:(((((((((( To nie tak miało być :((((((
https://24.media.tumblr.com/489d5e20d6ff5311b5897b61c1ba02a3/tumblr_mxnxrt3LeO1q aqlmro3_500.gif
A to kto? Lydia??? Chyba też nie xD
lubiłam ich w 3a, ale nie chcę ich tak na szybko.. mieli potencjał, a teraz są jedynie jako przeszkoda na drodze scotta i allison do endgame.. no i naprawdę stęslniłam się za scallison :(
nie mogę otworzyć:(
Dokładnie tak samo czuję. Ale w tym sezonie niczego nie możemy być pewni, może to jakieś halucynacje, czy coś :(
http://24.media.tumblr.com/489d5e20d6ff5311b5897b61c1ba02a3/tumblr_mxnxrt3LeO1qa qlmro3_500.gif a teraz?
wątpię :( i jeszcze oglądać Scotta, który jest nadal zakochany w Allison, ale akceptuje ją z Isaac'em.... nieeeeeeee, wracają moje feelsy.... zakopane od finału 3A.
Lydia przecież :D tak mi się wydaje. alkjsfakljdfsalfsda
Czytałam takiego fanfica :( Strasznie to przykre, ale chociaż ich relacje rozwijały się powoli a z promo widac cos innego. Jak to jest Lydia to się jeszcze bardziej popłaczę ze szczęscia :D ale nawet jesli nie to i tak będzie swietna scena bo kocham Stilesa :D Cieszę się że Twoje feelsy wrociły bo będę miala z kim przeżywac :***
What?? asdfghjkl Nie wiem czy to Lydia, albo czy to jawa czy sen, ale i tak się cieszę :D :D
http://www.tvguide.com/News/Vampire-Diaries-Midseason-Finale-1074597.aspx
oczywiście, jak Elena dowiaduje się o przeszłości Damona to jest afera, a jak chodzi o Stefka to no big deal. Do dupy z takim serialem.
Elena po prostu cały czas czekała aż Damon coś zjeb.ie i teraz się doczekała. On cały czas musi na siebie uważać, ograniczać się i robić wszystko byle jej nie zawieść. Do dupy to z takim związkiem, bo albo go akceptuje, albo nie.
Właśnie. To jest dla mnie po prostu chore. Ja nie wiem co oni z Eleną zrobili w tym sezonie. I oczywiście z Deleną. Dobrze, że mamy inne shipy i seriale, łatwiej jest znieść to, co się porobiło z TVD.....
Tak nawiązując do serialu to polecam przeczytać książki L. J Smith. Podobno napisała 'Pamiętniki wampirówwcześniej niż zapanowała moda na ' Zmierzch'. Ja zaczełam ją poznałam po tym jak oglądałam 'Tajemny krąg' ;D Dla mnie serial świetny,chociaż niestety po pierwszym sezonie wsztrzymali
Nie dzięki. Nie dotrwałam nawet do połowy pierwszego tomu, czytać się tego nie dało.
A TSC też oglądałam. Zakończenie dali takie, że długo nie mogłam się pogodzić z kasacją:/
Spróbuj poczytać dalej ;p Ja też nie mogłam znieść pierwsze pół książki bo ciągneło się jak flaki z olejem ale zaczyna się rozkręcać ;D
Próbowałam, ale nie dałam rady. Elena była głupsza i bardziej pusta niż serialowa Caroline, zraziła mnie kompletnie do dalszego czytania. Nie mam czasu na pozycje książkowe, które naprawdę chcę przeczytać, to tym bardziej nie znajdę dla lisołaków, magicznych kwiatków i innych bzdur o których czytałam na forum, ale już ich nie pamiętam;P Wystarczą mi obecne idiotyzmy w wersji telewizyjnej.
Pamiętaj o Bonnie na targu niewolników gdzie szukała czy kupiła magiczną śliwkę, warto przeczytać choćby dla tej sceny, wydaje się być ważna;p
Edit wcześniejszego posta (coś się zawiesiło ;p) Tak nawiązując do serialu to polecam przeczytać książki L. J Smith. Podobno napisała 'Pamiętniki wampirów' wcześniej niż zapanowała moda na ' Zmierzch'. Ja ją poznałam po tym jak oglądałam 'Tajemny krąg' ;D Dla mnie serial świetny,chociaż niestety po pierwszym sezonie wsztrzymali produkcję buuu :( Został pewien niedosyt tak więc zagłębiłam się w lekture ;D Myślę,że kolejnym serialem do obejrzenia będzie właśnie VD ;D Tak swoją drogą widzę delikatne powiązanie obu seriali;p Ian Somerhalder ma w sobie coś z Thomasa Dekkera, który grał Adama w TSC ;p
Mam nadzieję że porównujesz tylko aktorów, bo Adam był totalnym Stefanem, równie irytującą męczydupą;P
Aktorów oczywiście. Jego rola była co tu dużo mówić, myślę,że ma w sobie dużo więcej życia niż w serialu xD
Obejrzałam "Reign" :D
Nie powiem szkoda mi się trochę zrobiło Francisa...ale Mary&Bash <3
Jak Ci się podobał odcinek?
O, jesteś :D
SPOILERYSPOILERYBardzo mi się podobał. Też mi się na końcu trochę szkoda zrobiło Francisa, w końcu to nie jego wina, ale jak dla mnie ten ich związek jest, no nie wiem nawet jak to określić :D Teraz to już jest niemożliwe, żeby w 1x09 Mary i Bash nie mieli scen :D Już się nie mogę doczekać :D Lepiej nie mogło być. I w końcu dużo Clarissy. Szkoda mi A. Ale tak właśnie myślałam, że na nią padnie. Po raz kolejny zdziwiło mnie, że stacja CW puszcza takie sceny (Henry i Diane) :D SPOILERY
OMG :O I jak po takim zwiastunie czekać do stycznia? :( Reign SPOILERS http://www.youtube.com/watch?v=_BYVV0CNZyA
http://www.deadline.com/2013/12/cw-shakes-up-monday-in-midseason-hart-of-dixie-t o-friday-beauty-the-beast-benched/
Zmiana dni emisji seriali? Trzeba będzie poprawić schedule :P
Tak mi smutno, zawsze wchodzilam z samego rana w pracy i czytalam, a teraz? Ech... Stare dobre czasy...
serial zszedł na psy, więc nikt się już nie zachwyca jak kiedyś i stąd brak komentarzy.
a tak w ogóle to był wczoraj odcinek, bo nawet nie wiem czy już przerwę mają pamiętniczki? ;p
Był, teraz jest przerwa:P Nie oglądałam, ale widziałam gifki i chyba trzeba wieczorem urządzić stypę, powspominamy 3 pierwsze sezony:D
Skończyłaś MMFD?
widzę, że nie było stypy ;p
Skończyłam MMFD już następnego dnia i teraz z niecierpliwością czekam na 2 sezon <3 Pokochałam Finna <333
Chcę pozostać w ciągu angielskich seriali i chyba zacznę Sherlocka, albo Shameless jak mówisz, że jest troszkę w klimacie Skinsów ;) Nie mogę się zdecydować ;p