Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122860
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów
ocenił(a) serial na 6
Kate123

Ogladalam :D ale szczerze to nie wiem czy bede ogladac dalej....

użytkownik usunięty
Kate123

Tu mi się podoba... :D

anik756

Rano TW asdfdgfhgjfjdhgs :D

ocenił(a) serial na 8
Kate123

Kate jest nowy rozdział :DD

anik756

Widziałam :)

ocenił(a) serial na 8
anik756

OLA wołam Cię!!!!!

anik756

Jestem.

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Co tam u Ciebie słychać? Jak w pracy?

anik756

Męcząco;( Jeszcze tyle dni przede mną a ja już mam dosyć... A co u Ciebie?

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

A ja przez najbliższe 2 tygodnie będę miała zajęcie :D Będę jeździć do mojej siostrzenicy bo moja siostra jest w szpitalu i trochę tam poleży, a mała nie ma z kim zostać. Więc dobra ciocia będzie jej dotrzymywać towarzystwa w oczekiwaniu na rodzeństwo :DDDD

anik756

O to fajnie :D

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Nom fajnie :D A Ty mówisz, że męczą w robocie? Biedactwo moje :(((

anik756

Wiem, że nie powinnam marudzić, tylko cieszyć się, że w ogóle mam pracę, ale kurde no 11 dni pod rzad to chyba lekka przesada;/ A ja ciągle nie jestem do końca zdrowa, więc już w ogóle;////

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Pocieszaj się, że już jeden dzień mniej :) A po tych jedenastu dniach pracy ile będziesz miała wolnego?

anik756

Jeeaa :) Zapewne tylko 1...

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

No to poszalejesz przez ten jeden dzień :P :D A jak z urlopami nie ma problemów?

anik756

No jak cholera:P Z tego co wiem, to nie ma z tym problemów większych, ale ja na razie za krótko pracuję.

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

Z tego co ja wiem to po 2 miesiącach już Ci się należy urlop.

anik756

Serio? Ja się na tym nie znam :P

ocenił(a) serial na 8
_Sloneczko_2034

tak po dwóch miesiącach już możesz brać urlop

anik756

Fajnie :)

anik756

Reign spoilers
http://www.youtube.com/watch?v=-8Es_e-euAM
Już niedługo :D

ocenił(a) serial na 8
Kate123

Mary martwi się o Bash :DDDDDD

Jejku już tylko kilka dni :DDDD

anik756

W czwartek szykuje się dużo feelsów :D

ocenił(a) serial na 8
Kate123

Oj a ja dopiero wieczorem będę mogła obejrzeć :((( Jak ja wytrzymam wiedzą, że już jest do obejrzenia, a ja muszę czekać :((((

użytkownik usunięty
anik756

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
http://images.wikia.com/shakeitup/images/5/51/Runther_otp.gif
http://24.media.tumblr.com/f74a1634109e3406041c6faec4174a6f/tumblr_mfmuyzyscb1r0 p7xuo2_250.gif

Co obejrzałaś???

użytkownik usunięty
Kate123

Widziałam końcówkę BatB i umieraaaaaam :D

Cudna scena, prawda? <333 :D

użytkownik usunięty
Kate123

Heaven, I'm in heaven and my heart beats so that I can hardly speeeeak :P
Idę obejrzeć całość, nie miałam pojęcia że Ian Bohen będzie <333

Boże, ale ja jestem głupia............................. Przecież już wyszedł nowy odcinek xDDDDDDDDD

użytkownik usunięty
Kate123

Jfc xD To się zrozumiałyśmy:D

Teraz już rozumiem xD Była cudna scena, ale jeszcze jej nie widziałam :D

użytkownik usunięty
Kate123

Na youtube jest cały odcinek:D

anik756

WOW. Odcinek TW po prostu rewelacja. I CAN'T.

ocenił(a) serial na 8
anik756

Witam :D

Co tu dzisiaj tak pusto?

anik756

Hej :) Zamartwiam się nowym odcinkiem Arrow. Laurel jest jak Lana, która ciągle stała pomiędzy Clois.

ocenił(a) serial na 8
Kate123

Wkurza mnie to, że pchają ją znowu do Olliego :/// Niech jej znajda jakiegoś innego faceta i niech sobie będzie szczęśliwa, ale z dala od Olivera i Felicity ;) Nie ja nie dam rady z drugą Laną :/

anik756

Dokładnie... Przecież nawet i bez Olliego mogłaby miec ciekawy wątek, gdyby tylko się postarali i coś wymyślili. Ale nie, po co? Bo przecież oni są sobie przeznaczeni...................

ocenił(a) serial na 8
Kate123

Idź z tym przeznaczeniem bo mnie cholera bierze jak sobie przypomnę te durnoty, które opowiadała Katie :/// Ja tam nie widzę ich razem bo jak dla mnie między nimi wydarzyło się zbyt dużo złych rzeczy, które zawsze wisiałby nad ich "związkiem". Mam tylko nadzieję, że nie zepsują jutrzejszego odcinka tym pchaniem na siłę Laurel do przodu tak jakby to ona była najważniejsza :////

anik756

Mam złe przeczucie. A jak Laurel przekona Olliego, że powinni do siebie wrócić? Z tego co widać w promo, Laurel zostanie porwana. I kto ruszy jej z pomocą? Ja tego nie wytrzymam :/

ocenił(a) serial na 8
Kate123

Ona jest cholernie męcząca :/// No nasz bohater przecież nie może zostawić damy w opałach, a zwłaszcza, że to Laurel ://// Pocieszam się tylko, że w 2x12 może nie będzie jej tak dużo i skupią się na Roy'u i jego szkoleniu, a ona będzie się tam jakoś przewijać niby z jakimś "ciekawym" wątkiem :) Ja chcę żeby w końcu dali odcinki poświęcona Felicity bo to ciekawi mnie o 1000 razy bardziej niż wyczyny panny Lance ;)

anik756

Byleby przetrwać 2x11 i może będzie już dobrze. O Felicity będzie, ale chyba później, bo jej wątek ponoć ma być świetny i przeciągnięty na większą ilość odcinków, więc dlatego teraz go nie dają, bo się dużo i bez tego dzieje.

ocenił(a) serial na 8
Kate123

Już nie mogę się ich doczekać :D Czuję, że po 2x11 będę równie wkurzona jak w Smallville w 8x10 :/// Chciałabym się mylić, ale mam przeczucie, że Laurel dużo namiesza między Olicity i przez nią się od siebie oddalą :////

anik756

Dlatego na nic się nie nastawiam, będę mniej rozczarowana. Może nawet Laurel Nas pozytywnie zaskoczy, kto wie xD

ocenił(a) serial na 8
Kate123

już w czwartek się dowiemy co wymyślili dla Laurel i czy bardzo się wkurzymy :DDD

Ja się pocieszam tym, że przynajmniej w Reign mój ship dostaje szansę na rozwój :DDD Ja już chcę czwartek!!!

anik756

Obstawiam, że bardzo :D

Tu też się wolę nie nakręcać, bo nigdy nic nie wiadomo :P

ocenił(a) serial na 8
Kate123

Oj aż się boje tego 2x11 :(((

Jakoś jestem spokojna o Reign i Mabastiana przynajmniej w kilku najbliższych odcinkach ;))) Najważniejsze dla mnie, że w końcu będą mieli więcej wspólnych scen bo jak do tej pory było ich jak na lekarstwo :(

anik756

Mam tyle odcinków, że nie wiem aż co oglądać xD

ocenił(a) serial na 8
Kate123

A co masz jeszcze do obejrzenia?