No są długie, ale jak obejrzę jeden odcinek to tak samo jak bym obejrzała 2 "normalne" :D Ale szybko zlatują, nawet nie odczuwam że trwają "aż" 1,5h :D Obejrzałam na razie 2 odcinki :D
Na następnej stronie wkleiłam artykuły odnośnie Laurel i Olicity jak chcesz to sobie poczytaj :D
Przeczytałam :P Ale głupoty :P Jeżeli sparują Laurel i Olliego, to już będzie to tak na siłę zrobione i mega sztuczne. Po tym wszystkim oni mieliby być znowu razem? Nie wyobrażam sobie tego...
Ja też uciekam kochana :*** Już chyba od godziny się zbieram i coś mi nie wychodzi :*** Dobranoc :***** Kolorowych :*****
Dziewczyny, zobaczycie, że szybko zleci :) Chociaż ja też już się nie mogę doczekać :D
Macie jeszcze tutaj trochę z nowego odcinka :)
http://www.youtube.com/watch?v=2C_LmdWWkwY
Ja tak samo :D Jestem strasznie ciekawa reakcji Olliego, na to że za tym wszystkim stoi Slade. I w ogóle ich walka. Łatwo nie będzie..
Ollie będzie w szoku, to pewne. I założę się, że będą to jeszcze przeciągać i znowu trzeba będzie przeżyć hiatus...
Też go lubiłam, a tu tak wyszło...I ciekawa jestem jak to się w ogóle stało, że on przeżył.
Avek <333
Dokładnie. Przecież ja ryczałam jak głupia jak myślałam, że on faktycznie nie żyje. Mam nadzieję, że nam to wyjaśnią, jak on przeżył
Oj idź z tymi trójkątami bo mam ich dosyć po TVD, ale CW się w nich lubuje i miejmy nadzieję, że w Arrow trójkąt nie wyjdzie na prowadzenie i nie przyćmi całej akcji ;)
Nawet jeśli też by wprowadzili trójkąt, to nie ma szans, żeby przyćmił akcję. W Arrow to po prostu niemożliwe :D
Ten trójkąt już jest tylko na razie w ukryciu, ale wydostanie się na światło dzienne :/// Felicity-Ollie-Laurel. Gdzieś czytałam wywiad z Katie, że Laurel będzie walczyć o Olivera ://///
WHAT??? To są chyba jakieś żarty. Chociaż obserwując jej zachowanie, wszystkiego można się spodziewać.
W rozmowie z portalem Inside Pulse Katie Cassidy zdradziła, że scenarzyści szykują trójkąt pomiędzy Oliverem, Laurel i Felicity, a aktorka zdaje sobie sprawę, że fani serialu bardziej będą kibicować uroczej blondynce. - Nawet jeśli taki trójkąt powstanie, to jestem przekonana, że jego rozwiązanie może być tylko jedno. Na sam koniec Oliver i Laurel są przeznaczeni do bycia ze sobą. Tak jest od początku serialu. Pasują do siebie idealnie, tak samo o sobie myślą. Felicity może gdzieś tam się pojawiać, ale to do Laurel należeć będzie ostatnie słowo.
Jak ona może mnie wkurzać takim gadaniem tylko zniechęca ludzi do Laurel ://///
A Tu artykuł o Olicity :DDD
Andrew Kreisberg, producent "Arrow" twierdzi, że wątek ten wyjaśniony zostanie w drugim sezonie. - Obecnie Oliver sam do końca nie wie, co czuje. Nie potrafi tego zdefiniować. Był zaskoczony, gdy Dig zauważył, że może być zazdrosny o Felicity. Nieprzypadkowo ostatni epizod był mocno skupiony na relacji Olivera i Felicity, a do tego we wszystko wplątany został Barry. Będziemy ten wątek kontynuować już podczas kolejnego odcinka, który będzie mocno skupiony na tym co czują do siebie. Barry miał na ich relację ogromny wpływ.
O Olicity czytałam :) Dawać mi już ten odcinek :D
A co do Laurel i wywiadu z Katie http://media.tumblr.com/tumblr_m77edu7sbG1qlizwq.gif
Przeznaczeni??? xD Oj tak i właśnie z tego przeznaczenia i wieeelkiej miłości Oliver poszedł do łóżka z jej siostrą.
Oj będzie się działo :DDD Slade tak łatwo nie odpuści i Ollie bardzo będzie się musiał postarać żeby się go pozbyć :D
A jak Ollie znowu będzie musiał wybierać??
http://media.tumblr.com/663dd86cb106a288a0c7dfe832d6ccd1/tumblr_inline_mgux29rDs v1r5lhz2.png
W sumie to już raz wybrał Felicity zamiast swojej matki. Przeciez mógł zostać z Moirą na jej procesie. Co do możliwości, że musiałby wybierać pomiędzy Felicity, a Laurel to aż się boję co on może zrobić :/// No, ale mam nadzieję że do tego momentu będzie już pewny tego co czuje do Felicity i sam przed sobą przyzna, że to coś więcej niż przyjaźń :DDD
Ale co innego proces, a co innego taki wybór - między jednym życiem a drugim. Szczerze to nie chcę, żeby do tego doszło. Chyba, że na koniec sezonu, bo teraz Oliver zachowuje się jak Elena w 2 i 3 sezonie :P "I don't know what I feel" - widać, każdy serial musi mieć taką Elenę :D
Byłam pierwsza :P
Oliver jest wyraźnie zazdrosny :DDDD Jak ja już chce ten odcinek :D
Wybacz, z tego wszystkiego zapomniałam odświeżyć i nie zauważyłam :*
I to jak zazdrosny :D Ja też :DDD Szczególnie, że przez Olicity mam teraz jeszcze większą obsesję na punkcie tego serialu :D To po części Twoja wina, bo reblogowałaś takie cuda na tumblrze i przez to się w nich zakochałam :D Delena to już nie to co kiedyś, so...
Oj coś czuje, że ten odcinek mnie wykończy emocjonalnie :D Ja chcę już go zobaczyć!!! Ja nie mogę już dłużej czekać!!!
Przepraszam. Jasne wcale nie przepraszam, a co to tylko ja mogę być uzależniona od Olicity :DDD Musiałam się z kimś podzielić swoją obsesją :DDD
Skończyłam już Reign i mogę powiedzieć tylko jedno DLACZEGO trzeba czekać tak długo na następny odcinek? ://////