Na pewno chcesz wiedzieć? :D
Zastanawiam się teraz nad: Castle, The Following, PLL i SH :D Ale ogólnie to mam jeszcze więcej :D
Pewnie, że chce wiedzieć :D
Z The Following już dawno dałam sobie spokój :) W PLL mam ogromne zaległości. Ja jak bym miała wybierać to wahałabym się pomiędzy Castle, a SH :D
Widziałam na tumblru mnóstwo gifów ze Ttydią, ale staram się nie zwracać zbytnio na nie uwagi żeby w razie co sobie nie spoilerować bo cały czas mam w planach nadrobić TW :D
Hej Kochana :*** Kolejny dzień do odhaczenia :DDD Jak tam dzisiaj było w pracy?
Taaak :D Byle do niedzieli :D Dzisiaj było znośnie :D Mała dostawa była, tylko 3 palety :D
Zaczęłam Reign :)
Bardzo sie cieszę, że dzisiaj było spokojniej byle tak dale ;)
AAAAAAAAAAA i jak wrażenia? Masz już jakiś ship?
Zobaczymy jakie będą następne dni :P
Spokojnie, dopiero 1 odcinek obejrzałam :P Więc shipów na razie brak :P Ale wrażenia jak najbardziiej pozytywne :D
E to ja już od pierwszego odcinka miałam swój ship ;) Którego z braci lubisz bardziej?
Mnie zauroczyła ich scena jak Bash powstrzymał Mary przed wejściem do lasu. Ta jego troska o jej bezpieczeństwo :)))
No to mogę stwierdzić, że ship też będziesz miała ten sam co i ja I Kate :DDDD
Szczerze w to wątpię :D Bash jest cudowny i jest moim ulubieńcem w tym serialu, ale Francisa też lubię bo się później chłopak wyrobi :D
Oglądaj i dziel się wrażeniami :D W czwartek następny odcinek jak ja nie mogę się doczekać, a dlaczego to dowiesz się jak nadrobisz :DDD
Nie jeszcze nie :D Z Sherlockiem nie muszę się spieszyć mam jeszcze mnóstwo czasu ;) Oglądaj Reign, a później bierz się za TO bo na prawdę warto :D
Szkoda...Wiem, że duuuuuuuużo czasu, ale ja się tak wkręciłam, że musiałam obejrzeć do końca :) Do TO już mnie kiedyś próbowałaś namówić :P Stanowczo mówię NOPE :D
Tematyka wampirów mi się przejadła :P I poza tym szczerze( teraz wyjdę na totalną pesymistkę :P) to nie wierzę, żeby jeszcze TO było takie świetne:P Prędzej czy później zrobią z tego drugie TVD :D A ja nie mam zamiaru się znowu denerwować :D
Sorry, że Wam się tu wcinam, ale widzialam juz final Sherlocka 2x03 i nawet 3x01 już obejrzałam:) ale byłam w szoku kiedy się okazało, że minęły 2 lata...:o
Ooo Szukałam Cię :D Ja już skończyłam i nie mam z kim pogadać, a takie emocje że maskara:D Oglądaj kochana, potrzebuję konwersacji!!! :)
No też byłam w szoku. Jak mógł nie dać Johnowi znaku życia przez 2 lata??? Reacja Johna na jego powrót genialna :DDD
Ale już skończyłas tak zupełnie? Ja mam jeszcze dwa odcinki i tylko przekładam, bo nie chce jeszcze kończyć :)
No właśnie, dwa lata, masakra, jak zobaczyłam Johna z tym wąsem to padlam z wrażenia. Strasznie go postarzały. W ogóle było widać, że mocno na niego wpłynęła "śmierć" Sherlocka, a ten się przez dwa lata ukrywał. Reakcja Johna była bardzo dobra, należało mu się :D Molly jest urocza, ciekawe czy coś z tego jeszcze będzie :) chociaż chemia z Irene, niezapomniana. Pojawi się ona jeszcze? I wytłumaczą w końcu jak Sherlock to rozegrał z tą śmiercią? Czy już tak to zostawia? Bo on każdemu gada co innego i ja już nie wiem :D
Tak, tak zupełnie :) Też odkładałam, jak najdłużej się dało, ale cóż...:) Ogólnie ja na 2x03 0 3x03 ryczałam jak głupia :P Sherlock w obu odcinkach mnie rozwala emocjonalnie...ehhh....
No było widać, że strasznie to przeżywał...Nie Irene już się więcej nie pojawi. Nie, niestety nic więcej na temat "śmierci" Sherlocka się nie dowiadujemy:P Chyba twórcy serialu zostawili do widzom do własnej interpretacji, która z wersji była prawdziwa :D
A ja mam wrażenie, że żadna nie była prawdziwa :D dlatego miałam nadzieje, że w końcu to wytlumaczy Watsonowi :) no, ale z tych wszystkich możliwości można sobie sklecić jakaś swoją, która się wydaje najbardziej prawdopodobna :)
Ja aż tak nie rozpaczalam, bo moj facet przed odcinkiem stwierdził "ty, a wiesz co przeczytalem na fw, że Sherlock upozoruje swoja śmierć" :D myślałam, że go kopne w kostkę :D no, ale wiadomo było, że "Sherlock" bez Sherlocka by nie istniał, wiec w sumie z góry było wiadomo, że przeżyje. Jedyne co to mnie wzruszył Watson nad grobem, to było naprawdę smutne :(
A Mycraft jest świetny, nie spodziewałam się, że z niego tez taki geniusz :D
Bardzo możliwe:D W każdej jakaś cześć była prawdą i trzeba sobie samemu wszystko do kupy złożyć :D
Tak John nad grobem, bardzo mnie wzruszył:((( I ten tekst: " spraw jeszcze jeden cud i przestań być martwym" :((( Zabiło mnie to :(((
Pisząc, że ryczałam jak głupia miałam na myśli 2 i 3 odcinek 3 sezonu:D
Aaa ok, źle zinterpretowałam :D oo nie, czyli najgorsze przede mną :( i później taka dluga przerwa. Świetny jest ten serial. A oglądalas może kiedyś Elementary?
Nie, nie, nie :D To nie tak :D Wcale nie najgorsze :D Ja na tych odcinkach ryczałam ze wzruszenia a nie ze smutku:) Takie emocje... To co robi Sherlock dla Johna w tych dwóch odcinkach...
Serial jest genialny:) I kocham Benedicta :D Nie, nie oglądałam Elementary? A czemu?
A ok, czyli już nikt nie umiera? Ani na niby ani tym bardziej na serio?:D
A tak pytam, bo to tez o Sherlocku, tylko amerykańska wersja, szukam już zastępstwa;)
Tym razem ja się wtrącę :D Ja ogladam Elemantary i mogę powiedzieć, że serial jest świetny. Tylko trzeba się przestawić, że w Elementary Watson to dziewczyna, ale jak już to zrobisz to wciągniesz się w serial bo Sherlock z Elementary jest genialny :D