Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122860
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów
użytkownik usunięty

Ja tam zawsze się cieszę jak jesteś ;P

użytkownik usunięty

http://31.media.tumblr.com/dc71fc0e97aa9e94cedd1d7cc8445116/tumblr_inline_mxqdx6 GQyA1sofbjb.gif

użytkownik usunięty

:D:D:D

użytkownik usunięty

Zaspoilerowałam ci tam na górze, że nie odpisujesz?:P Zrozumiałam, że już obejrzałaś drugi odcinek, ale ja dzisiaj głupoty piszę, więc jakby co to wybacz;P

ocenił(a) serial na 8

Czemu niestety? Bardzo się cieszę, że jesteś :DDD

ocenił(a) serial na 8
anik756

OMG :((((( Kto oglądał TO?

użytkownik usunięty
anik756

Ja nie. Co się stało?

ocenił(a) serial na 8

Mam Ci spoilerować? Powiem tylko, że to Ci się nie spodoba :////

użytkownik usunięty
anik756

Dawaj...przygotuję się psychicznie.

ocenił(a) serial na 8

SPOILERYSkładają Davinę w ofierze mając nadzieję, że w ten sposób ją uratują. No i zaczyna się wątek z Celeste tą byłą dziewczyną Eliaszka czarownicą:((((( Oglądaj bo odcinek świetny o wiele lepszy niż 10.SPOILERY

użytkownik usunięty
anik756

SPOILERSPOILERSPOILEDavina nie żyje???! http://24.media.tumblr.com/2b34b6987951cb9761a2f72f40477c53/tumblr_mzayy1FMqE1sx ad68o1_250.gif SPOILERSPOILERSPOILER

ocenił(a) serial na 8

SPOILERYW chwili obecnej tak:((((, ale Klaus obiecał Marcelowi, że zrobią wszystko, żeby ją odzyskać(scena Marcela i Klausa cudna) Ogólnie Klaus w tym odcinku pokazał swoja ludzką stronę Mam nadzieję, że przywrócą Davinę bo jak nie to się wścieknę://// Czytałam, że Eliaszek Cie wkurza prawda to w tym odcinku wkurzy Cię jeszcze bardziej. Gdzieś czytałam wywiad, że Daviną ma się opiekować jakaś potężna czarownica więc jest szansa, że wszystkie dziewczyny złożone w ofierze odżyjąSPOILERY

użytkownik usunięty
anik756

SPOILERYSPOILERYSPOILERYZaczyna się uśmiercanie najlepszych postaci:/ SPOILERYSPOILERY

ocenił(a) serial na 8

SPOILERYJa mam nadzieję, że Davina wróci bo jak jej zabraknie to w tym serialu zostanie już tylko jedna fajna dziewczyna Cami, której w tym odcinku nie było :(SPOILERY

użytkownik usunięty
anik756

SPOILERYSPOILERYDokładnie.. Cami i Davina są najlepszymi kobiecymi postaciami w serialu:( Hayley już sobą nic ciekawego nie prezentuje odkąd przez 90 % scen robi maślane oczy do Elijaha, Rebekah zaś wiecznie gada jedno i to samo... Davina musi wrócić...SPOILERYSPOILERYSPOILERY

ocenił(a) serial na 8

SPOILERYW tym odcinku Rebekah współpracuje z Klausem i nie za bardzo podobają jej się pomysły Eliaszka . Co do maślanych oczu to w tym odcinku masz to http://31.media.tumblr.com/951cf5e77447e6be7c7427e9041bc984/tumblr_mzscziqIoP1qb 9jcko5_250.gif. Można powiedzieć, że Hayley miała duży wpływ na to co się stało z Daviną :(((SPOILERY

użytkownik usunięty
anik756

Lol... coś czuję że niektóre sceny będę przewijać :D

ocenił(a) serial na 8

Ta scena jest pod koniec odcinka tak dla Twojej informacji żebyś wiedziała kiedy masz zacząć przewijać :DDD

użytkownik usunięty
anik756

Ok, dzięki:D

SPOILERYSPOILERTWHAT??? Odechciało mi się oglądac :/ Przecież ona jest cudowna, nie rozumiem czemu tak zrobili. SPOILERYSPOILERY

ocenił(a) serial na 8
Kate123

SPOILERYOgólnie odcinek bardzo dobry więc warto oglądać mając nadzieję, że Davina razem z 3 pozostałymi dziewczynami ożyjąSPOILERY

anik756

Zabieram się za BATB :)

Kate123

Peter :D Znaczy się Ian :D

ocenił(a) serial na 8
anik756

Ola gdzie jesteś?

anik756

szukałaś mnie?:)

anik756

ASDFGHJJHGFDSSDFGHJ
I CAN'T
BYEEEE

anik756

"Tonight's episode of #Arrow is fantastic. Excited for everyone to see it!"
- Stephen Amell

Zobaczymy :P

anik756

Hej :) Czy któraś z Was mogłaby polecić mi jakiś dobry serial? (coś podobnego klimatem do Skins, My Mad Fat Diary, Shameless, Dates.)

użytkownik usunięty
ailimenna

Orange Is the New Black, świetny serial:)

Zaraz zabieram się za oglądanie. :) A Misfits, oglądałaś może?

użytkownik usunięty
ailimenna

Nie, ale chciałabym;)

użytkownik usunięty
ailimenna

Hm...coś o rodzince to The Fosters, albo Life Unexpected...klimat jednak inny :)

anik756

Ania, jesteś może? :)

ocenił(a) serial na 8
Kate123

Jestem :D

anik756

Jak tam nastawienie przed Arrow i Reign? :D

ocenił(a) serial na 8
Kate123

Reign nie mogę się doczekać chcę już zobaczyć wszystkie sceny Mabastiana, co do Arrow to mam mieszane uczucia bo nie chcę patrzeć przez cały odcinek na Laurel :/// A jak tam u Ciebie?

anik756

U mnie podobnie :) Reign bardzo się nie mogę doczekać, a co do Arrow, to trochę się obawiam, ale może będziemy pozytywnie zaskoczone i będzie dobrze? :D Bo ja się naprawdę nastawiam na najgorsze :D

ocenił(a) serial na 8
Kate123

Ja już jestem nastawiona na to, że Oliver i Laurel postanowią spróbować jeszcze raz ://// Czego bardzo nie chcę, ale co zrobić mam jakieś taki przeczucie. Jeżeli to na prawdę nastąpi to chcę jakiego świetnego faceta dla Felicity bo jej tez się coś od życia należy. W Reign jestem ciekawa jak będzie się rozwijała relacja Mabastiana? Czy Mary już coś czuje do Bash'a czy jej uczucie będzie się rozwijało stopniowo? Jak myślisz?

anik756

Dobra, to też zaczynam się lepiej nastawiać, bo chyba jeszcze mam zbyt wielkie nadzieje co do tego odcinka :D Ale tak może być. Na początku było widać, że Laurel chce do niego wrócić. A teraz jak będzie w niebezpieczeństwie, to Ollie może zmienić zdanie, bo prawie by ją stracił, bla bla bla.
Ponoć ma być jakiś niewielki przeskok czasowy, więc dosyć długo przebywali razem. Ale wydaje mi się, że to wszystko będzie się działo stopniowo. Zobaczymy po nowym odcinku :)

ocenił(a) serial na 8
Kate123

Ja chcę, żeby Mary pomału odkrywała swoje uczucie do Bash'a. Co do Arrow'a to jestem prawie pewna, że po tym odcinku będę mocno wkurzona :/

anik756

Ja rano najpierw obejrzę Arrow i napiszę czy jestem wkurzona czy nie :P A później poprawię sobie humor odcinkiem Reign :)

ocenił(a) serial na 8
Kate123

Koniecznie napisz co i jak z Arrow. No i oczywiście podziel się wrażeniami z Reign bo ja będę mogła obejrzeć je dopiero popołudniu :((((

anik756

OK, jak tylko obejrzę to dam znać :) I Ty jak obejrzysz to też napisz, podzielimy się wrażeniami i będziemy wspierać w ciężkich chwilach :D

ocenił(a) serial na 6
anik756

Obejrzalam w koncu TW i Shamless, nawet nie chce wiedziec ile mam zaleglosci..... :D Super odcinki, widzial juz ktos TO?

ocenił(a) serial na 8
byledopiatku

Ja już widziałam :((( Wyżej trochę spoilerów dałam, lepiej ich nie czytaj :( Obejrzyj bo odcinek na prawdę świetny z jednym wielkim minusem :((((

ocenił(a) serial na 6
anik756

Az sie boje :D ale jakto ja zaraz sobie pykne spoilerkiem....

ocenił(a) serial na 8
byledopiatku

Lepiej tego nie rób ;)

ocenił(a) serial na 6
anik756

Haha za pozno... Szkoda :( ale bylo to do przewidzenia, musieli stworzyc super wroga, ale pewnie ja jeszcze ozywia, mam nadzieje.

ocenił(a) serial na 8
byledopiatku

Ja tez mam taką nadzieję ;)

ocenił(a) serial na 6
anik756

I co to za dziwny czarny koles O.o
Dzis juz nie obejrze, ale jutro na bank :D