PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 121924
5,0 3 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Rozmowy serialowe

użytkownik usunięty

Jak wyżej

dobra przekonałaś mnie, dziś obejrzę pierwszy odcinek ;)

użytkownik usunięty
minona291

http://media.tumblr.com/ef0ab8bde57e452ceadd00a63a890aca/tumblr_inline_mw92sa2UJ N1r5hnk9.gif

FANTASTYCZNY serial !!!! <333 idę za moment 1x03 oglądać :))
trochę mi przypomina skins <3 a tak poza tym uwielbiam ten klimat i akcent brytyjski zawsze mnie rozwala <3 czekam teraz na to co co wydarzy się pomiędzy Rae i Finnem :)

użytkownik usunięty
minona291

Znasz jeszcze jakieś seriale w tych klimatach? Tak jak właśnie MMFD, Skins.. niedawno obejrzałam Shameless, wprawdzie amerykańską wersję, bo UK ma za dużo odcinków, ale wyszło im to świetnie i bardzo mi przypominało Skins. Chciałabym się zabrać za Misfits, ale wolałabym na razie coś krótszego..

http://www.filmweb.pl/serial/Dates-2013-691321 latem oglądałam z Teki i spodobał mi się. to nie jest serial o nastolatkach, ale twórców Skins, więc to już samo przez się zachęca do obejrzenia ;)

użytkownik usunięty

ej, oglądałam MMFD :D uwielbiam go

użytkownik usunięty

Skończyłam... takie krótkie sezony to zbrodnia:( Kiedy 2 seria??? :(

użytkownik usunięty

SPOILER http://31.media.tumblr.com/e43fc2d804ce9f0b302f928a590625b6/tumblr_mxlqb8MDDC1r1 dwjro5_250.gif hahaha bye

użytkownik usunięty

nie wiem :( ale zupełnie o tym serialu zapomniałam.. oglądałam go chyba w maju i się jakoś nie zainteresowałam potem 2 sezonem.
ale Finn... idealny :(

użytkownik usunięty

Żartujesz, ja wariuję.. chcę następne odcinki. Jak dobrze że nie oglądałam wcześniej, tego typu hiatusy są okropne...
Ja chcę własnego Finna:(

6 odcinków, to zdecydowanie za mało :( nic nie wiadomo jeszcze o 2 sezonie?

użytkownik usunięty
minona291

Nie widzę nigdzie dokładnej daty, ale uwzględnili go w nowym zwiastunie stacji, więc może, MOŻE już w styczniu... bo dłużej nie wytrzymam.

o tak proszę o styczeń! powinnam sobie dawkować odcinki, ale nie potrafię. dziś obejrzane będzie 3 i jutro 3 a co z kolejnymi dniami mam zrobić? ;( znów poszukiwania nowego serialu przede mną ;(

użytkownik usunięty
minona291

Widziałaś Shameless US?

nie widziałam jeszcze. kiedyś Teki się zachwycała tym serialem, ale ja jakoś się nie ogarnęłam by za niego zabrać, może to już jest właśnie ta pora?;p

ja po dwóch odcinkach mogę stwierdzić to samo <3

użytkownik usunięty
minona291

Poczekaj dalej.. <33

nie chcę czekać, za chwilę oglądam 3 odcinek ;)

użytkownik usunięty
ocenił(a) serial na 6

:D Ogladam SH wczoraj widzialam 3x01 Shameless ojciec Estefani jest straszny O.o

użytkownik usunięty
byledopiatku

Ugh, nie przypominaj...

użytkownik usunięty
byledopiatku

to takie prawdziwe, że aż zabawne xD

Obejrzałam SH. Odcinek fajny, końcówka genialna, sceny Ichabbie piękne <333 Tylko za dużo o tej Katrinie, za dużo...

Rano Arrow i Reign.
http://media.tumblr.com/tumblr_mems67ohl21ql0907.gif

SH robi się coraz nudniejsze. Abbie ma trochę styl Belli ze Zmierzchu- te w kółko otwarte usta:/ Nie wiem, coś zaczęło mi tam przeszkadzać:/

alien_2

tylko bez spoilerów proszę, bo jeszcze ten ostatni odcinek mam przed sobą ;)

użytkownik usunięty
minona291

A jesteś na bieżąco z Awkward? Mi tylko najnowszy odcinek został:P

jestem na bieżąco, bo mam teraz tylko chyba 4 bieżące seriale, więc wiesz, jakoś się wyrabiam ;)

użytkownik usunięty
minona291

Jak obejrzę to Cię zawołam i pogadamy:D Matty jest taki kochany <3

o tak zgadzam się z Tobą ;) team Matty <3

użytkownik usunięty
alien_2

Ja jeszcze nie obejrzałam nowego odcinka, na samą myśl o SH widzę przed oczami Katrinę i mi się odechciewa :p

Na początku jest najgorzej, ale później już lepiej. I wygląda na to, że następny odcinek nie będzie się na niej skupiał, ale ją zawsze gdzieś wcisną, więc nie nastawiam się na nic :P

alien_2

To ciągłe gadanie o Katrinie i Katrina zapewne :P

Kate123

Drażnią mnie te ciągłe niespodzianki z przeszłości. Wiem, że na tym miał polegać serial, ale uporają się z jedną rzeczą, a już wyskakuje kolejna. Jak akurat nie ma nic ciekawego to pojawia się Jeździec. Chciałabym żeby ta Katrina poszła już sobie do krainy wiecznego szczęścia. Chciałabym żeby było więcej fragmentów adaptowania się Ichaboda. Dzisiaj zrobili mu kolejną dziurę w koszuli, a on twardo nie przebiera się. Biega w tym, rąbie drewno, przewraca się, leje mu się krew- przecież on musi już śmierdzieć:D Minął mi pierwszy zachwyt tym serialem:/

alien_2

Dokładnie. Też mnie wkurza ta cała przeszłość. Na początku tak nie było i lepiej się oglądało. Do tego cały czas ta Katrina. SPOILERYSPOILERYSerio, Ichabod się łudzi, że uda im się znowu być razem? Jak ją przywrócą to się naprawdę załamię. SPOILERYSPOILERY

Kate123

SPOILERY Dam sobie za to rękę uciąć, że wskrzeszą syna Ichaboda. One nie powiedziały, że go zabiły, powiedziały że wstrzymały serce. Pewnie ożyje:)

alien_2

SPOILERYTeż mi się tak wydaje :) Ale on jeszcze może być, na Katrinę się nie godzę.SPOILERYSPOILERY

Pierwsze 30 sekund promo TW 3B
http://hoechlined.tumblr.com/post/69714038757/tifferini-teen-wolf-trailer-part-o ne
:OOOOOOOO

Kate123

2 część TW 3B
http://baratheon.tumblr.com/post/69718893335
OMG :OO
STYDIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kate123

<333333333 jeszcze tylko kilka tygodni, wytrzymamy ;)
to wprost nieprawdopodobne jak po pierwszym przeciętnym sezonie ten serial przeobraził się w świetny serial fantasy o wilkołakach <3

minona291

Dokładnie. Ja też w to nie mogę uwierzyć. Im dalej tym lepiej :D

Kate123

ta kolejność sezonowa jest dość niespotykana ;p jeśli porównamy z TVD to wyjdzie nam , że pierwsze 2 sezony były genialne, a im dalej tym gorzej.
cieszę się, ze po przerwie świątecznej będę miała co oglądać -> oczywiście TW ;)

minona291

TVD to teraz kompletna porażka przy innych serialach. Nie rozumiem, jak mogłam być taka zaślepiona. O ile właśnie początkowe sezony były dobre, tak teraz niestety...
Spotkałam się z serialami, które z sezonu na sezon robią się coraz lepsze, ale TW to pobiło wszystko :D

Kate123

ja oglądam jeszcze TVD z tego powodu, że mam mało innych bieżących seriali, gdybym miała tak dużo ja WY to pewnie bym porzuciła już dawno ;p
jeśli przyjąć zasadę, że 2 pierwsze sezony TVD były genialne, 3 i 4 gorsze, to ten 5 powinien być znów lepszy, a tu ZONK, bo jest tragicznie moim skromnym zdaniem.
ja TW po pierwszym sezonie oceniałam bardzo nisko, ale teraz to chyba będę musiała podnieść ocenę, a to mi się rzadko zdarza ;p

minona291

Ja z przyzwyczajenia oglądam :P Ale nie ekscytuję się tak jak kiedyś.
Silas miał być taki super, a wyszła masakra... I tak jest z każdym wątkiem. Zapowiada się dobrze, a kończy beznadziejnie. A zachowania Eleny w tym sezonie to nawet nie skomentuję.
Ja po pierwszym sezonie rzuciłam ten serial :D I zaczęłam oglądać od nowa jak był już 3 sezon :D

użytkownik usunięty
Kate123

TW z elementami horroru, wow. wyczuwam jeszcze lepszy sezon niż 3A. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D
nie ma Isaaca w tym promo :(

Ja tak samo czuję, że to będzie genialny sezon :D Już niedługo :D
Był w poprzednim i płakał :((((((((((((((
Zaraz kolejne 30 sekund :D

użytkownik usunięty
Kate123

znowu będziemy miały heart ataki :D
nie mogę się doczekać tego wątku z całą trójką i "lose your mind", niesamowicie mnie to interesuje:D A po finale 3a myślałam, że o tym zapomnieli...

aaaaaaaaaa :D Nie wierzę, że po pierwszym sezonie dałam sobie spokój z tym serialem :P
Ja tak samo :) Tak się wszystko niesamowicie zapowiada :D

Kate123

3 część TW 3B
http://tifferini.tumblr.com/post/69724400909/teen-wolf-trailer-part-three
HAHAHA BYE