http://media.tumblr.com/ef0ab8bde57e452ceadd00a63a890aca/tumblr_inline_mw92sa2UJ N1r5hnk9.gif
FANTASTYCZNY serial !!!! <333 idę za moment 1x03 oglądać :))
trochę mi przypomina skins <3 a tak poza tym uwielbiam ten klimat i akcent brytyjski zawsze mnie rozwala <3 czekam teraz na to co co wydarzy się pomiędzy Rae i Finnem :)
Znasz jeszcze jakieś seriale w tych klimatach? Tak jak właśnie MMFD, Skins.. niedawno obejrzałam Shameless, wprawdzie amerykańską wersję, bo UK ma za dużo odcinków, ale wyszło im to świetnie i bardzo mi przypominało Skins. Chciałabym się zabrać za Misfits, ale wolałabym na razie coś krótszego..
http://www.filmweb.pl/serial/Dates-2013-691321 latem oglądałam z Teki i spodobał mi się. to nie jest serial o nastolatkach, ale twórców Skins, więc to już samo przez się zachęca do obejrzenia ;)
SPOILER http://31.media.tumblr.com/e43fc2d804ce9f0b302f928a590625b6/tumblr_mxlqb8MDDC1r1 dwjro5_250.gif hahaha bye
nie wiem :( ale zupełnie o tym serialu zapomniałam.. oglądałam go chyba w maju i się jakoś nie zainteresowałam potem 2 sezonem.
ale Finn... idealny :(
Żartujesz, ja wariuję.. chcę następne odcinki. Jak dobrze że nie oglądałam wcześniej, tego typu hiatusy są okropne...
Ja chcę własnego Finna:(
Nie widzę nigdzie dokładnej daty, ale uwzględnili go w nowym zwiastunie stacji, więc może, MOŻE już w styczniu... bo dłużej nie wytrzymam.
o tak proszę o styczeń! powinnam sobie dawkować odcinki, ale nie potrafię. dziś obejrzane będzie 3 i jutro 3 a co z kolejnymi dniami mam zrobić? ;( znów poszukiwania nowego serialu przede mną ;(
nie widziałam jeszcze. kiedyś Teki się zachwycała tym serialem, ale ja jakoś się nie ogarnęłam by za niego zabrać, może to już jest właśnie ta pora?;p
:D Ogladam SH wczoraj widzialam 3x01 Shameless ojciec Estefani jest straszny O.o
Obejrzałam SH. Odcinek fajny, końcówka genialna, sceny Ichabbie piękne <333 Tylko za dużo o tej Katrinie, za dużo...
SH robi się coraz nudniejsze. Abbie ma trochę styl Belli ze Zmierzchu- te w kółko otwarte usta:/ Nie wiem, coś zaczęło mi tam przeszkadzać:/
Ja jeszcze nie obejrzałam nowego odcinka, na samą myśl o SH widzę przed oczami Katrinę i mi się odechciewa :p
Na początku jest najgorzej, ale później już lepiej. I wygląda na to, że następny odcinek nie będzie się na niej skupiał, ale ją zawsze gdzieś wcisną, więc nie nastawiam się na nic :P
Drażnią mnie te ciągłe niespodzianki z przeszłości. Wiem, że na tym miał polegać serial, ale uporają się z jedną rzeczą, a już wyskakuje kolejna. Jak akurat nie ma nic ciekawego to pojawia się Jeździec. Chciałabym żeby ta Katrina poszła już sobie do krainy wiecznego szczęścia. Chciałabym żeby było więcej fragmentów adaptowania się Ichaboda. Dzisiaj zrobili mu kolejną dziurę w koszuli, a on twardo nie przebiera się. Biega w tym, rąbie drewno, przewraca się, leje mu się krew- przecież on musi już śmierdzieć:D Minął mi pierwszy zachwyt tym serialem:/
Dokładnie. Też mnie wkurza ta cała przeszłość. Na początku tak nie było i lepiej się oglądało. Do tego cały czas ta Katrina. SPOILERYSPOILERYSerio, Ichabod się łudzi, że uda im się znowu być razem? Jak ją przywrócą to się naprawdę załamię. SPOILERYSPOILERY
SPOILERY Dam sobie za to rękę uciąć, że wskrzeszą syna Ichaboda. One nie powiedziały, że go zabiły, powiedziały że wstrzymały serce. Pewnie ożyje:)
Pierwsze 30 sekund promo TW 3B
http://hoechlined.tumblr.com/post/69714038757/tifferini-teen-wolf-trailer-part-o ne
:OOOOOOOO
2 część TW 3B
http://baratheon.tumblr.com/post/69718893335
OMG :OO
STYDIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
<333333333 jeszcze tylko kilka tygodni, wytrzymamy ;)
to wprost nieprawdopodobne jak po pierwszym przeciętnym sezonie ten serial przeobraził się w świetny serial fantasy o wilkołakach <3
ta kolejność sezonowa jest dość niespotykana ;p jeśli porównamy z TVD to wyjdzie nam , że pierwsze 2 sezony były genialne, a im dalej tym gorzej.
cieszę się, ze po przerwie świątecznej będę miała co oglądać -> oczywiście TW ;)
TVD to teraz kompletna porażka przy innych serialach. Nie rozumiem, jak mogłam być taka zaślepiona. O ile właśnie początkowe sezony były dobre, tak teraz niestety...
Spotkałam się z serialami, które z sezonu na sezon robią się coraz lepsze, ale TW to pobiło wszystko :D
ja oglądam jeszcze TVD z tego powodu, że mam mało innych bieżących seriali, gdybym miała tak dużo ja WY to pewnie bym porzuciła już dawno ;p
jeśli przyjąć zasadę, że 2 pierwsze sezony TVD były genialne, 3 i 4 gorsze, to ten 5 powinien być znów lepszy, a tu ZONK, bo jest tragicznie moim skromnym zdaniem.
ja TW po pierwszym sezonie oceniałam bardzo nisko, ale teraz to chyba będę musiała podnieść ocenę, a to mi się rzadko zdarza ;p
Ja z przyzwyczajenia oglądam :P Ale nie ekscytuję się tak jak kiedyś.
Silas miał być taki super, a wyszła masakra... I tak jest z każdym wątkiem. Zapowiada się dobrze, a kończy beznadziejnie. A zachowania Eleny w tym sezonie to nawet nie skomentuję.
Ja po pierwszym sezonie rzuciłam ten serial :D I zaczęłam oglądać od nowa jak był już 3 sezon :D
TW z elementami horroru, wow. wyczuwam jeszcze lepszy sezon niż 3A. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D
nie ma Isaaca w tym promo :(
Ja tak samo czuję, że to będzie genialny sezon :D Już niedługo :D
Był w poprzednim i płakał :((((((((((((((
Zaraz kolejne 30 sekund :D
znowu będziemy miały heart ataki :D
nie mogę się doczekać tego wątku z całą trójką i "lose your mind", niesamowicie mnie to interesuje:D A po finale 3a myślałam, że o tym zapomnieli...
aaaaaaaaaa :D Nie wierzę, że po pierwszym sezonie dałam sobie spokój z tym serialem :P
Ja tak samo :) Tak się wszystko niesamowicie zapowiada :D