CUDO <3333 Ja proszę tylko o jedno żeby w nadchodzących odcinkach pomimo, że to Laurel ma być w centrum o chociażby jedną piękną scenę Olicity i dużo, dużo akcji:))) Nic więcej mi nie trzeba :))))))
Dokładnie :) Tylko wątek Laurel jest nudny. Byle była akcja i Olicity to ją jakoś przeboleję :P Widziałaś zdjęcia z 2x12? :D
Nie nie wchodziłam dzisiaj na tag Arrow'a ani Olicity. Dzisiaj przeglądam tag z Reign:DDDD
Jak masz to wrzuć :DDD
http://www.greenarrowtv.com/arrow-2-12-tremors-official-images-training-for-roy- drama-on-the-island/16201
Na twitterze dostaję informację, więc nie muszę przeglądać tagów :D
To samo sobie pomyślałam, jak zobaczyłam te zdjęcia :DD I Oliver będzie uczył Roy'a, tak samo jak Shado uczyła jego (ta miska z wodą)
HAHAHAHAHA no to sie ubawilismy :D
Ale dobrze, ze Caro nie leci na Klausa to czyniloby z niej okropna hipokrytke :D
Wlasnie, dobrze, ze tak sie nie stanie,bo przeciez Damon jest milion razy gorszy, anielska aureola Klausa dawno go juz oniesmielila :D
Niekoniecznie,biorąc pod uwagę fakt, że to, po pierwsze życie i związek Eleny,nie Caroline. Nie wspominając o braku taktu i jakiejkolwiek wyrozumiałości :)
Więc moim zdaniem to nie było jej prawo.
Ależ ona ma prawo włazić z buciorami w życie Eleny, dyktować jej z kim może się związać, a z kim nie. No i przede wszystkim ma absolutne prawo cieszyć się z nieszczęścia swojej przyjaciółki. Bo przecież Damon to morderca i gwałciciel, nie to co Klaus z którym będzie się miziać pół odcinka później.
Ej! Przychodzisz tutaj i od razu jakieś aluzje czynisz!
Ogarnij, wyjdź na dwór,idź na spacer... żeby Twoje hamulce się przystopowały :)
Fakt,zrobiłam błąd wywiadając się tutaj, gdzie coś takiego jak własne zdanie nie istnieje. Ja nie widzę u tu żadnych aluzji, ktoś tu chyba lubi nadinpretować. Trzeba było gdzieś zaznaczyć,że to Wasze prywatne forum i nie mam prawa "czynić tutaj aluzji". Przy okazji, zwrot "ogarnij się" odbieram jako lekką obrazę. A na spacerze byłam, co jak widać innym też się przyda dla ostudzenia emocji. Nie musicie się trudzić odpisywaniem, bo postanowiłam zaprezentować moją kulturalną stronę i żeby oszczędzić Wam stresu ( bo skoro wzywacie innych, żeby Was "trzymali" to chyba się stresujecie), więc na tym skończymy tę pseudodyskusję o wyjątkowo niskim poziomie. Moją zasadą jest: nie kłócić się z prawicowcami, fanatykami i zaangażowanymi fanami seriali, bo kończy się niemiło. A ja chciałam tylko wyrazić swoje zdanie,nie miałam zamiaru nikogo obrazić. Dobranoc i życzę wielu miłych, konstruktuwnych dyskusji.
Ależ powiało intelygencją :D
Brawo za spacer! widać moje wskazówki są przydatne ;D
Pozdrawiam.bez odbioru.
Miałam nie odpisywać, ale nie chcę, żebyś popadła w samozachwyt- spacer nie był wynikiem Twej rady (nie przeczę, że bardzo mądrej), ale po prostu jak co tydzień wybrałam się do kościoła, co w moim wypadku oznacza całkiem długi spacer. Miłego oglądania serialu, zapowiada się fajny odcinek. Aha, i ten komentarz nie ma wydźwięku ironicznego (często się tu zdarza, a ja nie chcę nieporozumień). Precz z internetowym sarkazmem :)
Pieskowi dobrze jest:P Mi to jego kota było żal, jak go męczył podczas sesji zdjęciowej.
http://www.filmweb.pl/serial/Pami%C4%99tniki+wampir%C3%B3w-2009-502112/discussio n/Nie+wydaje+wam+si%C4%99%2C+%C5%BCe+Stefan+wygl%C4%85da+jak+idiota+jako+wampir+ %3AP,2371455 temat miesiąca:D
Moje wrażenia:
- TĘSKNIĘ ZA BARRYM
- ładna końcówka z Olicity
- BARRY
- padłam ze śmiechu na scenie Theroya, jak się miziali i butelki im jebły na głowę, normalnie komiczne to było xD
- Drewniana Laurel pokazała jakieś emocje na końcu, byłam w szoku:p Mam nadzieję, że będzie więcej scen z matką Sebastiana, bo lubię jak akcje rozgrywają się w szpitalach psychiatrycznych.
- OBUDŹCIE ALLENA
- nie wierzę, że Lance wciąż nie rozpoznaje Olivera podczas ich tajnych spotkań. Nawet z tą maską widać, że to on. No ale cóż;P
- Nie no, ale serio, już nie będzie Granta w Arrow? :( Myślałam, że będzie w 3 odcinkach. I co, mam czekać teraz na Flasha żeby go znów zobaczyć, no way.
Też myślałam, że Barry będzie w tym odcinku. Albo, że chociaż pokażą, jak Felicity go odwiedzała. Szkoda :( Laurel mnie nie wkurzała tak jak zwykle, ale i tak jej wątek na razie mnie nudzi. Scena w szpitalu była fajna, też takie lubię. A co do nierozpoznawania Olivera to ja już przywykłam, w Smallville było tak samo :P I Olicity oczywiście <333 Umrę, jak oni się w końcu pocałują :D
Oli zachowuje się jak pies ogrodnika, musi się wreszcie ogarnąć chłopaczyna :P Są jakieś ciekawe spoilery?
Dokładnie :D
Następny odcinek będzie chyba cały o Laurel.Chociaż to akurat nie jest zbyt ciekawe :D W 2x12 Arrow będzie trenował Roy'a, a w 2x13 wraca Sara :) A i w 2x14 chyba ktoś zginie.
Tytuł 2x14 - Time of Death :( Też tak myślę, ale to by było zbyt piękne, żeby mogło być prawdziwe :P
Dokładnie, ale obawiam się, że niestety to będzie ktoś z ich rodziny :( No bo kto inny? Sara to by było trochę bez sensu, Lance też odpada. Więc stawiam na Laurel albo ich matkę, bo też ma się pojawić.
widziałaś?
http://31.media.tumblr.com/363cf9c0974e2989ddc19919953f1705/tumblr_mzn5jd4q3D1sv gijbo1_500.jpg
http://31.media.tumblr.com/09837ac682022f786f9b62005313f4c6/tumblr_mzn5jd4q3D1sv gijbo2_500.jpg
Jej, już się nie mogę doczekać :D