Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122850
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów
anik756

Mogliby dać już jakąś scenkę, zdjęcia, cokolwiek :(

Ja tak samo. Niepotrzebnie w tych późniejszych sezonach ją na siłę pchali do odcinków.

ocenił(a) serial na 8
Kate123

Jeszcze ponad 2 tygodnie czekania na nowy odcinek. Ja nie wytrzymam :((( Podejrzewam, że w przyszłym tygodniu coś już nam dadzą. Przynajmniej mam taką nadzieję. Jeszcze tylko na jeden serial czekam z taką sama niecierpliwością jak na Arrowa. Nie mogę się doczekać TO strasznie mnie wciągnął :DDD

anik756

Ja z taką niecierpliwością czekam na TW, Arrow, OUAT i Reign :D Na pozostałe też, ale już nie z taką obsesją :D
O tak, TO jak na razie jest super :)
Oglądam sobie teraz sceny Olicity z 2 sezonu :)

ocenił(a) serial na 8
Kate123

O OUAT nie wspominam bo jak sobie przypomnę ile trzeba czekać to mnie szlag trafia :/// Reign zostało mi jeszcze 2 odcinki do nadrobienia. Za TW jakoś nie mogę się zabrać nie wiem czemu, ale nie ciągnie mnie do tego serialu. Może jak coś więcej zacznie się dziać pomiędzy Stydią to zacznę nadrabiać ;)

TO na prawdę jest świetne może dlatego, że nie skupiają sie na wątkach miłosnych tylko na akcji :DDD

anik756

I to jeszcze po takiej końcówce... I jak Ci się podoba Reign?
Zabieraj się koniecznie za TW :) 2 sezon jest o wiele lepszy niż 1. A 3 to już w ogóle i jest sporo Stydii :)

Dokładnie i bardzo się z tego cieszę, bo wolę akcję niż te obecne w każdym serialu trójkąty...

ocenił(a) serial na 8
Kate123

Reign jest w porządku przyjemnie się ogląda, ale jak na razie nie porwał mnie do tego stopnia, żebym wyczekiwała jego powrotu z utęsknieniem. Uwielbiam Bash'a, Francis też jest spoko tylko ten nieszczęsny trójkąt :///

Jak nadrobię Reign i Castla to może zacznę TW.

Właśnie siedzę na tumblru i czytam fanfice o Olicity :DDDD

anik756

Ja już tyle ich wczoraj przeczytałam, że musiałam dzisiaj zrobić przerwę :D
Ale jakbyś chciała to ten jest fajny :D http://www.fanfiction.net/s/9956233/1/Two-Left-Feet

ocenił(a) serial na 8
Kate123

zaraz sobie przeczytam tylko skończę ten który zaczęłam ;)

ocenił(a) serial na 8
Kate123

http://www.greenarrowtv.com/arrow-screencaps-from-the-blast-radius-promo-trailer /16112?pid=2820

screeny ze scenki do 2x10 :DDD poprawka są z promo :((((

użytkownik usunięty
anik756

http://www.youtube.com/watch?v=9WQA7a0X3Pk oh my god
xDDD

ocenił(a) serial na 7

Mega :D słyszałam to już :D w momencie kiedy pada po raz pierwszy "filiżanka" wyśpiewane z takim uczuciem za każdym razem nie mogę ze śmiechu :D niemniej zmiana wizerunku na plus :P

użytkownik usunięty
lola881

Na jakim ja świecie żyję, dopiero teraz to usłyszałam:D No ale w sumie skąd miałam wiedzieć, tego to chyba poza kanałem polo tv nigdzie nie puszczają:D O jezu nadal ryczę ze śmiechu :DDD I jeszcze te komentarze na dole xDDD

ocenił(a) serial na 7

Nie wiem gdzie puszczają, mam nadzieje, że nigdzie :D ale przebój o filiżance nie mógł zostać tak po prostu pominięty w Internecie :D ja dostałam link do tej piosenki jakieś 3 tygodnie temu :D wiesz, tam jest na pewno ukryta metafora,której my prostu nie chcemy dostrzec :D chociaż z metaforą czy bez i tak rozwala :D

użytkownik usunięty
lola881

Czuję się pominięta, nikt mi tego hiciora wcześniej nie wysłał :( Nie wiem co Michał próbował nam przekazać. Porównuje ukochaną kobietę do filiżanki czy raczej przyznaje się do swojego fetyszu? :D

"Piję kawę, jest cudownie,
Świat zatrzymał się na chwilę
Gdy ku tobie zbliżam usta,
Znowu w brzuchu mam motyle."

Ja mam tak jak jem milkę, może też powinnam napisać o niej piosenkę:D

ocenił(a) serial na 7

Myślę, że piosenka o czekoladzie byłaby lepsza niż o filiżance, mimo wszystko :D:D

ciekawe są słowa "wie dokładnie gdzie jej miejsce, gdy odkładam ją na spodek" :D ciekawe byłaby interpretacja w odniesieniu do ukochanej :D

użytkownik usunięty
lola881

Biedna filiżanka, spełnia jego zachcianki i fantazje, a sama nie dostaje w zamian nic. Jeszcze ją ustawia jak mu się podoba :( Mógłby chociaż napisać, że po wypiciu kawy dba o czystość i bezpieczeństwo tej porcelanowej panny :D

anik756

Jest ktoś? :)

użytkownik usunięty
Kate123

Ja jestem. Piję wodę, jest cudownie :D

Ja chciałam sobie iść właśnie herbatę zrobić :D
Obejrzałam przedostatni odcinek Nikity i jestem w szoku. Ciekawe jak przetrwam finał, który zaraz włączę xD

użytkownik usunięty
Kate123

Ale koniecznie w filiżance :D

A czemu? :D

użytkownik usunięty
Kate123

Bo bez niej dzień straciłby smak, muzyka rytm, urodę kwiat. Bo bez niej dzień, bez pary bal, miłość bez róż, morze bez fal. Rany, że też tego nie wiesz :D

Wyleciało mi z głowy :D

użytkownik usunięty
anik756

"Jak się wkręcić do elit arystokratycznych? Czy jest w ogóle możliwe, aby zwykła dziewczyna wydała się za księcia czy kogoś tego typu? Po prostu już nawet nie chodzi o małżeństwo na stałe, ale o nazwisko czy tytuł.
Przypuśćmy, że mam takie pragnienie - od czego zacząć? Przypuśćmy też, że potrafiłabym uwieść kogoś takiego - nie chodzi nawet o urok osobisty, ale świadome działanie.
Wiem, że w Polsce podobno nie można używać tytułów szlacheckich i że to stary świat, ale no, chciałabym być np. księżną. Jeszcze fajniejsza sprawa, samemu zasłużyć na taki tytuł - nie orientuję się, wiem tylko że królowa Angielska przyznaje takie tytuły.
Ale poważnie teraz pytam, w dobie internetu - dałoby się kogoś takiego uwieść czy też wstępnie poznać przez jakiś portal czy też w jakiś sposób inny? Sprawdzałam, nie ma specjalnego forum, ale być może takie osoby bywają w pewnych miejscach - niekoniecznie wirtualnych."

http://media.tumblr.com/tumblr_m77edu7sbG1qlizwq.gif

użytkownik usunięty
anik756

Dziewczyny polecacie jakieś filmy na sylwestrowy wieczór ? :D

użytkownik usunięty

http://www.filmweb.pl/film/Sylwester+w+Nowym+Jorku-2011-584455 ja ten będę oglądać, jeszcze nie widziałam :D

użytkownik usunięty

Oo dziękuje ;) Nie słyszalam o nim, a wygląda na idealny na tę noc :D

ocenił(a) serial na 7

Sylwester w Nowym Jorku to bardzo przyjemny film, ale jeszcze polecam Cztery pokoje, jak ktoś lubi pokręcenie Tarantino i Rodrigueza :D

użytkownik usunięty
lola881

Ok,dziękuje :D

lola881

hej Kochana:*:)) Najserdeczniejsze życzenia noworoczne^^
Wiele szczęścia i sukcesów Ci życzę:D

ocenił(a) serial na 7
NekoNinjia85

Hej :* Tobie również wszystkie co najlepsze w Nowym Roku, spełnienia wszystkich planów i marzeń :* teraz mi się przypomniało o przepisie, sorry, zaraz będziesz miała na privie :)

lola881

Dzięki:))) Nie szkodzi:), mam jeszcze tydzień luzu, więc zdążę pewnie zrobić to pyszne ciasto, na które mi narobiłaś apetytu:DDD

ocenił(a) serial na 7
NekoNinjia85

Ok, to daj znać czy ci coś wyszło :D tylko nie zrażaj się tym, że masa się będzie strasznie kleić, wynik dodawania miodu, ale da się to rozsmarować jakoś :D placki mają być naprawdę cienkie, trochę i tak urosną:) i najlepiej jeszcze żebyś miała wysoką formę, tak co się nie rozjedzie ciasto i krem nie spłynie :)

lola881

spoko^^ życie to wyzwanie;)))
pieczenie wyrabia w człowieku determinację i cierpliwość;PP
ps. klei się mówisz? w takim razie mój synek się ucieszy buszując w misce z kremem:DDD

ocenił(a) serial na 7
NekoNinjia85

Oj tak, cierpliwość wyrabia zdecydowanie :D ale miodowa masa jest pyszna, maluchowi na pewno zasmakuje :D

lola881

http://www.youtube.com/watch?v=0SEg695ce3k

dzięki za przepis:)))

w podziękowaniu przesyłam Ci kika pozytywnych dźwięków;PP

nie wiem czy lubisz Kamila Bednarka, ja tak^^
tak czy inaczej ta piosenka nastraja bardzo pozytywnie:)))

ocenił(a) serial na 7
NekoNinjia85

Dziękuję :* lubię, lubię :) zdecydowanie nadaje się do relaksu :)

anik756

OMG, a ja się kiedyś zachwycałam grą Niny, że tak wspaniale pokazuje Elenę i Kath. Tatiana jest od niej milion razy lepsza.

użytkownik usunięty
Kate123

http://24.media.tumblr.com/a6e4cc55bdb4fd0cf73f87d1e86566e7/tumblr_morhrtXSWN1rr yqqpo6_250.gif

http://media.tumblr.com/tumblr_m5sef5jWhk1qbqmel.gif

użytkownik usunięty
Kate123

Nie czujesz dowcipu, ale jak skończysz cały sezon to ci wkleję więcej linków:D Na którym odcinku jesteś?

Obejrzałam dzisiaj 1x03 :)

ocenił(a) serial na 7
Kate123

Ja sobie właśnie odpaliłam pierwszy odcinek :) już od dłuższego czasu się do tego zabierałam, więc najwyższy czas obejrzeć. Na razie nie ogarniam o co w ogóle chodzi, ale dzięki temu bardzo wciąga:)

lola881

Powiem Ci, że im dalej to tym bardziej nic nie wiadomo :D Niby się wyjaśnia, ale zaraz milion nowych niewiadomych :D Ja właśnie oglądam 1x05 :)

ocenił(a) serial na 7
Kate123

teraz już przynajmniej rozumiem sens plakatu :D:D pewnie na początku będą komplikować jeszcze bardziej, a z czasem może coś się wyjaśni :P w każdym razie zagadka nietypowa ;)

WOW, 4 odcinek był genialny!

użytkownik usunięty
Kate123

Cały serial jest:D

Potwierdzam :)
Bardzo lubię Helenę ;)

użytkownik usunięty
anik756

Ma ktoś kontakt z Teki? Dawno jej nie było, nawet na święta... wszystko u niej w porządku?