Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122850
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

THIS!

aaaaaaaaaaaaa:) 4x23 to swoją drogą:DDD
tylko ta piosenka: "I do not belong", (choć ładna) jakoś mi nie do końca pasowała;PP
Coś czułam, że wg. Plec "They do not belong..."://
No a ja bym wolała: "Never let me go!!":DDD

użytkownik usunięty
NekoNinjia85

Moim zdaniem piosenka była dobrze dobrana. "Belong" z perspektywy Damona, po całym cierpieniu z 4 sezonu. Idealnie pasowała do jego przemowy.
A potem wraz ze słowami Eleny muzyka zaczęła przyspieszać i już było wiadomo co się wydarzy:)
"What I'd give for that first night when you were mine
You're mine"
Dostaliśmy parallela do 4x07 :)
Chociaż moją wymarzoną piosenką na zakończenie była ta: http://www.youtube.com/watch?v=XJHV1IwQmBg (pocałunek od 2:00). Ale może dobrze, że tak się nie stało, bo po tym co widzieliśmy w 5 sezonie, well...

Macie dalej delenowe serduszka?:) Wiedziałam, że szydzicie, a w głębi duszy nadal marzycie o wielkich scenach na ganku, którego nie ma:) Jeśli ma być kolejny sezon to jeszcze gdzieś Delenę wcisną, nie martwcie się;)

alien_2

Ja ich zawsze mam w sercu;PP Tylko ogromnie nie podoba mi się jak ich teraz maltretują://
Zacznę znowu oglądać kiedy pojawią się jakieś pozytywne sceny Delenowe^^!
Nie chce mi się wierzyć, że Elena zniknęła na zawsze;P

NekoNinjia85

Nie no Elena musi wrócić;P Nie wiem czy nie wolałabym takich ładnych scen jak Elena jeszcze nie wiedziała, że kocha Damona:) Najlepsze sceny mieli w 1 i 2 sezonie- zwłaszcza w 2.

alien_2

Jest na to szansa:)), bo znając pomysłowość Plec, to Elena może np. stracić pamięć, kiedy już Wróci;P do siebie;PPP

użytkownik usunięty
NekoNinjia85

Elena nie będzie pamiętać tylko tego, co się działo gdy była w niej Katherine, tak przynajmniej było z Mattem...

użytkownik usunięty
alien_2

2 sezon, taak :(((

Trochę żałuję, że nie zaczęłam oglądać tvd, kiedy emitowali odcinki z 2 sezonu. 4x06 to był pierwszy odcniek na który musiałam czekać.. Sezon 2 był zdecydowanie najlepszy. :/ No cóż, nie wiedziałam wtedy, że ten serial tak mi się tak spodoba.

użytkownik usunięty
annab93

ohh :( 2 sezon był najlepszy, to prawda, ale gdybyś wiedziała co tu się działo podczas 3 :D Wtedy chyba najbardziej byłyśmy nakręcone (przynajmniej ja), analizowanie wszystkich spoilerów, scenek, a co było przed finałem.. i po finale, omg.
moim pierwszym odcinkiem na który czekałam był epic 2x12, który do tej pory jest jednym z moich ulubionych i zawiera moje ulubione sceny ever,więc się cieszę z momentu, w którym zaczęłam tvd :) sen i śmierć Rose, kryzys Damona, hug, awwww. właściwie ostatni odcinek to już 3 lata z tym serialem...

Ja zaczęłam oglądać grupowo jakoś w 2 sezonie, bo pamiętam jaki ryk był jak Damon umierał i powiedział Elenie, że ją kocha:D To chyba był szczyt szczytów.

alien_2

I kiss w 3x10 :) To były czasy :)

Kate123

A tak, ten pocałunek akurat lubię:) Ale też uświadomiłam sobie, że moje takie najbardziej ulubione sceny Elena-Damon są kiedy nie byli razem- taniej z 1 sezonu, taniec z 2 sezonu, I love you Elena, I will always choose you, scena umierania Damona, sceny z Atlanty i ten pocałunek na ganku. A potem reszta już mi się rozmywa. Może to oznacza, że oni nie mogą być razem?:)

użytkownik usunięty
alien_2

no nie da się ukryć, gdy nie byli parą, to ich sceny były o wiele lepsze, o wiele więcej emocji :)

ocenił(a) serial na 6

Ja tez chce tamte odcienki...

alien_2

Ja prawie zawsze tak mam w serialach, książkach, filmach, że jak para jest już razem to nie ma takich emocji, znika gdzieś magia. Oczywiście są wyjątki i myślałam, że Delena do takich właśnie wyjątków się będzie zaliczac, ale niestety, baaardzo się rozczarowałam.

użytkownik usunięty
Kate123

albo 3x19.............. 3x18 i złość, że to sen. albo złość po 3x14 xD

Noo jak razem sobie w łóżeczku leżeli było urocze:) Tak naprawdę to chyba wszystko się zesrało po spaleniu domku Eleny:P

użytkownik usunięty
alien_2

dla mnie się zesrało już wcześniej, po pierwszym ILY w 4x10. Potem było ładnie, ale już nie tak ładnie jak wcześniej;)

użytkownik usunięty
alien_2

wtedy to ja na vampirediaries zaglądałam tylko:DD i to prooooomo, boze co za czasy :D

Racja, wszystko to kwestia interpretacji:)))

A ta Twoja wymarzona piosenka, rzeczywiście bardzo ładna i na temat:DDD

Co do 5 sezonu to pozwoliłam sobie go jak dotąd bardziej lub mniej skutecznie ignorować;)))

Chociaż przyznaję, że wypatrywałam ładnych Delenowych scen... Szkoda, że tak ich nam pożałowali;PP

tak czy inaczej... tę scenę kocham:D
http://www.youtube.com/watch?v=k8itgAAwyNY

użytkownik usunięty
NekoNinjia85

Ja też :(

Ja również. TVD się stacza, ale wciąż jakoś nie mogę przestać oglądać. :/
Awww, Blush, widzę, że masz jeszcze gif, który dla Ciebie zrobiłam jako sidebar, miło. :))

użytkownik usunięty
annab93

Hehe:)

ocenił(a) serial na 6
NekoNinjia85

Boze jakbym ogladala inny serial...

byledopiatku

Boże:) A jaki oglądasz?;PP

ocenił(a) serial na 6
NekoNinjia85

5 sezon TVD a 3 to dwa rozne seriale :D

byledopiatku

aaaaaaaaaaaa:) jeśli o to chodzi, to też tak właśnie mi się wydaje, chociaż sama na razie 5 sezonu zbyt mocno nie zgłębiłam...:/
np. nie wiem o co chodzi z tym Enzo i czemu Damon go tak lubi;P
no i czemu Damon zagryzł jakiegoś blond kolesia na drodze;PP

ocenił(a) serial na 6
NekoNinjia85

Bo zdenerwowal sie, bo Eleno-Katherina go zostawila...
Enzo i on maja wspolna przeszlosc....No padaka i tyle :D

byledopiatku

To już prawie wszystko wiem :D
Nic dodać, nic ująć;PP

ocenił(a) serial na 6
NekoNinjia85

Rownia pochyla, tylko cholera wie kiedy sie skonczy...

użytkownik usunięty
byledopiatku

miałyśmy po prostu rację, gdy miałyśmy odczucie że finał 4 sezonu to był jakby koncem. Dla mnie byłby idealnym zakończeniem(oficjalnie początkiem) dla Deleny. to co się teraz z nimi dzieje jest śmieszne xD

ocenił(a) serial na 6

Juz w 4 sezonie poprowadzili to nie tak jak chcialam, choc scena z 4x23 bardzo mi sie podobala...

Ale aktualnie mam inne zmartwienie niż Delena;PP
Jak tu znaleźć czas na nowe seriale;))))

anik756

Hej! :) Dawno mnie tu nie było.. :/ Ostatnio zaczęłam oglądać Teen Wolf ( w końcu.. bo tyle osób już mnie do tego zachęcało). Udało mi się przebrnąć przez pierwsze odcinki, a potem już było tylko lepiej, nie zawiodłam się. Teraz jestem na 3x02. :) Podobno 3 sezon jest jeszcze lepszy od poprzednich. Sterek <3

użytkownik usunięty
anik756

Basia, wołam Cię!!!!

ocenił(a) serial na 6

JESTEM! Obejrzalas?:D

użytkownik usunięty
byledopiatku

Nie, jeszcze nie:D Mam depresję po finale AHS... nie wierzę, że to już koniec tej historii:(

ocenił(a) serial na 6

Taaa,ja jeszcze nie widzialam, ale jak zwykle przeczytalam, w sumie ciesze sie z wyboru Supreme,kocham Fione....

użytkownik usunięty
byledopiatku

SPOILERYSPOILERYSPOILERYJa też wcześniej wiedziałam o Supreme. Strasznie się cieszę z wyboru, uważam że Cordelia najbardziej zasłużyła na ten tytuł. Ale jestem zdołowana... SPOILERYSPOILERYSPOILERY

użytkownik usunięty
byledopiatku

Dobra, idę oglądać Smoka:)

ocenił(a) serial na 6

Nie dziwie sie, ja obejrze jutro bo dzis o 21 ide na picie urodzinowe, ale jak obejrzysz to napisz,bede jeszcze!

ocenił(a) serial na 6

Obejrzalas? Obejrzalas? :D

użytkownik usunięty
byledopiatku

Wybacz, filmjeb mi nawalał:/
Obejrzałam. Cudowny <33

ocenił(a) serial na 6

Prawda? Ze jedna z najlepszych bajek ostatnich lat... Zobacz promo 2 czesci, zapowiada sie epicko... Szczerbatek to takie kochane zwierze :D

użytkownik usunięty
byledopiatku

Bardzo mi się podobała, aczkolwiek moim numerem 1 jest nadal Up.. Już patrzę. Tobie też tak muli filmjeb?:/