Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122850
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

I teraz nareszcie się dowiemy :)

Ja ją polubiłam, jest zdecydowanie lepsza niż Laurel :P Ja czekam na jutrzejszy odcinek, bo będzie dużo Olicity <3

ocenił(a) serial na 8
Kate123

Mabastian <333 Niech Reign już wraca :DDD W końcu dostaniemy więcej scen Mary i Basha na co czekam od początku serialu. Bo jak na razie to było ich niewiele, ale i tak wystarczyły żebym ich pokochała całym sercem ;)))

ocenił(a) serial na 8
anik756

ja tak samo, bylo ich zbyt mało, a wyglada na to, że teraz bedzie ich więcej <3

ocenił(a) serial na 8
NaomiClark_

Nareszcie będzie ich więcej :D Bo jakoś Mary i Francis mi nie pod pasowali jako para :) No i mam nadzieję, że dowiemy się czegoś więcej o samym Bashu.

ocenił(a) serial na 8
anik756

miedzy nimi w ogole nie czułam żadnej chemii :D dlatego od razu nie spodobało mi się połączenie Mary z Francisem.

ocenił(a) serial na 8
NaomiClark_

Ja też nie widzę chemii między Frary.

anik756

Chyba Cami już nie polubi Klausa:)

ocenił(a) serial na 8
alien_2

na to wygląda, Klaus to jednak jest kawał skurczybyka. :3

anik756

Bluszek, wykreślili z listy Hayley i Elijah, ale to było akurat do przewidzenia :P

użytkownik usunięty
anik756

Nie podoba mi się już to SH... w sumie się cieszę na 2-godzinny finał w przyszłym tygodniu, obejrzy się i będzie już spokój ;P

Mi się podobał, bo nie było Katriny, ale masz rację, to już nie jest to co na początku :/

użytkownik usunięty
Kate123

Mieli takie fajne pomysły na początku to je porzucili na rzecz robienia z Washingtona zombie. Aż się boję co będzie w 2 sezonie, jak teraz wymyślają takie pierdoły... Nicole Beharie gra ostatnio jakby jej się nie chciało, jedynie po siostrze Abbie widać emocje. Totalnie zawiodłam się na Ichabbie, myślałam że z każdym odcinkiem będą coraz bardziej rozwijać ich przyjaźń, ale jedyne co dostajemy to wspólna przymiarka spodni rurek. Ale żeby nie było, że tylko narzekam i po co w ogóle oglądam, to wątek rodzinny Irvinga mi się bardzo podoba. No i oczywiście warto przemęczyć te 40 minut dla cudownego Ichaboda :D

This! Uwielbiam Jenny, mogliby ją częściej pokazywac zamiast Katriny.
A oglądałaś już TW albo Castle? :)

użytkownik usunięty
Kate123

TW widziałam. Nie wiesz może czy Shelley Hennig zostanie na dłużej w serialu? Ucieszyłam się jak ją zobaczyłam:D

I jak wrażenia? :D Ponoć ma zostać na dłużej :D

użytkownik usunięty
Kate123

O, to super :D Odcinek świetny, im dalej tym lepiej, pomysły mają nadal ciekawe i przede wszystkim oryginalne. Tylko psują Isaaca, nie rozumiem w ogóle o co ten wzajemny foch między nim a Scottem. Wciąż mam w głowie końcową scenę przed hiatusem, jak Scottowi się micha cieszy kiedy widzi razem Allison i Isaaca. A teraz nagle ma wąty, swoją drogą z jakiej racji, przecież już ze sobą nie chodzą. To tylko on może sobie flirtować z innymi dziewczynami, ale jak ktoś się zbliży do Allison to jeb na ścianę :D Cudna scena Stydii, szkoda że scenarzyści bawią się z nami w kotka i myszkę.

Nie wiem czy to prawda, bo żadnych spoilerów na ten temat nie było tylko szalone teorie na tumblrze, że może Malia będzie ze Stilesem :P Dokładnie, ja nie wiem jak to jest możliwe, że z odcinka na odcinek jest coraz lepiej, a dopiero były dwa :D

użytkownik usunięty
Kate123

No i dobrze, już dawno powinni mu znaleźć dziewczynę. Jestem sercem za Stydią, ale jak to ma być tak, że jak są jakieś problemy to Stiles jest kochany, a jak jest wszystko to ok to lecimy do bliźniaka, to ja dziękuję...

Dokładnie. Kocham Stilesa całym sercem i chcę, żeby miał cudowną dziewczynę. Lydia się zmieniła na lepsze, ale jeszcze nie wiadomo jak to się potoczy. Tak samo z Olicity, wprowadzili Barry'ego i coś ruszyło do przodu :)

użytkownik usunięty
anik756

Lola, widziałaś?:D
http://24.media.tumblr.com/138296ac78ee37c5f178f39326df9adf/tumblr_mzdadut2bS1r4 ezfzo2_500.jpg

ocenił(a) serial na 7

widziałam :D nawet przeróbkę już widziałam :D ale Chace'a ulizali, straszna stylizacja :D

użytkownik usunięty
lola881

Jaką przeróbkę?:D

ocenił(a) serial na 7

haha z Markiem i Dianą, reszta wycięta :D ale nie mam tego, nie reblogowałam :D

użytkownik usunięty
lola881

Hah:D Ale Chace rzeczywiście ulizany, taki g(l)eek z niego :D

anik756

“WELCOME TO THE BITTER BALL — Hoping to help everyone move past recent traumatic events, Caroline convinces Elena and Bonnie to attend Whitmore College’s “Bitter Ball” for broken-hearted students. Bonnie is intrigued with a fellow student named Liv (guest star Penelope Mitchell), who appears to be dabbling in witchcraft. Tyler starts to worry about Matt’s relationship with Nadia (guest star Olga Fonda). After making a disturbing discovery, Stefan has a frustrating conversation with Damon and Enzo (guest star Michael Malarkey). Dr. Wes (guest star Rick Cosnett) struggles to continue his research project with help from a new benefactor named Sloan (guest star Caitlin McHugh). Still bent on revenge, Damon and Enzo resort to violence to convince Bonnie and Jeremy to help them, but their plan takes an unexpected and horrifying turn.”
— OFFICIAL SYNOPSIS FOR THE VAMPIRE DIARIES: TOTAL ECLIPSE OF THE HEART (EP513)

Znowu bal... Nie mają innych pomysłów? Jedyne z czego się cieszę to obecnośc Nadii i Matta w odcinku.

użytkownik usunięty
Kate123

Tytuł odcinka świetny, ale opis do bani.

Jak zwykle...

anik756

ARROW SPOILERS
http://www.facebook.com/photo.php?v=563442263741045

NOPE

ocenił(a) serial na 8
Kate123

OMG, ale z Olliego wredny dupek :/// Już jutro odcinek ale się cieszę :DDD

użytkownik usunięty
Kate123

Oli, nie zachowuj się jak dupek tylko ją wreszcie pocałuj, rozładujecie trochę to napięcie seksualne :p

Właśnie :D Już się nie mogę doczekac sceny jak będzie ją za to przepraszał :D

użytkownik usunięty
anik756

Orange Warsaw z KOL, Florence i Queens of the Stone Age czy Opener w Gdyni z MGMT, Pearl Jam i The Black Keys, omg....

użytkownik usunięty
anik756

Co tu teraz obejrzeć...

ocenił(a) serial na 8

A jakie seriale bierzesz pod uwagę?

użytkownik usunięty
anik756

BATB, Castle, TO :D

ocenił(a) serial na 8

Castla :D

użytkownik usunięty
anik756

A jak tam Sherlock?

ocenił(a) serial na 8

Szczerze to jeszcze mam 2 odcinki :D Obejrzałam tylko 1 odcinek 3 sezonu. Boję się tych następnych odcinków bo znowu nie będę się mogła pozbierać jak po finale 2 sezonu :///

użytkownik usunięty
anik756

Nie oglądaj, czekaj 2 lata aż nakręcą 4 sezon:D A tak na poważnie to 3 sezon kończy się dobrze, nie będziesz mogła się pozbierać z szoku i szczęścia, ale na pewno nie będzie depresji jak po 2 sezonie ;)

ocenił(a) serial na 8

No to już jakiś pozytyw :D Pewnie w weekend przysiądę i obejrzę Sherlocka :D $ sezon dopiero za 2 lata? :/

użytkownik usunięty
anik756

Lol, niestety... Moffat musi mieć czas żeby się wytłumaczyć z tego co spłodził w finale, to mu trochę zajmie xD

ocenił(a) serial na 8

Aha nie mam więcej pytań :D

użytkownik usunięty
anik756

Ale tak na poważnie to Sherlock właśnie co 2 lata wychodzi, to będzie mój najdłuższy hiatus w życiu (na bieżąco jestem od czerwca 2013, so..) :/

ocenił(a) serial na 8

To jest straszne :/// Nie dość, że sezon ma tylko 3 odcinki to jeszcze między sezonami jest 2 lata przerwy :///

użytkownik usunięty
anik756

http://25.media.tumblr.com/74666d2cdc7842d33eeed704bbfcb5ab/tumblr_mzb53z94zm1sq 7k10o1_500.gif

ocenił(a) serial na 8

OMG Blush Ty i te Twoje gify :DDDDDDD

Masz tylko 3 zaległe odcinki? :o

użytkownik usunięty
Kate123

Tak, w moich marzeniach:D

:D Ja mam 8 i w tym jeszcze z zeszłego tygodnia NG i PLL. I nadal opłakuję kinomaniaka...........

użytkownik usunięty
Kate123

Ja chyba rzucę NG w cholerę, nie chce mi się tego oglądać :/