PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 121924
5,0 3 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Rozmowy serialowe

użytkownik usunięty

Jak wyżej

byledopiatku

Najlepszego Basiu :)

Dobry wieczór ... :)

ocenił(a) serial na 6
bliss6

A dziekowac :D Odkad skonczylam 25 imieniny to jedyne co obchodze :D

Dziewczyny pomóżcie proszę. Co to za piosenka z 3:40? http://www.youtube.com/watch?v=mJe5UVii4fo&list=RDSd8EIwC7Pjo

użytkownik usunięty
Kate123

Turn around briiight eeeyes :D No co Ty:D
http://www.youtube.com/watch?v=uEgWDR_OIPo

Dzięki! :D Wiedziałam, że to znam, nawet jakieś słowa sobie przypomniałam, ale na śmierć tytułu zapomniałam :D :******

użytkownik usunięty

Basia, jesteś?

ocenił(a) serial na 6

Jestem :D

użytkownik usunięty
byledopiatku

Jak tam się trzymasz po TO? xD

ocenił(a) serial na 6

Dobrze :D Myslalam, ze bedzie gorzej, moj ship zatonal tylko w polowie :D

użytkownik usunięty
byledopiatku

Ja nawet nie zwracałam uwagi na nich, dostałam Klamille:D A tamci, których nie lubimy.. to już przemilczę bo nie chcę być wredna xD

ocenił(a) serial na 6

Nawet mieli jedna scene, troche mi sie z delena kojarza z samego poczatku, tylko w bardziej zlowrogim wydaniu :D
Ja przyznam, ze troche mnie juz meczy watek tego przypominania i zapominania przez Cami, ale scenke mieli ladna :D Z reszta jak zwykle... I scena Klaus-Elajza bardzo mi sie podobala i to jak potraktowal Klaus Marcela..

użytkownik usunięty
byledopiatku

Dokładnie;)
Mnie też męczył, ale ostatnia scena chyba go definitywnie zakończyła.
Mi się najbardziej podobało co Kluska powiedział o swoim dziecku nawiązując do jego relacji z ojcem. Od początku mówiłam, że to jak traktował go Michael będzie miało znaczenie przy wychowaniu syna, że będzie chciał mu dać ojcowską miłość której sam nie doświadczył. Ale większość się upierała, że Kluska to samo zło i ma i będzie miał w dupie dziecko, nie mówię tylko o fandomie ale i o bohaterach xDD

ocenił(a) serial na 6

Wlasnie, ja mysle, ze jest jeszcze szansa na wyklucie sie czegos miedzy Klausem i Hayley, moim zdaniem ta scena byla znaczaca, Elajza robi z siebie Ojca narodow.
I te retrospekcje z Elajza, Tatusiem i Klausem, szczeka mi opadla, teraz juz wiemy, czemu Elajza tak zabiega o brata, w koncu pomagal go przywiazywac do tego czegos.
Kluska na pewno nie bedzie mial w dupie potomka, tego jestem pewna i nie zrobi z niego worka krwi, tego jestem bardziej niz pewna, w ogole w tym odcinku ladnie sie zachowal ( nawet to zabicie wilkolakow bylo jako tako wylumaczone) ciekawe jaka bedzie reakcja Hayley jak sie dowie, ze Klaus kazal ich chronic :D

użytkownik usunięty
byledopiatku

Mnie to właśnie denerwuje, ze robią z Elajży golden boya, chociaż na pewno wiele ma na sumieniu. Mam uraz do takich postaci, szczególnie jak uważają się za lepszych od rodzeństwa.
Oni już mają w pamięci to że kazał wybić rodzinę Hayley i tak pozostanie;) To kolejna rzecz którą będą mu wypominać przez następne sezony. "Próbowałeś zabić stado wilkołaków 100 odcinków temu, nigdy się nie zmienisz!"

ocenił(a) serial na 6

Troche robia z niego Damona dwojke, okropnie mi sie kojarzy, Dzuli troche jedzie schematem, ale i tak go uwielbiam, ale teraz bedzie sekret, bo Kluska bedzie ich chronil ,wiec ja sie ciesze, to daje mi nadzieje, ostatnio duzo filmikow Kluska Hayley sie pojawilo :D
Mam nadzieje, ze juz nigdy, przenigdy nie wroca do Klaroline.
Wlasnie niszcza troche Elajze, ale ta ostatnia scenka jak przeprosil byla naprawde cudna.

użytkownik usunięty
byledopiatku

Była ładna i mam nadzieję że Hayley ich nie poróżni.. jakoś nie wyobrażam sobie jakby ta rodzina funkcjonowała gdyby Elijah był z Hayley. Aż się boję co tej Dżuli chodzi po głowie..

Ja w ogóle sobie nie wyobrażam, jak można się bujać w zaciążonej dziewczynie, która będzie miała dziecko z bratem? Takie love na pewno scali więzi rodzinne xDxD Już się bałam, że się pocałują, ale na szczęście do tego nie doszło.
Jak to co? Trójkąty ona ma w głowie ;p

użytkownik usunięty
minona291

Padłam:D Nie jesteśmy same z Basią, witamy na pokładzie:D Dla mnie to jest chore i tyle. A jak dziecko trochę podrośnie to już w ogóle sobie tego nie wyobrażam. Mieszkam z tatą, mamą i jej facetem, który jest również moim wujkiem:D A wyobrażasz sobie jaki to byłby cios dla Klausa, gdyby jego syn powiedział pierwszy raz "tata" do Elajży? Nope, nope, nope. Eliasz niech lepiej sobie odpuści, dopiero co był szalenie zakochany w Katherine i leciał na Elenę:P

Sorry, ale jakoś mi się nie wydaje, że Klaus będzie chciał się bawić w dom z dzieckiem i Hayley. O ile o dziecko faktycznie się troszczy tak z Hayley to zupełnie inna sprawa. Ciekawe jaki los ją czeka jak dziecko się już urodzi.

użytkownik usunięty
Kate123

Zabije ją z zimną krwią albo wygna z miasta.

ocenił(a) serial na 6

Dzuli nigdy nie nalezy ufac, da Nam piekne sceny, nadzieje, fajny serial, a pozniej zgwalci Nas emocjonalnie, co to to nie.. Staram sie nie angazowac tak w TO jak to bylo z TVD :D

użytkownik usunięty
byledopiatku

http://media.tumblr.com/71e728e25e03e164dd565d768d4d02b7/tumblr_inline_mq9suxE5a N1qz4rgp.gif

ocenił(a) serial na 6

Wlasnie :D ale dzieki temu wierze tez ze kazdy paring jest mozliwy, jak robila ladne sceny Jerowi i Kat, to juz we wszystko uwierze :D

Yay, jutro Reign :D

użytkownik usunięty
Kate123

Aaaaa coraz bliżej :D I can't wait ;)

Odcinek już można obejrzeć :D

użytkownik usunięty
Kate123

JAK TO!!??? to co ja robie :D dziękuje za informację :)

Nie ma za co :) Tylko pewnie bez polskich napisów jest :) Nie chcę Ci nic spoilerować, jak obejrzysz to pogadamy :)

użytkownik usunięty
Kate123

Obejrzałam...końcówka...
A jak Ci się podobał odcinek ?:)

SPOILERYSPOILERYOdcinek był świetny, ale ostatnie minuty... Widocznie w serialach tego typu takie zachowanie jest na porządku dziennym, so...:P Ale kurczę, przecież w poprzednim odcinku przespał się z Olivią... I zdecydowanie za mało Basha... A reszta na plus, szczególnie Catherine. I znowu pojawiła się Clarissa :D Greer i Leith są tacy uroczy :D Ale w następnym odcinku (jeśli nie chcesz wiedzieć, to nie czytaj dalej) Mary dowie się o przepowiedni Nostradamusa i zrobi coś co zmieni na zawsze jej relacje z Francisem. Więc ja mam nadzieję, że jeszcze Mabastiana się doczekamy, bo znając Mary to pewnie będzie się chciała odsunąć od Francisa, żeby nie ściągać na niego niebezpieczeństwa.SPOILERYSPOILERY
A jak Twoje wrażenia? :)

użytkownik usunięty
Kate123

Odcinek również mi się podobał :) Dobrze,że pojawiła się Clarissa, lubię tę mroczną stronę tego serialu ;) Zgodzę się ,że Basha za mało...Francis...hm...no dobrze kocha Mary,ale denerwuje mnie, bo myśli że może wszystko,taki rozpieszczony królewicz ;p Hmm ciekawie będzie jeśli Mary się dowie o tej przepowiedni, chociaż wtedy to już w ogóle będzie pokręcone,bo będzie chciała się oddalić od Francisa, a jednocześnie musi zachować dystans między nią a Sebastianem :D Ale oczywiście że doczekamy się Mabastiana ,jestem już przyzywczajona do długiego czekania ;)

SPOILERYSPOILERYDokładnie, lubię takie mroczne wątki, ten z poganami też jest super :) Lepiej bym tego nie określiła :D To nie jest tak, że nie lubię Francisa, bo lubię, ale momentami to przesadza i to bardzo. Też przywykłam do długiego czekania, także takie komplikacje to dla mnie nic :D Szkoda, że to będzie już ostatni odcinek :( A później czekanie do stycznia... Strasznie się wkręciłam w ten serial :)SPOILERYSPOILERY

aaaaaaaa :D Wiedziałam! :D SPOILERYSPOILERY"Anything on Reign? Bash and Mary are my favorites. – Jenny
Then consider this an early Christmas/belated Hanukkah gift! By the fall finale (airing Dec. 12), Mary will make a decision that will forever change her relationship with Francis and push her closer to Bash."SPOILERYSPOILERY

użytkownik usunięty
Kate123

!!!!!! AAAAaaaaa :D:D:D You made my day :D

Już się nie mogę doczekać tego odcinka :D Z promo wynika, że będziemy się musiały trochę pomęczyć z M&F, ale co tam, skoro czeka nas Mabastian :DDDD

użytkownik usunięty
Kate123

Też się nie mogę doczekać, pomęczymy się,damy radę :)
Mabastian <3

Od początku im shippowałaś? :D

użytkownik usunięty
Kate123

Tak :) A Ty? :-)

Ja też :) Od pierwszej ich wspólnej sceny wiedziałam, że muszę im shippować, bo poczułam to "coś" :D

użytkownik usunięty
Kate123

Ja miałam tak samo :) i te oczy Basha w których się zakochałam :-))

Oj tak, Bash to moja nowa miłość :)

OMGOMGOMG! Jaki fantastyczny odcinek Arrow!

Te seriale mnie naprawdę wykończą. Co za odcinek SN!

"With Dr. Barry Allen making his first appearance in Starling City, Arrow had its most watched (3.17M) episode since February last night (2/27/13)."

użytkownik usunięty

Lola!
http://25.media.tumblr.com/9a830e7420748805e0ab32ecbb65ebd0/tumblr_mxcnt2YZPy1r4 ezfzo1_500.png :D

ocenił(a) serial na 7

aaaa http://media.tumblr.com/aff465c27e808e4b01ead3891e86f0da/tumblr_inline_mu77p7LCr 01rg0g8s.gif nie spodziewałam się, że jeszcze tego doczekam :D :D jak jeszcze dostanę scenę Quick to umrę :D ale nie nakręcam się :D oby tylko się nie wycofała.

użytkownik usunięty
lola881

Nie, stop, aaaaa :DDD Nie mogę się doczekać, tyle czasu jeszcze
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m96a61SfyI1qgvdf9o1_250.gif

ocenił(a) serial na 7

Nawet widziałam już tweeta od Dianny potwierdzającego jej obecność :)) ale się cieszę :D mam nadzieje, że Ryan stanie teraz na wysokości zadania :D

użytkownik usunięty
lola881

Jeszcze on, pls: http://31.media.tumblr.com/tumblr_m2mti4p0xk1r6f6cso1_500.gif &lt;3 :D

ocenił(a) serial na 7

Oj, ja akurat nie przepadałam za tym przemądrzalcem :D szczególnie po tym jak potraktował Rach. Mnie już nikogo więcej do szczęścia nie potrzeba :)))