A ja przez najbliższe 2 tygodnie będę miała zajęcie :D Będę jeździć do mojej siostrzenicy bo moja siostra jest w szpitalu i trochę tam poleży, a mała nie ma z kim zostać. Więc dobra ciocia będzie jej dotrzymywać towarzystwa w oczekiwaniu na rodzeństwo :DDDD
Wiem, że nie powinnam marudzić, tylko cieszyć się, że w ogóle mam pracę, ale kurde no 11 dni pod rzad to chyba lekka przesada;/ A ja ciągle nie jestem do końca zdrowa, więc już w ogóle;////
Pocieszaj się, że już jeden dzień mniej :) A po tych jedenastu dniach pracy ile będziesz miała wolnego?
No to poszalejesz przez ten jeden dzień :P :D A jak z urlopami nie ma problemów?
No jak cholera:P Z tego co wiem, to nie ma z tym problemów większych, ale ja na razie za krótko pracuję.
Oj a ja dopiero wieczorem będę mogła obejrzeć :((( Jak ja wytrzymam wiedzą, że już jest do obejrzenia, a ja muszę czekać :((((
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
http://images.wikia.com/shakeitup/images/5/51/Runther_otp.gif
http://24.media.tumblr.com/f74a1634109e3406041c6faec4174a6f/tumblr_mfmuyzyscb1r0 p7xuo2_250.gif
Heaven, I'm in heaven and my heart beats so that I can hardly speeeeak :P
Idę obejrzeć całość, nie miałam pojęcia że Ian Bohen będzie <333
Boże, ale ja jestem głupia............................. Przecież już wyszedł nowy odcinek xDDDDDDDDD
Hej :) Zamartwiam się nowym odcinkiem Arrow. Laurel jest jak Lana, która ciągle stała pomiędzy Clois.
Wkurza mnie to, że pchają ją znowu do Olliego :/// Niech jej znajda jakiegoś innego faceta i niech sobie będzie szczęśliwa, ale z dala od Olivera i Felicity ;) Nie ja nie dam rady z drugą Laną :/
Dokładnie... Przecież nawet i bez Olliego mogłaby miec ciekawy wątek, gdyby tylko się postarali i coś wymyślili. Ale nie, po co? Bo przecież oni są sobie przeznaczeni...................
Idź z tym przeznaczeniem bo mnie cholera bierze jak sobie przypomnę te durnoty, które opowiadała Katie :/// Ja tam nie widzę ich razem bo jak dla mnie między nimi wydarzyło się zbyt dużo złych rzeczy, które zawsze wisiałby nad ich "związkiem". Mam tylko nadzieję, że nie zepsują jutrzejszego odcinka tym pchaniem na siłę Laurel do przodu tak jakby to ona była najważniejsza :////
Mam złe przeczucie. A jak Laurel przekona Olliego, że powinni do siebie wrócić? Z tego co widać w promo, Laurel zostanie porwana. I kto ruszy jej z pomocą? Ja tego nie wytrzymam :/
Ona jest cholernie męcząca :/// No nasz bohater przecież nie może zostawić damy w opałach, a zwłaszcza, że to Laurel ://// Pocieszam się tylko, że w 2x12 może nie będzie jej tak dużo i skupią się na Roy'u i jego szkoleniu, a ona będzie się tam jakoś przewijać niby z jakimś "ciekawym" wątkiem :) Ja chcę żeby w końcu dali odcinki poświęcona Felicity bo to ciekawi mnie o 1000 razy bardziej niż wyczyny panny Lance ;)
Byleby przetrwać 2x11 i może będzie już dobrze. O Felicity będzie, ale chyba później, bo jej wątek ponoć ma być świetny i przeciągnięty na większą ilość odcinków, więc dlatego teraz go nie dają, bo się dużo i bez tego dzieje.
Już nie mogę się ich doczekać :D Czuję, że po 2x11 będę równie wkurzona jak w Smallville w 8x10 :/// Chciałabym się mylić, ale mam przeczucie, że Laurel dużo namiesza między Olicity i przez nią się od siebie oddalą :////
Dlatego na nic się nie nastawiam, będę mniej rozczarowana. Może nawet Laurel Nas pozytywnie zaskoczy, kto wie xD
już w czwartek się dowiemy co wymyślili dla Laurel i czy bardzo się wkurzymy :DDD
Ja się pocieszam tym, że przynajmniej w Reign mój ship dostaje szansę na rozwój :DDD Ja już chcę czwartek!!!
Oj aż się boje tego 2x11 :(((
Jakoś jestem spokojna o Reign i Mabastiana przynajmniej w kilku najbliższych odcinkach ;))) Najważniejsze dla mnie, że w końcu będą mieli więcej wspólnych scen bo jak do tej pory było ich jak na lekarstwo :(