Już coraz bliżej, ale ja i tak już nie mogę się doczekać :) Mam tylko nadzieję, że nie zepsują mi tego odcinka zbytnim pchaniem Laurel do Oliviera bo tego nie zniosę ://///
W kupie siła :DDD
Jasne, że Mabastian, ale Francisa też lubię tylko jakoś mi nie pasuje do Marii ;)
Nope, postanowiłam sobie, że nawet Laurel nie zepsuje mi tego odcinka :P Chociaż kto wie, co będzie...
Ja uważam dokładnie tak samo :) Od pierwszych ich scen byłam za Bashem i Mary :) Liczę na nowy odcinek i w końcu więcej scen z ich udziałem :D
Nie wiem jak ja zniosę Laurel w centrum przez te 4 odcinki :///
Ja mam nadzieję, że w drugiej połowie sezonu bardziej skupią się na Mary i Bashu bo jej związek z Francisem jest jak dla mnie za słodki :) Którą z dwórek Mary lubisz najbardziej?
Wiem, to trochę okrutne z mojej strony, ale może to będą jej 4 ostatnie odcinki :P
Właśnie, mieli mało scen i mam nadzieję, że teraz to się zmieni :) Greer, chociaż najbardziej podoba mi się Kenna :D A Tobie? :)
O to by było cudowne, ale możemy sobie tylko pomarzyć :/
Chcę więcej Mary i Basha i koniec bo się wkurzę :DDD Uwielbiam Greer jest świetna i jej związek z Leith'em jest uroczy :DDD, Kenna mnie trochę wkurza z tą swoją naiwnością wierząc w to, że Henryk ją "kocha" :/, a Lola i Aylee są mi obojętne w sumie Aylee była mi obojętna.
Po tytule odcinków wynika, że ktoś zginie, so może jest szansa :D
Awwww Greer i Leith są kochani :D Uwielbiam ich razem :D A jak Ci się podoba wątek Clarissy? :D
Oj nie chce mi się wierzyć, że uśmiercą Laurel. Chociaż wydawało mi się, że Tommy też jest nietykalny i co uśmiercili mi go chamy jedne :/// Więc jest malutka nadzieja ;)))
Clarissa na początku jej wątek był taki mroczny, nie wiadomo było do konca czy żyje, czy może jest jakimś duchem czy inną zjawą, ale po ostatnim odcinku jak SPOILERY Nostradamus zdjął jej ten kaptur to jakoś tak to zainteresowanie jej postacią minimalnie spadło, ale nadal ciekawi mnie jej historia. Kim był i dlaczego za wszelką cene chce chronić MarySPOILERY
Tommy'ego do tej pory nie mogę przeboleć :(((((
SPOILERYMnie ciekawi o co chodzi z tymi poganami z lasu. Mam nadzieję, że rozwiną ten wątek. SPOILERY
Opis 10 odcinka Reign i 12 Arrow :D
http://www.ksitetv.com/reign/reign-episode-10-description-sacrifice/27572
http://www.greenarrowtv.com/arrow-2-12-tremors-description-the-bronze-tiger-retu rns/16153
Opis Reign bardzo mi się podoba, a zwłaszcza, że jest wyraźnie napisane, że Mary i Bash coraz bardziej się do siebie zbliżają :DDDDDDD
Arrow - jakos nie widzę żeby to Laurel była w centrum tego odcinka co najwyżej zbuntowany Roy :DDDD No i z tego bardzo się cieszę :DDD
Dokładnie :D Coś czuję, że będziemy zadowolone z nowych odcinków :D
Ja też się cieszę i wydaje mi się, że Roy się dowie, że Ollie to Arrow :)
Do Arrowa już niedługo, a na Reign jeszcze tyle trzeba czekać i to teraz kiedy tak się wciągnęłam :(((
Ja się wkręciłam w Arrow, więc z Reign jest mi teraz łatwiej :D Do tego mam we wtorki TW, więc nie jest źle :) I dzisiaj nowy odcinek WC, ale pewnie obejrzę dopiero w niedzielę :(
Teraz jest o wiele lepiej jak seriale już powracały z przerw to szybciej zleci to oczekiwanie :DDD
Czytałam, że obejrzałaś pilota Intelligence i jak wrażenia bo mi się ogólnie odcinek bardzo podobał. Ciekawy, nie przynudzali cały czas sie coś działo więc ja na pewno będę ogladać dalej. No i Josh i Meghan są świetni w swoich rolach :DDD
Oj tak, w przyszłym tygodniu już mi się duuużo powrotów szykuje :D
Tak, oglądałam i uważam, że jak na pilota to odcinek był naprawdę dobry. Szybko mi zleciał, Josh i Meghan są super, więc też na pewno będę oglądać :) Pewnie dalej będzie jeszcze lepiej :) Trochę mi się kojarzy z Nikitą, a że ten serial już się skończył, so Intelligence jak najbardziej może być zamiast :)
Właśnie czytałam opinie o pilocie Intelligence na forum tego serialu i niektórzy ludzi mnie rozbrajają uważając się za wielkich krytyków :D Wymieniając ich zdaniem największe błędy w serialu i potknięcia scenarzystów :///
Mi w przyszłym tygodniu też wraca mnóstwo seriali. Mam tylko nadzieję, że nie będę mnie tak wykańczać jak odcinek Castla myślałam, że nie dam rady go dokończyć siedziałam i ryczałam jak głupia :((((
Nigdy wszystkim nie dogodzisz, nie podoba im się, to niech nie oglądają.
Odcinek Castle mnie zabił. Jak tak będzie co tydzień to naprawdę nie wyobrażam sobie tego. Chociaż to jest po prostu niesamowite, bo w tym sezonie każdy odcinek jest genialny.
Ja Castla uwielbiam od pierwszego odcinka i to chyba nigdy się nie zmieni :DDD Są seriale, które oglądałam i uważałam za cudowne, ale z kolejnymi sezonami stawały się coraz gorsze przykład TVD, a Castle cały czas trzyma świetny poziom :DD
Dokładnie :) Castle od pierwszego odcinka jest super i chociaż to już 6 sezon to nadal mają świetne pomysły :) No i Caskett jest genialny :D Z TVD to tragedia, uczepili się tego trójkąta i żeby wszystko się wokół niego kręciło, przez co serial jest nudny. Nie wspominając już o tych wszystkich głupich więziach z kosmosu.
Caskett są jedyni w swoim rodzaju :DDD W TVD to niedługo kosmici zawitają do MF i porwą świętą trójcę i będzie spokój :D
Nie żeby kogoś interesowało, ale wklejam :P
SEARCHING FOR THE HIGH ROAD — When Enzo (guest star Michael Malarkey) brings Damon (Ian Somerhalder) a gruesome present and insists that they bond by committing an act of revenge, Damon makes an effort to do the honorable thing. After finding himself in awkward and confusing conversations with Nadia (guest star Olga Fonda), Matt impulsively decides to throw a party, where Caroline (Candice Accola) makes a stunning confession to Elena (Nina Dobrev), then has to face the consequence of her actions with Stefan (Paul Wesley) and Tyler (Michael Trevino). Aaron (guest star Shaun Sipos) does his best to make amends for his family’s past misdeeds and start a new life for himself. Finally, Elena suddenly finds herself in a life-threatening situation with only minutes to figure out how to save herself. Kellie Cyrus directed the episode written by Brett Matthews & Sonny Postiglione (#512).
Bluszek, może to jednak Steroline?
revenge
party
confession
life-threatening situation
Mam wrażenie, że to w każdym opisie się pojawia.
http://24.media.tumblr.com/635fe795ce617a4fd6dea0088ee3e36c/tumblr_mz6z7rNgdv1sp a8loo1_500.png
BYEEEEE
http://24.media.tumblr.com/02ed0da2edaeb98735f30a31fa221752/tumblr_mz70y0nYEU1qa djjko1_500.png
http://31.media.tumblr.com/fc7dfd27877a5f37015eba14048da18c/tumblr_mz6ylnzMpY1rr x0w7o2_500.jpg
I SO DONE
Oczywiście,że im shippuje ;) ale na początku mojej przygody z Arrow, Laurel i Oliver pasowali mi do siebie,ale na szczęście zmądrzałam ;) Tylko najbardziej brakuje mi Tommiego.
Mi na początku Laurel też nie przeszkadzała, ale teraz jest nie do zniesienia. Chyba nie mają na nią pomysłu. Ja Olicity bardzo shippuję od 2 sezonu, a teraz to mam taką obsesję, jak kiedyś z Deleną :P Tommy :((((((( Do tej pory nie mogę tego przeboleć...
DLACZEGO NA KINOMANIAKU JEST WIELKI NAPIS 'THE END"??????
http://media.tumblr.com/tumblr_lg9mrq4Wfn1qdkbts.gif
Raczej nie awaria tylko problemy z prawem... jestem załamana, to najlepsza strona do oglądania w całym internecie. Nie ogarniam jak taki chomik się wciąż trzyma, a kinomaniaka ciągle zamykają:/
http://media.tumblr.com/6d8046529ad3d5e4b3dbf9fd74fa204d/tumblr_inline_mm4vs1Xn2 o1qz4rgp.gif
OMG, gdzie ja będę oglądać......... Załamałam się.
no pięknie, jak się w końcu przestawiłam na kinomaniaka, to oni mu go zamykają ;(
może to tylko chwilowa przerwa jak w tamtym roku? chociaż 6 tygodni, to nie jest znów aż taka chwilka.