PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 121920
5,0 3 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów
anik756

Sherlock ma mało odcinków, więc szybko pójdzie :D

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

No, ale są długie :D Ile już obejrzałaś?

anik756

No są długie, ale jak obejrzę jeden odcinek to tak samo jak bym obejrzała 2 "normalne" :D Ale szybko zlatują, nawet nie odczuwam że trwają "aż" 1,5h :D Obejrzałam na razie 2 odcinki :D

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

No to prawie cały pierwszy sezon :D

anik756

Właśnie :D Więc sama widzisz jak szybko idzie :D

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

No tak bardzo szybko :PPP

anik756

A nie? :P Wczoraj zaczęłam oglądać :P

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

No przecież nic nie mówię :D

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Oleńka zmieniłaś Naley na Olicity? Oczywiście avek piękny <3333

anik756

No :D Aż dziwne, że ja Naley zmieniłam :D Ale naszło mnie na Olicity <333 Dziekuję :***

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Bo Olicity jest super, superaśne :DDDD

anik756

Superaśne :D Padłam :DDD

ocenił(a) serial na 8
anik756

Gdyby Laurel się tam jeszcze nie pałętała, to już w ogóle byłoby superaśnie :PPP

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Na następnej stronie wkleiłam artykuły odnośnie Laurel i Olicity jak chcesz to sobie poczytaj :D

anik756

Przeczytałam :P Ale głupoty :P Jeżeli sparują Laurel i Olliego, to już będzie to tak na siłę zrobione i mega sztuczne. Po tym wszystkim oni mieliby być znowu razem? Nie wyobrażam sobie tego...

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Ty sobie tego nie wyobrażasz, ale Katie Cassidy już tak :DDDD:PPPPP

anik756

Ma kobieta wyobraźnie :PPP Pewnie tak specjalnie tylko gada :PPP

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Ta żeby po wkurzać ludzi ://///

anik756

Dokładnie ;///

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Dobra skarbek ja uciekam spać :D Dobranoc :***** Słodkich snów :*******

anik756

Ja też uciekam kochana :*** Już chyba od godziny się zbieram i coś mi nie wychodzi :*** Dobranoc :***** Kolorowych :*****

_Sloneczko_2034

Dziewczyny, zobaczycie, że szybko zleci :) Chociaż ja też już się nie mogę doczekać :D
Macie jeszcze tutaj trochę z nowego odcinka :)
http://www.youtube.com/watch?v=2C_LmdWWkwY

Kate123

Tyle już wytrzymałyśmy :D Więc te 6 dni jakoś przeżyjemy :D

_Sloneczko_2034

Dokładnie :D

Kate123

Ale będzie się działo :D

_Sloneczko_2034

Uwielbiam takie seriale, bo jest dużo akcji i love triangle nie jest w centrum :P

Kate123

Ja tak samo :D Jestem strasznie ciekawa reakcji Olliego, na to że za tym wszystkim stoi Slade. I w ogóle ich walka. Łatwo nie będzie..

_Sloneczko_2034

Ollie będzie w szoku, to pewne. I założę się, że będą to jeszcze przeciągać i znowu trzeba będzie przeżyć hiatus...

Kate123

No na pewno będzie w szoku. A ja tak lubiłam Slade'a. Teraz jest taką szują ;/

_Sloneczko_2034

Też go lubiłam, a tu tak wyszło...I ciekawa jestem jak to się w ogóle stało, że on przeżył.
Avek <333

Kate123

Dokładnie. Przecież ja ryczałam jak głupia jak myślałam, że on faktycznie nie żyje. Mam nadzieję, że nam to wyjaśnią, jak on przeżył

ocenił(a) serial na 8
Kate123

Oj idź z tymi trójkątami bo mam ich dosyć po TVD, ale CW się w nich lubuje i miejmy nadzieję, że w Arrow trójkąt nie wyjdzie na prowadzenie i nie przyćmi całej akcji ;)

anik756

Nawet jeśli też by wprowadzili trójkąt, to nie ma szans, żeby przyćmił akcję. W Arrow to po prostu niemożliwe :D

ocenił(a) serial na 8
Kate123

Ten trójkąt już jest tylko na razie w ukryciu, ale wydostanie się na światło dzienne :/// Felicity-Ollie-Laurel. Gdzieś czytałam wywiad z Katie, że Laurel będzie walczyć o Olivera ://///

anik756

WHAT??? To są chyba jakieś żarty. Chociaż obserwując jej zachowanie, wszystkiego można się spodziewać.

ocenił(a) serial na 8
Kate123

Niestety nie mogę wkleić linka z Hataka, ale spróbuje skopiować sam wywiad.

ocenił(a) serial na 8
Kate123

W rozmowie z portalem Inside Pulse Katie Cassidy zdradziła, że scenarzyści szykują trójkąt pomiędzy Oliverem, Laurel i Felicity, a aktorka zdaje sobie sprawę, że fani serialu bardziej będą kibicować uroczej blondynce. - Nawet jeśli taki trójkąt powstanie, to jestem przekonana, że jego rozwiązanie może być tylko jedno. Na sam koniec Oliver i Laurel są przeznaczeni do bycia ze sobą. Tak jest od początku serialu. Pasują do siebie idealnie, tak samo o sobie myślą. Felicity może gdzieś tam się pojawiać, ale to do Laurel należeć będzie ostatnie słowo.

Jak ona może mnie wkurzać takim gadaniem tylko zniechęca ludzi do Laurel ://///

ocenił(a) serial na 8
Kate123

A Tu artykuł o Olicity :DDD

Andrew Kreisberg, producent "Arrow" twierdzi, że wątek ten wyjaśniony zostanie w drugim sezonie. - Obecnie Oliver sam do końca nie wie, co czuje. Nie potrafi tego zdefiniować. Był zaskoczony, gdy Dig zauważył, że może być zazdrosny o Felicity. Nieprzypadkowo ostatni epizod był mocno skupiony na relacji Olivera i Felicity, a do tego we wszystko wplątany został Barry. Będziemy ten wątek kontynuować już podczas kolejnego odcinka, który będzie mocno skupiony na tym co czują do siebie. Barry miał na ich relację ogromny wpływ.

anik756

O Olicity czytałam :) Dawać mi już ten odcinek :D
A co do Laurel i wywiadu z Katie http://media.tumblr.com/tumblr_m77edu7sbG1qlizwq.gif
Przeznaczeni??? xD Oj tak i właśnie z tego przeznaczenia i wieeelkiej miłości Oliver poszedł do łóżka z jej siostrą.

ocenił(a) serial na 8
Kate123

Oj będzie się działo :DDD Slade tak łatwo nie odpuści i Ollie bardzo będzie się musiał postarać żeby się go pozbyć :D

anik756

A jak Ollie znowu będzie musiał wybierać??
http://media.tumblr.com/663dd86cb106a288a0c7dfe832d6ccd1/tumblr_inline_mgux29rDs v1r5lhz2.png

ocenił(a) serial na 8
Kate123

W sumie to już raz wybrał Felicity zamiast swojej matki. Przeciez mógł zostać z Moirą na jej procesie. Co do możliwości, że musiałby wybierać pomiędzy Felicity, a Laurel to aż się boję co on może zrobić :/// No, ale mam nadzieję że do tego momentu będzie już pewny tego co czuje do Felicity i sam przed sobą przyzna, że to coś więcej niż przyjaźń :DDD

anik756

Ale co innego proces, a co innego taki wybór - między jednym życiem a drugim. Szczerze to nie chcę, żeby do tego doszło. Chyba, że na koniec sezonu, bo teraz Oliver zachowuje się jak Elena w 2 i 3 sezonie :P "I don't know what I feel" - widać, każdy serial musi mieć taką Elenę :D

ocenił(a) serial na 8
Kate123

O nie proszę tylko nie Elena 2.0 nie chcę powtórki z rozrywki :D

anik756

Arrow 2x10 scenka
http://www.youtube.com/watch?v=LwpMaoLayWc
HAHAHA BYE

ocenił(a) serial na 8
Kate123

Byłam pierwsza :P

Oliver jest wyraźnie zazdrosny :DDDD Jak ja już chce ten odcinek :D

anik756

Wybacz, z tego wszystkiego zapomniałam odświeżyć i nie zauważyłam :*
I to jak zazdrosny :D Ja też :DDD Szczególnie, że przez Olicity mam teraz jeszcze większą obsesję na punkcie tego serialu :D To po części Twoja wina, bo reblogowałaś takie cuda na tumblrze i przez to się w nich zakochałam :D Delena to już nie to co kiedyś, so...

ocenił(a) serial na 8
Kate123

Oj coś czuje, że ten odcinek mnie wykończy emocjonalnie :D Ja chcę już go zobaczyć!!! Ja nie mogę już dłużej czekać!!!

Przepraszam. Jasne wcale nie przepraszam, a co to tylko ja mogę być uzależniona od Olicity :DDD Musiałam się z kimś podzielić swoją obsesją :DDD

Skończyłam już Reign i mogę powiedzieć tylko jedno DLACZEGO trzeba czekać tak długo na następny odcinek? ://////

anik756

Już coraz bliżej :D Nie dość, że odcinek będzie świetny, to jeszcze Olicity <333
Zawsze to lepiej, bo jest się z kim dzielić wrażeniami :D
Mam rozumieć, że jesteś w teamie Mabastian? :D