hej:* czaję się do tego serialu od jakiegoś już czasu:)) kuszą mnie gifsety przeróżne:))
na razie oglądam dalej OUAT, ale może zrobię sobie chwilę przerwy na inne seriale które mnie kuszą;PP
Bierz się za Reign to tylko 8 odcinków, a następny w przyszły czwartek więc powinnaś zdążyć zanim wróci po przerwie ;) Serial jest na prawdę rewelacyjny i ma świetny soundtrack.
hej Lola:** jestem po maratonie w pracy i...... znów mam trochę przerwy:DDDD
i mogę z Wami serialować co mnie cieszy:))
Hej Kochana :* to dobrze, że masz trochę luzu teraz. Widzę, że oglądasz OUAT, to masz na co popatrzeć :) ja aktualnie oglądam Sherlocka, genialny serial :) powiedz jak tam miodownik, miałaś czas, żeby go zrobić? :)
Miałam duuużo pracy i poświąteczną masakrę edukacyjną, ale teraz zbieram już siły na następny semestr:))
Taaaaak:D Dziękuję za przepis! Trochę coś chyba namieszałam bo mi się konstrukcja ciasta posypała odrobinę, ale i tak było pyszne:DD A dzidzia umazał się kremem od stóp po pyszczek;P
Ja uwielbiam Sherlocka w każdej postaci^^ Ale najpierw mam jeszcze kilka innych rzeczy na liście, które mi poleciłaś:D
Jak się rozkręcę to może uda mi się obejrzeć coś jeszcze oprócz OUAT, które już na dobre zaczęłam ^^
Ojejku, ciekawe co tam namieszałaś ;) ale nie jest to najłatwiejszy ciasto do zrobienia, także rozumiem. Mnie się też trochę góra rozjechala, ale to dlatego, że miałam ciut za niską formę, bo to ciasto jest strasznie wysokie.
Nie przejmuj się, moja lista seriali jest tak dluga, że można zacząć mówić o nieskończoności :D pewnie części z nich i tak nigdy nie obejrze :))
Być może masa wyszła troszkę za rzadka ale i tak ciasto było przepyszne:0))))
Ja się teraz dopiero serialowo rozkręcam;PPP Apetyt mam spory, zobaczymy jakie okażą się realne możliwości:DDD
i to jak bardzo!!!!!
ciekawe jak Moffat i Gatiss to wyjaśnią? co by to nie było i tak się ogromnie cieszę :)
tylko teraz ten hiatus ;((((((
Choróbsko mnie dopadło jakieś paskudne;/// Jutro dostałam wolne żeby się wykurować, chociaż trochę. Teraz mamy większy luz, ale o l4 mogę zapomnieć;/// A co u Ciebie? :)
Biedactwo moje :((( Nawet nie dadzą Ci się spokojnie wychorować :///Ja też jestem chora :( Mam gorączkę, katar i boli mnie gardło i chce już Arrowa :///
Niestety, nie dadzą :((( Do czwartku muszę się doprowadzić, to jakiego w mairę normalnego stanu;// Ty też biedna :((( Ja gorączki na szczęście nie miałam dzisiaj, ale mam strasznie męczący kaszel, wszystko mnie boli i ledwo gadam;/// Ja też już się nie mogę doczekać Arrow :)
Jeszcze tylko jutro i Arrow wraca :DDD Jak tam Ci idzie oglądanie bo Reign czeka ;)))
Wybacz, że wczoraj nie odpisałam, ale zasnęłam. Taaak, ale się cieszę :D Zaraz się zabieram za 2x02:D
Tak już po finale 2 sezonu. Z miażdżył mnie ten odcinek..Wiadomo było, że Sherlock przeżył, ale i tak ryczałam jak głupia :P I ten monolog Johna nad grobem Sherlocka :((( I ten tekst: "Proszę Cię o jeszcze jeden cud. Przestań być martwym.." Zabiło mnie to...
Zapomniałam Cie ostrzec przed tym odcinkiem. To Ty jesteś w lepszym położeniu bo ja musiałam czekać kupę czasu na następny odcinek, a Ty już go masz :D
Jak mogłaś o tym zapomnieć:P Jeszcze ze pewnie dzisiaj zacznę 3 sezon, bo jestem ciekawa jak on to zrobił, że przeżył. Ci tam wykombinował, w tej swojej mądrej główce. Pewnie Molly mu pomogła :D Teraz akurat mi się udało, ale za chwilę skończę 3 sezon i co..... Też będę musiała czekać. Ciekawe ile...Rok, dwa czy jeszcze więcej:(((
Z tego co pisze Blush to trzeba będzie czekać 2 lata na następny sezon ;) Jak skończysz Sherlocka to czeka na Ciebie Reign :P
What???? Nieeee:((( A na ten sezon ile czekałyście? Oby tylko nie skończył się podobnie jak 2 sezon, bo żałoby przez 2 lata nie zniosę...
Na 3 sezon tez trzeba było bardzo długo czekać :((( Nie wiem jak się kończy 3 sezon bo jeszcze nie oglądałam finału :P
Buuu:( Ale w sumie nie ma się co dziwić, że trzeba tyle czekać. Benedict i Freeman mają na pewno co robić. Nie są to jacyś drugorzędni aktorzy:D Aaa nie widziałaś jeszcze? :P Poczekaj obejrzymy razem :D
Nie ma sprawy ja mam do obejrzenia 2 i 3 odcinek, ale jutro nie dam rady oglądać, pewnie dopiero w weekend ;)
I jeszcze ten wstrętny kaszel;/ Jutro będę kaszleć na klientów :P Może dzięki temu nie będę nic ode mnie chcieli i będę miała spokój..
Wiadomo :D Chociaż ostatnio nie jest źle :) Styczeń to taki miesiąc postoju, ale różnie to bywa :P Przeważnie jest tak, że jak chcesz mieć spokój, to go właśnie nie masz:D
Ta zlitują się nad Tobą. Będą łazić jak święte krowy sami nie wiedząc co chcą :///
masz racje;///najbardziej mnie rozwalają takie osoby, które przychodzą prawie codziennie i pytaja mi się np. gdzie jest cukier;/// no błagam, ten sklep nie jest wcale taki duży;//
Zdjęcia z Reign 2x10
http://www.ksitetv.com/wp-content/gallery/reign-sacrifice/re110b_0012r-jpg-74755 b31-t3.jpg
http://www.ksitetv.com/wp-content/gallery/reign-sacrifice/re110b_0137r-jpg-a7683 005-t3.jpg
http://www.ksitetv.com/wp-content/gallery/reign-sacrifice/re110b_0191r-jpg-b4ab0 f3c-t3.jpg
OK, BYEEEEE
W końcu się doczekamy odcinków z dużą ilością Basha :D Bo tak prawdę mówiąc, to mało co o nim wiemy.
A i w odcinku 2x13 Arrow wraca Sara :)