PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 121924
5,0 3 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Rozmowy serialowe

użytkownik usunięty

Jak wyżej

użytkownik usunięty
lola881

Każdy w tym serialu coś przeskrobał:P No ale fakt, był dupkiem, ale mimo tego miałam do niego słabość:P Ktoś na pewno jeszcze będzie. Niech sprowadzą ulubieńców, żeby się uratować po najnowszym odcinku:p

użytkownik usunięty

Damonowe "I promise you..." :D
Oglądąłyście TVD?

Ja oglądałam :)
Biedny Damon :((((((

użytkownik usunięty
Kate123

Biedny ;(( i to jak ;( ale ładnie wyglądał w retrospekcjach :)
I ten kominek- przesadzili ;D

To były w końcu pierwsze retrospekcje, które były o Damonie i nie przekształciły się w retrospekcje o Stefku.

użytkownik usunięty
Kate123

nie było NIC o Stefanie w tych retro :D Pierwszy raz, juhu. Tylko wspomnienie, że go nie szukał ;]

Aduś :*******
Oglądałaś? :)

użytkownik usunięty
Kate123

:******************
tak, nie poszłam dzis do szkoły, więc obejrzałam wcześniej - "To samo stało się w województwie pomorskim. W Trójmieście i wokół, zerwało sieć elektryczną i poprzewracało drzewa na drogi. Bo tu wiatr wiał z prędkością prawie 120 km/godz. Ponad 17 tys. gospodarstw nie ma prądu. W większości gmin trwa lokalizacja uszkodzenia i nieznany jest czas przywrócenia napięcia."

podobał mi się odcinek, właściwie to nie mam się do czego przyczepić. Może jedynie tępa Caroline.

:***********
U Ciebie wszystko dobrze? Czytałam o tym rano :/

SPOILERYSPOILERYTeż mi się odcinek podobał :) Ale Caro...Nie rozumiem po co ją wciskają, jak swoją głupotą niczego nie wnosi do serialu. Podobały mi się sceny Stefka i Kath :) I Damon. Świetne retrospekcje. Coś pewnie ruszy z Deleną, nie przeszkadza mi, że na razie nie będzie miło i pięknie, bo przynajmniej w końcu się coś zacznie dziać. Heh, a Stefek narzekał, że Damon go nie szukał przez 3 MIESIĄCE, a samo miał go w dupie przez 5 LAT! A Damon mu tego nawet nie wypomniał. Nic nie powiedział, bo nie chciał go tym obciążać. I kto tu jest dobrym bratem? :]SPOILERYSPOILERY

użytkownik usunięty
Kate123

Wszystko dobrze, tylko strasznie wieje i pada grad. I prądu nie miałam jakiś czas. Tata dzwonił rano, że drzewa leżą na drogach i żebym lepiej nie jechała, więc zostałam.

SPOILERYSPOILERY Caroline jest żenująca, tyle w temacie. Mogłaby zniknąć z tego serialu, może poziom by się minimalnie podniósł ;] Steferine na plus, tylko nie potrzebnie ten make out, mogli z tym trochę poczekać. Mi też to nie przeszkadza, wręcz przeciwnie, chcę żeby cokolwiek zaczęło się dziać. Pewnie za tydzień albo w 100 odcinku będzie kłótnia/zerwanie. taaaaa, "I wanted it to be both of you" - już mi się tamta scena nie podoba. 3 miesiące bez oznak życia - Damon, ty skur.wielu, ty samolubny dupku, jak możesz! 5 LAT bez oznak życia, po których Damon pojawia się z wyłączonym człowieczeństwem - whatever. "Stefan not realizing that Damon was in trouble or missing for 5 years is possibly the saddest thing I’ve seen on this show." - same. Jeszcze fakt, że Damon mu tego nie powiedział, żeby biedny nie miał poczucia winy- seriously? http://alwaysdamonsalvatore.tumblr.com/post/69149429530/stefan-not-realizing-tha t-damon-was-in-trouble-or SPOILERSPOILER

To całe szczęście. Dobrze, że nie poszłaś, nie ma co ryzykować.

SOILERYSPOILERYI tak jestem zdumiona, że już minęło 9 odcinków, a Delena jest razem. Chociaż to jak Elena go traktuje... Nie wiem, straciłam chyba serce do Deleny. Szkoda mi tylko Damona. Właśnie to od Ciebie zreblogowałam. Sorry, ale teraz te 3 miesiące Stefana w sejfie to dla mnie nic w porównaniu z tym, co Damon przeżył. Nic dziwnego, że wyłączył człowieczeństwo. Stefan to najgorsza postać ever i nic tego nie zmieni. A i jeszcze mnie trochę denerwuje, że znowu Matta nie było :( SPOILERYSPOILERY

użytkownik usunięty
Kate123

SPOILERSPOILER Ja nie straciłam serce do Deleny z poprzednich sezonów (1-3 szczególnie)- tamci są moim OTP. Ci obecni... whatever. Ja też tęsknię za Mattem :( w ogóle go w tym sezonie nie ma..
+ myślę, że Enzo pracuje teraz dla Augustine. Wyobraź sobie minę Damona, gdy zobaczy, że on przeżył, a potem, gdy zorientuje się, że to on jest tym villainem i że na pewno będzie chciał jego śmierci.
btw, tak mi go szkoda było :((((( SPOILERSPOILER

SPOILERSPOILEROj tak, wtedy to były piękne czasy... A teraz? Dokładnie, co to ma być? Chcę więcej Matta. Najlepiej zamiast Caro.
NOPE NOPE NOPE nie wyobrażam sobie tego. Damon się załamie. Wszystko co najgorsze musi się jemu przytrafiać. I teraz nawet nie ma z kim pogadać (Rose nie ma, Riczka nie ma) :((((((((((((((((((SPOILERYSPOILERY

Aduś, widziałaś???
http://www.youtube.com/watch?v=AaQen2-FM3I

użytkownik usunięty
Kate123

no i Eleny też nie będzie.
Damon powiedział, że będzie mordował Whitmorów, czy członków Augistine?

nie widziałam, mam straszne zaległości :( wow, świetne, znów klimacik jest. Lubię zwiastuny TW, ten jest trochę jak z horroru, podoba mi się :D

Whitmorów to na pewno, a co do reszty to nie mam pewności, bo oglądałam bez napisów.

Ja też. TW ma naprawdę świetne zwiastuny. Stiles dostanie w końcu wątek <3 Już się nie mogę doczekać :) A jak tam TO, widziałaś nowy odcinek? :)

użytkownik usunięty
Kate123

Ostatni odcinek TO, jaki widziałam to był ten, kiedy Klaus ugryzł Elijah :( Dzisiaj postaram się nadrobić. A dzieje się coś ciekawego? :)

Oj dzieje się :D Czekają na Ciebie piękne parallelki :) I ogólnie to odcinki były świetne :)

Kate123

Delena jest razem? Och wspólne sceny można policzyć na palcach jednej ręki. Tak ładnej sceny jak dzisiaj nie mieli już dawno, a UWAGA- leżeli na mokrej podłodze, w osobnych celach i wspominali tortury:)

użytkownik usunięty

świetne tvd ;)
w końcu zacznie się coś dziać z Deleną, choć przypuszczam, że nie skończy się happy endem.
Damon :(((

Kocham ENZO:D O Jezu, jak mi się podoba ten aktor:D A teraz do rzeczy- czy Stelenowcy zarzucali Damonowi, że migdalił się z Eleną kiedy Stefan cierpiał? I mają odpowiedź:) Podoba mi się, że Stefan dostał Katherine jako nagrodę pocieszenia, może w końcu przestanie wyglądać jak basset:/ Wkurzyła mnie tylko reakcja Eleny- jak to Damon zabił ciocię jej nowego kolegi? Co za fuj Damon! Cieszę się z dwóch rzeczy- wyjaśnili skąd wziął się bezwzględny Damon (i serio? Stefan siedział w sejfie 3 miesiące i już się poci z nerwów, a Damon siedział 5 lat torturowany i teraz jest względnie normalny:)), były w końcu retrospekcje z brakującego czasu. Druga rzecz- cielak-Damon przy Elenie był tylko wrażeniem, bo okazało się, że nadal gdzieś na boku był sobą:) I chciałam żeby właśnie tak było.

użytkownik usunięty

TEKIIIIII
Gdzie jesteś, muszę pogadać o Shameless
http://28.media.tumblr.com/tumblr_lto2wwig3p1qexni7o1_500.gif

Kochasz Lipa?:P

Awwwww, Frozen było cudowne <3

użytkownik usunięty

http://soulseternalflame.tumblr.com/post/69252205320

xDDD

Jest ktoś? :)

użytkownik usunięty

I gdy już myślisz, że 5 sezon TVD robi się lepszy... http://gallery.ru/watch?ph=0JO-fa7D8 xD

Dwa odcinki bez Steleny to i tak cud xD

użytkownik usunięty
Kate123

Ale jak Stefan uratuje Elenę to się wkur wię... to Damon jej obiecał, że ją stamtąd wyciągnie. I znowu będzie to samo, z Damona robimy seryjnego mordercę, ze Stefana hero. Na co znowu ta trójca, teraz jest idealnie. Stefan ma Kaśkę i niech tak zostanie.

Na bank Stefek ją uratuje, bo Damon będzie się musiał uporać z Enzo, so... Ten trójkąt nigdy nie zniknie. Nigdy.

użytkownik usunięty
Kate123

Jak Elena ucieknie do Stefana po tym co powiedział jej Damon, to jebnę... oby tylko Caroline się o tym nie dowiedziała, bo będzie miała o czym klepać na następne 2 sezony.

Caro powinni wywalić z tego serialu. Ja naprawdę nie rozumiem co się z nią stało. Nie, może aż tak źle to nie będzie. Zresztą mi już jest wszystko jedno. Nie można się cieszyć odcinkami, bo zaraz wpychają tam trójkąt i tyle z tego.
Oglądałaś Arrow? :D

użytkownik usunięty
Kate123

Jasne że oglądałam:D Miałam dużo feelsów, ale już ochłonęłam. Teraz za to wariuję po zwiastunie 1x08 OUATIW:D A potem trzeba czekać do marca, are you kidding me.

Barry jest cudowny :D Odcinek był świetny. I widziałam zdjęcia do nowego odcinka i mówię NOPE. Ja jeszcze nie oglądałam, troszkę mi się zaległości nazbierało, bo Tudorów teraz oglądam :) W marcu? Żartujesz, prawda?

użytkownik usunięty
Kate123

Odcinek był genialny, oczywiście znowu wyszłam na idiotkę, że się pewnej rzeczy nie domyśliłam:D No niestety, sama byłam w szoku:/ Sezon ma 13 odcinków, do końca zostałyby im tylko 4, no ludzie... ale przynajmniej dostanę przed przerwą to na co czekałam od odcinka 1:D
A ile masz zaległych odcinków? Ja mam jeszcze 3 :D

użytkownik usunięty

Sorry, 5, zapomniałam że to 1x08 teraz.. no ale to i tak głupio:/

A czego się nie domyśliłaś? :D Ja pewnie też znając moją spostrzegawczość :D Jeszcze byłabym w stanie to zrozumieć, gdyby sezon miał 22 odcinki. Ale 13... I czekać do marca? Bez sensu. Domyślam się co :D
6 :D O widzisz, znowu dobrze Ci poszło :D A co Ci zostało? :)

użytkownik usunięty
Kate123

Mówiłam o OUATIW:D Wybacz, nie sprecyzowałam wypowiedzi:D
Sporo odcinków z poniedziałku/wtorku odpadło, to dlatego tak dobrze mi poszło:P AHS, TCD i Dracula :P Shameless skończyłam i mam depresję, nie wiem co teraz robić, zaczynać coś nowego?:D

Nie martw się, też się pewnie nie domyślę :D
Hmmm, może zacznij coś nowego :) Ciężko tak coś od razu zacząć jak się właśnie skończyło inny serial, ale może się jednak zdecydujesz :) Wiem, że na GoT się nie chcesz namówić, ale może spróbuj WC albo Tudorków, bo ja się na serio wkręciłam :D
Jak tam Ci się podobał odcinek Reign, chyba bardzo, co? :D

użytkownik usunięty
Kate123

Ja właśnie tego potrzebuję, muszę odciągnąć myśli od poprzedniego serialu bo inaczej bym zwariowała. Przeglądałam dzisiaj kilka seriali, ale albo za długie, albo tematyka do mnie na ten moment nie przemawia.. ciężki wybór:D
Bardzo:D Ale w przyszłym odcinku jak znam trójkąty, Francis coś odwali i Mary pójdzie do Basha, so, w tym serialu jedziemy na równi xD

A nad jakimi się zastanawiasz? :D
Mi też się podobał, oprócz ostatniej sceny oczywiście :D Nie, będzie inaczej :D Chociaż z Francisem to nigdy nie wiadomo :D

użytkownik usunięty
Kate123

Patrzyłam właśnie na WC, Misfits, Six Feet Under.. Żeby zacząć serial z liczbą odcinków 40+ to muszę mieć niezłą motywację:P A chwilowo mi jej brak xD

Z tych to widziałam tylko WC i jak najbardziej polecam :D

użytkownik usunięty
Kate123

Pomyślę jeszcze:D

Jak już się zdecydujesz to daj znać :D

http://24.media.tumblr.com/a2efc9bdf11c5a5ba0335be5df783ed1/tumblr_mxgdnilGc51r2 1b03o2_500.png
Już w środę nowe promo :DDD

użytkownik usunięty

"Hit drama SLEEPY HOLLOW will culminate its must-be-seen-to-be-believed first season with a special two-hour season finale event Monday, Jan. 20 (8:00-10:00 PM ET/PT) on FOX"

What, dwa odcinki w jednym?:D

Yep :D

http://www.youtube.com/watch?v=E6m6hVU6qBk
aaaaaaaaaa :DDDDDD

Baaaasia, skończyłam 3 sezon :)