PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 121924
5,0 3 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Rozmowy serialowe

użytkownik usunięty

Jak wyżej

http://25.media.tumblr.com/603828d2f2aecd58984fe0af1f52aeb4/tumblr_mxi6p71VC31ri nrtgo2_500.png
asdfghhds już coraz bliżej :DDD

użytkownik usunięty

Oglądał ktoś nowy odcinek Draculi?
http://countdraculas.tumblr.com/post/69111240650
http://countdraculas.tumblr.com/post/69119396945/i-will-teach-you-how-to-haunt-j onathans-dreams
W którym momencie były te sceny? Są różne wersje odcinka czy mi się przysnęło?:P

Co? Skąd to? Może z następnego odcinka, ale w promo do 1x07 nic takiego nie było ;p

użytkownik usunięty
minona291

Ktoś napisał pod gifami, że to wycięte sceny. No ale skąd gify w takim razie?:D

użytkownik usunięty

Dziewczyny od AHS: http://www.youtube.com/watch?v=NKcsVA5vaL4 będziecie oglądać, co nie?:D

http://media.tumblr.com/663dd86cb106a288a0c7dfe832d6ccd1/tumblr_inline_mgux29rDs v1r5lhz2.png

użytkownik usunięty

Basia!
http://www.youtube.com/watch?v=9UcR9iKArd0
Nadal się nie jarasz???? :DD

Jak tam, Bluszek, zdążyłaś nadrobić odcinki przed nowym tygodniem? :D

ocenił(a) serial na 6

JARAM :D Nadrabiam seriale, nie mialam neta przez 3 dni!

byledopiatku

Jak Ty to wytrzymałaś??? Skończyłam 3 sezon Tudorków i 4x01 :)

ocenił(a) serial na 6
Kate123

I jak Ci sie podoba? Ledwo zylam.... Mam tyle zaleglosci ze szok... Widzialas juz Hooka i Basha? :D

byledopiatku

Jak na złość wczoraj u mnie nie było prądu... Też tak kiedyś nie miałam parę dni neta i było ciężko. Świetny serial, naprawdę świetny. Hooka widziałam, szkoda, że nie został na dłużej. Basha też :D I faktycznie nie jest do końca dobry :P Ale i tak fajnie się patrzy :D

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Wszystko przez ten wiatr.. Ogolnie jak Ci sie podoba zachowanie Henryczka? Prawda, ze bez Anny serial wiele stracil?

byledopiatku

Szczerze mówiąc to nie bardzo mi się podoba. A jego obecna żona to śmiech na sali xD Teraz dopiero widzę, że Anna była niesamowita w porównaniu do innych.

ocenił(a) serial na 6
Kate123

O tym mowie,Anne mozna kocha lub nienawidzic,ale nie mozna kolo niej przejsc obojetnie. Henryk to gnoj jakich malo. Cromwella tak strasznie mi bylo szkoda, on robil dla Henryka wszystko. Zauwazylas, ze Charles mimo, ze niby taki dobry,to on bral udzial w KAZDYM spisku, najpierw przeciw Wolseyowi,pozniej Annie,pozniej Cromwellowi?
Widzialas TVD?

byledopiatku

Jane też była fajna, ale oczywiście musiało się źle skończyć :( Oj jak mi Cromwella było szkoda. Niby robił dla niego wszystko, ale tak jakby pod korzyści dla siebie :P No ale i tak szkoda, że tak skończył. Charles mi podpadł i to bardzo.
Widziałam, gdyby nie Caro to nie mam się do czego przyczepić, fajny odcinek :) Damona strasznie mi było szkoda.

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Tylko on tak naprawde bez zajakniecia robil wszystko pod Henryka.. Mimo,ze przyczynil siedo zgonu Anny i tak go zalowalam :D
Mnie sie srednio podobalo, Caro mi dziala na nerwy jak nikt na swiecie,ciesze sie, ze Damon pozostal soba, moze w koncu jakies emocje pojawia sie miedzy Delena... Kat i Stefan to good paring, moga byc razem :D

byledopiatku

Caro powinni wywalić z tego serialu. Ja już nie mam takiego serca do obecnej Deleny, niestety. Stefko i Kath mi się podobają :)
A widziałaś OUAT i Reign?

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Widzialam i widzialam, Reign mi sie srednio podobal, nie chce spiskow miedzy bracmi. I jakos to kocham,ale nie moge, troche jest meczace...
OUAT swietny odcinek, historia Reginy cudna. Mam nadzieje, ze jeszcze zobaczymy aktora grajacego Piotrusia jest 100000 razy lepszy niz ten grajacy Henrego...

użytkownik usunięty
byledopiatku

A jak tam Shameless, dokończyłaś? Ja jestem wciąż załamana, Teki mnie okłamała:(

ocenił(a) serial na 6

Jeszcze nie, z powodu odcietego neta dzis nadrabialam seriale na biezaco,jutro biore sie za Shameless zaczynam 3 sezon... Czemu zalamana? Mow szybko!

użytkownik usunięty
byledopiatku

SPOILERYSPOILERYSPOILERYZakończenie było generalnie smutne... wiele smutnych rzeczy się wydarzyło. I niby Teki mówiła, że jest szansa aby Jimmy się pojawił w 4 sezonie, ale doczytałam o tym w necie i się podłamałam. Plus miała niby być jakaś mega scena między nim i Fioną, ale w moim odczuciu nic takiego nie było, byłam tylko bardziej wkurzona na Steve'a, w 3 sezonie zrobili z niego strasznego dupka i jako dupek zostanie zapamiętany... Chyba nigdy nie miałam tak schrzanionego shipu;) SPOILERYSPOILERYSPOILERY

ocenił(a) serial na 6

Niestety ja tez czytalam, ze go nie bedzie w 4 sezonie, wiec poki co mam zalamanie, ale moze specjalnie skonocili go, zeby widzowie za bardzo nie tesknili.. Z koncowka sezonu 2 uwielbiam go,nie wyobrazam sobie serialu bez niego.... Ide ogladac OUATIW bo zaleglosci mi zostaly jeszcze 4 i pozniej Shameless... Moze choc odcinek..,.

użytkownik usunięty
byledopiatku

Napisz jak tam wrażenia po odcinku;)

ocenił(a) serial na 6

Calkiem spoko, historia Jafara smutna, ten Sultan byl okropny... Jafar to moja ulubiona postac :D
Jeszcze Draculamnie czeka i Homeland :D
a TVD widzialas?

użytkownik usunięty
byledopiatku

A domyśliłaś się że ten w klatce to jego ojciec? Ja debil oczywiście nie i byłam mega zszokowana :D W życiu po tych wszystkich rozmowach z Cyrusem nie domyśliłabym się, że jest takim podłym człowiekiem..
Widziałam, nawet spoko odcinek gdyby nie Caroline ze swoimi docinkami o Damonie. Jeszcze chwilę i pomyślę, że jest o niego zazdrosna, ileż można ubolewać nad życiem uczuciowym Eleny? No i pomimo tego że ta historia z Damonem, Enzo i Wesem jest ciekawa, to jednak bardzo naciągana. Nie kupuję tych wycieczek Damona na mord Whitmorów podczas wakacji z Eleną. To już sobie naprawdę mogli darować. W 6 sezonie się okaże, że w 1966 r. Damon został porwany przez ufo, pobrali mu krew na Marsie i zrzucili z powrotem na ziemie, a przez ostatnie 5 sezonów Salvatore razem z NASA potajemnie planował zemstę na kosmitach. Ci kosmici okażą się jego doppelgangerami;P

ocenił(a) serial na 6

Hahaha :D Nie zdziwilabym sie :D Mialam podejrzenia takie, ale ogladajac odcinek nie pomyslalabym, ze taki dobry staruszek mogl byc takim bucem. Az mi sie szkoda zrobilo Jafara....
Aktor grajacy mlodego Sultana nieziemski :D
Mnie sie tak srednio podobalo, mam nadzieje, ze cos sie bedzie dzialo w koncu miedzy delena, ale ogolnie nie wrozy to dobrze. Caro to DEBIL. Kath i Stefano, bardzo mi sie to podoba...

użytkownik usunięty
byledopiatku

Mi też. Ale w przypadku Jafara liczyłam na oryginalniejszy motyw niż daddy issues...
A tam między Deleną, w przyszłym tygodniu ma wrócić trójkąt.. i mogę się założyć że to Stefano hero uratuje Elenę i popatrzą sobie głęboko w oczka przy zdychającym Damonie, żeby go jeszcze bardziej dobić. Te rozmowy w klatkach mnie nie przekonywały, gdyby mi ktoś opowiadał jak wyskrobywano mu oko, to bym inaczej reagowała.. I Elena zamiast powtarzać że go kocha niech mu to okaże, same słowa nie wystarczą żeby naprawić jej puste zachowanie w tym sezonie.

ocenił(a) serial na 6

Byle nie trojkat... God please...
No jej reakcje nie byly normalne, juz gorzej zareagowala na smierc Cioci tego blond patalacha.... Szkoda ze chca wykorzystac potencjal na lini Kat i Stefan tylko po to zeby Elka byla zazdrosna... Dajcie spokoj...

użytkownik usunięty
byledopiatku

Przynajmniej w tym odcinku się lepiej patrzyło na Elenę/Ninę, mam na myśli to że nie robiła psudo Kaśkowej mimki, a przynajmniej ją ograniczała... Ciągle zapominam że TO jest już na hiatusie do stycznia:(

ocenił(a) serial na 6

No troche bylo lepiej,ale jakos ta delenowa chemia zniknela, nie wiem, ale te sceny w lochach, inaczej by wygladaly sezon temu...
No wiem, tez mi smutno... Ja juz stracilam rachube co sie konczy co nie :D
Musza mi przedluzc Dracule....

użytkownik usunięty
byledopiatku

Może rzeczywiście to zerwanie Niana wszystko spipczyło..
Ja zawsze jak coś obejrzę to wchodzę na filmjeba, zaznaczam że odcinek obejrzany, jak coś odchodzi na hiatus to usuwam z schedule na tumblrze:D W tym tygodniu odleci prawie wszystko:P
I OUATIW...

użytkownik usunięty
byledopiatku

Widziałaś może nowe SH? Ciężko mi się coś zabrać, przez tą wkurzającą Katrinę straciłam zapał do serialu..

ocenił(a) serial na 6

Jeszcze nie.... Katrina mnie rownie mocno irytuje co Ciebie... Mozliwe, generalnie to juz nie ta sama delena, moj czolowy ship najpiekniejsze sceny ever, zapsute na zawsze... Ugh
Ja przez ten brak neta stracila rachube i nie wiem co obejrzalam co nie,chyba musze jakis dziennik prowadzic.

użytkownik usunięty
byledopiatku

Powinni zatrudniać rzetelnych ludzi z fandomu, żeby im sprawdzali scenariusze pod kątem luk, nieścisłości, hipokryzji bohaterów i ogólnych bzdur.... i to się tyczy absolutnie wszystkich seriali.

ocenił(a) serial na 6

Blush widzialas OUAT? Bo chyba bedzie przepieprzone dla Rumbelle....

użytkownik usunięty
byledopiatku

Widziałam. Dlaczego? Mieli piękny sceny, a ta to już w ogóle była cudowna: http://24.media.tumblr.com/56c942a7e723cf208697194315f0e39b/tumblr_mxipkjOoiC1ri 5sfho1_400.gif

ocenił(a) serial na 6

Jak myslisz,czyje serce wyrwie Pan zeby rzucic klatwe?
http://25.media.tumblr.com/643a0c92bb01d7713f2b18ed34c7cb1f/tumblr_mxipwftZ4v1qj 9cp6o5_250.gif

użytkownik usunięty
byledopiatku

Aaa, mówisz o następnym odcinku...
OK, BYE

ocenił(a) serial na 6

To jedyna prawdpodoba opcja.. Zalamana jestem,no bo kogo innego Pan moze kochac w jakikolwiek sposob?

użytkownik usunięty
byledopiatku

Ale przecież nie pozbyliby się głównej postaci, bez jaj... na pewno znajdą jakiś sposób żeby przywrócić Rumpla.. :/ Jestem załamana teraz...

ocenił(a) serial na 6

No wlasnie, Piotrus,Gold, Regina to sa teraz najbardziej interesujace postacie...
Nie moze umrzec, no ale jak mu wyrwie serce? Nosz ja pitole....

użytkownik usunięty
byledopiatku

Czy ja nie mogę mieć jednego ,normalnego, szczęśliwego shipu, który w dodatku nie mieszka w innych miastach? A nie, mam, Casketta. Sukces normalnie...

ocenił(a) serial na 6

Ja tego nie ogladam jak Gold zginie... Wez.. Ryczec mi sie chce.. BTW Chcialabym zeby Henry na zawsze byl w ciele Pana,bo ten aktor jest zajebisty,no jakbym byla mlodsza to bym sie zakochala..
Nope... Nasze shipy zawsze musza zostac zdeptane,zniszczone, zle poprowadzone i spuszczone w sedesie. Bede za 20min.

użytkownik usunięty
byledopiatku

Racja, Robbie jest genialny. Aktor grający Henrego jako Piotruś Pan - lol xD
Zobaczyłam to promo i też mi się chce ryczeć... nie zgadzam się:/

ocenił(a) serial na 6

Ale mam nadzieje, ze ja to zle interpretuje, powiedz,ze shitowo....
Jest super,Henry to drewniak jakich malo...

użytkownik usunięty
byledopiatku

Nie wiem, normalnie bym powiedziała, że zwiastun jest zbyt oczywisty, zwłaszcza z tym zbliżeniem na Belle.. ale sama już nie wiem:/

ocenił(a) serial na 6

Ale jak to inaczej wytlumaczyc? No i ta klatwa "idzie" to nie jest tak ze walcza zeby jej nie rzucic, a kto dla Pana moze byc cenny? Chyba ze ten Felix,no nie wiem.

użytkownik usunięty
byledopiatku

Za Felixem by raczej tak nie płakałali.. chyba że w tej scenie w ogóle o coś innego chodzi.
http://media.tumblr.com/6551961456c08f783a7bccb08b911398/tumblr_inline_mw7lehRxe T1r946px.gif

ocenił(a) serial na 6

W tej scenie nie ma Hooka i Golda, za Hookiem by tak nie plakala....