PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 121920
5,0 3 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów
ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

Właśnie na Ciebie polowałam ;) zaczelas Sherlocka?

Co do kinomaniaka to łącze się z Wami w bólu. Wygląda na to, że zupełnie już go zamknęli, bo jak ostatnio mieli problemy z prawem to przynajmniej się tłumaczyli o co chodzi i kiedy wróci, a teraz tylko the end :(

lola881

Polowałaś na mnie :D W końcu Ci się udało :D Tak zaczełam :D Został mi ostatni odcinek 1 sezonu :D

To jest dla mnie tragedia normalnie :(((( Wiem, że jest pełno innych stron, ale kinomaniak był najlepszy:((((

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

Upolowalam :D to świetnie ! Mi właśnie też :) a obejrzalas 1x00 czy tylko 1x01? :) i jak Ci się podoba??

Wiem, ja już szukam godnego zastępstwa, ale ciężko. Takie jakieś te wszystkie strony nieuporządkowane.

lola881

Udało Ci się :D 1x01 obejrzałam, bo 1x00 na kinomaniaku nie chciał mi się ten odcinek otworzyć, a na innych stronach nie mogłam go znaleźć. Serial jest genialny :D Teksty Shelocka mnie powalają, po prostu :D

Dokładnie:( Tam można było znaleźć wszystko, łatwo i szybko :( Inne strony nie dorastają kinomaniakowi do pięt :(

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

haha, tak, Sherlock powala :D w ogóle trochę mi przypomina Sheldona :D nie w szczególe, ale tak ogólnie. Tez taki aspołeczny, przemądrzały typ z genialnym umysłem ;) no i opinie o związkach mają chyba podobne :D 1x02 był świetny, też fajne jest to że naprowadzają widza cały czas do rozwiązania zagadki :)
szkoda, że nie widziałaś 1x00, bo Sherlock tam jest genialny :D jest tam taka fajna scena jak Sherlock udaje pijanego :D

użytkownik usunięty
lola881

Nareszcie tu ktoś o Sherlocku rozmawia:D 3 sezon mnie wykańcza, a po finale to już w ogóle umrę :D

ocenił(a) serial na 7

:D tylko my dopiero jesteśmy na etapie pierwszego sezonu,ale odcinków mało, także szybko pójdzie:))

użytkownik usunięty
lola881

Z Twoich wypowiedzi bym nie wywnioskowała, że dopiero 1 sezon kończysz/skończyłaś :D W każdym razie uprzedziłam was, że będzie dużo feelsów :D

ocenił(a) serial na 7

http://24.media.tumblr.com/176e4176cf64bd43a9ffd46397160ee5/tumblr_mz91dzqIsC1rp 439xo1_500.gif widziałaś to już? ale ładne.

użytkownik usunięty
lola881

:o Cudo <333 Dasz linka do rebloga?

ocenił(a) serial na 7

właśnie przed chwilą się mi na dashu pojawiło :) proszę http://nomatterifyoureblackorwhite.tumblr.com/post/72993403488/klaine-appreciati on-week-day-6-long

użytkownik usunięty
lola881

Dzięki:**
Ale za nimi tęsknię :( I w ogóle za Glee. Czytałaś najnowsze spoilery?

ocenił(a) serial na 7

No strasznie długa ta przerwa :( nope, jak zwykle nic nie wiem :D a jest coś godnego uwagi?:D

użytkownik usunięty
lola881

Jest trochę o 100 odcinku. Chace Crawford wystąpi gościnnie, prawdopodobnie jako chłopak Quinn:D Pojawi się ponownie Gwyneth Paltrow :) Sue rozwali definitywnie Glee Club, będą pożegnania z Willem, ma być bardzo wzruszająco. A potem NY, KLAINE, Rachel, Sam, Mercedes (!) czyli to na co wszyscy czekamy:DD Smuci mnie tylko brak Santany:( Ale w sumie nie było powiedziane, że odchodzi z serialu...

ocenił(a) serial na 7

Och nie... :D liczyłam na to, że pojawi się z Puckiem:P no dobra...to tylko moja wyobraźnia :D no, ale Chace może być, przynajmniej jest na co popatrzeć ;D To faktycznie strasznie smutne, że McKinley zostanie bez GC, w ogóle szkoła bez chóru to nie szkoła, Figgins powinien znowu zostać dyrektorem, a Sue niech jedzie do NY :D Hm...Mercedes w NY a nie Santana...no to mnie zaskoczyłaś. A co ona tam w ogóle będzie robić? To po tym 100 odcinku akcja przenosi się do NY? tak całkowicie? :)

użytkownik usunięty
lola881

Ej, nie mogę wysłać odpowiedzi, bo podobno ostro pojechałam. Tylko nie wiem w której części :D

użytkownik usunięty

Będę wysyłać w partach xD

użytkownik usunięty

Tak dobrze to nie ma :D Figgins był genialny jako dyrektor :D Tylko co Sue by w tym NY robiła, oto jest pytanie;)
Może tak ma być, że Kurt i Rachel są w centrum,teraz dochodzą do nich Sam i Blaine, a reszta tak "na wymianę". Santana miała swoją część, teraz zamienia się z Mercedes. A w 6 sezonie będzie znowu ktoś inny ;)

użytkownik usunięty

Nie wiem co będzie robić, nie ma jeszcze nic konkretnego. Całkowicie to nie, po 100 odcinku ma być kilka epizodów w NY. A co z Limą i i resztą dzieciaków to jeszcze ponoć sami twórcy nie wiedzą :D Co jest zrozumiałe, wszystko im się rozwali ło, a Finn miał być przecież nauczycielem w Limie :(

użytkownik usunięty

Rozwaliło to przekleństwo, serio filmjebie?:D

Edit: A teraz przeszło, nie ogarniam... ale naspamowałam, wstyd;D

ocenił(a) serial na 7

to ja odpowiem w jednej :P Figgins był świetnym dyrektorem, o wiele lepszym niż Sue, ona jest genialną postacią samą w sobie, ale empatii względem uczniów trochę jej brakuje ;D poza pewnymi wyjątkami :)No niestety nie mam pomysłu na Sue w NY, chyba że w jakieś szkole artystycznej, ale i tak za bardzo nie byłoby jak powiązać ją z resztą ekipy, tej postaci mi będzie najbardziej brakować, jeżeli zrezygnują zupełnie z Limy. Ciekawa jestem jak to rozwiążą. Mają duże wyzwanie przed sobą, żeby jeszcze jakoś widzów na ostatni sezon przyciągnąć.

Wiesz co, to chyba filmweb coś wariuje, bo wczoraj mi Cudzoziemka pisała, że też nie umiała wysłać wiadomości, bo fw twierdził, że za ostro pojechała :D i też mi później taką ładną wiadomość przesłała podzieloną spacjami ;)

użytkownik usunięty
lola881

Rzeczywiście filmjeb ostatnio wariował, koło 22-23 nic się tu nie dało zrobić.
Ciągle włączam kinomaniaka z nadzieją, że powrócił, ale niestety :( Jestem w żałobie...

ocenił(a) serial na 7

Ja też, niby dużo jest takich stron, ale ciężko mi się przestawić. Jedyne co mogę Ci polecić to kinoman, wygląda identycznie jak kino maniak, ale mimo wszystko trochę mu brakuje, często się zacina i nie wszystko tam jest. Ale może teraz jak padł kinomaniak to tamtą trochę ogarną :D

użytkownik usunięty
lola881

W sensie kinoman. tv? Byłam tam. Nic się nie dało zrobić, a teraz już w ogóle nie działa.

ocenił(a) serial na 7

Właśnie teraz widzę, że nie działa. Ja tam oglądałam wczoraj i dzisiaj rano. Wydaje mi się, że jak padł kinomaniak to wszyscy się tam przerzucili i im co chwilę serwery padają.

użytkownik usunięty
lola881

:/
http://31.media.tumblr.com/507a719e35e378b3ebc902a9b1b2dac2/tumblr_mz9mzwwhtU1s5 7bimo1_400.png
Lol co za ciemniak. Kurt i Rachel też są w NY, ale o nich jakoś wspomniał. W każdym razie Santana będzie:D

ocenił(a) serial na 7

o lol :D spoko, że zapomniał wspomnieć o Santanie, co za cep :D no czyli jednak będzie, tyle dobrze:)

użytkownik usunięty
lola881

"As GLEE gears up for its final season and a half, Fox boss Kevin Reilly has teased a little bit of what the future will hold.

“We do have GLEE through next season, and it will be the final season,” Reilly told reporters after his Press Tour session. “[GLEE creator] Ryan [Murphy]‘s pitched the arc all the way through next season. For the second half of this year, the kids will graduate. We will go to New York exclusively for the second half of the year. And then he’s got some fantastic ideas of what we’re going to do next year for the final year.”

And with graduation, that means there will be some unspecified cast changes. “Some are going to be graduating and moving,” Reilly acknowledged. “Creatively, it would be ridiculous if all of them moved to New York. Some will move on, and they’ll arc back in for special episodes, they’ll always be a part of it. And I think the way it will dovetail next season, we’ll see some familiar faces coming around in some capacity. But for this season, there will be a graduation, and several of the cast members will move on, and others will go to New York…[Once they graduate], we’re not going to be in Ohio for the rest of the season.”

But one person Reilly was OK with confirming would be sticking around?

Jane Lynch (Sue). “As long as there’s a show, there’s Jane,” Reilly said. "

My dopiero kończymy 1 sezon :D

lola881

Tak, mi też przypomina trochę Sheldona :D Taaak opinie o związkach mają zdecydowanie podobne :D Oba odcinki były świetne :D Jak oglądam to nawet nie odczuwam, że te odcinki trwają 1,5h, tak mi szybko zlatują :D Szkoda, że tak mało jest odcinków w sezonie.

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

Dokładnie, szybko leci :) chociaż ja już jestem przyzwyczajona, bo wszystkie hiszpańskie seriale trwają 1,5 godziny, więc nie odczuwam zupełnie. Ale akcja jest świetna:) a Watson też fajny, po pierwszym odcinku nie byłam do niego przekonana, ale teraz bardzo go lubię, równoważy Sherlocka i jego dziwactwa ;)

lola881

No, a ja właśnie nie jestem przyzwyczajona, bo oglądam seriale które mają po 40 czy 50min max :D A tu nagle 1,5h :D Ale jest akcja, więc się tego nie odczuwa :D Watson też mi się podoba:D Ale Sherlock wymiata :D Benedict ma fajny głos:D

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

No i ten akcent <3 super się słucha. Obejrzałaś tbbt?

lola881

tak, jest boski:D aaaa ratuj!!!! chcę obejrzeć 3 odcinek, ale znalazłam tylko z lektorem:/ oddajcie mi kinomaniaka!!!! a Ty znalazłaś może z napisami?
Ale który odcinek tbbt?:P bo jeżeli pytasz o ten najnowszy, to jeszcze nie:P

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

Niestety ja mam ściągnięty z lektorem właśnie, nie znalazłam innego.
Mówię o 7x13, widziałaś?

lola881

Buuu:((( Ja szukam cały czas, ale nic nie znalazłam :(((( Załamie się chyba :(((
Nie, 7x13 nie widziałam jeszcze. I jak fajny odcinek? :)

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

Szkoda, hm...no taki sobie. Lenny znowu odwalali, może się znowu rozstaną, ja już ich mam serdecznie dosyć :D za to Sheldon był kochany, pierwszy raz był poważny podczas rozmowy z Leonardem i nawet mu współczuł :O tak szczerze, bez złośliwości. Musisz to zobaczyć :D

lola881

Ty mówisz o odcinku z tego tygodnia tak? Czy o tym, w którym Penny dostała rolę w serialu, ale ją wycieli?

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

Tak, to jest ten odcinek z Penny, którą wycieli. No to jest ostatni chyba :D
aa nie, czekaj, namieszałam:D już jest nowszy. Ale ja mowie o tym z Penny własnie :D

lola881

Nie, to nie jest ostatni :D To jest 7x12 a nie 7x13 :P 7x13 był w tym tygodniu :D 7x12 był 2 stycznia:D

lola881

A obejrzałaś już 3 odcinek Sherlocka?

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

tak, wczoraj wieczorem obejrzałam:) zagmatwany odcinek, dużo się działo :D

lola881

zgmatywany, ale świetny:) a drugi sezon już zaczelas?

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

nope :) ale może dzisiaj :) Moriarty zapowiada się na dobrą postać. Potrafi zorganizować Sherlockowi czas :D

lola881

szkoda:P Moriarty zdecydowanie zapowiada się ciekawie:) Sherlock wariuje jak nie ma co robić:D więc dobrze, że jest ktoś, kto nie pozwala mu się nudzić:D

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

a Ty już zaczęłaś?:)

lola881

tak:)

użytkownik usunięty

Nie podoba mi się ! ;((

ocenił(a) serial na 8
anik756

Co tu tak pusto? Żałoba po kinomaniaku? :(((

użytkownik usunięty
anik756