie cierpię ex od Mariana. Wszyscy pozostali są genialni :D duet Lola/Berni jest boski :D no, ale Lucasa kocham zdecydowanie najbardziej <3
A pocałunek był cudowny <3 tylko wszystko musiało się tak szybko spieprzyc :(
Nie znam chyba jeszcze pani psycholog. Fakt, też się nie przekonałam tak do końca do Sylvii, ale nie jest tak, że jej wątek mnie wnerwia sam w sobie, po prostu zagraża mojemu OTP :P ale w sumie co ona winna, stara miłość nie rdzewieje. O Sarze też myślałam na początku, że trochę przesadza, ale przynajmniej się stara i widać, że kocha i nie odpuści, robi wszystko na miarę swoich możliwości, z różnym skutkiem, ale jednak. No i przy tym cały czas tryska energią i inwencją twórczą xD nie to co taka Elena z TVD, wiecznie smutna, nadąsana albo przestraszona. Już wolę to, żer czasem robi z siebie idiotkę niż zachowanie Sylvii, która tylko patrzy wilkiem i niby jej o coś chodzi, ale sama się nie potrafi określić, to prawda. Chociaż pewnie Ty wiesz już coś więcej o tych relacjach. Lucas jest przesłodki, mam ogromne feelsy podczas każdej ich sceny, koleś aktorsko jest perfekcyjny... jak podczas tego pocałunku, którego chciał i nie chciał jednocześnie <3 i oczywiście musieli tę scenę poprzeplatać z robiącym kupę psem xDDDD i jeszcze komentarz Paco "ale cieniaska zrobiłeś" xD teraz usliłuję chociaż Glee obejrzeć, ale już się wiercę, żeby wreszcie zobaczyć 2x02. Kocham ten serial!
No Silvia jeszcze będzie wariować :D nawet mnie przeraziła w pewnym momencie :D a to, że zagraża OTP to druga sprawa, wszystkie dziewczyny które wchodzą w bliższe stosunki z Lucasem mnie wnerwiają :D :D
A Sara ma piękny uśmiech, w ogóle hiszpańskie aktorki mają takie cudowne i urocze uśmiechy, że ja się rozpływam :D
Teraz oglądam finał VOPa, a później może jeszcze coś zobaczę. Daj mi znać czy była jakaś dłuższa rozmowa Klaine, bo nie wiem czy warto się spieszyć z oglądaniem :D
Z tego, co gdzieś przeczytałam, Sylvia będzie miała swoją big love i nie będzie to Lucas, ale niestety nie wiem, kiedy to nastąpi, a już wolę nie szperać w spoilerach, bo to się zawsze źle kończy :P Odcinek Glee taki sobie, to znaczy fajny, ale teraz jestem w Paco-szale i nic mnie nie interesuje. Spodziewałam się czegoś fajniejszego po odcinku z kukiełkami, było parę dobrych momentów, ale żadnych Klainowych feelsów w sumie.
Na razie to tylko robi z narzeczonego idiote :D może Montoya? Pasują do siebie. Co prawda nie mam z nimi żadnych feelsow, ale mogą być, byle się od Lucasa wreszcie odczepi :D
Buu :( to dzisiaj to olewam. Jutro sobie może zobaczę. W ogóle jeszcze tydzień temu przeżywałam, że wszystkie moje seriale idą na hiatus, a teraz jestem zachwycona, że mogę się skupić wyłącznie na Paco ;)
Niech ona będzie, z kim chce, byle szybko, ale boję się, że jak ten serial ma 8 czy 9 sezonów, to może się odczepić od Lucasa dopiero za jakiś czas :/ zwłaszcza póki Sara jest taka młoda... Nie było zbyt wiele Klaine'a, w sumie najfajniejsze sceny miała Sue :P Jeszcze raz dzięki za polecenie mi Paco, lecę oglądać 2x02!
Umarłam, 2x08 był przepiękny. Nie wiem czy moje serce da rade do 9 sezonu dotrwać :D
Weź mi tak nie mów, ja mam obowiązki, ja nie mogę wciąż siedzieć i oglądać xD Rany, już mam prawie tak, jak z Internatem, zaraz będę oglądać 10 odcinków dziennie :P Nie, no, jeszcze się hamuję, ale pewnie jak przyjdzie okres świąteczny, to wsiąknę. Jestem przy 2x03, pojawiła się pani psycholog, faktycznie jakaś taka menda, jeszcze ma romans z ojcem Loli i Sylvii, wow. Sylvia się mało nie zesrała ze szczęścia, że Lucas ma "amnezję", nie rozumiem jej, co za pies ogrodnika, z narzeczonym przygotowuje się do ślubu, flirtuje z Montoyą, a teraz najchętniej wróciłaby do Lucasa i jeszcze mu wmówiła, że wcale się nie rozstali. Rozumiem, że uczucia bywają skomplikowane, ale bez przesady, nie może być z trzema na raz, a wychodzi na to, że by chciała :/ widziałam zwiastun następnego odcinka i widzę, że ona się dopiero rozkręca... Uwielbiam Lolę, podoba mi się jej kontakt z Sarą i Sylvią, zawsze potrafi z nimi porozmawiać szczerze o uczuciach i nie prawi głupich morałów. Berni i Mariano też są słodcy - jak go wkręciła, że handluje narkotykami i uranem za karę, że założył kamery w barze XD